- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.761
sende biraz akıl olsa beni severdin
düşünce ve mantık olsa sen de severdin
sevilecek insan bendim neden sevmedin
gerizekalı sevgilim benim
güzelliğin dile düştü şaşırttı seni
bilmem kime inandın terkettn beni
söyle bana benin kadar kim sevdi seni
hehehe sen çok yaşa ayoll nerden buldun bu şarkıyı kim sölüyoo ben hiç dinlemedimm
bencede çok farkedecek zeytinim yaa benim bebişimin şekerleri halasından gelecek inşallah bebek kurabiyelerii bende şimdi yengem için yaptırcam mesela oda değişik oluyoo ve çok tatlılarr yaaa Yeniden Yönlendirme Bildirimihttp://www.lizkurabiyeevi.com/2009/05/bebek-kurabiyeleri_1307.html
mustafa topaloğlunun sarkısı dimi bu hahahaaaacok gülüyom ben bu adamaa ya okana cıkmıştıı gecen günlerde kocişle koptuk gülerkennn
evet tatlım...adamın her sözü komik ya...
markete gidicem öpüyorum hepiniziiiiiii
hehe
bencede çok farkedecek zeytinim yaa benim bebişimin şekerleri halasından gelecek inşallah bebek kurabiyelerii bende şimdi yengem için yaptırcam mesela oda değişik oluyoo ve çok tatlılarr yaaa Yeniden Yönlendirme Bildirimihttp://www.lizkurabiyeevi.com/2009/05/bebek-kurabiyeleri_1307.html
hosgeldinn iyiyz güsel anniş sen ve oğluşun nasılll
Ayy ivit su içmek cok önemlii söle meyve at içine asıcık tadı değişsinn öle diyo uzmanlar içemiyosanız bi parca meyve parcası atın diolar minnoşşş belki içebilirsin ozaman
cucummm meyve falan çok yiyorum su yerine geçmezmi bide maden suyu içiyom günde 5 barda anca su içiyorumdur. Işte arada açık çay içiyorum günde 1 maden suyu içiyorum falan. Yatmadan öncede vitamin alırken içiyorum öle yani 2,5 litre su içersem işemekten iş yapamam
ay çok güzeller yaaa.bayıldım.nerden yaptırılıyor bide ne kadara mal oluyor hiç bilgin var mı.hastaneye bebek çikolatası almayı düşünüyodum ama kurabiyeler süper fikirmiş. bayatlama durumu nasıl acaba. doğum da pat diye olursa. erken yaptırmak lazım . ay çok güzeller yaa.
dışarda yapan bi çok insan var tatlımm bu işi artık benim ablamda yapıyor(namıdiğer görümcem) o kadar güzel ürünleri varkii anlatamam yaa senin facebook varmıydı ordan ekle akşam bak çeşitlerine internettende araştır bence çikolatadan çok daha güzeller ve değişikler 3-4 ay saklanma süresi var hiç bişi olmuyor kurabiyelere ffiyatları da tahminen 3,5 -5 arası değişiyor biraz daha pahalı ama sanırım çikolatadan gerçi onunda fiyatını bilmiyorum ama bundan çok yaptırmayacaksın hastaneye gelenlere sadece vermek için
naber bacılar şeker çalışmaları başlamış kısmet olursa bende evde kendim yapmak istiyorum kurabiyeler şekerler filan zamanı gelince
sabah saglık ocagına gittim kan verdim pazartesi sonuclara bakalım ne cıkıcak tansiyonum yüksek çıktı takibe alınmam gerekicek sanırım çok başım agrıyo çünki anlıyorum tansiyondan oldugunu nasıl düzelticem bakalım
çalışalım tabe dimi ama. şimdiden tecrübe kazansın herkes lazım olacak bunlar.
ben şimdiden alayım istedim canım mevlit de dağıtılacak şeyleride ondan açıldı muhabbet. kendim evde yapayım diyorum da eminönüne gitmek sorun.malzeme almak için.netten sipariş versem malzemelerini aynı fiyata geliyo hazırlarıyla. kararsız kaldım.
tuzlu yememeye çalış canım. zaten bebeğe de zararı var.tansiyonunuda daha çok arttırır.
dikkat et taze annecik. geçmiş olsun sana.
sana calışıp hemde seker hazırlamak zor olmıcakmı hazır uygun bulursan al bence
tuzlu eskidende yemezdim ben annem babam tansiyon hastası oldugu için alışkınım ama bu kadar ilkkez yükseldiğini gördüm tansiyonumun rahatsız ediyo gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?