bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ah zeytınım sağol doçent olcak bizimki yakında inşallahhhh zor iş onlarınkı ama doçentlık son sınav neyseki...
ya ne güzel 180 gun ben şimdi korunma sürecı bıtsın dıye gun sayacağım bu arada ben karar verdım 1 ay sonra deneyeceğim nedense içimden bır ses sıkıntı olmayacak dıyor????

anammmm çok güsel bu yaaaa. maşallah güle güle giysin minnak. nasıl şirindir şimdi o.

off zeytinim sorma dünya tatlısı hemde benım gıbı koç burcu annesı dıyorkı abla aynı sen:) dün de kayınvalıdeme gösterdım elbıseyı o da dua edıyor Allah sana once kız sonra erkek sonra yıne kız versın dıyor benden 3 tane beklıyormuş..:)) o daha babaanne olamadı hıç eltimde 10 yıllık evlı maalesef tutunmuyor bebek bır turlu.. gebelıkde nasılda sevınmışlerdı ılkın duyduklarında..sonra 5 gun sonra dış gebelık dedık sevınçlerı kaldı yarım...ALlahım kımseye düşmanıma bile yaşatmasın diyorum ben...

AYYY NE ÇOK KAYNATMIŞINIZ BEEE MAŞALLAHHH
biz varıs tatlım yalnızlık yok
midem bulanıyuor karnım buruluyor aslında çok ii değilim annemlerde gitti yalnız kaldım

oohh ne güzell ne güzell ccüücmm nere gidionus tatildee
benim kociş gibi desene senin kocişte öğretim üyesi benimkide vizeleri bekliyooo sonra tatilimiz var
ayy ne tesadüfff tatlış yaa...
inş. hep beraberce sayıcass günlerimiziiiiii

hangı unv ankara da kuzum bölümü ne?

ay inşallahhhhhh canımEki Görüntüle 323984

olsun annem olsun doçent olsun profesör olsun hatta ordinaryus muydu ondan da olsun inşallah. hakkında hayırlısı canım benim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman dene.ama unutmaki en önemlisi senin sağlığın. sağlığını etkileyecek bişey yapma yeterki.

üzülme bitanem.rabbim sadece bununla sınamış olsun seni inşallah. sevdiği kullarına sıkıntı verirmişki şükredebiliyormu diye. sen duanı eksik etme bitanem. herşey allahtan.hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun. sonra 3 de doğur 5 de kaç istersen doğur.
eltinin neden tutunmuyor bebeği.doktoru ne dedi.sorun neymişki. kıyamam rabbim en kısa zamanda onada nasip etsin inşallah.

amiiin canım beniim amiinnn hemen olsu bebeklerimiss

kuzum son 5 senedır aşılama tüp denemedıklerı kalmadı hamıle kalıuyor ama sonra durmuyor bebek gıdıyor hemencık..şimdi dondurulmuşlarla denedı en son o da olmadı ...bilmiyorum doğrusu bir sürü sebep varmış çok zor psıkolojısı bozuldu ıyıce şimdi bende acaba dıyorum bende mı aynı şeylerı yaşayacağım korkuyorum doğrusu..başlangıç güzel olmadı..hala düşündükçe o yuksek beta hcg leri nasılda sevınmıştım ıkız sanmıştım amelıyatagırdığım gun 16000 lerdeydı beta hcg boyle sureklı hatırlayıp kafa şişiyorum kusura bakmayın..ama içimde kocaman bir boşluk hıssedıyorum sadece 3 gunde nasılda doldurmuş ruhumu içimi mınıcık varlığı bıle

canlarım bana müsaade bıraz dınleneceğim...çok kaynatmayın ben yokken desemde kaynatcaksınız emınım..güzel arkadaşlığınız için sağolun..varlığınız içimi ısıtıyor..boşlukları dolduruyor...

yaa bişi dicem hatırlıyonuz mu mayıs topikimizde axxnn die biri vardır 7 yıldır olmuyordu bebeği ondan haber alan duyan nasıl iletişime geççez onla yaa

canım benim nolur artık böyle düşünüpde üzme kendini.herşeyin hayırlısı canım. bak göreceksin yakında senin günlerini sayıcas burda inşallah. sen yeterki içini ferak tut karamsar düşüncelerden uzak dur.
eltinde inşallah kavuşur evladına.ama sen onu görerek kendini sakın öyle olacak diye strese sokma.

buralardayım aslında ama öle dalmışımm mamurum bugün valla cok fina uykum varr
yaa madamım hiç deme bende bugün öyleyim nedendir ki. havadan mı acaba kafamı kaldıramıyorum.

dinlen canım benim biz burdayız.istediğin zaman gel.

yaa bişi dicem hatırlıyonuz mu mayıs topikimizde axxnn die biri vardır 7 yıldır olmuyordu bebeği ondan haber alan duyan nasıl iletişime geççez onla yaa

evet canım hatırlıyorum da hiç görmedm onu sonradan. msn de felanda konuşmadık biz hi. şimdi baktım da arkadaş olarak da ekli değilmiş bende. :44:

ayy hiç sormaaa zeytinim aynıı öleyim bendee havadandır havadann
bende ekliymiş mesaj attım şimdi özelden bakalım inşallah görürr
evet canım hatırlıyorum da hiç görmedm onu sonradan. msn de felanda konuşmadık biz hi. şimdi baktım da arkadaş olarak da ekli değilmiş bende. :44:

canımcım ivit hatırlıyomm bendede ekli arkadaş lisetemde hatta msn de vardı ama sonra virüs yemiş onun msn silin dedi benim adresimii öle kayboldu gitti valla minnoşumm yoksa ekliydi bendee
ayy inş.. hamiştir kuzum yaa

ayyy inşallahh kuzucumm yaa o günleri görürmüyüz yaaa hade görelim artık yaa heyecanım hevesim kursağımda kalacak diye korkuyorumm ama ben yaaa gelin dedimmm ulaaann bebişlerr geliiinnn kızıcam valla poponuzu ısırcam şimdik heee

(korkutayımda belkim gelirlerr)
bolll bebiş haberlii sayfalar olsun kuzumm.....
minnaklarmızın büyüyüşünüde burda paylaşırıss inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…