- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.081
hımmm bi düşünelim bakalımm cücüm ne yesin acep
ayy yok susuyom çok su içip duruyomm
tost yaparım simdi kendime bide ayran içerimm kuzucumm
sonradaa dışarı cıkıcam okişmiii kurabiyemmm cok öpüyomm seniii minnakım gelince bakarımm muck
amcanın durumu nasıl yokmu bi haberr ayy çok merak ediyorum ya
Arkadaşlarım Allah razı olsun, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Allah herkese nasip etsin, bir yola çıktık inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin. Yakın aile hariç çevremizde kimseye henüz söylemiyoruz, nedeni de nazar değil ona inanmıyorum böyle bir konuda değsin, ama şimdi herkes hyırlı olsun dicek, Allah korusun ters bi durum olursa bu sefer noldu ne bitt anlat dur daha üzücü olur diye keseyi ve kalp atışını görene kadar söylememeyi tercih ettik. Ama sizlerle paylaşmadan duramadım, önceki topikten de htırlayanlar vardır, 9 aydır bekliyordum ve hep ümitsizliğe düşüyordum, ama böyle yazan birilerini görünce umut oluyordu, çim kıpır kıpır oluyordu, bende şimdi belki birilerinin morali yerine gelir dedim, zaten sizin sevineğinize emindimBu arada geçen aydan önceki ay ilk defa serophone kullanmıştım ama yumurta takibi yapılmamıştı ve kist olmuştu, bu ay kullanmadım, takip falan da olmadı, hatta gittim marketten şu yeni çıkan orkidlerden falan aldım bi sürü amaan nerden olacak dedimm, ama oldu ve kist de yok olmuş. Bu arada regl tarihim yaklaştı nasıl karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum hah olum die yok, yine diorum stresten denge bozuldu, 5 gün boyunca ağrıdı, dünden beri pek yok ağrı.
canım amca daha uyanmamış ama kırıklar için ameliyata alınacakmış. implantlar takılacakmış kol bacak ve omuzuna. hastanenin sahibi babamın tanıdığı birisi tesadüfen.onunlada konuştuk. başhekimle görüşürüm gereken neyse yapılır siz rahat olun dedi.
canım amca daha uyanmamış ama kırıklar için ameliyata alınacakmış. implantlar takılacakmış kol bacak ve omuzuna. hastanenin sahibi babamın tanıdığı birisi tesadüfen.onunlada konuştuk. başhekimle görüşürüm gereken neyse yapılır siz rahat olun dedi.
zeytinim arkadaşınada çok geçmiş olsun,inşallah yaralı amca iyileşir tez zamanda...
canım nasılsın? ne var ne yok. keyfin nasıl. biraz daha iyi misin?
sağol canım daha ıyı gıbıyım bugun 17 gun oldu amelıyat olalı ..yarın patolojı sonucunuda alcam önemlı birşey çıkmaz heralde ama yınede bakalım..bugun de arkadaşım zorla evden çıkardı benı kuaför falan yaptık..bıraz ayakta kalınca yoruldum ağrım oldu..
sen nasılsın asıl bıraz okudum geçmişi sıkıntılı bır gece geçırmışsın sanırım canım
kimse gelmemiş daha herkese kocaman günaydın umarım hekes için güzel bir gün olur bugün 2de kontrl var dua edin emi
günaydın canııımmm.son kontroller bakalım hayırlısı. bikaçgün sonra meleğin kucağında olacaaakkkk.sağlıkla gelsin inşallah.
kimse gelmemiş daha herkese kocaman günaydın umarım hekes için güzel bir gün olur bugün 2de kontrl var dua edin emi
günaydın meleklerim...
hepinize güzel bir gün diliyorum...
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış sevin birbirinizi dedi doktor erken çatladı bu ay çok şükür bide doktor dediki rahim duvarın kalınlaşmış hadi hayırlısı bakalım dedi...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
zeytinim durumlar ne kuzum:26:
nerisona canım bebeğini sağ sağlim kucağına almışsındır inşallah...
berreeemm hadi o zaman işi gücü bırakınn doğru eve geçin sevin birbirinizi
yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr
madam canım kırmızılar değildir olar inşaallah canım 9 gün epey var daha yerleşmedir belki hadi hayrlısı son hamiş günlerimde dualarım sizin içn olsun sana cücüye berreye başka unuttuğum varsa onlarada rabbim önce göbişinizi sonra kucağınızı bebişlerle doldursun inşaallah...
seviyoz madamım seviyoz..
minnoşum hiç üzülme ben adım gibi eminim o regl değil bitanem bu kadar erken gelemez ki...
dur bekle bakalım belkide inşallah düşündüğümüz şeydir...
madam canım kırmızılar değildir olar inşaallah canım 9 gün epey var daha yerleşmedir belki hadi hayrlısı son hamiş günlerimde dualarım sizin içn olsun sana cücüye berreye başka unuttuğum varsa onlarada rabbim önce göbişinizi sonra kucağınızı bebişlerle doldursun inşaallah...
kızlar hepinize günaydınnnn:)
nasılsınız bugun?bugun nerisona doğum mu yapıyor?Allahım hayırlı doğum nasip etsın ınşallah...zeytınım senın arkadaştan ne haber?
madamımm bende reglden 9 gun once hafıf lekelenme olmuştu ve sonra hamıle oldumuğu öğrenmıiştim bende kotu duşunme guzel bırşey bu belkıde canımmcım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?