bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aa nie öleki kilo almadın demekki aferim sana sen bekle şimdi bu kışta doğum olmaz havalar ısınsınhele
hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki

hala doğuracak gibi değilim39.haftadayız herkes soruyor doğum oldumu diye bu daha çok stres yapıyo ama ben karar verdim şöle bahar gelsin hava ısınsın çiçkler açsın doğururum belki

sen içinde mi saklıcan kıs miniğini.
bi ablam var ikiz bebekleri oldu 2 ay kadar oluyo. dün beni aradı diyorki. aman çıkarma onu içinden onun 2 tane ya biri ağlayınca diğeride başlıyomuş ağlamaya çok zorlanıyomuş. bende dedim abla ne diyosun ben çabucak geçsinde doğurayım artık diye bekliyorum. ii doğurda gör gününü diyo çatlak.
dedim benim bitane merak etme ben idare ederim.
ayy allahım 1 haftan kaldı yaaaa süpeeerrr minişler geliyooooo. heyoooo.sezeryan mı olacak normal mi canım senin. belli mi?

zeytin çok üzüldüm canım ama hayatta herşey insanlar için umarım iyiye gider durumu yaralının sen yinedeüzülme bak bu kaar aman meleğni taşıdın içinde üzülüp onuda etkileme

doğum yarın mıydı sezeryan mı olucak ...son kez deme kızım öle yaa bundan sonra daha güzel daha neşeli olucak hayat size bak gör kızçe geliyooo heyoıoooo topikimizin ilk bebişiii kızz adı ne bu arada
madamımm adını yarın duyuracağımm sizlere, doğduktan sonra insallah, yarın aksam 7 gibi sezeryana giriyorum,insallah canım benim

personalım senin de 2 haftan kalmıs, seninkinin cinsiyeti neydi? :)

cok sağol canım benim

canın benimde son haftam ticker geriden geliyor ayarlayamadım benimde kız adı ceylinaz olacak inşaallah kvuşalım sağsalim senin neden sezryan kendi tercihin mi

zeytinim ara ara yazıyordum ama eskisi gibi degildi topik biliyorsun, 25 haftalık olmussunuz, allah kucagına almayı da nasip etsin, cinsiyeti ne?
ben de yarın allahın izniyle kavusuyorum meleğime

benim oğlum olacak canım. galibada topçu olacak hiç durmuyo da yaramaz.sürekli tepişiyo.
topikimizin en büyük erkeği benimki.en büyük kızıda seninkiiii. seninki hepsinin ablası olacak yaaa maşallah ona
çok heyecanlı yaaa. keşke bende yarın doğursam

zeytin çok üzüldüm canım ama hayatta herşey insanlar için umarım iyiye gider durumu yaralının sen yinedeüzülme bak bu kaar aman meleğni taşıdın içinde üzülüp onuda etkileme

insan ister istemez çok üzülüyo canım. bide yakınında sevdiğin birisi olayın içindeyse kötü etkileniyosun.
doğru diyosun bebeğimi düşünüp daha rahat olmak lazım bu durumlarda ama elimde olmadan çok stres yapıyorum ben.

oyyy berrem yaa neler diosun senn süpper olurdu olmaz mı yaaa off off bu soğukta yapılacak en güzel şeyi anlatmışsın hep beraber olsak keşke

ahh madamım hep bunun hayalini kuruyorum ben ni güzel olurdu..
çok sefiyom sizi...senin bat ni zaman kuzum...

herkese merhaba nasılsınız bugün

merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?

canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle

ayy gerçketn ne kadar heycanlı...:18:canım sezaryanmı olucak...:26:

çok geçmiş olsun canım yaa bak annişinde kötü bişey çıkmadı. mikrop var dedikleri olay bu ara pek moda oldu bu lökosit.
canım yaa öyle bi anlatmışsınki hayal ettim bian. ne güzel olurdu yaaa.
çok sağol meleğim evet bu aralar pek duyuyoruz etraftan bakalım ilaçlarını kullansın inşallah ii gelir..
evet zeytinim mükemmel olurdu hayali bile güzel inşallah bi gün gerçek olur...

zeytn benim normal olcak inşaallah canım ama nezaman hiç belli değil belirtimde yok yarın kontrol var
bakalım artık ne dicek son 1 aydır 10 gün sonra gel diyo korkarım yarnda 10 gün sonraya çağıracak

Son düzenleme:
zeytn benim normal olcak inşaallah canım ama nezaman hiç belli değil belirtimde yok yarın kontrol var bakalım artık ne dicek son 1 aydır 10 gün sonra gel diyo korkarım yarnda 10 gün sonraya çağıracak

zeytn benim normal olcak inşaallah canım ama nezaman hiç belli değil belirtimde yok yarın kontrol var
bakalım artık ne dicek son 1 aydır 10 gün sonra gel diyo korkarım yarnda 10 gün sonraya çağıracak

senin kız sevmiş yerini maşallah. çıkmaya niyeti yok prensesin
sağlıkla gelsinde miniş bikaç gün önce sonra farketmez. ne güzel yaa normal doğum olması.bende çok istiyorum normal doğum. inşallah bi aksilik çıkmazda normal olur benimde.

sneğimmm çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin insallah bebeğim
kızlar hepinizi cok özledimmm, nasılsınız?

Canım benim çok sağolll Heyecanlı ve şaşkınnız, biliyorsun ben çok ümitsizliğe kapılıyordum ama Allah'a çok şükür nasip etti bu heyecanı, tamamına erdirsin inşallah. İnanmıyorum yarın mı doğumun, nerde yapacaksın. Ay çok heyecanlı Allah izin verirse bebeğini yarın kucağına alacaksın ne mutlu canım sana. Darısı başıma, hepimizin başına inşallaah.

oyy canım ya neler olmuş öle cok üsüldümm ya yaralı amcayada cok üsüldümm inş. sağ salim ayaklanır cok zor bi durum minnoşum Allah yardımcıları olsun...
adam gibi üst gecitler yapsalarr millette atmasa kendisinii temlerde yola yaa hep aynı seylerii duyuyoruss yasık diilmi ya hem arkadasına hem adama inş.. güsel haberler alırsınız hastanedenn.... sende üzme kendiniii hamilesin bebeğini etkileme lütfen

ivit güsell olcak inş.. berroşummm sende akşamları fırsat buldukca ör ne zaman bitersee acelen ne
ayy balım yaa kardan eser kalmadıkii bugün günlük güneşlikk karlar eridi gitti tezata bak Rabbimin işine sual edilmez ne verirse en güselini verir...
meleklerimizide vericek inş...

canımmm heyecan dorukta, allahım hepinize nasip etsin, şu an yalnızım, son yalnız saatlerim, kafamı dinliyorum, birazdan da son keyif uykuma dalacagım, akşam da eşimle son kez basbasa yemek yeriz, bizden boyle

ayyy ne güsell bişiy bu yaa nasıl heyecanlandımm sankii ben doğurcammsağlıkla al kızını kucağınaaa canım benimmm kavuşuyosun nihayettt ne güsell bi başlangıc bereketiyle gelsin kızçen

yemeğemi gittin minnakım....
nasıl başım ağrıyoo anlatamam gece koma durumundaydımm kocişşş yatağa götürmüşşş farkında bile diildimm öle erkenden yatmışım sabah kalktım gecmemişş en sonunda ilaç aldımda simdii biras hafiflediii sanırım son günlerimya adet bitiyooo ondan baş ağrısı yaptıı
sen nasılsınn kuzucummm baksana topiğin bebüşleriii yavaş yavaş gelmeye başladııı maşallah yadoğumlar peşpeşe olcakk süper bişiy....
darısı başımızaa olsun kuzum yaa bizde hamiş kalalım yaaaaaaaaaaaaaa

bende dedim cücüm nerelerde acep tabi ben kar yağıyor ya sizde dedim mışıl mışıl uyuyordur tam uyuma havası die ama benim böceğimin başı tutmuş baksana ya şimdi nasılsın bebem yaa akşam dışarı çıktınmı kocişle belkide dışarda soğuk yedi kafan benim öle olur mesela kafamda şapkasız kışın beni göremezsin

yok kurabiyem yaa hava güneşliii bugün karlar eridi bitti...
cok finaydımm kuzucumm kafamı tutamıyodumm valla ölece sızmışım koltuktaa
azcık cıkıp yürüdükk ama berem vardıı yinede olabilir banada cok soğuk cok sıcakk baş agrısı yapıyooo
şimcikk daha iyiyim ilaç aldımmm yoksa gecicek gibi diildii....
sen napıyonnn minnakımm nasıl keyfinnn

iyi hadi bakalım öle olsun hee yarın akşam gircen yani topiğe maşallah hiç gülesim yoktu hakkaten topikte doğurcak bunlar ya maşallah sezeryanı sen mi istedin
benim bata daha var tatlımm beklemiyom saymıyom yaniii

keyfim gıcır minnoşumm hava soğukk ofisin camı uğultular yapıo duyan sanki dışarda kıyamet kopuyo sanır o derece ama biz içerde sıccacık ilhan irem dinliyoss küre başladınmı tontişim sen

ee kimin topik arkadaşları bunlar olcak o kadar bende şimdi yemeğimi ısıttım dün akşam yaptıydım misler gibi et sote işe getirdim onu yiyom minnoşum elime sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…