bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

mustafa topaloğlunun sarkısı dimi bu hahahaaaacok gülüyom ben bu adamaa ya okana cıkmıştıı gecen günlerde kocişle koptuk gülerkennn

mustafa topaloğlu söylüyo canım...böyle şarkılarda bundan çıkar zaten...olsun güldürüyo adam

ay çok güzeller yaaa.bayıldım.nerden yaptırılıyor bide ne kadara mal oluyor hiç bilgin var mı.hastaneye bebek çikolatası almayı düşünüyodum ama kurabiyeler süper fikirmiş. bayatlama durumu nasıl acaba. doğum da pat diye olursa. erken yaptırmak lazım . ay çok güzeller yaa.

cucummm meyve falan çok yiyorum su yerine geçmezmi bide maden suyu içiyom günde 5 barda anca su içiyorumdur. Işte arada açık çay içiyorum günde 1 maden suyu içiyorum falan. Yatmadan öncede vitamin alırken içiyorum öle yani 2,5 litre su içersem işemekten iş yapamam

hiçbişey suyun yerini tutmuyomuş canım yaa.bana doktor öyle demişti. bide maden suyunu çok içme bence.bende hiç su içemiyordum. doktor 2.5 lt mutlaka içmelisin deyince eşim sürekli pet şişeler varya küçükleri onlardan 12 li paketler halinde alıyo. sürekli şişeler yanımda.5 şişe içmem lazım ondan. 5 olmasa da 4 içmeye çalışıyorum.şişeyle daha iyi oluyo içmesi. bardakla hiç içmesdim ben.
sonrada sabaha kadar çişe gitmekten uyuyamıyorum o ayrı mesele

dışarda yapan bi çok insan var tatlımm bu işi artık benim ablamda yapıyor(namıdiğer görümcem) o kadar güzel ürünleri varkii anlatamam yaa senin facebook varmıydı ordan ekle akşam bak çeşitlerine internettende araştır bence çikolatadan çok daha güzeller ve değişikler 3-4 ay saklanma süresi var hiç bişi olmuyor kurabiyelere ffiyatları da tahminen 3,5 -5 arası değişiyor biraz daha pahalı ama sanırım çikolatadan gerçi onunda fiyatını bilmiyorum ama bundan çok yaptırmayacaksın hastaneye gelenlere sadece vermek için

tanesi mi 3.5-5 arasıı :44::44: baya fiyatlıymış yaa.
benim facebook yok canım yaa.kullanmıyorum ki.

naber bacılar şeker çalışmaları başlamış kısmet olursa bende evde kendim yapmak istiyorum kurabiyeler şekerler filan zamanı gelince
sabah saglık ocagına gittim kan verdim pazartesi sonuclara bakalım ne cıkıcak tansiyonum yüksek çıktı takibe alınmam gerekicek sanırım çok başım agrıyo çünki anlıyorum tansiyondan oldugunu nasıl düzelticem bakalım

çalışalım tabe dimi ama. şimdiden tecrübe kazansın herkes lazım olacak bunlar.
ben şimdiden alayım istedim canım mevlit de dağıtılacak şeyleride ondan açıldı muhabbet. kendim evde yapayım diyorum da eminönüne gitmek sorun.malzeme almak için.netten sipariş versem malzemelerini aynı fiyata geliyo hazırlarıyla. kararsız kaldım.
tuzlu yememeye çalış canım. zaten bebeğe de zararı var.tansiyonunuda daha çok arttırır.
dikkat et taze annecik. geçmiş olsun sana.

sana calışıp hemde seker hazırlamak zor olmıcakmı hazır uygun bulursan al bence
tuzlu eskidende yemezdim ben annem babam tansiyon hastası oldugu için alışkınım ama bu kadar ilkkez yükseldiğini gördüm tansiyonumun rahatsız ediyo gercekten

Kod 783 Bebek Şekeri bak ben bunu çok beğendim canım ama madamım pahalı dedi. eminönünde daha ucuz malzemelri alırsan çok uyguna gelir dedi de.bakayım gitmem çok zor eminönüne
bazen gebelik de çıkıyo tansiyon canım çok dikkat et tansiyonuna takip et mutlaka.

kardeşim annemi hastaneye götürmüş bugün yine rahatsızlanmış şimdi evdeymiş..
zeytinim sen neden endoskopi olmuştun annemde gastirit vardı önceden şimdi gaz çıkarıyo sonra tıkanıyo nefesi daralıyo:26:

Son düzenleme:
selam kızlar bayadır uğramıyorum buraya,nasılsınız?
zeytincim bebişin nasıl canım,
bilge madamım sen nasılsın?
beni soracak olursanız 8.ayın içine girmiş bluunmaktayım şubatta doğumum kısmet olursa
heyecan ve korkuyla bekliyoruz hepinizi çoook öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…