- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.701
zeytınım berrem cucum günaydınnn:)nasılsınız bugun?
beğendiğine sevindiimm. çünkü bende çok beğendiimmm. banada değişik geldi. böyle bisikletli nikah şekeri vardı annemde bende bebek şekeri değil diye malzemeleri alıpkendim yapayım bebek şekerine dönüştüreyim derken bebek için olanını buldum.
günaydın tatlım. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?
günaydın canımcım iyiyim cok sükür kahvaltı ediyom bi yandan sohbet sen nasılsın minnoş
iyiyim bende canım ne olsun.çalışıyorumBen iyiyim çok şükür zeytinim sen nasılsın..?
bayıldım şekerede..
ben kendi nikah şekerimi kendim yapmıştım ama kopya değil kendi tasarımım 3 arkadaşım bebekleri içinde rengini değiştirip yaptılar...[/B]
ivit cok beğendimm minnoşum ya banada bisiklet olmasııı değişik geldiii cok güsell yakışır teyzoşunun prensinee
afiyet olsun yarasın:)bende duş aldım sonunda pijamaları çıkardım,günlük kıyafetlerimi giydim tazelendim..hava da guneşlı guzel ama içimde bir yer dıyorkı sanane bunlardan unuttunmu hemen dıyor öyle saçma çelişkiler işte
iyiyim bende canım ne olsun.çalışıyorum
bende kendim yapayım istiyodum aslında ama sonra malzemeleri felan araştırırken tamda beğendiğim şeyi görünce bide fiyatı da uygun olunca alayım dedim.
ayy teyzoşumusda beğenmiiişşş. o zaman kesin almamıs lazım bunuuuu.
hekese günaydıın gerçi öğle oluyoama bi kızımla yeni kalktık
hekese günaydıın gerçi öğle oluyoama bi kızımla yeni kalktık
güzelleriim herkese iyi günler diliyorumm umarım herkesler iyidir
zeytinimm şekerlere bayıldım bunun tanesimi o fiyata sankim biraz pahalı geldi bana piyasasını az çok biliyorum kendin yapsan çok daha karlı ama tabi yapmaya vaktin varsa yoksa alıcaksın mecbur
cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm
nasılsın minnoşumm keyifler nasıll
iyiyimm bebeğimm günaydınn benimde arkadaş geldi hamiş o da oturduk sohbet filan ettik keyfim iyi yane bebişimm sende durumlar nasıl bat ne zamandı yaa az kaldı senin dimee
güzelleriim herkese iyi günler diliyorumm umarım herkesler iyidir
zeytinimm şekerlere bayıldım bunun tanesimi o fiyata sankim biraz pahalı geldi bana piyasasını az çok biliyorum kendin yapsan çok daha karlı ama tabi yapmaya vaktin varsa yoksa alıcaksın mecbur
cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm
ohh iyi yapmışsınız tatlışım keyfiler ii olsun hep
ben iyiyim kuzummm benim bat bilmiyom ki 26 günde regl olan ben şimdiki hesaplara göre 29 a cıktıı
karmakarışık olduu yaa 29 göre hesap olunca 10 ocak oluyoo ama beklentim yok bu ayy zatenn malum yımırtlamada kocişimin yanında diildimm
ama bu ay cok asılıcasss herşey bebiş için buayy
senin bat ni zaman kuzummmm
çalışmalara divammm dimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?