bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

amin canım allah yardımcıları olsun. amca uyanmamış kızlar.belki hala ilacın etkisi vardır dimi. arkadaşım çok kötü. zor zaptediyoruz. hastaneye gidicem diyo başka bişey demiyo. hastanede de amcanın 5 tane felan oğlu varmış. şimdi bu gitse buna zarar vermelerinden korkuyorum. üzüntüyle ne yaptıklarını bilemezler.
kamera da yokmuş kaza yeri etrafında yaa.

ayy ya inş. uyanır amca canım yaa siz göndermeyin nolur nolmaz dediğin gibii şimdi acılıdır onlar nolur nolmaz....
yazık ya inş... uyanır cok üsüldüm
sende üzme kendini tatlım ya sana hic ii diil böle durumlarrr bebeğinide etkileme sonucta senin sağlığın bebeğinin sağlığı söz konusu lütfen

all bebeğim yaa uzak mı çok al al örüyon ne güzell işte kız cücüm yakınında komşun yokmu hiç

hadi yaaa off zeytinim yaa rabbim uyandır amcayı nolurr ayy valla ağlıycam yaa çok üzücü herkes acılı bir bekleyiş rabbim yaşatma sevindir herkesi sizin arkadaş sakın gitmesin şimdi yaa ama zor durduğuna eminim hem sucu yok hemde böyle bir olay çok fena çook arkadaşınız evlimi çoluk çocuğu varsa herkes perişan olmuştur

bakma sana diom benimde yok işte kayınvalidemler yakın allahtan bide kocişin kuzenleri filan kalabalık görümcem ablam oldu zaten ama onlarlada haftada 1 kere ancak öle ha dince gidebileceğim benimde kimsem yok kocişlerimiz yaşasınn

elimde olmadan çok üzülüyorum canım hele dün napıcamızı şaşırdık bide lastikler öyle patlayınca deliye döndüm. lastik yaptırdık hastaneye gittik ki başka bi yere sevk edilmiş arkadaşım karakola götürülmüş felan karakola yanına giderken fenalaştım. acayip sancılandım. dedim eşime ben kötüleştim eve gidelim.

benden 2 ay önce evlenmişti canım henüz çocukları yok. eşi ile buluşmaya gidiyodu zaten birlikte maça gideceklerdi. eşinede aramış sen gelme benim işim çıktı gelemiyorum demiş. kızda hiç açıklama yapmadığından merakta kaldı tabi.sonra ufak bi kaza yaptım demiş.
gece söylemiş karakolda gerçeği.gece taa karşıdan çıkıp buraya gelmiş tek başına.

off off çok acı yaa tek duamız amca ailesine bağışlansın

anlıyom elinde diil canımcım yaa ama senin için ii diil böle durumlarr nolur dikkat et ...
cok zor bi durummm amca inş... iyileşicekkk inş. hayırlı haberler alırsınız bugünn ya
yasıkk arkadasının eşinede yaa ne üsülmüştür simdii eşinin durumuna amcaya inş... amca iyileşir tek dileğim bu

eveeeeeeetttttttttttt yaşasın kocişlerr olsun bbem ya sağlık olsun iş olsun da napak yaa aslında benim ankarada arkadaş var al beni vur ona ikizleri var çok tatlılar aslında onunla tanışsanız süppperrr olur yaa o yeni mahallede oturuyor

tamam tatlım ben hele geliyim ankarayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…