- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.101
kızlar hepinize günaydınnnn:)
nasılsınız bugun?bugun nerisona doğum mu yapıyor?Allahım hayırlı doğum nasip etsın ınşallah...zeytınım senın arkadaştan ne haber?
madamımm bende reglden 9 gun once hafıf lekelenme olmuştu ve sonra hamıle oldumuğu öğrenmıiştim bende kotu duşunme guzel bırşey bu belkıde canımmcım:)
berreem yaaa sabah sabah hiç olcek şey diil moralmanımı bozmamaya çalışıyorum ama elde diil ya erken davranırsa bu ay
ee kimin topik arkadaşları bunlar olcak o kadarbende şimdi yemeğimi ısıttım dün akşam yaptıydım misler gibi et sote işe getirdim onu yiyom minnoşum elime sağlık
bayanlar ne kürüne başlıosunuz bende öğreniim :)
meleğim yumurta çatladıktan sonra 14. günü adet olunur..erken olmazsın senin daha yumurtan çatlayalı 5 gün olmuş dur bakalım ümitsizliğe kapılma...
ayyyyyy çok heycanlandım kısss madamım balımmm,çiçeğim,kuzum,bitanem..
ee kimin topik arkadaşları bunlar olcak o kadarbende şimdi yemeğimi ısıttım dün akşam yaptıydım misler gibi et sote işe getirdim onu yiyom minnoşum elime sağlık
bayanlar ne kürüne başlıosunuz bende öğreniim :)
ne kürü kim başlıyormuş?
ya bırşey dıyeyımmı bebek ıcın çalışmaktan sıkılmıştım ben şımdı düşünüyorumda 2 ay korunma var o heyecanı bıle özleyeceğimher ana şükretmek lazım canlarım...madamm aklına kötü şeyler getırme ınşallah olcak olcakkkkkk:)
peki bu yerleşme kanaması diyelim illa tutçak die bişeyi varmı acep
:)neden olmasın şarkıdaki gibi neden olmasın:)canım benım inşallah inşallah..naparsak yapalım bılıyorsun Rabbım en doğru zamanı bılıyor ve gonderıyor bıze o mınık canı..
kız berreemm hade bakalım bu ay sen ben cücüm ardımızdan gülburakım inşallah gelecek aman ne bilim takılmiicam bu ay dedim ya kendi kendime illa kafam kurcalancak iştee olmuyor bi türlü kafaya takmadanbakalım inşallahh hayırlısı olur hepimiz için bu ay umutsuz kalmayalım napalımm
peki bu yerleşme kanaması diyelim illa tutçak die bişeyi varmı acep
:)neden olmasın şarkıdaki gibi neden olmasın:)canım benım inşallah inşallah..naparsak yapalım bılıyorsun Rabbım en doğru zamanı bılıyor ve gonderıyor bıze o mınık canı..
ah canım benim hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir meleğiinnn.günaydın meleklerim...
hepinize güzel bir gün diliyorum...
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış sevin birbirinizi dedi doktor erken çatladı bu ay çok şükür bide doktor dediki rahim duvarın kalınlaşmış hadi hayırlısı bakalım dedi...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
zeytinim durumlar ne kuzum:26:
nerisona canım bebeğini sağ sağlim kucağına almışsındır inşallah...
sağol canım ben iyiyim. hastada da henüz bi gelişme yok ameliyata girecek birazdan. gidecek bizimkilerde kan felan istemişler. bi gelişme olursa haber veririm. çok kafana takma sende canım benim. inşallah iyi olacak.zeytinimm nasılsın hasta nasıl bütün gece aklımdaydı yaa
ayy kuzuuummm yerleşiyomu neee.yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr
kızlar hepinize günaydınnnn:)
nasılsınız bugun?bugun nerisona doğum mu yapıyor?Allahım hayırlı doğum nasip etsın ınşallah...zeytınım senın arkadaştan ne haber?
madamımm bende reglden 9 gun once hafıf lekelenme olmuştu ve sonra hamıle oldumuğu öğrenmıiştim bende kotu duşunme guzel bırşey bu belkıde canımmcım:)
ah canım benim hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir meleğiinnn.
şuan çok durumda değişiklik yok sabah ameliyata girecekti ama henüz girmedi. kan istedi hastane. eşim felan gidecekler bikaç arkadaş kan vermeye.
sağol canım ben iyiyim. hastada da henüz bi gelişme yok ameliyata girecek birazdan. gidecek bizimkilerde kan felan istemişler. bi gelişme olursa haber veririm. çok kafana takma sende canım benim. inşallah iyi olacak.
ayy kuzuuummm yerleşiyomu neee.ay çok heyecanlandım bak şimdi.inşallah öyledir.
o gelen leke koyu renk miydi? hemde öncekinde olmadı demişsinde aynı olmaski herşey. onda olmadı ama bunda oluyodur belkimay inşallah inşallah.
günaydın canım.
evet nerisona akşam 7 de sezeryana girecek miş. hayırlısıyla gelsin meleği.
arkadaş geldi yanımda.biraz daha iyi ama tabi hasta tam iyileşene kadar o tam iyiolamayacak sürekli neden uyanmıyo deyip duruyo.
hastanında ameliyattan sonra belli olacak durumu inşallah iyi olacak.
öncelikle rabbimden önce hastanın iyileşmesini istiyorum sapasağlam olsun üzerinde hiçbi şekilde kusur kalmasın yarabbim lütfen nolur
sonra bizlere hayırlı bebişşler istiyorum tüm isteyenlere
kuzum ne bilim pembe gibiydi sanki kırmızı gibiydi inşallah yerleşsin tabi yaa maşallah maşallah aman iice yerleşsin kuzucumm
zeytınımmm tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına...sen kendıne dıkkat et ama olurmu?
dualarına ne denirki kocaman bi AMİİİNNNNN
inşallah yerleşmedir canım.yoksa bu kadar erken nden gelsin. hiçöyle bişey olmuyodu senn.sadece bikaçgün gecikme oldu ama erkeden gelmesi garip. yerlerme olsun allahım lütfeeennn.
ah canım benim hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir meleğiinnn.
şuan çok durumda değişiklik yok sabah ameliyata girecekti ama henüz girmedi. kan istedi hastane. eşim felan gidecekler bikaç arkadaş kan vermeye.
kimseler almamış gülbarıkımla yalnız bıraktılar bizi görüyon mu şekeriimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?