bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyy kıyamam yaa her şey bebişşş için sağlıkla al kucağınadaa ağrılarıı uykusuz gecelerii unutursun meleğinii görünce
ayy güsel secimmiş valla güveç afiyet olsun minnoşşş

öyle canım her şey çok istediğimiz bi yavruya kavuşmak için....dönem dönem farklı şikayetler çıkıyo ama bebiş sağlıklı olsun gelsin yanımıza bunlar geçici unutulur gider....Allahım sizede yaşatsın bu güzel bekleyişi inş....kendim hamile kaldığım kadar sevinirim eminim....

sağol canım yakın olsakta beraber afiyet olsa...

öle valla herleş meleklerimize kavuşmak için napalım ne gerekiyosa yapıcas uykusuz kalıcass ağrımız olucak ama o gelince herşey unutulcakk melek yüzü herşeyi unutturucakk
aminn tatlım inş. tez zamandaa bizde yaşarıss seviniceğini biliyorumm bilmem mii bizim size sevindiğimiz gibiii
ayy sölemen yeter size afiyet bal olsunn

minnoşşlaaaarrrr napıysınızz bakimm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

ee hoşgeldin o zamn...ne edelim sohpet muhabbet işte.....

hiç sorma yaa...en tatlı uykuda tuvalete kalkmak çok zor geliyo ya...kalkmayıncada sıkıştırıyo sıpalar...isteristemez kalkmak ihtiyacı duyuyosun..ben bide çok su içiyorum gece 4 kere rahat tuvalatteyim...sırt üstü yatmayı oldum olası sevmem şimdi mecburen yatıyoruz bel hepten ağırıyo...sağa sola dönerken kesikmiş gibi acıyo bel...nefes problemi en kötüsü...boğulacak gibi oluyo insan....Allah yardımcımız olsun canım...bebişimiz iyi olsun çekeriz biz bunları anne olucaz biz ya annnee..

onca sıkıntı arasında içerde bi tepinmesi yetiyo bana unutuyorum her şeyi...konuşuyorum bebişle daraldıkça....hareketlerini hissetmek çook güzel di mi??

alllahım bekleyen diğer arkadaşlarımızada yaşatsın bu duyguları inş..

aynı bende öyleyim yaa en az 4 kez. suda zorlaiçiyorum. doktorum şeker testi sonuçlarında dediaz su içiyosun en az 2.5 lt içmen lazım. yine tamamlayamıyorum ama zorluyorum kendimi içmek için. sonrada sabaha kadar çişe kalkıyoruz
tepinmesi çok güzel evet ama allahın gücüne gitmesin yavrum sağlıklı olsun da ben bikaçgündür fazla hareket etmesinden rahatsız oluyorum çok aşağıda çünkü kasıklarımda sürekli bi hareket var. bide 2 gündür afedersin genital bölgenin içinde bişey hareket ediyo gidi.hızlı bir damar seğirmesi gibi.ne bileyin nasıl anlatılır o his bilmiyorum da bişey oluyo. çok rahatsız oluyorum. bide 2 gündür işten sonra da yatıpuzanamıyorum bugünde öyle yine evime gidemicem bazı sıkıntılar var. o yüzden eve gidemiyorum akşam da.
ondan sanırım çok rahatsızım. yine söylüyorum allahın gücüne gitmesin o hareketleri hissetmesem hepten kötü olurum tabi neden oynamıyo diye. akşam 1-2 saat hiç oynamadı korktum resmen neden oynamıyo diye. o sağlıklı olsunda ben razıyım rahatsız olmaya.

nerde bakıyosun tatlım sen bunları benim dediğim yer eminönünmde şarkhan da orası çok uygun yaa

nerde bakıyosun tatlım sen bunları benim dediğim yer eminönünmde şarkhan da orası çok uygun yaa

şark han mı? bilmiyorum ki orayı. gitmedim hiç. ama açıkçası fırsatım da olmuyo.cumarteside işten çıkmam 2 oluyo.oraya öğleden sonra gidincede park yeri bulamıyoruz rezil olduk bebek alışverişine gidince. yakında değilki otobüsle gidip geleyim. napsam ki acaba? pazar da kapalı ya eminönünde heryer.

ben geldimmmmmmmmmmmm napıyonuz canlarım. su içmekten bahsetmişiniz en son. büyük problem benim için yaa su içemiyorum pek

canım çok hareketli olmasında bi problem yok...doktor bazen çok hareket eder bazen çok az dedi...keyfine kalmış bi şey dedi...hemen tedirgin olma...benimde bazen çok hareketli bazen susuyo....her zamn hareketli olamaz zaten uyuyo oturuyo:) bazı hareketleri kuvvetli değil onları hissedemiyoruz..dert etme hareket etmeyince canm..genital bölgede banada oluyo canım rahim doğuma hazırlıyo kendini...

çalışman zor bu halinle canım...ayakta kalınca uzanamayınca insan kötü oluyo...benim uzanma şansım hep var zor işin...

ben geldimmmmmmmmmmmm napıyonuz canlarım. su içmekten bahsetmişiniz en son. büyük problem benim için yaa su içemiyorum pek

hosgeldinn iyiyz güsel anniş sen ve oğluşun nasılll
ayy ivit su içmek cok önemlii söle meyve at içine asıcık tadı değişsinn öle diyo uzmanlar içemiyosanız bi parca meyve parcası atın diolar minnoşşş belki içebilirsin ozaman

ayy bebem sen havuzlu hanı biliyon şark hanı bilmiyon hiiiç yakışmadı sana bebeğim o şarkhan denen yere bi girsen dünyan karışırr milyonlarca hediyelik süslük incik boncuk takı ne ararsan var valla sen gidemiyorsan zevkine güvendiğin birini yolla çok daha uyguna alabilirsinnn benceeee
iç koleram iç su iç oğluşumuza yarasınnn

cüücüüümmmşarkı sölelim miii

ayy söyleyelim kuzum çatlıcam simdikk niden böle kimsecikler konuşmuyooo kurabiyemm yaa
al aşkım beniii yanınaaaaaaaaaa dalmışım sarhoşluğunaaaaaaa bir ömrü senle yaşarımmm al ucur beni sonsuzaaaaaaaaaaa
bizzzzzzzz dünyayııı cok sevdikk ölüm bizden uzak olsun aşık oldukkkk yüreklendikk kader bizden yana dursunnn.....
sıraa sende kuzummmmmm

tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstüne çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanlaaa dıt dırırttı dırı dıttırı dıtıtı la la laaaaa la la lalal laaaaa
oohhhhh

benim adım kerimeeeee göbek adım neyse neeeeeeeeeeee bin oyuna getiririm seni düşersen peşimeeeeeeeeeeebana hep aynı olayy sana sevmesi kolayyy evreşe yolları dar bana bakma yarimm varrr

ayyy sen yaşa cok emiii kuzummmmmmmm sefamız olsunn ohh yandan yandannn

sende biraz akıl olsa beni severdin
düşünce ve mantık olsa sen de severdin
sevilecek insan bendim neden sevmedin

gerizekalı sevgilim benim

güzelliğin dile düştü şaşırttı seni
bilmem kime inandın terkettn beni
söyle bana benin kadar kim sevdi seni

bazen çok zorlanıyorum ama sabretmeye çalışıyorum. çalışmam lazım çünkü. 12 hafta daha çalışıcam. son 3 hafta çıkıcam izne.37. haftada.
allahım yardım eder inşallah.

Şark Han Eminönü Tahtakale | Bebek Şekerleri

ki bu toptan alındığında dahada ucuza gelecektir ve daha çok çeşit bulma imkanın varr

bende o siteye bakıyorum şimdi. ama siteden satış yok galiba. olsada çeşit görmem lazım gitmem lazım. kocişe söylimde gidim olmazsa haftasonu. bakalım napcas. gidersem haber veririm ben size.ama fiyatlar baya farkedecek gibi görünüyor.

hehehe sen çok yaşa ayoll nerden buldun bu şarkıyı kim sölüyoo ben hiç dinlemedimm
bencede çok farkedecek zeytinim yaa benim bebişimin şekerleri halasından gelecek inşallah bebek kurabiyelerii bende şimdi yengem için yaptırcam mesela oda değişik oluyoo ve çok tatlılarr yaaa Yeniden Yönlendirme Bildirimihttp://www.lizkurabiyeevi.com/2009/05/bebek-kurabiyeleri_1307.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…