bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bende aynılarını düşünüyorummm öyleyse kalplerimizz hepp aynııı zeytinimmmmm hepinizi görmek istiyorumm oturup sohbetler etmek istiyorummm birgün toplaşsak şöylee keşke hepimiz doğurmadann olmazmıııı

ayy yirim seni yirimmm zeytin gözlümm ya bende hepiciğiniziiiii cok seviyom cokk minnoşlarım benimm

zeytinimm kıyamam sana sende kız su asistanlaraa azıcık iş yapsınlar canımm ben hamişim desene aaaaa
kocişlerde olmasa halimiz duman valla Allah başından eksik etmesin tatlışımmm

ay burda rahat bırakmadığını geçtim. dün hastanede yatıyorum kolumda serum var asistan kız aramış bana diyoki bursadan emre bey gelecekmiş yarın sizinle görüşmeye makine almaya karar vermiş sizinle görüşmek istiyo. attı benim sigortalar. kızım ben nerdeyim dedim hastanedesiniiz diyo. ee dedim burdan ben şimdi kolumda serumla arayayım emre beyle mi görüşeyim dedim. ne yapayım peki diyo ölürmüsün öldürürmüsün yaa. kimle görüştürürsen görüştür ben kimseyle görüşemem şuhalde dedim.

valla aynı sehirde olsamm bi saniye bile durmamm ama valla söle topişş günü yapsak ne sahane olurr bi yerde toplaşsakk ayy süper olar valla

sende öyle minnoş iiikiii varsınnnn
cucummm çok teşekkür ederim canım arkadaşımmm
madamımmm iyiki varsınızzz iyikiiiiiiii

tey teyy teyyyyyyyyyyyyyhalayın başını çekiom o zaman ben minnoşş senin bat ne zamana gelioo bu ayy
annişe de o ka cigara içmesin sonuçları da inşallah hayırlı olacakktır bebm üüzlmeyinnn

olmasmı ya ne güzel olur tabi.

heyttt ii yapmışsın vallahaa :84:
sen ne derttesinn kızın derdine bakın helee sabır tatlış sabırr sen su 3 ayı bi devirr hayırlısıyla bebişinde güselcee beslensinn annişide beslensinn hic bi sıkıntı kalmaz inş.. canımcımm

ya kıslaaarrr bişey sorucam size. ben burda biraz cahal kaldım siz şöyle bikaç kişiye aynı masajda cevap veriyosunuz ya. ben onun nasıl yapıldığını bilmiyorum yaff. herkese ayrı ayrı yazıyorum o yüzden.banada öğretin yaa

teyyy teyyyy sen cek halay başı sen ol peşinsıra arkandayızzz
canım benim bat 17 ekimm ...
ayy inş.. hayırlı haberler alırısss kuzumm bakalımm inş. bizimde meleğimiz gelir bu aydaa annişlere güsel haberler veiririsssss

ahh zeytinim benim bende çok sefiyom kıss hepinizi...
hani alıntı ile cevapla var ya onun yanında ufak kutucuk var ceveplamak istediğin kişilerin altındaki kutucuklara tıkla sonra en altta konuya cevap ver de hepsi orda çıkıyo tatlşım

bende bilmiom zeytinim yalnız değilsinn

kıs aklım hala sende. bidaha sorucam ayıp olmazsa. çift çizgiyi hangi gün gördün. ne zamanlar çalıştın. bugünde çalış bari riske atma. ay senden bu ay güzel haber almak istiyorum. madamımın da bat 10 uydu galiba. ondanda gelecek inşallah iyi haberler. zuyaldende koleradanda zaten aldık sayıyorum. ooohhhhh

ayyyy bir hafta aramıs var annemmmm yaaaaaaa çok heyecanlıyım gelirmiki nazlı bebişlerimiz aceppgelsin yaa gelsinnnnnistiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom :92::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::81:

anaammmm yaptııımmm. ay sağol yaa bende ben niye bilmiyorum diye üzülüyodum

bende bilmiom zeytinim yalnız değilsinn

cucum öğrendim kuzucum çok kolaymış. berrem sağolsun anlattı.

geleceeeekkkkkkkkkkkkk :92::92:yelkenler foraaaa

berrem canım arkadaşım hemşerimmmm benimmmm :))) ne zaman yüzyüze görüşebilcez biz yaa. darısı başına olsun meleğimmmm.

valla en kısa zamanda görüşelim koleramm sonrada burda resimlerimzii gösterelim kıslara onlarda dayanamayıp hepsi gelsin bursaya beraber oturalım gezelim tozalım ohh ne güzel olur yaaa

evet zeytinimmm inşallah kocişle bize en güzel evlilik yıldönüm hediyesi olur bebeişimizz dua edin bol boll inşallah gelsin daha naz etmesinn
cücücümüüü görcemmm zeytinimi görcem berremi koleramı çilekim belkidee heyooooooooooo
bende onu diyomm işte topişş günüü valla yapalım kıss ne zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…