- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.041
hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki
hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki
madamımm adını yarın duyuracağımm sizlere, doğduktan sonra insallah, yarın aksam 7 gibi sezeryana giriyorum,insallah canım benimdoğum yarın mıydı sezeryan mı olucak ...son kez deme kızım öle yaa bundan sonra daha güzel daha neşeli olucak hayat size bak gör kızçe geliyooo heyoıoooo topikimizin ilk bebişiii kızz adı ne bu arada
personalım senin de 2 haftan kalmıs, seninkinin cinsiyeti neydi? :)hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki
cok sağol canım benimayyyyyy çok heyecanlııııısanki yarın ben doğuracakmışım gibi heyecan yaptım birden.hararet bastı. ayy allahım sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok güzel yaaa kavuşmanıza saatler kaldı.
zeytinim ara ara yazıyordum ama eskisi gibi degildi topik biliyorsun, 25 haftalık olmussunuz, allah kucagına almayı da nasip etsin, cinsiyeti ne?
ben de yarın allahın izniyle kavusuyorum meleğime
zeytin çok üzüldüm canım ama hayatta herşey insanlar için umarım iyiye gider durumu yaralının sen yinedeüzülme bak bu kaar aman meleğni taşıdın içinde üzülüp onuda etkileme
oyyy berrem yaa neler diosun senn süpper olurdu olmaz mı yaaa off off bu soğukta yapılacak en güzel şeyi anlatmışsın hep beraber olsak keşke
herkese merhaba nasılsınız bugün
canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle
çok sağol meleğim evet bu aralar pek duyuyoruz etraftan bakalım ilaçlarını kullansın inşallah ii gelir..çok geçmiş olsun canım yaa bak annişinde kötü bişey çıkmadı. mikrop var dedikleri olay bu ara pek moda oldu bu lökosit.
canım yaa öyle bi anlatmışsınki hayal ettim bian. ne güzel olurdu yaaa.
zeytn benim normal olcak inşaallah canım ama nezaman hiç belli değil belirtimde yok yarın kontrol var
bakalım artık ne dicek son 1 aydır 10 gün sonra gel diyo korkarım yarnda 10 gün sonraya çağıracak
sneğimmm çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah bebeğim
kızlar hepinizi cok özledimmm, nasılsınız?
çok üzgünüm sizinle baylaşmak istedim...
berbat geçen bir akşam ve geceden sonra üzüntü stres ve kaygı dolu bir günle yine şirketteyim. çok huzursuzum.
dün akşam yarım saat kadar geç çıktık eşimle işten.diğer herkes çıkmıştı çoktan. eve doğru giderken bir telefon aldım ve ofiste birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir abim var.onun kaza yaptığı birisine çarptığı haberini aldım. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. hemen kendisini aradım telefonu açınca adamın durumunun ağır olduğunu söyledi ve kendisinin sesi çok kötüydü. abi sakin ol hemen yanına geliyoruz nolur sakin ol dedim hastaneyi öğrendim ve kapattım. tem e girmiştik ve gitmemiz gereken hastane e-5 üzerindeydi. geri çıkmak için yan yola bağlanıp bi sanayi sites,inin içine girdik eşimle. bizde o kadar üzgün ve panik durumdaydıkki çabucak ulaşalım derken çıkış olmayan birkapıdan çıkmak istemişiz ve aracın lastikleri tuzağa takıldı ve yarıldı. kaldık akşam vakti hiç bilmediğimiz bi yerde. etrafta tamirci felan yok.araçta yedek lastik yok.sinirden delirdik. sonra bi çekici çağırdım bi süre bekledikten sonra geldi bizi aldı çekici ve bi lastikçiye gittik. aksi gibi ikimizinde üzerinde fazla para yok. neyse bi şekilde arabayı hallettik hastaneye gittik.
ama hastayı durumu ağır diye başka bir hastanenin yoğun bakımına götürmüşler ve arkadaşımıda karakola ordan adli tıpa felan filan.
yanına ulaşmak için çırpındıkça ulaşamadım yolda stresten fenalaştım. ve eşime dedim beni eve götür hemen ben hiç iyi değilim. neyse eve gittik felan ama sabaha kadar uyumadım.adam yoğun bakımda uyutuluyo. arkadaşım gece karakoldan salmışlar ama şimdi tekrar orda. adamı bugün 11 gibi uyandırmayı deneyeceklermiş.
kızlar nolur dua edin hiçbişey olmasın adama. arkadaşımda bi ceza almasın.çünkü yaya geçidinin yasak olduğu bi yerde aniden önüne fırlamış adam kurtarmak istemiş ama adamda panik olduğundan daha çok önüne doğru koşmuş. inşallah kamera kayıtları vardır kaza yerinde.
sizde dua edin olur mu.
içim sıkılıyo sabaha kadar uyumadım dua ettim.
sinekim çok sevindim çoook tebrik ederim meleğim çok güzel bir haber bu...
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğim darısı bizim başımıza...
zeytinim canım çok üzüldüm yaa inşallah birşey olmaz adama çok kötü birşey gerçekten Allah güç kuvvet ve sabır versin arkadaşınada inşallah...
madamım sen nasılsın bitanem...
cucumm ördüğün battaniyeye bayıldım evde olsam bende kesin örerdim çok şirin ...cucum yaa bi resim çekip koysana buraya ankara nın karını görelim bizim burda yağmıyo...
canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle
yemeğemi gittin minnakım....
nasıl başım ağrıyoo anlatamam gece koma durumundaydımm kocişşş yatağa götürmüşşş farkında bile diildimm öle erkenden yatmışım sabah kalktım gecmemişş en sonunda ilaç aldımda simdii biras hafiflediii sanırım son günlerimya adet bitiyooo ondan baş ağrısı yaptıı
sen nasılsınn kuzucummm baksana topiğin bebüşleriii yavaş yavaş gelmeye başladııı maşallah yadoğumlar peşpeşe olcakk süper bişiy....
darısı başımızaa olsun kuzum yaa bizde hamiş kalalım yaaaaaaaaaaaaaa
bende dedim cücüm nerelerde acep tabi ben kar yağıyor ya sizde dedim mışıl mışıl uyuyordur tam uyuma havası die ama benim böceğimin başı tutmuş baksana ya şimdi nasılsın bebem yaa akşam dışarı çıktınmı kocişle belkide dışarda soğuk yedi kafan benim öle olur mesela kafamda şapkasız kışın beni göremezsin
madamımm adını yarın duyuracağımm sizlere, doğduktan sonra insallah, yarın aksam 7 gibi sezeryana giriyorum,insallah canım benim
personalım senin de 2 haftan kalmıs, seninkinin cinsiyeti neydi? :)
cok sağol canım benim
ahh madamım hep bunun hayalini kuruyorum ben ni güzel olurdu..
çok sefiyom sizi...senin bat ni zaman kuzum...
merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?
ayy gerçketn ne kadar heycanlı...:18:canım sezaryanmı olucak...:26:
çok sağol meleğim evet bu aralar pek duyuyoruz etraftan bakalım ilaçlarını kullansın inşallah ii gelir..
evet zeytinim mükemmel olurdu hayali bile güzel inşallah bi gün gerçek olur...
yok kurabiyem yaa hava güneşliii bugün karlar eridi bitti...
cok finaydımm kuzucumm kafamı tutamıyodumm valla ölece sızmışım koltuktaa
azcık cıkıp yürüdükk ama berem vardıı yinede olabilir banada cok soğuk cok sıcakk baş agrısı yapıyooo
şimcikk daha iyiyim ilaç aldımmm yoksa gecicek gibi diildii....
sen napıyonnn minnakımm nasıl keyfinnn
keyfim gıcır minnoşumm hava soğukk ofisin camı uğultular yapıo duyan sanki dışarda kıyamet kopuyo sanır o derece ama biz içerde sıccacık ilhan irem dinliyossküre başladınmı tontişim sen[/QUO
ohh sefası olsun lokumumunminnoşlar yaa nostalji günlerii sürüyo desene
yok kuzum başlamadım cuma kısmetse başlıyom kahvaltı öncesiii
sen yapmamakta kararlısın sanırsammm
kıss cidden bunlar topikte doğurcakk bende cok güldüm alem yaa yarın girer sölerim ismini diyo hatunnn cidden cıldırık bizim bu topişşş yaa
keyfim gıcır minnoşumm hava soğukk ofisin camı uğultular yapıo duyan sanki dışarda kıyamet kopuyo sanır o derece ama biz içerde sıccacık ilhan irem dinliyossküre başladınmı tontişim sen[/QUO
ohh sefası olsun lokumumunminnoşlar yaa nostalji günlerii sürüyo desene
yok kuzum başlamadım cuma kısmetse başlıyom kahvaltı öncesiii
sen yapmamakta kararlısın sanırsammm
kıss cidden bunlar topikte doğurcakk bende cok güldüm alem yaa yarın girer sölerim ismini diyo hatunnn cidden cıldırık bizim bu topişşş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?