bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inşallah öledir ama benim diğerinde hiç böle bişi olmamıştı neyse rabbime dua etmekten başka elden bişi gelmiyor umarm sonunda sevinirizz
evet bugün nerisonamın doğumu var kzıına kavuşuyor topikimizin ilk bebeğii

berreem yaaa sabah sabah hiç olcek şey diil moralmanımı bozmamaya çalışıyorum ama elde diil ya erken davranırsa bu ay

meleğim yumurta çatladıktan sonra 14. günü adet olunur..erken olmazsın senin daha yumurtan çatlayalı 5 gün olmuş dur bakalım ümitsizliğe kapılma...
ayyyyyy çok heycanlandım kısss madamım balımmm,çiçeğim,kuzum,bitanem..

ne kürü kim başlıyormuş?
ya bırşey dıyeyımmı bebek ıcın çalışmaktan sıkılmıştım ben şımdı düşünüyorumda 2 ay korunma var o heyecanı bıle özleyeceğimher ana şükretmek lazım canlarım...madamm aklına kötü şeyler getırme ınşallah olcak olcakkkkkk:)

kız berreemm hade bakalım bu ay sen ben cücüm ardımızdan gülburakım inşallah gelecek aman ne bilim takılmiicam bu ay dedim ya kendi kendime illa kafam kurcalancak iştee olmuyor bi türlü kafaya takmadanbakalım inşallahh hayırlısı olur hepimiz için bu ay umutsuz kalmayalım napalımm
valla canım ben bi kürle uğraşmıyorum hiç ama cücüm soğan kürü yapacak bu ay ama ben bilmiom nasıl bişi olduğunu sanırım int yazıyordur

peki bu yerleşme kanaması diyelim illa tutçak die bişeyi varmı acep

hadi o zaman inşallah maşallah bebiş olarak geri döner bize artık arkası kırmızıda olsa rabbimden diyip boyun eğcez hayırlısı nasip kısmet
:)neden olmasın şarkıdaki gibi neden olmasın:)canım benım inşallah inşallah..naparsak yapalım bılıyorsun Rabbım en doğru zamanı bılıyor ve gonderıyor bıze o mınık canı..

inşallah meleğim inşallah bu ay gelsin bebişler gelmezsede ne yapalım Rabbim doğru zamanı biliyor...
halimize şükür...hiç kafaya takılcak bişey yok ki kuzum daha ne kadar oldu şurda isteyeli...

peki bu yerleşme kanaması diyelim illa tutçak die bişeyi varmı acep

sen dikkatli ol madamım çoğ ağır felan kaldırma bu aralar ne olur ne olmaz dimi ama...

:)neden olmasın şarkıdaki gibi neden olmasın:)canım benım inşallah inşallah..naparsak yapalım bılıyorsun Rabbım en doğru zamanı bılıyor ve gonderıyor bıze o mınık canı..

aynen sana katılıyorum kuzum...

ah canım benim hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir meleğiinnn.
şuan çok durumda değişiklik yok sabah ameliyata girecekti ama henüz girmedi. kan istedi hastane. eşim felan gidecekler bikaç arkadaş kan vermeye.

zeytinimm nasılsın hasta nasıl bütün gece aklımdaydı yaa
sağol canım ben iyiyim. hastada da henüz bi gelişme yok ameliyata girecek birazdan. gidecek bizimkilerde kan felan istemişler. bi gelişme olursa haber veririm. çok kafana takma sende canım benim. inşallah iyi olacak.

yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr
ayy kuzuuummm yerleşiyomu neee. ay çok heyecanlandım bak şimdi.inşallah öyledir.
o gelen leke koyu renk miydi? hemde öncekinde olmadı demişsinde aynı olmaski herşey. onda olmadı ama bunda oluyodur belkim ay inşallah inşallah.

günaydın canım.
evet nerisona akşam 7 de sezeryana girecek miş. hayırlısıyla gelsin meleği.
arkadaş geldi yanımda.biraz daha iyi ama tabi hasta tam iyileşene kadar o tam iyiolamayacak sürekli neden uyanmıyo deyip duruyo.
hastanında ameliyattan sonra belli olacak durumu inşallah iyi olacak.

Allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı ve güzel bir ömrü nasip etsin ikinizide..Allahım isteyen diğer herkese bizlerede yaşatsın bu yüce ani inşallah.....

öncelikle rabbimden önce hastanın iyileşmesini istiyorum sapasağlam olsun üzerinde hiçbi şekilde kusur kalmasın yarabbim lütfen nolur
sonra bizlere hayırlı bebişşler istiyorum tüm isteyenlere
kuzum ne bilim pembe gibiydi sanki kırmızı gibiydi inşallah yerleşsin tabi yaa maşallah maşallah aman iice yerleşsin kuzucumm

dualarına ne denirki kocaman bi AMİİİNNNNN
inşallah yerleşmedir canım.yoksa bu kadar erken nden gelsin. hiçöyle bişey olmuyodu senn.sadece bikaçgün gecikme oldu ama erkeden gelmesi garip. yerlerme olsun allahım lütfeeennn.

zeytınımmm tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına...sen kendıne dıkkat et ama olurmu?

sağol canım benim. ben iyiyim canım. oğlumda iyi teyzesi. 2 gündür biraz sancım var. şirketteki duruma göre cumartesi felan bi kontrole gitmem lazım.

bu duaya ne denirki zeytinim kocaman bi amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnevet hiç olmadı bu ay bir ilki yaşıyorum inşallah iyi sonuçlar alırımm

sana süper bebek şekerleri buldum müthiş değişik facebook kullanıyorsan sölim ekle trabzonda bi kadın el emeği yapıyorömuş benim yengem yaptırcak ona örgüler filan ve 1 lira 1,5 lira değişiyor herşeyiyle süper yaa şu aşadakini incele bakim gerçi orda çok güzeller yok ama orda bi bebek önlüğü var ona bak süper papyonlu

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...attaniyeler-bebek-orguleri-itina-yapilir.html

canım benim inşallah amin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
sende üzme kendini artık bebeğini düşün...
Rabbim inşalah şifasını vericek ailesine bağışlıcak inşallah dua edelim hep beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…