bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

:)))inşallahhhh inşallahhhhhhhh

bende burdayım kızlarr
kocişkom odasına kapandıı proje içinn bende kalakaldımm
iyikii varsınızzz canlarım benimm cok sefiyommm sizi yaaaaa

bende burdayım bende burdayım....ıspanak pişirdim geldimmmm...akşamada bi yere davetliyizz....bizde seni sefiyoz cücümmm

ohh ellerine sağlık bende uzun zamandır yapmıyomm ıspanak yıkamasıı cok zor yaa pimpirikk oluncadaa 30 defa yıka bidaha bi dahaa eller buz oluyooo bide soğuk suyla yıkamam lasım yaa....
ayy sevindirik oldummm valla bi parcam oldunuz herbirinizz

sağol canım benim....tek tek yıkadım bende belim tutuldu ellerim dondu....koca tencere minik tencereye dönüştü tabi)))

ayy kıyamam ne zaman biiz özlersen haber etmen yeterli cücüm hemen geliriz sen de kendini yalnız hissetmezsin bizde seni çoook seviyoruzz bırak adam çalışsın sen bize takıl
bende burdayım kızlarr
kocişkom odasına kapandıı proje içinn bende kalakaldımm
iyikii varsınızzz canlarım benimm cok sefiyommm sizi yaaaaa

ayy canım ya yoruldun bi sürü
ivit yaa kocaman yapraklarr minicik kalıyooo

yorulduk ama dinleniyoz şimdi akşamki mamamızı yaptık ıspanağa inat....çok topraklıyıdı....yendik seni ıspanak şimdide saçımı yıkamam lazım çok üşeniyorum..akşama bi yere davetliyiz saçlarım yağlı...

senin ne maman var akşama??

ayy kıyamam ne zaman biiz özlersen haber etmen yeterli cücüm hemen geliriz sen de kendini yalnız hissetmezsin bizde seni çoook seviyoruzz bırak adam çalışsın sen bize takıl

bıraktım zaten tontişimm yaa çalışsın bakalımm minnakımm ...
ayy iyiki varsınız kuzum yaa başım sıkışsaaa imdadıma kosucağından öle eminim kiiii yer seni cucun yerr
pancake yaptım bendee tuzluuu peynire sarıp sarıp yidik kocişle sonradaaa o odasına ben yanınızaa

madammm,cucuuu....ben kaçar kıslar...saçlarımı yıkıyayım..sofrayı hazırlayayım,üstüm başım derken anca hazırlanırım...yarın görüşürüz allahnasip ederse..öptüm sizi

ohh dinlenin tabiii ...ivit valla 1-0 öndesinn
ev gezmesii falanmıı canımcımmm....
kalk hic üşenmeee öle üşendikce kalkamazsın valla hemencikk yıka saclarınııı kurut bi güsellll giyin söle güselce süslen asıcıkkkk ve kocişii beklee....
ayy benim hic mama yok valla pancake yaptımm öğleden sonraa yidik kocişlee işte peynirlee okadar bişiy yapmam heralde bugünn...
kociş evde nasılsaaa acıkırsakkk bişiyler sölerizzz napımm bugünde böle olsunn

kısss bu çağla şikel yine hamişş valla ne ara hamiş kaldıı hatunnn 2. doğurcakk valla
söle karşılaşsakta sorsakkk napıyomuşşş böel hemen hamiş kalmak içinnn
Allahım bizede nasit et yaa nolurrrrrrrr

tamam tatlım bende çıkıyorum ii akşamlarr
madammm,cucuuu....ben kaçar kıslar...saçlarımı yıkıyayım..sofrayı hazırlayayım,üstüm başım derken anca hazırlanırım...yarın görüşürüz allahnasip ederse..öptüm sizi

cücümm seni yalnız bırakıcam ama gitme vakti geldi tatlım akşam da aşşa anneye gidicem hasta olmuş bakim ona biraz kocişte maçı var o gelip beni alır çok öptüm tatlım ii akşamlarr

:

tımam tatlım benimm gecmiş olsun annişee yaa ....cok öptümm kuzucummm ii akşamlarrr ....
ivit bencede aaaaa neyse yarın konusuruss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…