- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.181
evet canım yaa çok şükür ki rabbim önceden içine bi his vermiş.mazallah 10 gün bekleseydin çok daha kötü olurdu. bak ne güzel kendin söyledin şükredecek çok güzel bi nedenin var. allah korusun ya sana bişey olsaydı nolcaktı o zaman.sabret biraz canım sonrasında yelkenler foraaaa:92::92::92: gelsin minişleeeerrrrr.
anammmm herkesler beni burda bi başıma bırakıp gitmiiiişşşşşş
bende burdayım kızlarrr
bende burdayım kızlarr
Kocişkom odasına kapandıı proje içinn bende kalakaldımm
Iyikii varsınızzz canlarım benimm cok sefiyommm sizi yaaaaa
bende burdayım bende burdayım....ıspanak pişirdim geldimmmm...akşamada bi yere davetliyizz....bizde seni sefiyoz cücümmm
ohh ellerine sağlık bende uzun zamandır yapmıyomm ıspanak yıkamasıı cok zor yaa pimpirikk oluncadaa 30 defa yıka bidaha bi dahaa eller buz oluyooo bide soğuk suyla yıkamam lasım yaa....
ayy sevindirik oldummm valla bi parcam oldunuz herbirinizz
sağol canım benim....tek tek yıkadım bende belim tutuldu ellerim dondu....koca tencere minik tencereye dönüştü tabi)))
bende burdayım kızlarr
kocişkom odasına kapandıı proje içinn bende kalakaldımm
iyikii varsınızzz canlarım benimm cok sefiyommm sizi yaaaaa
ayy canım ya yoruldun bi sürü
ivit yaa kocaman yapraklarr minicik kalıyooo
ayy kıyamam ne zaman biiz özlersen haber etmen yeterli cücüm hemen geliriz sen de kendini yalnız hissetmezsin bizde seni çoook seviyoruzz bırak adam çalışsın sen bize takıl
yorulduk ama dinleniyoz şimdi akşamki mamamızı yaptık ıspanağa inat....çok topraklıyıdı....yendik seni ıspanakşimdide saçımı yıkamam lazım çok üşeniyorum..akşama bi yere davetliyiz saçlarım yağlı...
senin ne maman var akşama??
madammm,cucuuu....ben kaçar kıslar...saçlarımı yıkıyayım..sofrayı hazırlayayım,üstüm başım derken anca hazırlanırım...yarın görüşürüz allahnasip ederse..öptüm sizi
madammm,cucuuu....ben kaçar kıslar...saçlarımı yıkıyayım..sofrayı hazırlayayım,üstüm başım derken anca hazırlanırım...yarın görüşürüz allahnasip ederse..öptüm sizi
bıraktım zaten tontişimm yaa çalışsın bakalımm minnakımm ...
ayy iyiki varsınız kuzum yaa başım sıkışsaaa imdadıma kosucağından öle eminim kiiii yer seni cucun yerr
pancake yaptım bendee tuzluuu peynire sarıp sarıp yidik kocişle sonradaaa o odasına ben yanınızaa
kısss bu çağla şikel yine hamişş valla ne ara hamiş kaldıı hatunnn 2. doğurcakk valla
söle karşılaşsakta sorsakkk napıyomuşşş böel hemen hamiş kalmak içinnn
Allahım bizede nasit et yaa nolurrrrrrrr
tamam tatlım bende çıkıyorum ii akşamlarr
cücümm seni yalnız bırakıcam ama gitme vakti geldi tatlım akşam da aşşa anneye gidicem hasta olmuş bakim ona biraz kocişte maçı var o gelip beni alır çok öptüm tatlım ii akşamlarr
aaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?