bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

amcanın durumu nasıl yokmu bi haberr ayy çok merak ediyorum ya

canım amca daha uyanmamış ama kırıklar için ameliyata alınacakmış. implantlar takılacakmış kol bacak ve omuzuna. hastanenin sahibi babamın tanıdığı birisi tesadüfen.onunlada konuştuk. başhekimle görüşürüm gereken neyse yapılır siz rahat olun dedi.

canım hayırlı oılsun Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah..çok sevındım senın adına..neler hıssedıyorsun anlıyorum..ben de 20 aralıkda gördüm çift çizgiyi ama dış gebelıkmş gitti..ama bunada şükür diyorum..o çift çizgiyi bile görmek çok güzeldi..3 gun sevındırdı Rabbım sonrasıda gelır dıyorum..senın için dua edeceğim..çok güzel sağlıklı bır gebelık geçir ınşallah...tekrar gözünüz aydınn:)

zeytinim arkadaşınada çok geçmiş olsun,inşallah yaralı amca iyileşir tez zamanda...

zeytinim arkadaşınada çok geçmiş olsun,inşallah yaralı amca iyileşir tez zamanda...

canım nasılsın? ne var ne yok. keyfin nasıl. biraz daha iyi misin?

sağol canım daha ıyı gıbıyım bugun 17 gun oldu amelıyat olalı ..yarın patolojı sonucunuda alcam önemlı birşey çıkmaz heralde ama yınede bakalım..bugun de arkadaşım zorla evden çıkardı benı kuaför falan yaptık..bıraz ayakta kalınca yoruldum ağrım oldu..

sen nasılsın asıl bıraz okudum geçmişi sıkıntılı bır gece geçırmışsın sanırım canım

kızlar normal doğum istiyordum aylarca ama çatı muayenesi olunca ve normal doğumda da 10, hatta 20 dikiş bile olabileceğini duyunca vazgectim. normal doğum tabi ki daha sağlıklı ama, herkes için hayırlısı ne ise o olur inş.
snekim tekrar tekrar tebrik ediyorum canım, allahım nazarlardan korusun bebişini

öyle ol tabi canım benim çık dışarı biraz dolaş.eve kapatma kendini. evde oturunca daha çok kuruyosun kafanda stres oluyosun. çok yorulmadan çık hava al arkadaşlarına git felan. bişeylerle oyalan yani.

bende nasıl olayım canım sıkıntılı stresli bekliyoruz işte. arkadaşım yanımda. zaptetmeye çalışıyorum. ne desemde adamı görmeden adam uyanmadan rahat etmeyecek. sadece oraya şimdilik gitmemesi daha iyi.orda amcanın oğulları varmış 5 tane felan nasıl davranacakları belli olmaz. hastanede başka arkadaşlarımız var onlar ilgileniyorlar şimdilik.yarın da sabahtan babamla abim gidip konuşacaklar ailesiyle durumuna felan bakacaklar.yarın ameliyat olacak zaten. henüz uyanmadı.yarına inşallah.

kimse gelmemiş daha herkese kocaman günaydın umarım hekes için güzel bir gün olur bugün 2de kontrl var dua edin emi

kimse gelmemiş daha herkese kocaman günaydın umarım hekes için güzel bir gün olur bugün 2de kontrl var dua edin emi

günaydın canııımmm.son kontroller bakalım hayırlısı. bikaçgün sonra meleğin kucağında olacaaakkkk.sağlıkla gelsin inşallah.

günaydın meleklerim...
hepinize güzel bir gün diliyorum...
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış sevin birbirinizi dedi doktor erken çatladı bu ay çok şükür bide doktor dediki rahim duvarın kalınlaşmış hadi hayırlısı bakalım dedi...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

zeytinim durumlar ne kuzum:26:

nerisona canım bebeğini sağ sağlim kucağına almışsındır inşallah...

zeytinimm nasılsın hasta nasıl bütün gece aklımdaydı yaa
günaydın canııımmm.son kontroller bakalım hayırlısı. bikaçgün sonra meleğin kucağında olacaaakkkk.sağlıkla gelsin inşallah.

bütün dualarımız seninleee tattlımm

berreeemm hadi o zaman işi gücü bırakınn doğru eve geçin sevin birbirinizi

yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr

berreeemm hadi o zaman işi gücü bırakınn doğru eve geçin sevin birbirinizi

yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr

seviyoz madamım seviyoz..

minnoşum hiç üzülme ben adım gibi eminim o regl değil bitanem bu kadar erken gelemez ki...
dur bekle bakalım belkide inşallah düşündüğümüz şeydir...

madam canım kırmızılar değildir olar inşaallah canım 9 gün epey var daha yerleşmedir belki hadi hayrlısı son hamiş günlerimde dualarım sizin içn olsun sana cücüye berreye başka unuttuğum varsa onlarada rabbim önce göbişinizi sonra kucağınızı bebişlerle doldursun inşaallah...

kızlar hepinize günaydınnnn:)
nasılsınız bugun?bugun nerisona doğum mu yapıyor?Allahım hayırlı doğum nasip etsın ınşallah...zeytınım senın arkadaştan ne haber?
madamımm bende reglden 9 gun once hafıf lekelenme olmuştu ve sonra hamıle oldumuğu öğrenmıiştim bende kotu duşunme guzel bırşey bu belkıde canımmcım:)

inşallah öyledir ama artık kırmızı görmek istemiyom yaaaaaaaaarabbim dualrını kabul etsin personalım inşallah dediğiniz gibidir de seviniriz hep beraber
berreem yaaa sabah sabah hiç olcek şey diil moralmanımı bozmamaya çalışıyorum ama elde diil ya erken davranırsa bu ay
seviyoz madamım seviyoz..

minnoşum hiç üzülme ben adım gibi eminim o regl değil bitanem bu kadar erken gelemez ki...
dur bekle bakalım belkide inşallah düşündüğümüz şeydir...

amin meleğim amin....

günaydın tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım benim...
ayy inşallah kuzum ya inşallah hamişdir madamım..:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…