bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Arkadaşlarım Allah razı olsun, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Allah herkese nasip etsin, bir yola çıktık inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin. Yakın aile hariç çevremizde kimseye henüz söylemiyoruz, nedeni de nazar değil ona inanmıyorum böyle bir konuda değsin, ama şimdi herkes hyırlı olsun dicek, Allah korusun ters bi durum olursa bu sefer noldu ne bitt anlat dur daha üzücü olur diye keseyi ve kalp atışını görene kadar söylememeyi tercih ettik. Ama sizlerle paylaşmadan duramadım, önceki topikten de htırlayanlar vardır, 9 aydır bekliyordum ve hep ümitsizliğe düşüyordum, ama böyle yazan birilerini görünce umut oluyordu, çim kıpır kıpır oluyordu, bende şimdi belki birilerinin morali yerine gelir dedim, zaten sizin sevineğinize emindim Bu arada geçen aydan önceki ay ilk defa serophone kullanmıştım ama yumurta takibi yapılmamıştı ve kist olmuştu, bu ay kullanmadım, takip falan da olmadı, hatta gittim marketten şu yeni çıkan orkidlerden falan aldım bi sürü amaan nerden olacak dedimm, ama oldu ve kist de yok olmuş. Bu arada regl tarihim yaklaştı nasıl karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum hah olum die yok, yine diorum stresten denge bozuldu, 5 gün boyunca ağrıdı, dünden beri pek yok ağrı.

sinekim çok sevindim çoook tebrik ederim meleğim çok güzel bir haber bu...
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğim darısı bizim başımıza...

zeytinim canım çok üzüldüm yaa inşallah birşey olmaz adama çok kötü birşey gerçekten Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşınada inşallah...

madamım sen nasılsın bitanem...

cucumm ördüğün battaniyeye bayıldım evde olsam bende kesin örerdim çok şirin ...cucum yaa bi resim çekip koysana buraya ankara nın karını görelim bizim burda yağmıyo...

evlendikten ne kadar sonra bebiş oldu

o zaman sizinkinde çoğunlukla suç yok ama ne olursa olsun bi can ortada rabbim inşallah uyandırsın adamcağıız yaa çok üzülüyorumm valla nerde olmuş kaza

iyiyim bebeğim nasıl olsun çok şükür herşey yolunda sen nasılsınn
sneekkk çok mutluyum yaa ayyy sölemeyin tabi yaa ne olur ne olmaz önce bi hissedelim bebişimizi görelim duyalım ben bile sölerimm

canım benim tekrar hayırlı olsun. o ağrılar bisüre daha ara ara devam edebilir. ağrın oluncada sakın korkuya kapılma normal hepsi. ben şimdi 27. haftadayım.ilk zamanlar ağrıdan ağladığımı biliyorum hatta bebeğimi kaybediyorum sanmıştım ama doktorum hepsi normal. sadece kafandaki şartelleri indir ve rahat ol demişti.
sende sakın kötü düşüncelere kapılıp stres yapma kendine. artık meleğin seninle canım. hayırlısı olur inşallah.

o zaman sizinkinde çoğunlukla suç yok ama ne olursa olsun bi can ortada rabbim inşallah uyandırsın adamcağıız yaa çok üzülüyorumm valla nerde olmuş kaza

o şuanda sadece adamı düşünüyo zaten. hastaneye gitmek istiyo.ama biz bırakmıyoruz.nolur nolmaz.biraz zaman geçsin adamın durumu netleşsin sonra çıksın karşılarına.
ikitelli organize sanayi burası canım.adamda burdaki sanayi sitelerinden birinde gece çalışıyomuş. işe gidiyomuş yani adamcağız. allah yardımcısı olsun.

zeytinim canım çok üzüldüm yaa inşallah birşey olmaz adama çok kötü birşey gerçekten Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşınada inşallah...

sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi.

iyiyim bebeğim nasıl olsun çok şükür herşey yolunda sen nasılsınn

bende iyiyim çok şükür madamım ne olsun çalışıyoruz herşey yolunda çok şükür..
annemin sonuçları belli oldu lokasit varmış midesinde doktor ilaç vericek bugün...omuzlarımdan büyük bir yük kalktı Allah'ıma binlerce şükür olsun...
bende yumoşumun çatlamasını bekliyorum baya büyümüşlerdir bugün gidicem kontrole..
hava buz gibi kapalı ama kar yağmıyor böle lapa lapa yağsa yerler tutsa bizde evde olsak hepimiz toplaşsak madamım boydan camlı evimiz olsa önüne otursak şömine bi yandan yansa çatır çatır. fırında keklerimiz kurabiyeleirimz pişse ellerimizde örgü olsa çay yudumlasak kahkahalar eksik olmasa ahhh ahhh...ne olurdu sanki..

ayy kıyamam hiç yaa babam geldi hemen aklıma aynı yaşlarda rabbim esirgesinn onu ailesine bağışlasın arkadaşınızı da size işte bir anlık ihmalkarlık nelere sebep rabbim bağışlasın yaa çok üzülüyorum şuannQUOTE=zeytinn;22592241]o şuanda sadece adamı düşünüyo zaten. hastaneye gitmek istiyo.ama biz bırakmıyoruz.nolur nolmaz.biraz zaman geçsin adamın durumu netleşsin sonra çıksın karşılarına.
ikitelli organize sanayi burası canım.adamda burdaki sanayi sitelerinden birinde gece çalışıyomuş. işe gidiyomuş yani adamcağız. allah yardımcısı olsun.

sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi.[/QUOTE]

sneğimmm çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah bebeğim
kızlar hepinizi cok özledimmm, nasılsınız?

oyyy berrem yaa neler diosun senn süpper olurdu olmaz mı yaaa off off bu soğukta yapılacak en güzel şeyi anlatmışsın hep beraber olsak keşke

ayyy ayy kimleri görüyoruzz burda kızım forumda doğrurmayasın dikkat et napıyosun duygular nasıl kim var yanında şuan

Allahımm maşallahh sizlere yaa valla takdir ettim doğuma girecekler ama bizi unutmamışlar teşekkürler kızlarr
herkese merhaba nasılsınız bugün

canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle

çok geçmiş olsun canım yaa bak annişinde kötü bişey çıkmadı. mikrop var dedikleri olay bu ara pek moda oldu bu lökosit.
canım yaa öyle bi anlatmışsınki hayal ettim bian. ne güzel olurdu yaaa.
yazık adama nasıl ihmal işte. biraz ilerde in yürü üst geçit var.bizim insanımız neden böyle yaa. hiç canımızın kıymeti yok. az ilerde inse arabadan 100 mt bilemedin 200 mt fazla yürür ama üst geçitten geçerdi. olacağı varmışişte. inşallah iyileşir.

canım benim nerelerdesin sen. özlettin kendini. iyimisin bakalım. herşey yolunda mı?

herkese merhaba nasılsınız bugün

merhaba canım sen nasılsın? ne var ne yok.

doğum yarın mıydı sezeryan mı olucak ...son kez deme kızım öle yaa bundan sonra daha güzel daha neşeli olucak hayat size bak gör kızçe geliyooo heyoıoooo topikimizin ilk bebişiii kızz adı ne bu arada
canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle

hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki

ayyyyyy çok heyecanlııııı sanki yarın ben doğuracakmışım gibi heyecan yaptım birden.hararet bastı. ayy allahım sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok güzel yaaa kavuşmanıza saatler kaldı.

zeytinim ara ara yazıyordum ama eskisi gibi degildi topik biliyorsun, 25 haftalık olmussunuz, allah kucagına almayı da nasip etsin, cinsiyeti ne?
ben de yarın allahın izniyle kavusuyorum meleğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…