bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ne güzel gün sayıyorsun zeytinim maşallah binlerce maşallah sağlıkla kucağınada almayıo nasip etsın rabbım,ben de böyle gun sayacakmıyım bır gun dua edin ne olur bana da

merhabaaaa kızlar cucum ankara ıyıce beyaz olmuş bugun annemlerı gonderdım ankara ya nasıl özledım ya kar yağışını niğde de kar yağmıyor hava guneşlı şaka gibi ya

miraba canımcım hosgeldinn topiğe
ivit canım ya ankara beyazlara büründüüü cok güselll suann pamuk pamuk heryer
kociş gelsinde cıkıp yürüyelimm
hadiii ya nigde demek güneşliii vay be ülkede dört mevsimm bi arada
sen gelmiyomusun ankaraya canım

zeytinim sanada merhabaaa:)

cucum valla ıkı dağ arasında bu şehir ıkı dağ bembeyaz burası guneşli mavı bır gök 10 derece dışarısı ....bu ayın 20 sınde geleceğiz eşimin ünv vizelerinin bitmesini beklıyoruz inşallah o zaman da kar olur...

pek güzel bebüşüm eline sağlık. bitirince kendininkinin resmini de göster bizeee.

ivit inş. güsell olcak canımcımm bitsin gösteririm tabii minnakımm

aaaaaaaaaaaaaaa çok güzel bu yaaa bayıldımm çok tatlı duruyorr cücüm buu kaç numero şişle örüyon tatlımm

ayyy gerçekten mi benimde 10 günümm nabaerr ben senden önceyimmm

ivit dimii cok seker duruyooo koltuk üstünde cok seviyom ben yaa ben 4,5 numroylaa örüyommm ama 5 numrodaa kaldırır didi kadınn ben asıcık sıkı olsun sarkmasın didimm de ondann...
aslında sen motif biliyon motiflii cok daha güselll örnekler var minnoşummm....
ama buda sıcak tutar dize falan alıncaa

nerden nasıl yukluyorsunuz kızlar bende kardeşimin kızına Dilay Duru ma elbise diktım onu göstermek ısterdım size...bu arada üstünüze sağlık sanırım mıdemı bozdum ben karnım gurul gurul adaçayı içiyorum kociş geldi yaptı sağolsun..amelıyatla ılgısı varmıdır ki?iyileşmek istiyorum artıkkkk

ben buna bayıldım bebek için ama ben yapamam annişime yaptırcam bi araa minnoşum yapar bebüşşşş bi gelmeye karar versindee

burası cok soğuk valla canımm
hadi bakalım bizde burda olmıcass sanırım 20 sinde yaa görüşemicess neyse sağlık olsun bi dahakinee
bilmem ozaman kar olurmuuu ama bu hafta hep böleymişşş sanırımmm
canım resimde ınsert ımage var resim işaretii anlarsın zaten yanındada video var ordan ekliyosun dosyadan secip yüklüyosun anlatabildimmi bilmem:44:

ne güzel gün sayıyorsun zeytinim maşallah binlerce maşallah sağlıkla kucağınada almayıo nasip etsın rabbım,ben de böyle gun sayacakmıyım bır gun dua edin ne olur bana da

kıyamam ağlama senı göremedım ılk çok yavaş forum maalesef sanada merhaba zeytınımmm kocaman merhaba hemde ekstra mıs gıbı öpücüklerde göndereyım sen ağlama yeterkiiii

ohh beeee banada merhabaaa
sayacaksın tabi bebişim hep beraber sayıcaz günleri burdaaa... senin madamımın cucumun berremin hepinisin hepinisin günlerini beraber sayıcaz.benim oğlumda abi olacak sizin minnaklarınızaaa
eşin okuyo mu canım senin?yada öğretim görevlisi felan mı. vize demişsin ya :44:

eşim burda öğretim üyesi uluslararası ilişkiler bölümünde canımcım sınavlarda olmak zorunda ya

inşallah sayarım bende o günler gelır ınşallahhh Allahım isteyen herkese versın ınşallahhh....

benim kociş gibi desene senin kocişte öğretim üyesi benimkide vizeleri bekliyooo sonra tatilimiz var
ayy ne tesadüfff tatlış yaa...
inş. hep beraberce sayıcass günlerimiziiiiii

yazı yazdığın yerin alt kısmında eklenti ekle diye biyer var canım ister ordan tıkla seç istediğin yerden resmi.yada üstte gülen yüz resminin yanında ataç resmi var ordan aç seçistediğini. yada cucumun dediği gibi o üstteki gülen yüz resminin hemen altında çerçeve fotoğraf gibi bi resim var ordan.

benim kociş gibi desene senin kocişte öğretim üyesi benimkide vizeleri bekliyooo sonra tatilimiz var
ayy ne tesadüfff tatlış yaa...
inş. hep beraberce sayıcass günlerimiziiiiii

amanın bunların kocişleri örtmenmiişşşş ni güseelll. maşallah maşallah doçent olsunlar prof olsunlar inşallah.
sayıcas tabi kıslar yaa hepbirlikte geri sayım yapıcaasss. zamanda su gibi geçiyo zaten.benim 180 gün bitmiiişşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…