bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit cok beğendimm minnoşum ya banada bisiklet olmasııı değişik geldiii cok güsell yakışır teyzoşunun prensinee

günaydın canımcım iyiyim cok sükür kahvaltı ediyom bi yandan sohbet sen nasılsın minnoş

afiyet olsun yarasın:)bende duş aldım sonunda pijamaları çıkardım,günlük kıyafetlerimi giydim tazelendim..hava da guneşlı guzel ama içimde bir yer dıyorkı sanane bunlardan unuttunmu hemen dıyor öyle saçma çelişkiler işte

iyiyim bende canım ne olsun.çalışıyorum
bende kendim yapayım istiyodum aslında ama sonra malzemeleri felan araştırırken tamda beğendiğim şeyi görünce bide fiyatı da uygun olunca alayım dedim.

ivit cok beğendimm minnoşum ya banada bisiklet olmasııı değişik geldiii cok güsell yakışır teyzoşunun prensinee

ayy teyzoşumusda beğenmiiişşş. o zaman kesin almamıs lazım bunuuuu.

saoll sekerimm:)
ohh işte böle miss gibi hayatına devam et tattlış ya aklına getirmemeye calışş
hava güsel hayat güsel herşey dahada güsel olucak inş...

ivit cok beğendimm valla seninde içine sindiyse şipariş ver tatlışımm

şimdi bir arkadaşım aradı hamileymiş çok sevındım onun adına..864 müş beta hcg si 5 haftalıkmış ama kese görünmemiş..bir an korktum benım yaşadığımı yaşar diye dua edin kızlar yaşamasın oyle bırşey..kötü hissetmıyorum ben ama inşallah güzel haberler devam eder...
bu arada BERALKU nun nesi var kızlar?neden üzgün?

güzelleriim herkese iyi günler diliyorumm umarım herkesler iyidir

zeytinimm şekerlere bayıldım bunun tanesimi o fiyata sankim biraz pahalı geldi bana piyasasını az çok biliyorum kendin yapsan çok daha karlı ama tabi yapmaya vaktin varsa yoksa alıcaksın mecbur

cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın annemmmmmmmmmmmmmm

nasılsınn tatlımmm keyfin nasıll kendine haksızlık etme başına gelenler senin bi sucun değil eşinin bi suçu değil rabim öle istedi öyle oldu hayat kaldığı yerden devam ediyor en güzel günler seni bekliyor bak hava çok güzell diyosun işin yoksa gez dolaş biraz havan değişsin bu arada sen çalışıyormuydun bide nerde oturuyordunuz

iyiyimm bebeğimm günaydınn benimde arkadaş geldi hamiş o da oturduk sohbet filan ettik keyfim iyi yane bebişimm sende durumlar nasıl bat ne zamandı yaa az kaldı senin dimee

ohh iyi yapmışsınız tatlışım keyfiler ii olsun hep
ben iyiyim kuzummm benim bat bilmiyom ki 26 günde regl olan ben şimdiki hesaplara göre 29 a cıktıı
karmakarışık olduu yaa 29 göre hesap olunca 10 ocak oluyoo ama beklentim yok bu ayy zatenn malum yımırtlamada kocişimin yanında diildimm
ama bu ay cok asılıcasss herşey bebiş için buayy
senin bat ni zaman kuzummmm
çalışmalara divammm dimee

kuzum baktım netten malzemelerine felan da. bende kendim yapayım istiyodum aslında. ama sadece bisikletini 1.5 civarı
bebek biblolar 0.50 tl civarı başlıyor
lavantası,tülü önündeki çiçeği felan derken aynı şey hatta daha fazlaya gelir bana.
zamanım olsa eminönüne gidip malzemecileri araştırsam belki daha ucuza getiririm ama ne bileyim çıkma fırsatım da yokki.

ayy bebeğim hiç sorma yaa benimde 26 dan 28 e çıktı iki aydır şimdi bu ay ya 19 u yada 21 ine denk gelicek çalışmalar devam ama keyfiii çok sefioomm kocişimi yaaaaa bebiş oo benim için bazen diorum ki valla bebişe gerek yok aşkım sen varsın ya diyorumm canım benimm bak şimdii özledim yaa dur sevgi dolu mesaj yaziim sen yaz kız kocişeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…