- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.161
kızının cıcılerı hayırlı olsun canım..tahlıllerınde guzel çıkmış ama kan için önlem almalısın demıştır heralde doktor..ne güzel heyecanlar yaşıyorsundur şu an ALLAHIM KORUSUN SİZİ
ne güzel yaa vesileyle 2 kez görmüşsün minişini. sağlıklıymışta maşallah. iyi seni 2 saat bekletmişler. ben şeker testinde 4 saat bekledim. aç karnına aldıktan sonra 1 saat arayla 4 kez daha aldılar. işkence gibiydi.
neler aldın annesi kızına. resmini çeksene merak ettim cicilerinizi.
oyy onun parmaklarını yerim ben yerim acıkmışta parmak emermiş. yine 3 boyutlu mu gördün?
ayy balım benimm hadi hayırlısı bol bol calışın sizde boş gecmeyinn ayy gelicek inş.. bu ay meleğinnn inş..
madamımında gelicekkk hayırlısını versin hepimize Rabbim....
ayy duaların kabul olsunn canımsın yaa hamişin duasıı kabul olurr inş. bizimde göbişler bir birrr dolarsende sağlıkla doğumunu yap sağlıkla meleğini kucaklaaa inş... canım yaa
ayy yaptın dimek afiyet bal olsun bu akşammmm inş... mis gibii yersinizz...güsel olmuştur eminimm kereviz seviyosanızzz severek yersiniz zaten hic kereviz kokmuyooo
ivit sarı oluyoo suyu portiden dolayıııı sapsızz olsunn canım nolcekkk
zorlu iki gün yaşamışsın ama bak kızını doya doya görmüşsün tatlım ya
ni güselll sevimli bıdışşş yaa
maşallah bak herşey yolundaymışda cok sükürrr
cicilerde almışsın minnakınaaa oyy yerler onun minnak cicilerinii yaa
cok güselll seyler var dimii insan almaya doyamıyoo valla
ben sebzenin hertürlüsünü severimde bakalım kociş sevecek mi?
içimi karartmıyorum bebüşüm merak etme sen. halsizlik var üstümde. uykum geliyo acayip. kafamı kaldıramıyorum. aslında biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım benim. iyi hissetmiyorum kendimi. izin mi alsam acaba 2 gün felan. böyle olmuyo işe gelsemde kafamı veremiyorum işe saçmalayıp duruyorum sürekli.
sağol canım...demir hapına devam dedi ben arada aksatıyodum şimdi hiç aksatmayacağım...pekmez,ceviz v.s ye dedi işte....çok güzel heycanlar evet darısı başınıza inş.....
evt canım 2 defa gördüm....çok güzeldi ya...hele o barmağını emişi bittim ona...bide sanki bi şey yemiş gibi yutkunması yok mu...bende işte 3 defa kan aldılar 1er saat arayla....ama çok kötüyüdü ya....tansiyonumda düşünce ne yapacağımı şaşırdım...Allahtan eşim her zamn yanımda...bu sefer 4 boyutluya girmedim canım ben istedim ama 2 doktorda daha önce gittiğim için gerek yok dediler bende diretmedim...ama 2 hafta sonra yine gidicem doktora o zamn kesin 4 boyutluya giricemmm....
battanye,bornoz takımı terliği bile var ya :) hastane çıkışı,zıbınlar,yelekler,önlükler,bereler,çoraplar,pijamalar aldım.....bunlar daha başlangıç tabiiii:) bi ara çeker koyarım resimlerini canım....
evet canım gördüm 2 defa minişimişükürler olsun biraz kanımın düşüklüğü dışında bi problem yok....çok güzel şeyler var tesyzesi başlangıcı yaptık gerisi gelir artık....Allah sanada almayı nasip etsinnnn..
benimde normalde hep düşük çıkardı kanım.gebeliğin başından beri santafer demir ilacı kullanıyorum.doktor bırakma devam et ona dedi.evt canım 2 defa gördüm....çok güzeldi ya...hele o barmağını emişi bittim ona...bide sanki bi şey yemiş gibi yutkunması yok mu...bende işte 3 defa kan aldılar 1er saat arayla....ama çok kötüyüdü ya....tansiyonumda düşünce ne yapacağımı şaşırdım...Allahtan eşim her zamn yanımda...bu sefer 4 boyutluya girmedim canım ben istedim ama 2 doktorda daha önce gittiğim için gerek yok dediler bende diretmedim...ama 2 hafta sonra yine gidicem doktora o zamn kesin 4 boyutluya giricemmm....
battanye,bornoz takımı terliği bile var ya :) hastane çıkışı,zıbınlar,yelekler,önlükler,bereler,çoraplar,pijamalar aldım.....bunlar daha başlangıç tabiiii:) bi ara çeker koyarım resimlerini canım....
..
kocişler pek sevmiyoo nedense sebze yemekleriniii ama mecbur yiyooo benim kocişşş sağlıklı beslenmeyi öğrenmesii lasımm.... hep et hep et olurmu yaa
karartma zaten ama şimdi öle bi ortamdasınkiii sen istemesende kafan takılıyooo canımcım yaa
valla söle 2 gün izin alma imkanın varsa hemen al sana cok ii gelirrr bencee mis gibi kafanı dinle asıcık cık dolaşşş bebeğinle ol kocişinle ol sadece eminim cok ii gelicekk....
hatta cumadan izin al 3gün dinlenmiş olursun
ayy inş... iyi olur amca ya inş. uyanır cok zor bi durum valla iki tarafında Allah yardımcısı olsunn
ayy yumuşları catlamışş dimikk ayy inş. bu ay gelir meleğiiii
amanınnn ciddi mii ay kuzum heyecan bastıı beniii kıss inş... yerleşiyodur minnakın yaa yer onu teyzoşuu mercimeğimm olcak o benimm
gelsin artık kuzum yaa bizimmmm minnaklarr
benim kırmızılar sonlarıı oynuyooo bugün asıcıkkk leke var o yüzden yarını bekliyomm yarın kesin biterr sonra calışmalar başlıcakkk
hadii hayırlısı olsun hepimize gelsin bebişler inşş...
yarın soğan kürünede başlıyomm
bakalım belki vesile olurr inş.....
bende seni görmeden olmazdııı ...özlüyom hepinizi yaaa
hava parcalı bulutluu minnakımkar buz kalmadıı valla bakalım cumarteside karlı diyolarrr ama cumarteside alışverise gitcektik kocişlee neyse yağarsada giderizz valla üstüme giycek adam gibi bişiyim kalmamışşş yaa
cucummm bende gelcem ankaraya ay ya bu sene panorayı göremedım yılbaşı gelınlığıyle...özledım yahu...madam sen bır test yapsana bence boyle acaba dıye düşünmeyelım kuzummm
Amin canım inşallaah, çok teşekkür ederim, Allah herkese yaşatsın inşllah.. Valla keseyi ve kalp atışını duymadan tam sevinemiyorum, hep bi tedirginlik var içimde, hemde bi sevinç de var ve şaşkınlık ta çok değişik duygular içindeyim.
Madamım inşallah yerleşme kanamasırdır canım. Bi de şu ihtimali de göz önünde bulundur yumurtlama zamanıda hafif kanama olabiliyormuş, bi defa benim olmuştu hemen doktora sormuştum yumurtalama kanaması demişti. Geç yumurtlama olabilir bak benim 21-22-23 ve hatta 24. günlerden birinde oldu ki normalde bu 9 ay deneme sürecinde en az 4-5 ay o zamanlarda denemedik bırakmıştık çalışmaları sonradan farkettik geç yumurtladığımı. Bence bugünü siz boş geçmeyin nolurnolmaz
NERİSONAmmmmm sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bugün, canım benim eminim güzellergüzeli bir kızın olacaktır. Allah mutluluğunuzu ve sayınızı daima arttırsın inşallah.
iyiyim bitanem.nedense keyfim yok pek. suratım 5 karış dolanıyorum.
amcayı ameliyata henüz alamıyorlar.hastanenin dediğine göre tamamen bilinci açılmadan alamazlarmış. şuan kendinde değilmiş henüz.
kendine gelirse ameliyat olacak işte. başkada bi gelişme yok.iyileşecek inşallah. beyinde bişey çıkmamış kanama felan yokmuş.
ayy balım benimm hadi hayırlısı bol bol calışın sizde boş gecmeyinn ayy gelicek inş.. bu ay meleğinnn inş..
madamımında gelicekkk hayırlısını versin hepimize Rabbim....
selam miniğim.....nasılsın..?
amin inşallah cucum yaa rabbim hepimizin gönlüne göre versin ...
cucum sen kür yapıcakmışsın galiba benim bildiğim o regl döneminde oluyo galiba...:44:
oyy hade bakalım tatlım bol çalışma var bu ay hade bakalımmm :))))
gidin tabi cücümün yeni cici kııyafetleri olsun ankarada çeşit varmı minnoş kıyafet üzerine ii mi yani
ama daha çok erken bebem ya öle diilmi çıkmaz filan üsülürüm
sen hiç bunları düşünme rabbim düşünmüştür herşeyini o bebeciğin sen sadece güzelini hayırlısını iste emi tatlım....
çalışma işini bırakmıyos tatlım sevioz zate hep inşallah tutacaktır birinde
ayy aman çok şükür inşallah ii olacak yaa amcam benim ay valla hep aklımda yaaa
madamım ben 10 gun vardı regle öğrendım hamıle olduğumu sen bılırsın yınede canım..bende bu arada dış gebelık konusundakı topıkde kalmışım resmen sankı okmak neye yarayacaksa 1.den başlayıp 20.sayfaya kadar aralıksız okudum...
iyiyim balımm
aminn gönlümüzdekii belli inş.. tez zamanda gelir minnaklarr
valla canımcımm kür adetin 7. günüü diyoo bendekii öle yanii:44:
ivit bol calışmalı bi ay olckkkminnakımmm
ivittt kıyafet kolay bulunuyooo güselll seyler var cesit bol yanii minnoşumm
kan testindemi öğrendin sen tatlım idrarda sanmam çıksın çünkü 10 gün önceden valla bi sürü idrar testim var evde denerim bi
boş duranın valla çekerim kulağını haaaa
kan testindemi öğrendin sen tatlım idrarda sanmam çıksın çünkü 10 gün önceden valla bi sürü idrar testim var evde denerim bi
boş duranın valla çekerim kulağını haaaa
daha erken bitanem test için bence.varsa bile miniş şimdi yapınca çıkmaz felan yok yere üzülme.
gülburakın çok erken çıkmış ama canım onun çok yüksekmiş bhcg si o yüzden okadar erken çıkmış. sen şimdi çıkmaz felan boşuna üzersin kendni bebüşüde tutunuyosa felan üzersin mazallah tutmaz bırakır bak annesi sana küserse
yok yok full time görevdeyiz bu ay
cıldırığım benim yaa
minnak bana topkek tarifini versene yaa
kuzum kan testıyle öğrendım ilk..hatta çok komıktı eşimle dıyetısyenden çıkınca tartışmıştık saçma sapan bır şey ıcın benı eve bırakıp gıttı eve gırer gırmez sıgara ıcmek ıstedım sonra durup bır dakıka ya hamıleysem dıye saçma bır şekılde hemde regle 10 gun varken duşun evde test yaptım ve çıft çızgı çıkmıştı..hatta eşimi arayıp kahkahalarla çıft çızgı demışım sureklı O da bızım hatun kafayı yedı sonunda dıye düşünmüştü ılk..keşke devamı böyle olmasaydı işte...Allahımmm kımseye yaşatmasın..
neyse velhasıl sen test yap bence ne olcakkı kuzum:)
daha erken bitanem test için bence.varsa bile miniş şimdi yapınca çıkmaz felan yok yere üzülme.
gülburakın çok erken çıkmış ama canım onun çok yüksekmiş bhcg si o yüzden okadar erken çıkmış. sen şimdi çıkmaz felan boşuna üzersin kendni bebüşüde tutunuyosa felan üzersin mazallah tutmaz bırakır bak annesi sana küserse
cok sükürr canımcımm ya
olsun onuda takviyelerle dengelersinnn bol bol ceviz pekmez ye sabahlarııı
ayy ne cok yeğenimm olcakk benim ya maşallah bizede valla
aminnn canım benimmm inş. hayırlısıylaaa gelsindee ne ciciler alıcakkk annişiyle babasına ona
benimde normalde hep düşük çıkardı kanım.gebeliğin başından beri santafer demir ilacı kullanıyorum.doktor bırakma devam et ona dedi.
o yüzden hep ii çıktı çok şükür. sende aksatma canım.
eşinin yanında olması ii olmuş. ben şeker testine gittiğimde çok uzun sürecek dedikleri için eşim işe geldi.ikimiz aynı şirkette çalıştığımız için. ben tek başına kaldım sabah 9 dan akşam 5 e kadar hastanedeydim. bayılacaktım nerdeyse. zorla taksiye bindim eve geldim felan. şeker testi biraz zorluyo insanı. benimde cumartesi felan gitmem lazım bi kontrole. doktor yılbaşından hemen sonra gel tekrar demişti ben hala gitmedim.
ya aslında izin almam sorun olmaz da şimdi ofiste biz 3 kişiyiz. birisi kazayı yapan diğeri hastanede hasta başında bekleyen. 2 firma yetkilisi yurt dışında. şirketi tek idare etmeye çalışıyorum şu ara. amakafam bi dünya.
hafta içi izne ayrılsamda evde çok sıkılırım aslında.bilmiyorum napsam ama dinlenmeye ihtiyacım var.
evet zeytınım doğru soyluyorsun sen de..benımkı yaşayacaklarımdan allahım benı korumak ıcın vermış ıçıme o hıssı sanırım..yoksa reglıye kadar ıç kanama geçırırdım sanırım...
madamımmm guzel şeyler duşun ve sabret kuzum zeytınım doğru dıyorrr canımsınız:)
evet zeytınım doğru soyluyorsun sen de..benımkı yaşayacaklarımdan allahım benı korumak ıcın vermış ıçıme o hıssı sanırım..yoksa reglıye kadar ıç kanama geçırırdım sanırım...
madamımmm guzel şeyler duşun ve sabret kuzum zeytınım doğru dıyorrr canımsınız:)
kociş geldiii hepinizi cok opüyomm madamım kuzum sen tarifi yazarsın ben alırım sonraa olarmıııı kurabiyemm muckkk
aksatma canım hapını artık. ben başucumdaki komodinin üstünde tutuyorum hep. yanına da su. sabah uyanır uyanmaz içiyorum öyle unutmuyorum.aksine benimde şimdiye kadar kanım hep normal çıkmıştı..bu sefer düşük çıktı ama hapı aksattım ben...şimdi paşa paşa her gün içicem....şeker zormuş evet şükür atlattık...git tabi annişi erkeki görmeye kocaman oldu görmeyeli büyüdü şimdi..
aman aman o üzülmesinn zaten erken öğrenirsem zaman hiç geçmez valla düşünsene şuan hamile olsam maks 2 haftalık e ben bu bebişi görene duyana kadar en az 3-4 hafta lazım bana ooooooo çok uzun süre valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?