bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sorma kuzum karıştık iyiceee
bakalım artıkk hayırlısı
bende cok sefiyomm kocişimiii kıss olurmu öle sey bebişş gelsinnn kociş yine cok sevilirrr
tımam bende güsell bi msj atım sevgi kelebeğimiee

arkadaş geldi geçmiş olsuna uzak kaldım madam ;ben ankarada oturuyordum yenı niğde ye taşındım ama ankarada da evımız var anlıyacağın ıkı tarafta da oturuyoruz..komşu aradı kahveye çağırdı oraya gideceğim bırazdan da sen nasılsın iyimisin?

yokk be o kadar pahalı değildir yaa ne ettin sen öle ise hazır al tabi ama ben nikah şekerimi kendim yapmıştım ve süper uyguna gelmişti kocaman bi deniz kabugu şeklinde çerçeve ahşaptandı hemde yanına da bi kaç süs asmıştık süper olmuştu ama tabi biz çok yapmadık 40 tane filan yaptık sadece çok yakınlara vermek için ama bu bebiş şeysileri çok pahalı sanırsamm

ohh git tabi yaa ankaraya gidersen cücüme de git :)))
bende iyiyim nolsun dışarı çıkıcam birazdan sende keyfine bakk üzülme akışına bırak

aaa bende ankaradayım neresinde eviniz ankarada
madamımında didiği gibi banada gelkayfeye

kıs öğlen oldu minnoşş
iyiyiz valla napalım kızlar öğle arası yaptı yemeğe gittiler bendee öle takılıyomm minnoş
sen nasılsın nazlı kızın nasılll

öğlenide geçmiş ikindi oldu nerdeyse....geceleri pek uyuyamıyorum minnoş sabah biraz iyi uyuyorum...11 den sonra kalkıyorum kahvaltı temizlik derken bu saati buldk...yemeğide yaptım...şimdide uzandım yatağa...iyiz kuzum sen nasılsınnn??

olsun bosver keyfine bak gece uyumamak kötüdür bi dönem bende öleydimm gece uyku yoktu sabah olsun istiyodummm sen bel ağrısından mı uyuyamıyon...
öle valla kadınların derdi yemekkk yemek olunca mutfakta temiz olunca herişim bitmiş gibi gelioooo
sen ne yemek yaptın minnoşş
bende iyiyim evdeyim camasırlar vardı katlanmamışş onları katlıyorum ütülencekleri ayırıyomm öle işte minnak

bel ağırısı oluyo,tuvalete çok sık kalkıyorum uykum bölünüyo,arada daralıyorum oturma ihtiyacı duyuyorum v.s.v.s işte.... güveç yaptım canım akşamada bi pilav salata...

bel ağırısı oluyo,tuvalete çok sık kalkıyorum uykum bölünüyo,arada daralıyorum oturma ihtiyacı duyuyorum v.s.v.s işte.... güveç yaptım canım akşamada bi pilav salata...

oyy kıyamam yaa her şey bebişşş için sağlıkla al kucağınadaa ağrılarıı uykusuz gecelerii unutursun meleğinii görünce
ayy güsel secimmiş valla güveç afiyet olsun minnoşşş

araştırıyorum canım. bi yerde daha buldum şimdi sadece boş bisikletini 1.20 tl.
biblolarını tanesi 0.35 tl lavanta yarım kg 10 tl, tül 8 tl paketi, pıtırcık önündeki çiçek paketi 7 tl. bide kurdelalar alınacak işte o kadar.
nasıl?

ay kuzum yaa bende de aynı dert var sürekli tuvalete kalkıyorum uyurken sırt üstü dönersem boğuluyo gibi sıkıntıyla fırlıyorum sağdan sola dönerken belim acayip ağrıyo. çok fina çok gece uykularımı kaybettim hepten.
napcas biz böyle. bebişler doğunca zaten uyku yok geceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…