- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.201
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir
ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn
hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan
ayy inanmıyorum ayy inanmıyorum ay inanmıyorum.....
madamım yaa yirim seni kıss minik pıtırcık kuzucuk...
çoom ama çok sevindirik oldum minnakım yaa valla anlatamam
inşallah rabbim inşallah madamım hamiledir inşallahhh....Amin...
kız dur delüüsabah sabah içimi açtın ama ben burda ölüom kaşıntıdan yaa
bebüşümm yirim seni yaaa nasıl sevinii delüü berrem yaa hiç sorma öle oli bana bişiler işte bakalım zamanda geçmez ki şimdi daha bi ton var
inan sabah sabah bi sevindirik oldum sende benim içimi açtın miniğim...
istersen bi doktora git madamım belkimde alarji olmuşundur...:26:
ama içime acayip bi umut doğdu varya bi bilsen...
çıldırın çıldırın madam için çıldırın...
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan
hayy Allahım yarabbim yaaa
valla bendede bi umut var ama kaptırmakta istemiom kendimi çünkü bu kırmızılar sinirimi boziii niye gelii ki bunlar yaa
berreeemm beni bırak şimdi dün akşam uamrım verimli geçmiştir valla çalışmayanın kulağını çekecem demişitm
hayırlı olsun bu ay bizler için yeni yılda en yeni ve güzel şeyler bizimle olsun inşallah berrem ssen bi hamiş kal bu odadaki kızlara çikolata dağıtçam valla
ay kuzuuuummm inşallah bebiş geliyodur anneeeemmmmmm
karın ağrısı şişkinlik gaz benim ilk zaman çok çok fazla vardııııı
kaşıntıyla ilgili netten baktım da bişey bulamadım :44: ama bu lekelenmee karın ağrısııı ayyyyyyy
hayırlısı olsun madmım bekliyelim bakalım zaman ne göstericek....
yok madamım doktor bi gün sevin bi gün sevmeyin dedi her gün olmas....
valla sizde cucumla hamiş olun bende benim odamdaki kıslara dağıtcam madamım....
gülburakımda 2 ay geçsin oda kalsın onun içinde dağıtırım..
nedense beni bu ay bi rahatlık aldı Alla Alla:44::44:
zeytinimm inşallahhhhh inşallahhhh gaz süper yaaa 1 haftadır var zaten evde pırt pırt geziyomm ayıptır sölemesi kociş çok gülüyo senin için çürümüş dio banabende nette bulduğum tek şey burun kaşıntısı çok yaşayan varmış ama benim bi daire şeklinde yaa çok komikim halimi bi görsen pancar gibi kırmızı
beklemekten başka çare yok teee bidahaki hafta sonuna kadar hemdee
amcadan haber varmı bebeğim
ayy kuzum o gaz problemi hamilelikle başlıyo bitene kadar devam. ben hala öyleyim gazman misali
aman gelsinde minnak kaşınsın annişinin burnuşuuuu çenesi menesi neresi kaşınırsa kaşınsııınnn.
ay bekle minnak bekle. son güne kadar beklemesende belirtiler devam ederse 2-3 gün kala yaparsın kıs ben çatlıcam hee miraktan.
benim 2 gün kala yapmıştım canım.çıkmıştı idrarda. o döllenme zamanına göre değişiyo ya.
amcada bi gelişme yok canım ameliyata da almadılar. bilinç açılmadan ameliyat etmeyeceklermiş.seslere sanki tepki veriyo gibiymiş sanki gözünü açmak ister gibi bi kıpırtı oluyomuş ama şuur kapalıymış henüz.
işte iştee en önemli konu bu aslında bu ay bende o kadar rahattım ki anlatamam ama işte gel gelelim illa kafama gircek içime kurt düşecek ya pat diye kırmızılar gelyo ya şimdi bana leke leke acep diom şimdi bu ne onlar gelmeyeydi ben ne güzel rahattım valla ama şimdi değilimm berrem yaa sen ferah tut bare içinii minnoşumm minik berrem benim
nasılsın tatlımm amcanın son durumu nasılll inş.. iyi olucakk canımcım dün gece özellikle amca için dua ettim Rabbim ailesine bağışlasın amcayı inş....
annem hani benim hamişlikten önceki ay 10-12 gün felan geçmişti ya adetim.
sonra bi leke leke gibi gelmişti devamı gelmedi diye ben doktora gitmiştim. alttan muayene etmişti doktor devamı yok lekelenmenin hamile olabilirsin demişti.gerçi ben o zaman değildim ama çok günüm geçmişti.
ayy şimdi sende olabilirsiiinnnn. bu lekelenmenin hamilelikten olduğunu bizzat doktordan duymuştum beeennn. ay kuzum inşallah hamişsindir.
canım henüz olumlu yönde bir gelişme yok.hala bilinç kapalı olduğundan ameliyata da alınmıyor.o tramva nedeniyle suur hala kapalı.uyanınca ameliyat olacak. arkadaş bugün babam ve abimle birlikte hastaneye gidecek.
kendisi uzun yıllardır ailesiyle görüşmediğinden yanında destek olacak bi büyüğü yok. zaten o yönden hep annem babam sahip çıkmaya çalışırlar ona. kız istemeye bile annem babam abim gitmişlerdi ona.
nasılsın balım kaymakımm nasılll gidiyo bebiş calışmalarııı ay inş. bu ayy hepimizin göbişiiii dolarr.. ya inş...
canım henüz olumlu yönde bir gelişme yok.hala bilinç kapalı olduğundan ameliyata da alınmıyor.o tramva nedeniyle suur hala kapalı.uyanınca ameliyat olacak. arkadaş bugün babam ve abimle birlikte hastaneye gidecek.
kendisi uzun yıllardır ailesiyle görüşmediğinden yanında destek olacak bi büyüğü yok. zaten o yönden hep annem babam sahip çıkmaya çalışırlar ona. kız istemeye bile annem babam abim gitmişlerdi ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?