- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.061
ee kimin topik arkadaşları bunlar olcak o kadarbende şimdi yemeğimi ısıttım dün akşam yaptıydım misler gibi et sote işe getirdim onu yiyom minnoşum elime sağlık
ivit öle tabiii kiminnn arkidişleriii cıldırıkkk hatun topluluğu
ohh afiyet bal olsunn ellerine sağlıkk kim bilir ne güsel olmuşturrryi minnakım yii
bende gidip yumak almak isitiyom cıkabilirsem popişimii kaldırırsam gitcemm
oyy canım ya neler olmuş öle cok üsüldümm ya yaralı amcayada cok üsüldümm inş. sağ salim ayaklanır cok zor bi durum minnoşum Allah yardımcıları olsun...
adam gibi üst gecitler yapsalarr millette atmasa kendisinii temlerde yola yaa hep aynı seylerii duyuyoruss yasık diilmi ya hem arkadasına hem adama inş.. güsel haberler alırsınız hastanedenn.... sende üzme kendiniii hamilesin bebeğini etkileme lütfen
amin canım allah yardımcıları olsun. amca uyanmamış kızlar.belki hala ilacın etkisi vardır dimi. arkadaşım çok kötü. zor zaptediyoruz. hastaneye gidicem diyo başka bişey demiyo. hastanede de amcanın 5 tane felan oğlu varmış. şimdi bu gitse buna zarar vermelerinden korkuyorum. üzüntüyle ne yaptıklarını bilemezler.
kamera da yokmuş kaza yeri etrafında yaa.
ee kimin topik arkadaşları bunlar olcak o kadarbende şimdi yemeğimi ısıttım dün akşam yaptıydım misler gibi et sote işe getirdim onu yiyom minnoşum elime sağlık
ivit öle tabiii kiminnn arkidişleriii cıldırıkkk hatun topluluğu
ohh afiyet bal olsunn ellerine sağlıkk kim bilir ne güsel olmuşturrryi minnakım yii
bende gidip yumak almak isitiyom cıkabilirsem popişimii kaldırırsam gitcemm
amin canım allah yardımcıları olsun. amca uyanmamış kızlar.belki hala ilacın etkisi vardır dimi. arkadaşım çok kötü. zor zaptediyoruz. hastaneye gidicem diyo başka bişey demiyo. hastanede de amcanın 5 tane felan oğlu varmış. şimdi bu gitse buna zarar vermelerinden korkuyorum. üzüntüyle ne yaptıklarını bilemezler.
kamera da yokmuş kaza yeri etrafında yaa.
all bebeğim yaa uzak mı çok al al örüyon ne güzell işte kız cücüm yakınında komşun yokmu hiç
alırımm kuzucum birassdan giderimm
yok be kuzum ne komsusu neden sevmiyomm sanıyon ankarayıı insanlarıı cok soğukk ya ne bilimm ben alışamadımm...
bi iki tane arkadasım var okuldan tanıdığım ama onlarlada her dakka görüşemiyoss bekarlarr zatenn uyum sağlıyamıyoss cok fazlaa öle kocişlee başbaşa bi yaşam kocişin arkadaşları var iştee onlarda bekar yemeğe falan geliolarr aradaa hadii evlenin diyommm kendime arkadaş arıyom resmenn
öle işte kuzum ama napımm kocişimle mutluyummm herşeyi onunla yapıyosss
all bebeğim yaa uzak mı çok al al örüyon ne güzell işte kız cücüm yakınında komşun yokmu hiç
alırımm kuzucum birassdan giderimm
yok be kuzum ne komsusu neden sevmiyomm sanıyon ankarayıı insanlarıı cok soğukk ya ne bilimm ben alışamadımm...
bi iki tane arkadasım var okuldan tanıdığım ama onlarlada her dakka görüşemiyoss bekarlarr zatenn uyum sağlıyamıyoss cok fazlaa öle kocişlee başbaşa bi yaşam kocişin arkadaşları var iştee onlarda bekar yemeğe falan geliolarr aradaa hadii evlenin diyommm kendime arkadaş arıyom resmenn
öle işte kuzum ama napımm kocişimle mutluyummm herşeyi onunla yapıyosss
bakma sana diom benimde yok işte kayınvalidemler yakın allahtan bide kocişin kuzenleri filan kalabalık görümcem ablam oldu zaten ama onlarlada haftada 1 kere ancak öle ha dince gidebileceğim benimde kimsem yok kocişlerimiz yaşasınn
valla benim börülcelerle aram cok ii ama onlarda urfada
yengemle aram cok ii oda istanbulda ne bilim arakdaşlarım istanbulda
olsun sağlık olsun
yaşasın kocişler iyiki varlarr
elimde olmadan çok üzülüyorum canım hele dün napıcamızı şaşırdık bide lastikler öyle patlayınca deliye döndüm. lastik yaptırdık hastaneye gittik ki başka bi yere sevk edilmiş arkadaşım karakola götürülmüş felan karakola yanına giderken fenalaştım. acayip sancılandım. dedim eşime ben kötüleştim eve gidelim.ayy ya inş. uyanır amca canım yaa siz göndermeyin nolur nolmaz dediğin gibii şimdi acılıdır onlar nolur nolmaz....
yazık ya inş... uyanır cok üsüldüm
sende üzme kendini tatlım ya sana hic ii diil böle durumlarrr bebeğinide etkileme sonucta senin sağlığın bebeğinin sağlığı söz konusu lütfen
hadi yaaa off zeytinim yaa rabbim uyandır amcayı nolurr ayy valla ağlıycam yaa çok üzücü herkes acılı bir bekleyiş rabbim yaşatma sevindir herkesi sizin arkadaş sakın gitmesin şimdi yaa ama zor durduğuna eminim hem sucu yok hemde böyle bir olay çok fena çook arkadaşınız evlimi çoluk çocuğu varsa herkes perişan olmuştur
elimde olmadan çok üzülüyorum canım hele dün napıcamızı şaşırdık bide lastikler öyle patlayınca deliye döndüm. lastik yaptırdık hastaneye gittik ki başka bi yere sevk edilmiş arkadaşım karakola götürülmüş felan karakola yanına giderken fenalaştım. acayip sancılandım. dedim eşime ben kötüleştim eve gidelim.
benden 2 ay önce evlenmişti canım henüz çocukları yok. eşi ile buluşmaya gidiyodu zaten birlikte maça gideceklerdi. eşinede aramış sen gelme benim işim çıktı gelemiyorum demiş. kızda hiç açıklama yapmadığından merakta kaldı tabi.sonra ufak bi kaza yaptım demiş.
gece söylemiş karakolda gerçeği.gece taa karşıdan çıkıp buraya gelmiş tek başına.
elimde olmadan çok üzülüyorum canım hele dün napıcamızı şaşırdık bide lastikler öyle patlayınca deliye döndüm. lastik yaptırdık hastaneye gittik ki başka bi yere sevk edilmiş arkadaşım karakola götürülmüş felan karakola yanına giderken fenalaştım. acayip sancılandım. dedim eşime ben kötüleştim eve gidelim.
benden 2 ay önce evlenmişti canım henüz çocukları yok. eşi ile buluşmaya gidiyodu zaten birlikte maça gideceklerdi. eşinede aramış sen gelme benim işim çıktı gelemiyorum demiş. kızda hiç açıklama yapmadığından merakta kaldı tabi.sonra ufak bi kaza yaptım demiş.
gece söylemiş karakolda gerçeği.gece taa karşıdan çıkıp buraya gelmiş tek başına.
bakma sana diom benimde yok işte kayınvalidemler yakın allahtan bide kocişin kuzenleri filan kalabalık görümcem ablam oldu zaten ama onlarlada haftada 1 kere ancak öle ha dince gidebileceğim benimde kimsem yok kocişlerimiz yaşasınn
valla benim börülcelerle aram cok ii ama onlarda urfada
yengemle aram cok ii oda istanbulda ne bilim arakdaşlarım istanbulda
olsun sağlık olsun
yaşasın kocişler iyiki varlarr
eveeeeeeetttttttttttt yaşasın kocişlerr olsun bbem ya sağlık olsun iş olsun da napak yaa aslında benim ankarada arkadaş var al beni vur ona ikizleri var çok tatlılar aslında onunla tanışsanız süppperrr olur yaao yeni mahallede oturuyor
evet yaşasınn kocişlerrrr valla öle iş olsunn herşey düzene oturur mutluyuz cok sükür....
ayy inş tanısırıss tabee ne bilim yenimahalleyi cok bilmiyomm
sen gelinceee ankaraya tanısırıss inş...
eveeeeeeetttttttttttt yaşasın kocişlerr olsun bbem ya sağlık olsun iş olsun da napak yaa aslında benim ankarada arkadaş var al beni vur ona ikizleri var çok tatlılar aslında onunla tanışsanız süppperrr olur yaao yeni mahallede oturuyor
evet yaşasınn kocişlerrrr valla öle iş olsunn herşey düzene oturur mutluyuz cok sükür....
ayy inş tanısırıss tabee ne bilim yenimahalleyi cok bilmiyomm
sen gelinceee ankaraya tanısırıss inş...
tamam tatlım ben hele geliyim ankarayada
ivit sen bi gelll ni güsell olur valla gezerizz bi güselll
tamam tatlım ben hele geliyim ankarayada
ivit sen bi gelll ni güsell olur valla gezerizz bi güselll
tiramisu yermisin anneeemm ben çok tokum o bana bakıo ben ona
yirim tabee bende cok acıktımm ama ne yicemm bilmiyomm...
bakışıyomusunuz tiramisuylaa cıldırık yaa ye gitsinn kıss yanındada söle nescafee mis misss
tiramisu yermisin anneeemm ben çok tokum o bana bakıo ben ona
yirim tabee bende cok acıktımm ama ne yicemm bilmiyomm...
bakışıyomusunuz tiramisuylaa cıldırık yaa ye gitsinn kıss yanındada söle nescafee mis misss
hımmm bi düşünelim bakalımm cücüm ne yesin acep
ayy yok susuyom çok su içip duruyomm
tost yaparım simdi kendime bide ayran içerimm kuzucumm
sonradaa dışarı cıkıcam okişmiii kurabiyemmm cok öpüyomm seniii minnakım gelince bakarımm muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?