bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

nasılmışş benim minnoşum kocişş berbere gitti bende hemencik geldimm
zeytin napıyoo yaralı amca nasılmışş kuzum inş.. iyidir gecmişide okumadıım:44:

amcayı ameliyata alıcaklarmış bugün ama daha ayılmamış tatlımm inşallah iyileşecekk herkes ii bi değişiklik yok berremin yumuşları çatlamış son değişiiklik bu

hee bide benim sabah çok hafiften kırmızılarım göründü ama herkes bana o yerleşmedir dedi cünkülüm daha 9 günüm filan var bata cücüm bende bilmiom işte öle saf saf bekliyomm
hosbuldum elma sekerimmm
napıyonnn keyfin nasılllllll minnakım

çok iyi yapmışsın bebeğim ya bugün seni görmezsem olmazdı zati hoşgeldinnn bitanecimm hava nasıl minnakım kar buz bittimi kırmızılar geçtimi

çok iyi yapmışsın bebeğim ya bugün seni görmezsem olmazdı zati hoşgeldinnn bitanecimm hava nasıl minnakım kar buz bittimi kırmızılar geçtimi

ayy inş... iyi olur amca ya inş. uyanır cok zor bi durum valla iki tarafında Allah yardımcısı olsunn
ayy yumuşları catlamışş dimikk ayy inş. bu ay gelir meleğiiii
amanınnn ciddi mii ay kuzum heyecan bastıı beniii kıss inş... yerleşiyodur minnakın yaa yer onu teyzoşuu mercimeğimm olcak o benimm
gelsin artık kuzum yaa bizimmmm minnaklarr
benim kırmızılar sonlarıı oynuyooo bugün asıcıkkk leke var o yüzden yarını bekliyomm yarın kesin biterr sonra calışmalar başlıcakkk
hadii hayırlısı olsun hepimize gelsin bebişler inşş...
yarın soğan kürünede başlıyomm
bakalım belki vesile olurr inş.....

bende seni görmeden olmazdııı ...özlüyom hepinizi yaaa
hava parcalı bulutluu minnakımkar buz kalmadıı valla bakalım cumarteside karlı diyolarrr ama cumarteside alışverise gitcektik kocişlee neyse yağarsada giderizz valla üstüme giycek adam gibi bişiyim kalmamışşş yaa

cucummm bende gelcem ankaraya ay ya bu sene panorayı göremedım yılbaşı gelınlığıyle...özledım yahu...madam sen bır test yapsana bence boyle acaba dıye düşünmeyelım kuzummm

nasılsınn canımcım...
amcayı ameliyata alcaklarmışşş madamımdan sordumm...
inş... iyi olucak uyanıcakk minnoşum
varmı son bi gelişme ii bi haber...

Amin canım inşallaah, çok teşekkür ederim, Allah herkese yaşatsın inşllah.. Valla keseyi ve kalp atışını duymadan tam sevinemiyorum, hep bi tedirginlik var içimde, hemde bi sevinç de var ve şaşkınlık ta çok değişik duygular içindeyim.

yaa ben kırmızıları görüyom galiba ama daha çook erken yaa bu sabah tuvaletten sonra çok az da olsa peçeteye geldi bişilerr daha 9 gün varr

Madamım inşallah yerleşme kanamasırdır canım. Bi de şu ihtimali de göz önünde bulundur yumurtlama zamanıda hafif kanama olabiliyormuş, bi defa benim olmuştu hemen doktora sormuştum yumurtalama kanaması demişti. Geç yumurtlama olabilir bak benim 21-22-23 ve hatta 24. günlerden birinde oldu ki normalde bu 9 ay deneme sürecinde en az 4-5 ay o zamanlarda denemedik bırakmıştık çalışmaları sonradan farkettik geç yumurtladığımı. Bence bugünü siz boş geçmeyin nolurnolmaz

NERİSONAmmmmm sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bugün, canım benim eminim güzellergüzeli bir kızın olacaktır. Allah mutluluğunuzu ve sayınızı daima arttırsın inşallah.

cucummm bende gelcem ankaraya ay ya bu sene panorayı göremedım yılbaşı gelınlığıyle...özledım yahu...madam sen bır test yapsana bence boyle acaba dıye düşünmeyelım kuzummm

ayy gel tabi keşke geldiğin tarihlerde bende burda olsaydımmm ni güsel olurduu neyse bi dahakinee....
sen temellimi niğdedesin yoksa gecici bi süreç mi canım...
canımcım madamım dışarı cıkmışşş msj atmış banada acil cıkması gerekmişşş ...

merhaba kızlar.....nasılsınız görüşmeyeli??salı günü doktora trabzona gideceğim demiştim gittik...ilk önce bebişimi gördüm....sonra aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 2 saat yemek içmek yok tekrar kan vermeye gidecektim....ama ne oldu yarım saat anca dayandım çıkardım....2 saat sonra tekrar içiricez dediler ama midem o kadar kötüyüdü ki içsem yine çıkarıcam diye döndük eve....

dün yine gittik doktora bu sefer yolu birazcık kısalttık rizeye gittik....orda yine gördüm bebişimi 642 gr kilosu 27 cm boyu...baş aşağı yatıyodu...o kadar sevimliyidiki izlemeye doyamadım salı günüde izledim 2 gün üst üste gördüm bebişimi...parmağını emiyodu doktor acıkmış bu annesi dedi...çok güzel bi bebek dedi yuvarlak suratlı şey dedi.. doktoru..çokta sağlıklı maşallahhh...
yine aç karnına kan verdim...sonra 75gr glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim... sonra 1 saat sonra yine kan aldılar...ama çok zor dayandım...son kanı verrir vermez kendimi wcye attım yine çıkardım....zahmetli bi 2 gün geçirdim....aç karnına o kadar kan alınınca tansiyonumda düştü...ama şükür tahlillerimi oldum...

şeker çıkmadı....idrarımda temiz çıktı..biraz kansızlık var dedi....

bu arada dün kızıma çok güzel ciciler aldık....aldıkça alasım geldi...akşam olmasa daha neler alacaktım ama döndük..eksikler çok zamn buldukça gidicez...cicilerini seviyorum şimdi....

nasılsınn canımcım...
amcayı ameliyata alcaklarmışşş madamımdan sordumm...
inş... iyi olucak uyanıcakk minnoşum
varmı son bi gelişme ii bi haber...

iyiyim bitanem.nedense keyfim yok pek. suratım 5 karış dolanıyorum.
amcayı ameliyata henüz alamıyorlar.hastanenin dediğine göre tamamen bilinci açılmadan alamazlarmış. şuan kendinde değilmiş henüz.
kendine gelirse ameliyat olacak işte. başkada bi gelişme yok.iyileşecek inşallah. beyinde bişey çıkmamış kanama felan yokmuş.

sen nereye gıdıyorsun kuzum tatıle bakımmmm:) kuzum bız uzun sure burda olacağız ama ankarada da evımız var geldğimizde orda kalıyoruz zaten eşımın aılesıde orda hala yıldızda evımız...görüşürüz elbet bır gun canımmmm:)

kızının cıcılerı hayırlı olsun canım..tahlıllerınde guzel çıkmış ama kan için önlem almalısın demıştır heralde doktor..ne güzel heyecanlar yaşıyorsundur şu an ALLAHIM KORUSUN SİZİ

bunada şükür zeytınım daha da ıyı olur ınşallah..dua edeceğim ben de canım...

ne güzel yaa vesileyle 2 kez görmüşsün minişini. sağlıklıymışta maşallah. iyi seni 2 saat bekletmişler. ben şeker testinde 4 saat bekledim. aç karnına aldıktan sonra 1 saat arayla 4 kez daha aldılar. işkence gibiydi.
neler aldın annesi kızına. resmini çeksene merak ettim cicilerinizi.
oyy onun parmaklarını yerim ben yerim acıkmışta parmak emermiş. yine 3 boyutlu mu gördün?

ayy balım benimm hadi hayırlısı bol bol calışın sizde boş gecmeyinn ayy gelicek inş.. bu ay meleğinnn inş..
madamımında gelicekkk hayırlısını versin hepimize Rabbim....

ayy duaların kabul olsunn canımsın yaa hamişin duasıı kabul olurr inş. bizimde göbişler bir birrr dolar sende sağlıkla doğumunu yap sağlıkla meleğini kucaklaaa inş... canım yaa

ayy yaptın dimek afiyet bal olsun bu akşammmm inş... mis gibii yersinizz...güsel olmuştur eminimm kereviz seviyosanızzz severek yersiniz zaten hic kereviz kokmuyooo
ivit sarı oluyoo suyu portiden dolayıııı sapsızz olsunn canım nolcekkk

zorlu iki gün yaşamışsın ama bak kızını doya doya görmüşsün tatlım ya
ni güselll sevimli bıdışşş yaa
maşallah bak herşey yolundaymışda cok sükürrr
cicilerde almışsın minnakınaaa oyy yerler onun minnak cicilerinii yaa
cok güselll seyler var dimii insan almaya doyamıyoo valla

sen içinii karartma bakıyımmm aa kızcam sana ya oğluşunu etkiliyosun mutsuz annem dicekkk ya
beyinde bişiy yokmuş cok sükürrr amcada uyanıcakk Allahın izniyleee minnoşummm ....herşey yoluna giricek inş...

tatil diilde canım aile ziyareti olucak bizimkiii hem tatil hem ziyaret kocişin ailesiii urfada oraya gidicesss gerci ben cok eğleniyorum orda sıra geceleri falannn süper geciyooo
öle işte tatlım...
hımm anladım canımcım hayırlısı olsunn sonucta ankarayla bağlantın var bi sekilde bigün görüşürüs mutlakaa....

ben sebzenin hertürlüsünü severimde bakalım kociş sevecek mi?

içimi karartmıyorum bebüşüm merak etme sen. halsizlik var üstümde. uykum geliyo acayip. kafamı kaldıramıyorum. aslında biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım benim. iyi hissetmiyorum kendimi. izin mi alsam acaba 2 gün felan. böyle olmuyo işe gelsemde kafamı veremiyorum işe saçmalayıp duruyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…