bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ben buralardayım miniğim geziniyoum...

facebook kullanmıyorum canım yaa. burdan baktım çok güzel şeyler yapmış maşallah. bebek şekerlerinden görmüştüm nette canım çok güzeller.
kıziçin çok tatlı şeyler var. bide battaniyeleri çok güzel yaa.

daha uyanmamış canım şimdi konuştuk. bilinç henüz açık değilmiş.
ben iyiyim canım merak etmeyin.

oyy zeytinim bunlar neki facebook olaydı onlardan kesin alırdın yaa süperdiler
iyileşecek nşallah o sevinçli haber bugün yarın ama muhakkak alıcaz

dün akşam cucumun portakallı kereviz tarifini yatım. ama yemedik bugün için yaptım.acaba nasıl olduki. :44:
azbişey tattım da çok sıcaktı azım yandı tadını anlamadım
yemeğin suyu sapsarı oldu portakal suyu koyduk ya
2 kereviz 1 patates 2 havuç koydum ama kerevizin sapı yoktu alırken ondan koyamadım içine yani.

oyy zeytinim bunlar neki facebook olaydı onlardan kesin alırdın yaa süperdiler
iyileşecek nşallah o sevinçli haber bugün yarın ama muhakkak alıcaz

sen yinede söyle ben bakarım facebookuna bişekilde.arkadaşımın facebook şifresi felan bende var bişe bakacağın zaman aç bak demişti.

bende hala yapamadımyaa hep aklımda ama kısmet olmadı bi ye bakim güzel oldumu bende yapcam ben hiç sevmem kereviz kocişte sevmez bakalım inşallah beğeniriz tontişim bu cücü nerde yaaa
el emeği bebek şekerleri diye geçiyor başlığı kadın trabzondaymış bende bu kadar biliom
sen yinede söyle ben bakarım facebookuna bişekilde.arkadaşımın facebook şifresi felan bende var bişe bakacağın zaman aç bak demişti.

madammmmm ben geldim arkadaşım aradı ıstanbuldan deşti bıraz sakladıklarımı..ne çok üzülmüşüm yıne anladım...neysee sen napıyorsun bu arada sen çalışıyormuydun madam ve nerde yaşıyordun?

yaşadıkların kolay değil elbet üzüleceksin tatlım ben düşük yapalı 7-8 ay oldu az önce düşündüm hatta duraydı 35 haftalık olcakmışım şuan insan ister istemez düşünüyor bu elde olan bişi değil yani ama bi bakıma da zaman su gibi geçiyor çok şükür sevdiklerimiz yanımızda umudumuzu yitirmicez başka elden bişi gelmez tatlım...
ben calışıyorum canım bi kamu dairesinde istanbuldayım burda yaşıyoruz sen nerdeydin

canım benım geçmiş olsun sanada tekrar...korunma sürecı vermışmnıydı sana da doktor? ben Ankarada yaşıyorum aslında ama niğde ye de ev açtık eşimin burda unv atanması sebebıyle...insan kaynakları uzmanıyım aslında ama şu an bıraktım işi yanı son bır senedır ..canım benımmm

evet 1 -2 ay demişti banada biz yaklaşık 1.5 ay kadar dinlendik tatile filan gittik o ara ii gelmişti bana sonrasında hala yok bişi işte beklemedeyiz tatlım...inşallah bir gün her isteyenin olucak bebişi

evet 1 -2 ay demişti banada biz yaklaşık 1.5 ay kadar dinlendik tatile filan gittik o ara ii gelmişti bana sonrasında hala yok bişi işte beklemedeyiz tatlım...inşallah bir gün her isteyenin olucak bebişi

canım benim aminn inşallah..inşallah bu ay senın ıcın o aydır...demek 1-2 ay dedı sanada hımmm ben napsam sence doktor 2 ay dedı en az ama ben ıstemıyorum beklemek rıskı ne kı aslında bunu öğren mem gerek

şimdi bebişim benim bebeğim normal kanama ile gitti bunun için bile 2 ay filan dedi ama genelde bu durumda insanlar hiç beklemiyormuş cünkü hiç bi ameliyat söz konusu değil ama sen bir ameliyat yaşadın önce bi ilk adeti yaşa bakalım ne zaman gelicek bi aksama bi düzensizlik olacakmı bence bunları bir kontrol altında tut emin ol 2 ay bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…