bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ahh ahh inş. görürüss kuzum yaa bencede görelimm artıkkk yeter bu kadar bekledikk yazık diilmi bize yaa gelünn bebüşler gelünnn bişiy yapmıcas korkmayınn
ayy kuzum yaa gercekten biz ni zaman hamiş kalcass ya Allahım hayırlısıyla ver meleklerimiziiiiiiii

bilmiom ki:26:
keşke bileydim öle bi gücüm olaydı
seni hemen hamiş ilan ederdim sonra hemen kendimi berremi filan vayy bee hayale bakkokus pokus cücü en hamile olsanırım sıyırdım eve gidimde kendime gelemm
evet zeytinim yaa bizde tam onu konuşuyorduk ccücümle işte biz ne zaman anniş olucaz diye yaaa

ayyyyyy inş.. minnoşum inş... hep birlikte büyütürüs inş. minnaklarımızı bizim nazlı sıpacıklar bi gelsee

keskem olaydıı okus pokus güclerin minnakım yaa.... Allahım hayırlısıyla meleklerimizi vericekk
sanırım bende sıyırdımmm oksijensiz kaldımm kıs evin içindeeacil kociş gelince cıkıp yürümeliii yoksaaa halimiz duman kıs baksana durumumuz vahimm

kocişkom geliormuşşşşşşş yehuuuuuuuuu
görüşürüsss yavru kuşlarrr hepinizi cok sefiyomm yaaaa
öpüldünüzzz nanaklardann

evet zeytinim yaa bizde tam onu konuşuyorduk ccücümle işte biz ne zaman anniş olucaz diye yaaa

ayyyyyy inş.. minnoşum inş... hep birlikte büyütürüs inş. minnaklarımızı bizim nazlı sıpacıklar bi gelsee

inşallah kızlar allahın izniyle gelecek minişler.

kızlar yaa ben çok dalgınım bu aralar.neden böyle oldum bilmiyorum.acaba artık çalışmak mı beni zorluyor. hiçbişeye dikkatimi veremiyorum.
bi firmaya teklif gönderdimadamın adı devrim
ben yazmışım osman bey ne alakaysa.
altınada osmanla da devrimlede ilgili olmayan başka bi firmanın adını.noluyo bana yaa.öyle yolladım adama.sonrada fırça yedim tabi
dün en yakın arkadaşımın doğum günüydü ama ben unuttum. dün bide konuştum kızla bisürü.
az önce yazmış bana dün o kadar konuştuk bişey unutmadın mı
noluyo bana kızlar. normalmi benim böyle olmam.

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr, hamileyim Allah'a çok şükür bugünü de gördüm; Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, beni ve herkesi. Aileden sonra ilk size söylüyorum arkadaşlar, çok yeni zaten. İnanın her gün girip yazamasam da hep sizi okuyordum. Hemen size müjdeyi vermek istedim. Anlatayım uzun uzun, son regl tarihim 5 aralık, tahminimce geç döllenme oldu, çünkü artık 36 günde bir regl oluyordum. 34. gün idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı inanamadım ama konduramadım da, bi yandan da ilk defa hayatımda o çizgiyi görüyorum. Ertesi gün bi daha yaptım yine aynı silik bi çizgi. Hemen kan verdim 20.8 çıktı, pozitif ama iki gün sonraa bakalım katlanacak mı değer dedi doktor ve sonuç 50.8 çıktı Tabi keseyi henüz göremedi onu da 10 gün sonra görür inşallah. Şoktayız ve çok mutluyuz. Tahminimizce hesapladığımız yumurtlama günlerinde değil de ondan sonra olan bi ilişkide oldu. Geçen ay yumurtalama ilacı kullandım, olmadı üstüne bi de kist oluşmuştu. Bu ay ilaç falan kullanmadım, sadece bişey yaptım geçen ay regl olduktan sonra doktora gittiğimde bana sağ tarafta yumurta oluşmaya başlamış dedi, ve ben ilişkiden sonra hep sadece sağ tarafıma döndüm yattım, ayağımı bile kaldırmadım, öylece sağıma döndüm. Bi de magnezyum desteği aldım, o da nasıl oldu bi arkadaşın 6 ay olmamış doktoru demişki sen stres yapmışsın rahim kasılmış, magnezyum gevşetir, o ay içiyor ve hamile kalıyor, arkadaşına veriyor o da o ay hamile kalıyor, bende bunu duydum önce araştırdım magnezyum eksikliğinde neler görülür, bir çoğu bende var, kramp, uykusuzluk, asabiyet, kaygı, dedimki ya ne kaybecem içim bende magvital diye suya dökülen bir toz, içtim gerçekten rahatlattı, uykum falan düzene girdi. Bu dediklerimle alakası var mı yokmu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim, belki birilerine daha vesile olurum diye, kaç aydır yaşadığım üzüntüyü iyi biliyorum. Tabi daha yolun çok başı, Allah inşallah hayırlısı ile sağlıkla devamını getirir, bebeğimi kucağıma alırım.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah arkadaşlar.

ayy cok sevindim canım yaa ne güselll haber bu bölee ...ne güzelll hamişlerimiz artıyo maşallah
darısı bize olsun madamıma ,bana, berroşuma, gülburak hepimize olsun ve anne baba olmak için sabırsızlanan kim varsaaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inş...
siz hamiş sultanlarda sağlıkla alın bebişlerinizi kucişlerinizee canım yaa
magnezyum ayy bende içsem acaba neyin vesile olucağı belli olmazz...
bakalım bende soğan kürünü yapcam bu ay inş.. vesile olurdaa meleğim gelirr

zeytinim günaydınnn dalgınlık ve unutkanlık çok oluyor hamilelerde benim iş yerinde 2 arkadaşım var ikiside hamile herşeyi unutmaya başladılar kendileride söylüyor zatenn
ama osman beye çok güldüm yaa ne alakaysa dime
baksana yaa snekimde hamişmişş çoook sevindim

ayyy benim snekim yaaa o kadar sevindim ki sabah sabah okuduğum en güzel haber bu inşallah sağlıklı sıhhatli büyür içinde rabbim nazarlardan korusun sizleri

çok üzgünüm sizinle baylaşmak istedim...
berbat geçen bir akşam ve geceden sonra üzüntü stres ve kaygı dolu bir günle yine şirketteyim. çok huzursuzum.
dün akşam yarım saat kadar geç çıktık eşimle işten.diğer herkes çıkmıştı çoktan. eve doğru giderken bir telefon aldım ve ofiste birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir abim var.onun kaza yaptığı birisine çarptığı haberini aldım. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. hemen kendisini aradım telefonu açınca adamın durumunun ağır olduğunu söyledi ve kendisinin sesi çok kötüydü. abi sakin ol hemen yanına geliyoruz nolur sakin ol dedim hastaneyi öğrendim ve kapattım. tem e girmiştik ve gitmemiz gereken hastane e-5 üzerindeydi. geri çıkmak için yan yola bağlanıp bi sanayi sites,inin içine girdik eşimle. bizde o kadar üzgün ve panik durumdaydıkki çabucak ulaşalım derken çıkış olmayan birkapıdan çıkmak istemişiz ve aracın lastikleri tuzağa takıldı ve yarıldı. kaldık akşam vakti hiç bilmediğimiz bi yerde. etrafta tamirci felan yok.araçta yedek lastik yok.sinirden delirdik. sonra bi çekici çağırdım bi süre bekledikten sonra geldi bizi aldı çekici ve bi lastikçiye gittik. aksi gibi ikimizinde üzerinde fazla para yok. neyse bi şekilde arabayı hallettik hastaneye gittik.
ama hastayı durumu ağır diye başka bir hastanenin yoğun bakımına götürmüşler ve arkadaşımıda karakola ordan adli tıpa felan filan.
yanına ulaşmak için çırpındıkça ulaşamadım yolda stresten fenalaştım. ve eşime dedim beni eve götür hemen ben hiç iyi değilim. neyse eve gittik felan ama sabaha kadar uyumadım.adam yoğun bakımda uyutuluyo. arkadaşım gece karakoldan salmışlar ama şimdi tekrar orda. adamı bugün 11 gibi uyandırmayı deneyeceklermiş.
kızlar nolur dua edin hiçbişey olmasın adama. arkadaşımda bi ceza almasın.çünkü yaya geçidinin yasak olduğu bi yerde aniden önüne fırlamış adam kurtarmak istemiş ama adamda panik olduğundan daha çok önüne doğru koşmuş. inşallah kamera kayıtları vardır kaza yerinde.
sizde dua edin olur mu.
içim sıkılıyo sabaha kadar uyumadım dua ettim.

gözün aydın canım benim.bu haber çok iyi geldi bana bu sabah. rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.bebişinin gelme zamanı şimdiymiş işte bişeyler vesile olmuş çok şükür.allahım devamını getirsinde tamamına erdirsin inşallah.

bende osman beye çok şaşırdımne alaka dedim. hadi adını yanlış yazdında alttki alakasız firma ne oluyo. aptal gibiyim bu aralar yaa. abim arıyo osman kim diyo ne bileyim osman kim diyorum. peki viko firması ile devrim beyin ne alakası var dedi. ne alaka yaa ne diyosun diyip bide diklendim. gönderdiğin teklifi bi incelede sonra konuşalım dedi. bi baktım şok şok

sneke bende çok sevindim canım yaa bu sabah böyle bi haber almak çok güzel oldu gerçekten.

OFFF zeytinim yaa çok fena bişi bu arkadaşa mı üzülesin hastanedeki adamamı rabbim onu ailesin ebağışlasın inşallah uyansın bişeycik olmasın Allahım nolur sizde arkadaşınıza kavuşun inşallah rabbim vicdan azabından korusun inşallah yaşatmasın öyle birşeyy sizinde başınıza gelenler hey allahım yaa terslik işte oldumu oluyorr neyse çok şükür size bişey olmamış o telaşta ama kendine dikkat et hiçbişey senden ve bebeğinden daha çok değerli değil unutma bunu biz sadece dua ederiz tatlım inşallah iyi haberleri alırız bugün

çok çok kötü bi durum ben yaşadım bikez böyle bi kaza. tem ortasında bi adam vardı ve başka bi araba ona çarptı adam fırlayıp bizim üstümüze düştü ve sonrasında müdehale etmeye çalışsakta adam öldü. çarpan kişi kaçtı.olay üstümüze kaldı. biz yardım ederken başka arabalar anneme ve babama çarptı ben araç arasında sıkıştım küçük kardeşim vardı felan bisürü kötü şey. o yüzden kaza benim için bi tramvadır. dün haberi aldığımda aynı şeyleri tekrar yaşadım.
adam öldüğünden biz mahkemelerle uğraştık bisürü. ailesinin ettiği beddualar kulaklarımda çınlıyo. acıyla anlayamıyolar haklıyı haksızı tabi.
hakim demişti o zaman hiç suçları yokken onların başına gelenlere bakın kendileri ölüyormuş sizin oğlunuzun yaptığı yanlıştan felan. biz hiç ceza almadık ama o günleri yaşamak bile çok zor. arkadaşım yaşamasın istiyorum o bizim yaşadıklarımızı.

ooo sizde büyük şeyler geçirmişsiniz canım yaa yinede Allahın sevdiği kullarısınız maşallah ama. haksız yerede suçlanmak ölümden beter olsa gerek rabbim kimseye göstermesin inşallah acı olaylar

ooo sizde büyük şeyler geçirmişsiniz canım yaa yinede Allahın sevdiği kullarısınız maşallah ama. haksız yerede suçlanmak ölümden beter olsa gerek rabbim kimseye göstermesin inşallah acı olaylar

allah kimseye yaşatmasın canım.
arkadaşım geldi şimdi karakoldan bırakmışlar tekrar.sanırım burada olduğunu anlamak için karakola gidip görünmesi gerekiyor..
hala şok halinde.çok kötü şeyler yaşamış biraz bahsetti de. rabbim bununla bıraksın daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah.

hastanın durumu nasılmış acaba rabbimden tek dileğim bişi olmasın inşallahh

hastanın durumu nasılmış acaba rabbimden tek dileğim bişi olmasın inşallahh

birazdan makineden çıkarıp durumuna bakılacakmış canım eğer uyanırsa iyi bişey ama uyanmazsa kötüye gidecek herşey. inşallah uyanır.
arkadaşımızı hastaneye göndermiyoruz biz. yakınları bi acıyla ona zarar vermek isteyebilirler. şirketten başka 2 arkadaş geceyi hastanede geçirdiler ve başındalar hala. inşallah uyanır da iyi olur adamcağız da. öyle büyük bi hata etmişki adam. 54-55 yaşlarındaymış. karşı yolda otobüs durağında inmiş. iki yol arasında kacaman demir parmaklıklar var kesinlikle yaya geçişinin yasak olduğu yer. oradan karşıya geçmiş parmaklıklarda bi açıklık varmış ordanda yolun diğer tarafına geçmiş. daha yolu bitirmeden başka bi araçtan kaçmak için geri geri kaçmış arkadaşın önüne gelmiş.oda adamı farkedip kaçmaya çalışmış ama dünya karardı birden adama nasıl vurdum görmedim bile diyo. zaten şokla hatırlamıyoda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…