- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.721
ayy bebeğim hiç sorma yaa benimde 26 dan 28 e çıktı iki aydır şimdi bu ay ya 19 u yada 21 ine denk gelicekçalışmalar devam ama keyfiii çok sefioomm kocişimi yaaaaa bebiş oo benim için bazen diorum ki valla bebişe gerek yok aşkım sen varsın ya diyorumm canım benimm bak şimdii özledim yaa dur sevgi dolu mesaj yaziim sen yaz kız kocişeee
nasılsınn tatlımmm keyfin nasıll kendine haksızlık etme başına gelenler senin bi sucun değil eşinin bi suçu değil rabim öle istedi öyle oldu hayat kaldığı yerden devam ediyor en güzel günler seni bekliyor bak hava çok güzell diyosun işin yoksa gez dolaş biraz havan değişsin bu arada sen çalışıyormuydun bide nerde oturuyordunuz
kuzum baktım netten malzemelerine felan da. bende kendim yapayım istiyodum aslında. ama sadece bisikletini 1.5 civarı
bebek biblolar 0.50 tl civarı başlıyor
lavantası,tülü önündeki çiçeği felan derken aynı şey hatta daha fazlaya gelir bana.
zamanım olsa eminönüne gidip malzemecileri araştırsam belki daha ucuza getiririm ama ne bileyim çıkma fırsatım da yokki.
arkadaş geldi geçmiş olsuna uzak kaldım madam ;ben ankarada oturuyordum yenı niğde ye taşındım ama ankarada da evımız var anlıyacağın ıkı tarafta da oturuyoruz..komşu aradı kahveye çağırdı oraya gideceğim bırazdan da sen nasılsın iyimisin?
sorma kuzum karıştık iyiceee
bakalım artıkk hayırlısı
bende cok sefiyomm kocişimiii kıss olurmu öle sey bebişş gelsinnn kociş yine cok sevilirrr
tımam bende güsell bi msj atım sevgi kelebeğimiee
cücü meleğimmm mucksss annem bi öğle arası yapıp gelioommm
arkadaş geldi geçmiş olsuna uzak kaldım madam ;ben ankarada oturuyordum yenı niğde ye taşındım ama ankarada da evımız var anlıyacağın ıkı tarafta da oturuyoruz..komşu aradı kahveye çağırdı oraya gideceğim bırazdan da sen nasılsın iyimisin?
aaa bende ankaradayım neresinde eviniz ankarada
madamımında didiği gibi banada gelkayfeye
çankaya yıldız da cucum sen nerdesın ankarada:)
kızlar ben çıkıyorum cucum ayın 20 sınde ankarada olacağım ben görüşürüz belki sevgiler...
günaydınnnn kıssslaarrrr.....keyifler nasıl bakim???
kıs öğlen oldu minnoşş
iyiyiz valla napalım kızlar öğle arası yaptı yemeğe gittiler bendee öle takılıyomm minnoş
sen nasılsın nazlı kızın nasılll
öğlenide geçmiş ikindi oldu nerdeyse....geceleri pek uyuyamıyorum minnoş sabah biraz iyi uyuyorum...11 den sonra kalkıyorum kahvaltı temizlik derken bu saati buldk...yemeğide yaptım...şimdide uzandım yatağa...iyiz kuzum sen nasılsınnn??
olsun bosver keyfine bak gece uyumamak kötüdür bi dönem bende öleydimm gece uyku yoktu sabah olsun istiyodummm sen bel ağrısından mı uyuyamıyon...
öle valla kadınların derdi yemekkk yemek olunca mutfakta temiz olunca herişim bitmiş gibi gelioooo
sen ne yemek yaptın minnoşş
bende iyiyim evdeyim camasırlar vardı katlanmamışş onları katlıyorum ütülencekleri ayırıyomm öle işte minnak
bel ağırısı oluyo,tuvalete çok sık kalkıyorum uykum bölünüyo,arada daralıyorum oturma ihtiyacı duyuyorum v.s.v.s işte.... güveç yaptım canım akşamada bi pilav salata...
minnoşşlaaaarrrr napıysınızz bakimm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
araştırıyorum canım. bi yerde daha buldum şimdi sadece boş bisikletini 1.20 tl.yokk be o kadar pahalı değildir yaa ne ettin sen öle ise hazır al tabi ama ben nikah şekerimi kendim yapmıştım ve süper uyguna gelmişti kocaman bi deniz kabugu şeklinde çerçeve ahşaptandı hemde yanına da bi kaç süs asmıştık süper olmuştu ama tabi biz çok yapmadık 40 tane filan yaptık sadece çok yakınlara vermek için ama bu bebiş şeysileri çok pahalı sanırsamm
bel ağırısı oluyo,tuvalete çok sık kalkıyorum uykum bölünüyo,arada daralıyorum oturma ihtiyacı duyuyorum v.s.v.s işte.... güveç yaptım canım akşamada bi pilav salata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?