- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.021
Arkadaşlarım Allah razı olsun, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Allah herkese nasip etsin, bir yola çıktık inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin. Yakın aile hariç çevremizde kimseye henüz söylemiyoruz, nedeni de nazar değil ona inanmıyorum böyle bir konuda değsin, ama şimdi herkes hyırlı olsun dicek, Allah korusun ters bi durum olursa bu sefer noldu ne bitt anlat dur daha üzücü olur diye keseyi ve kalp atışını görene kadar söylememeyi tercih ettik. Ama sizlerle paylaşmadan duramadım, önceki topikten de htırlayanlar vardır, 9 aydır bekliyordum ve hep ümitsizliğe düşüyordum, ama böyle yazan birilerini görünce umut oluyordu, çim kıpır kıpır oluyordu, bende şimdi belki birilerinin morali yerine gelir dedim, zaten sizin sevineğinize emindimBu arada geçen aydan önceki ay ilk defa serophone kullanmıştım ama yumurta takibi yapılmamıştı ve kist olmuştu, bu ay kullanmadım, takip falan da olmadı, hatta gittim marketten şu yeni çıkan orkidlerden falan aldım bi sürü amaan nerden olacak dedimm, ama oldu ve kist de yok olmuş. Bu arada regl tarihim yaklaştı nasıl karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum hah olum die yok, yine diorum stresten denge bozuldu, 5 gün boyunca ağrıdı, dünden beri pek yok ağrı.
birazdan makineden çıkarıp durumuna bakılacakmış canım eğer uyanırsa iyi bişey ama uyanmazsa kötüye gidecek herşey. inşallah uyanır.
arkadaşımızı hastaneye göndermiyoruz biz. yakınları bi acıyla ona zarar vermek isteyebilirler. şirketten başka 2 arkadaş geceyi hastanede geçirdiler ve başındalar hala. inşallah uyanır da iyi olur adamcağız da. öyle büyük bi hata etmişki adam. 54-55 yaşlarındaymış. karşı yolda otobüs durağında inmiş. iki yol arasında kacaman demir parmaklıklar var kesinlikle yaya geçişinin yasak olduğu yer. oradan karşıya geçmiş parmaklıklarda bi açıklık varmış ordanda yolun diğer tarafına geçmiş. daha yolu bitirmeden başka bi araçtan kaçmak için geri geri kaçmış arkadaşın önüne gelmiş.oda adamı farkedip kaçmaya çalışmış ama dünya karardı birden adama nasıl vurdum görmedim bile diyo. zaten şokla hatırlamıyoda olabilir.
sinekim çok sevindim çoook tebrik ederim meleğim çok güzel bir haber bu...
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğim darısı bizim başımıza...
zeytinim canım çok üzüldüm yaa inşallah birşey olmaz adama çok kötü birşey gerçekten Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşınada inşallah...
madamım sen nasılsın bitanem...
cucumm ördüğün battaniyeye bayıldım evde olsam bende kesin örerdim çok şirin ...cucum yaa bi resim çekip koysana buraya ankara nın karını görelim bizim burda yağmıyo...
Arkadaşlarım Allah razı olsun, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Allah herkese nasip etsin, bir yola çıktık inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin. Yakın aile hariç çevremizde kimseye henüz söylemiyoruz, nedeni de nazar değil ona inanmıyorum böyle bir konuda değsin, ama şimdi herkes hyırlı olsun dicek, Allah korusun ters bi durum olursa bu sefer noldu ne bitt anlat dur daha üzücü olur diye keseyi ve kalp atışını görene kadar söylememeyi tercih ettik. Ama sizlerle paylaşmadan duramadım, önceki topikten de htırlayanlar vardır, 9 aydır bekliyordum ve hep ümitsizliğe düşüyordum, ama böyle yazan birilerini görünce umut oluyordu, çim kıpır kıpır oluyordu, bende şimdi belki birilerinin morali yerine gelir dedim, zaten sizin sevineğinize emindimBu arada geçen aydan önceki ay ilk defa serophone kullanmıştım ama yumurta takibi yapılmamıştı ve kist olmuştu, bu ay kullanmadım, takip falan da olmadı, hatta gittim marketten şu yeni çıkan orkidlerden falan aldım bi sürü amaan nerden olacak dedimm, ama oldu ve kist de yok olmuş. Bu arada regl tarihim yaklaştı nasıl karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum hah olum die yok, yine diorum stresten denge bozuldu, 5 gün boyunca ağrıdı, dünden beri pek yok ağrı.
o zaman sizinkinde çoğunlukla suç yok ama ne olursa olsun bi can ortada rabbim inşallah uyandırsın adamcağıız yaa çok üzülüyorumm valla nerde olmuş kaza
zeytinim canım çok üzüldüm yaa inşallah birşey olmaz adama çok kötü birşey gerçekten Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşınada inşallah...
evlendikten ne kadar sonra bebiş oldu
iyiyim bebeğim nasıl olsun çok şükür herşey yolunda sen nasılsınn
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr, hamileyimAllah'a çok şükür bugünü de gördüm; Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, beni ve herkesi. Aileden sonra ilk size söylüyorum arkadaşlar, çok yeni zaten. İnanın her gün girip yazamasam da hep sizi okuyordum. Hemen size müjdeyi vermek istedim. Anlatayım uzun uzun, son regl tarihim 5 aralık, tahminimce geç döllenme oldu, çünkü artık 36 günde bir regl oluyordum. 34. gün idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı inanamadım ama konduramadım da, bi yandan da ilk defa hayatımda o çizgiyi görüyorum. Ertesi gün bi daha yaptım yine aynı silik bi çizgi. Hemen kan verdim 20.8 çıktı, pozitif ama iki gün sonraa bakalım katlanacak mı değer dedi doktor ve sonuç 50.8 çıktı Tabi keseyi henüz göremedi onu da 10 gün sonra görür inşallah. Şoktayız ve çok mutluyuz. Tahminimizce hesapladığımız yumurtlama günlerinde değil de ondan sonra olan bi ilişkide oldu. Geçen ay yumurtalama ilacı kullandım, olmadı üstüne bi de kist oluşmuştu. Bu ay ilaç falan kullanmadım, sadece bişey yaptım geçen ay regl olduktan sonra doktora gittiğimde bana sağ tarafta yumurta oluşmaya başlamış dedi, ve ben ilişkiden sonra hep sadece sağ tarafıma döndüm yattım, ayağımı bile kaldırmadım, öylece sağıma döndüm. Bi de magnezyum desteği aldım, o da nasıl oldu bi arkadaşın 6 ay olmamış doktoru demişki sen stres yapmışsın rahim kasılmış, magnezyum gevşetir, o ay içiyor ve hamile kalıyor, arkadaşına veriyor o da o ay hamile kalıyor, bende bunu duydum önce araştırdım magnezyum eksikliğinde neler görülür, bir çoğu bende var, kramp, uykusuzluk, asabiyet, kaygı, dedimki ya ne kaybecem içim bende magvital diye suya dökülen bir toz, içtim gerçekten rahatlattı, uykum falan düzene girdi. Bu dediklerimle alakası var mı yokmu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim, belki birilerine daha vesile olurum diye, kaç aydır yaşadığım üzüntüyü iyi biliyorum. Tabi daha yolun çok başı, Allah inşallah hayırlısı ile sağlıkla devamını getirir, bebeğimi kucağıma alırım.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah arkadaşlar.
bende iyiyim çok şükür madamım ne olsun çalışıyoruz herşey yolunda çok şükür..
annemin sonuçları belli oldu lokasit varmış midesinde doktor ilaç vericek bugün...omuzlarımdan büyük bir yük kalktı Allah'ıma binlerce şükür olsun...
bende yumoşumun çatlamasını bekliyorum baya büyümüşlerdir bugün gidicem kontrole..
hava buz gibi kapalı ama kar yağmıyor böle lapa lapa yağsa yerler tutsa bizde evde olsak hepimiz toplaşsak madamım boydan camlı evimiz olsa önüne otursak şömine bi yandan yansa çatır çatır. fırında keklerimiz kurabiyeleirimz pişse ellerimizde örgü olsa çay yudumlasak kahkahalar eksik olmasa ahhh ahhh...ne olurdu sanki..
sneğimmm çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah bebeğim
kızlar hepinizi cok özledimmm, nasılsınız?
herkese merhaba nasılsınız bugün
çok geçmiş olsun canım yaa bak annişinde kötü bişey çıkmadı. mikrop var dedikleri olay bu ara pek moda oldu bu lökosit.bende iyiyim çok şükür madamım ne olsun çalışıyoruz herşey yolunda çok şükür..
annemin sonuçları belli oldu lokasit varmış midesinde doktor ilaç vericek bugün...omuzlarımdan büyük bir yük kalktı Allah'ıma binlerce şükür olsun...
bende yumoşumun çatlamasını bekliyorum baya büyümüşlerdir bugün gidicem kontrole..
hava buz gibi kapalı ama kar yağmıyor böle lapa lapa yağsa yerler tutsa bizde evde olsak hepimiz toplaşsak madamım boydan camlı evimiz olsa önüne otursak şömine bi yandan yansa çatır çatır. fırında keklerimiz kurabiyeleirimz pişse ellerimizde örgü olsa çay yudumlasak kahkahalar eksik olmasa ahhh ahhh...ne olurdu sanki..
yazık adama nasıl ihmal işte. biraz ilerde in yürü üst geçit var.bizim insanımız neden böyle yaa. hiç canımızın kıymeti yok. az ilerde inse arabadan 100 mt bilemedin 200 mt fazla yürür ama üst geçitten geçerdi. olacağı varmışişte. inşallah iyileşir.ayy kıyamam hiç yaa babam geldi hemen aklıma aynı yaşlarda rabbim esirgesinn onu ailesine bağışlasın arkadaşınızı da size işte bir anlık ihmalkarlık nelere sebep rabbim bağışlasın yaa çok üzülüyorum şuann
canım benim nerelerdesin sen. özlettin kendini. iyimisin bakalım. herşey yolunda mı?sneğimmm çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah bebeğim
kızlar hepinizi cok özledimmm, nasılsınız?
herkese merhaba nasılsınız bugün
canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle
canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?