- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.141
cücümm canımm beniimm hoşgeldiinnnnnnn
nasılmışş benim minnoşum kocişş berbere gitti bende hemencik geldimm
zeytin napıyoo yaralı amca nasılmışş kuzum inş.. iyidir gecmişide okumadıım:44:
hosbuldum elma sekerimmm
napıyonnn keyfin nasılllllll minnakım
nasılmışş benim minnoşum kocişş berbere gitti bende hemencik geldimm
zeytin napıyoo yaralı amca nasılmışş kuzum inş.. iyidir gecmişide okumadıım:44:
amcayı ameliyata alıcaklarmış bugün ama daha ayılmamış tatlımm inşallah iyileşecekk herkes ii bi değişiklik yok berremin yumuşları çatlamış son değişiiklik bu
hee bide benim sabah çok hafiften kırmızılarım göründü ama herkes bana o yerleşmedir dedi cünkülüm daha 9 günüm filan var bata cücüm bende bilmiom işte öle saf saf bekliyomm
çok iyi yapmışsın bebeğim ya bugün seni görmezsem olmazdı zati hoşgeldinnn bitanecimm hava nasıl minnakım kar buz bittimi kırmızılar geçtimi
çok iyi yapmışsın bebeğim ya bugün seni görmezsem olmazdı zati hoşgeldinnn bitanecimm hava nasıl minnakım kar buz bittimi kırmızılar geçtimi
canım hayırlı oılsun Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah..çok sevındım senın adına..neler hıssedıyorsun anlıyorum..ben de 20 aralıkda gördüm çift çizgiyi ama dış gebelıkmş gitti..ama bunada şükür diyorum..o çift çizgiyi bile görmek çok güzeldi..3 gun sevındırdı Rabbım sonrasıda gelır dıyorum..senın için dua edeceğim..çok güzel sağlıklı bır gebelık geçir ınşallah...tekrar gözünüz aydınn:)
yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr
cucummm bende gelcem ankaraya ay ya bu sene panorayı göremedım yılbaşı gelınlığıyle...özledım yahu...madam sen bır test yapsana bence boyle acaba dıye düşünmeyelım kuzummm
nasılsınn canımcım...
amcayı ameliyata alcaklarmışşş madamımdan sordumm...
inş... iyi olucak uyanıcakk minnoşum
varmı son bi gelişme ii bi haber...
ayy gel tabi keşke geldiğin tarihlerde bende burda olsaydımmm ni güsel olurduu neyse bi dahakinee....
sen temellimi niğdedesin yoksa gecici bi süreç mi canım...
canımcım madamım dışarı cıkmışşş msj atmış banada acil cıkması gerekmişşş ...
merhaba kızlar.....nasılsınız görüşmeyeli??salı günü doktora trabzona gideceğim demiştim gittik...ilk önce bebişimi gördüm....sonra aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 2 saat yemek içmek yok tekrar kan vermeye gidecektim....ama ne oldu yarım saat anca dayandım çıkardım....2 saat sonra tekrar içiricez dediler ama midem o kadar kötüyüdü ki içsem yine çıkarıcam diye döndük eve....
dün yine gittik doktora bu sefer yolu birazcık kısalttık rizeye gittik....orda yine gördüm bebişimi 642 gr kilosu 27 cm boyu...baş aşağı yatıyodu...o kadar sevimliyidiki izlemeye doyamadım salı günüde izledim 2 gün üst üste gördüm bebişimi...parmağını emiyodu doktor acıkmış bu annesi dedi...çok güzel bi bebek dedi yuvarlak suratlı şey dedi.. doktoru..çokta sağlıklı maşallahhh...
yine aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim... sonra 1 saat sonra yine kan aldılar...ama çok zor dayandım...son kanı verrir vermez kendimi wcye attım yine çıkardım....zahmetli bi 2 gün geçirdim....aç karnına o kadar kan alınınca tansiyonumda düştü...ama şükür tahlillerimi oldum...
şeker çıkmadı....idrarımda temiz çıktı..biraz kansızlık var dedi....
bu arada dün kızıma çok güzel ciciler aldık....aldıkça alasım geldi...akşam olmasa daha neler alacaktım ama döndük..eksikler çok zamn buldukça gidicez...cicilerini seviyorum şimdi....
iyiyim bitanem.nedense keyfim yok pek. suratım 5 karış dolanıyorum.
amcayı ameliyata henüz alamıyorlar.hastanenin dediğine göre tamamen bilinci açılmadan alamazlarmış. şuan kendinde değilmiş henüz.
kendine gelirse ameliyat olacak işte. başkada bi gelişme yok.iyileşecek inşallah. beyinde bişey çıkmamış kanama felan yokmuş.
merhaba kızlar.....nasılsınız görüşmeyeli??salı günü doktora trabzona gideceğim demiştim gittik...ilk önce bebişimi gördüm....sonra aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 2 saat yemek içmek yok tekrar kan vermeye gidecektim....ama ne oldu yarım saat anca dayandım çıkardım....2 saat sonra tekrar içiricez dediler ama midem o kadar kötüyüdü ki içsem yine çıkarıcam diye döndük eve....
dün yine gittik doktora bu sefer yolu birazcık kısalttık rizeye gittik....orda yine gördüm bebişimi 642 gr kilosu 27 cm boyu...baş aşağı yatıyodu...o kadar sevimliyidiki izlemeye doyamadım salı günüde izledim 2 gün üst üste gördüm bebişimi...parmağını emiyodu doktor acıkmış bu annesi dedi...çok güzel bi bebek dedi yuvarlak suratlı şey dedi.. doktoru..çokta sağlıklı maşallahhh...
yine aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim... sonra 1 saat sonra yine kan aldılar...ama çok zor dayandım...son kanı verrir vermez kendimi wcye attım yine çıkardım....zahmetli bi 2 gün geçirdim....aç karnına o kadar kan alınınca tansiyonumda düştü...ama şükür tahlillerimi oldum...
bu arada dün kızıma çok güzel ciciler aldık....aldıkça alasım geldi...akşam olmasa daha neler alacaktım ama döndük..eksikler çok zamn buldukça gidicez...cicilerini seviyorum şimdi....
günaydın meleklerim...
hepinize güzel bir gün diliyorum...
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış sevin birbirinizi dedi doktor erken çatladı bu ay çok şükür bide doktor dediki rahim duvarın kalınlaşmış hadi hayırlısı bakalım dedi...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
zeytinim durumlar ne kuzum:26:
nerisona canım bebeğini sağ sağlim kucağına almışsındır inşallah...
madam canım kırmızılar değildir olar inşaallah canım 9 gün epey var daha yerleşmedir belki hadi hayrlısı son hamiş günlerimde dualarım sizin içn olsun sana cücüye berreye başka unuttuğum varsa onlarada rabbim önce göbişinizi sonra kucağınızı bebişlerle doldursun inşaallah...
dün akşam cucumun portakallı kereviz tarifini yatım. ama yemedik bugün için yaptım.acaba nasıl olduki. :44:
azbişey tattım da çok sıcaktı azım yandı tadını anlamadım
yemeğin suyu sapsarı olduportakal suyu koyduk ya
2 kereviz 1 patates 2 havuç koydum ama kerevizin sapı yoktu alırken ondan koyamadım içine yani.
iyiyim bitanem.nedense keyfim yok pek. suratım 5 karış dolanıyorum.
amcayı ameliyata henüz alamıyorlar.hastanenin dediğine göre tamamen bilinci açılmadan alamazlarmış. şuan kendinde değilmiş henüz.
kendine gelirse ameliyat olacak işte. başkada bi gelişme yok.iyileşecek inşallah. beyinde bişey çıkmamış kanama felan yokmuş.
sen nereye gıdıyorsun kuzum tatıle bakımmmm:) kuzum bız uzun sure burda olacağız ama ankarada da evımız var geldğimizde orda kalıyoruz zaten eşımın aılesıde orda hala yıldızda evımız...görüşürüz elbet bır gun canımmmm:)
ben sebzenin hertürlüsünü severimde bakalım kociş sevecek mi?ayy yaptın dimek afiyet bal olsun bu akşammmm inş... mis gibii yersinizz...güsel olmuştur eminimm kereviz seviyosanızzz severek yersiniz zaten hic kereviz kokmuyooo
ivit sarı oluyoo suyu portiden dolayıııı sapsızz olsunn canım nolcekkk
sen içinii karartma bakıyımmm aa kızcam sana ya oğluşunu etkiliyosun mutsuz annem dicekkk ya
beyinde bişiy yokmuş cok sükürrr amcada uyanıcakk Allahın izniyleee minnoşummm ....herşey yoluna giricek inş...
32:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?