- Konu Sahibi bilgemadam
-
berree,cucu1984,bilgemadam+,kolera_vebasi+,kirmizicilek16,
ya kıslar ben hepinizi çok seviyorum. söylemek istedim.
bazen düşünüyorum insan tanımadığı yüzünü bile görmediği birilerini nasıl bukadar sever nasıl sürekli düşünür diye. tuhaf geliyor :44::44:
ama seviyorum hepinizi
berree,cucu1984,bilgemadam+,kolera_vebasi+,kirmizicilek16,
ya kıslar ben hepinizi çok seviyorum. söylemek istedim.
bazen düşünüyorum insan tanımadığı yüzünü bile görmediği birilerini nasıl bukadar sever nasıl sürekli düşünür diye. tuhaf geliyor :44::44:
ama seviyorum hepinizi
zeytinimm kıyamam sana sende kız su asistanlaraa azıcık iş yapsınlar canımm ben hamişim desene aaaaa
kocişlerde olmasa halimiz duman valla Allah başından eksik etmesin tatlışımmm
bende aynılarını düşünüyorummm öyleyse kalplerimizz hepp aynııı zeytinimmmmm hepinizi görmek istiyorumm oturup sohbetler etmek istiyorummm birgün toplaşsak şöylee keşke hepimiz doğurmadann olmazmıııı
cucummm çok teşekkür ederim canım arkadaşımmm
madamımmm iyiki varsınızzz iyikiiiiiiii
hoşbuldukkk kuzum benimm
valla bilmiyom canım ya urfada yağ bezesii dimişler ama panik olduk biras cünkü cok sigara içioo benim annişş bakalım inş.. güsel haberler duyarıs doktordann tatlışımm :18::18:
sormaa ya süper haberler aldık bugünn inş.. bizdee takip ederis onlarıı kuzumm sıra sendee yavruşştey teyyyyyyy
bende aynılarını düşünüyorummm öyleyse kalplerimizz hepp aynııı zeytinimmmmm hepinizi görmek istiyorumm oturup sohbetler etmek istiyorummm birgün toplaşsak şöylee keşke hepimiz doğurmadann olmazmıııı
ay burda rahat bırakmadığını geçtim. dün hastanede yatıyorum kolumda serum var asistan kız aramış bana diyoki bursadan emre bey gelecekmiş yarın sizinle görüşmeye makine almaya karar vermiş sizinle görüşmek istiyo. attı benim sigortalar. kızım ben nerdeyim dedim hastanedesiniiz diyo. ee dedim burdan ben şimdi kolumda serumla arayayım emre beyle mi görüşeyim dedim. ne yapayım peki diyoölürmüsün öldürürmüsün yaa. kimle görüştürürsen görüştür ben kimseyle görüşemem şuhalde dedim.
valla aynı sehirde olsamm bi saniye bile durmamm ama valla söle topişş günü yapsak ne sahane olurr bi yerde toplaşsakk ayy süper olar valla
olmasmı ya ne güzel olur tabi.
sende öyle minnoş iiikiii varsınnnn
tey teyy teyyyyyyyyyyyyyhalayın başını çekiom o zaman ben minnoşş senin bat ne zamana gelioo bu ayy
annişe de o ka cigara içmesin sonuçları da inşallah hayırlı olacakktır bebm üüzlmeyinnn
ya kıslaaarrr bişey sorucam size. ben burda biraz cahal kaldımsiz şöyle bikaç kişiye aynı masajda cevap veriyosunuz ya. ben onun nasıl yapıldığını bilmiyorum yaff. herkese ayrı ayrı yazıyorum o yüzden.banada öğretin yaa
ya kıslaaarrr bişey sorucam size. ben burda biraz cahal kaldımsiz şöyle bikaç kişiye aynı masajda cevap veriyosunuz ya. ben onun nasıl yapıldığını bilmiyorum yaff. herkese ayrı ayrı yazıyorum o yüzden.banada öğretin yaa
heyttt ii yapmışsın vallahaa :84:
sen ne derttesinn kızın derdine bakın helee sabır tatlış sabırr sen su 3 ayı bi devirr hayırlısıyla bebişinde güselcee beslensinn annişide beslensinn hic bi sıkıntı kalmaz inş.. canımcımm
teyyy teyyyy sen cek halay başı sen ol peşinsıra arkandayızzz
canım benim bat 17 ekimm ...
ayy inş.. hayırlı haberler alırısss kuzumm bakalımm inş. bizimde meleğimiz gelir bu aydaa annişlere güsel haberler veiririsssss
ahh zeytinim benim bende çok sefiyom kıss hepinizi...
hani alıntı ile cevapla var ya onun yanında ufak kutucuk var ceveplamak istediğin kişilerin altındaki kutucuklara tıkla sonra en altta konuya cevap ver de hepsi orda çıkıyo tatlşım
bende bilmiom zeytinim yalnız değilsinn
evet bende onu diyorum iştee topik günüü :)))
bencede olurrrr olurrrr ben heryere uyarımm :)))
ayyyy bir hafta aramıs var annemmmm yaaaaaaa çok heyecanlıyım gelirmiki nazlı bebişlerimiz aceppgelsin yaa gelsinnnnn istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom :92::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::81:
berrem canım arkadaşım hemşerimmmm benimmmm :))) ne zaman yüzyüze görüşebilcez biz yaa. darısı başına olsun meleğimmmm.
kıs aklım hala sende. bidaha sorucam ayıp olmazsa. çift çizgiyi hangi gün gördün. ne zamanlar çalıştın. bugünde çalış bari riske atma. ay senden bu ay güzel haber almak istiyorum. madamımın da bat 10 uydu galiba. ondanda gelecek inşallah iyi haberler. zuyaldende koleradanda zaten aldık sayıyorum. ooohhhhh
bende onu diyomm işte topişş günüüvalla yapalım kıss ne zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?