- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.221
ayy ayy ayyyyy minnakıma neler oliiiibebişmi geliiiiiii ayy Allahımm inş... gelsinnnnn yerleşiyodurr inş... kuzummm benim gaz olayını bende duydum lekelenmede inş. yerleşme kanamasıdır kuzucumm yirim seni yirimmmmmm
minnakım acep bişiymi dokunduuu alerjiii durumu olmasınn mesela ben yazın yımırta yiyemem hemencik kabarırımmm sendede öle bişiy olmasınnn....
minnakımmmm yaaa inş... hamişsindirr hayırlısını versin güzel ALLAHIMM....
canım henüz olumlu yönde bir gelişme yok.hala bilinç kapalı olduğundan ameliyata da alınmıyor.o tramva nedeniyle suur hala kapalı.uyanınca ameliyat olacak. arkadaş bugün babam ve abimle birlikte hastaneye gidecek.
kendisi uzun yıllardır ailesiyle görüşmediğinden yanında destek olacak bi büyüğü yok. zaten o yönden hep annem babam sahip çıkmaya çalışırlar ona. kız istemeye bile annem babam abim gitmişlerdi ona.
iyiyim meleğim sen nasılsın..?
valla ii gidiyohayırlısıyla inşallah dolar meleğim sen içini ferah tut...inşallah inşallah...
miniğim yaa ben senden dün yaptığın o panceke tarifini isticem hiç yapmadım da yemedim de merak ettim...
bende dün bi kek tarifi buldum yaptım bayıldı herkez ...
zeytinim nasıslın...?
amca için bugün bol bol dua edicez sen içini ferah tut canım..
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
aynen öyle minnakım kafamız rahat bekliyoruuzzz. gelirse rutin herşey ama dediğin gibi gelmezseeeee heyoooobenimde 2 aydır hep 3 gün gecikmeli oluyordu inşallah hamileyimdir tatlım bakalım bekliycess ama bu ara ara geliyo hala o zaman bekliyoruzz kafamız rahat kırmızılara zaten alışıgız gelirsede problem yok ama gelmezseeeeeeeeeeeeeeee
anladımm canım ya inş.. hayırlı bi haber alırız bugün....
cok ii yapmışlarr ailenin yanında olması ona güc verir inş.. herşey güsel olucakk bu hayırlı cuma gününde
hoşgeldin meleğim güzel yüzlümm saçlarında çoook güzell gözlerindeeeeeee
yaa cücüm hiç sorma kaşımamak için zor duruom daha çok kabarıo o zaman valla düşünüyorum ama öle değişik bişi de yemedimki hiç kuzum yaaa
bebiş gelsin yaa bu ay üçümüzede gelsinn inşallahh sonrada sırası gelenlere gelsin bebetomm
ayy hiç kıyamam yaa ne zor aile çok önemli bişey iiki sizinkiler var yanında
bende iyiyim canımcımmm inş... dolucakkk balım hayırlısıyla...
kıs cok kolay krep gibi bişiy daha kalın oluyoo okadar ben sana mail atıyım mıı minnakım
ohh afiyet olsun nasıl bi kek bu
aynen öyle minnakım kafamız rahat bekliyoruuzzz. gelirse rutin herşey ama dediğin gibi gelmezseeeee heyoooo
inşallah gelmez allahım yaaaa.2012 nin ilk hamişi sen ol topikimizdeeeee.sonra berrem cucum gülburak herkes herkes sıraya girsiiinnnn.
ya şimdi kuzenimin eşi aradı.oda hamiş 1.5 ay var aramızda.o mayıs sonu haziran başı doğum yapacak. çatlak yaa hiç doktora felan gitmiyo doğru dürüst.geçenlerde zorla gönderdim ya kötü bişey varsa geç kalmadan önlem alınması gereken bişey olursa felan diye. şimdide çatlak aramış bana diyoki benim bi sorunum var.sen doktoruna bi sorsana neden olur bu. su şeklinde akıntı geliyo 4 gün felan oldu diyo. dedim manyak mısın hemen doktora git.o tehlikeli bişey.bebeğin suyu azalıyo olabilir.hadi yaa gitsemmiki diyo. bide onun plesentası aşağıdaymış.zaten düşük riski oluyo öyle olunca. bi tanede kızı var 1.5 yaşında onu bebek arabasıyla beraber merdivenden çıkarmış kanaması oldu bikaçgün. hay allahım yaa deli edecek beni.
inşallah canım benim. bi gelişme olursa ban haber veririm sizede.
bu arada portakallı kereviz çok başarılı minnak. kocişte çok sevdi. istediğin zaman yapabilirsin çok güzelmiş dedi.
teşekkür ederim yemek kültürüme bir tarif daha ekledin
amin meleğim inşallah...
at cucum at bekliyom...dün netten baktım çok güzel gözüküyodu...
benim kekimde şöyle kızlar not edin...
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 havuç rendesi
1 avuç fındık
1 avuç çeziz
1 avuc kuru üzüm
1 elma minik minik doğranıcak
1 partakal,1 limon kabuğu rendesi
2 çay kaşığı tarçın..
piştikten sonra üzerine çikolata sosu yapıp kek soğuk sos ılık bir şekilde üzerine dölküyoruz...
afiyet bal şeker olsun muhakkak deneyin...
hsobuldummm güseller güseliii arkidişim...
yerler seni yerlerr alem hatun yaa
bilirim o kaşıntıyı tatlı tatlı kaşınırr sinir olur insan yaa canım benim kıyamam ben sana yaa....
napsankii öğle arasındaa gitsen ya doktora cildiyeciye hemencikk randevu alabilsen...
neyin nesii aceppp ben bişiy dokunursaa olur böle seyler ama sen değüşükk bişiy yimedim diyon...
:44:
gelsinn valla ya bu ay böleee mutlanalımmm yaa bebüşümüzz geliyoo diyee sarkılar söyleyelimm nolur Allahımm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et
amin meleğim inşallah...
at cucum at bekliyom...dün netten baktım çok güzel gözüküyodu...
benim kekimde şöyle kızlar not edin...
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 havuç rendesi
1 avuç fındık
1 avuç çeziz
1 avuc kuru üzüm
1 elma minik minik doğranıcak
1 partakal,1 limon kabuğu rendesi
2 çay kaşığı tarçın..
piştikten sonra üzerine çikolata sosu yapıp kek soğuk sos ılık bir şekilde üzerine dölküyoruz...
afiyet bal şeker olsun muhakkak deneyin...
ayy ayy afiyet bal olsunn minnakım yaa beğenmenize sevindirik oldumm valla..
rica ederimmm minnoşum benimmm
ayy dursun bakalım böle bugün haftasonu fena olursa giderim arada benm böle kabarcıklarım olurdu böle ama bayadır olmadı ya dikkatimi çekit şimdi minnakım bebişler gelio gelio artıkk iice yollandılar valla böcüğümmm
bu akşm yapacaktım bi kek bunu yapam berremm içerik süper emiim tadı da süper olcak
bugünde ben yapıcam minnakım kerevizi bakalım benim kocişin yorumları nasıl olcekkpeki cücüm pişme süresi nedir
zeytinim nasıslın...?
amca için bugün bol bol dua edicez sen içini ferah tut canım..
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
ayy hiç kıyamam yaa ne zor aile çok önemli bişey iiki sizinkiler var yanında
dursun bakalım inş. gecer meleğim... ama gecmezse mutlaka git doktora okişş...
gelsinn kuzum seninkii yolda inş... bebeşümm
teyzoşunun mercimeği geliooooo
hadii bakalım kuzucummm inş.. sizde beğenirsinizz
yarım saatte pişiyoo tatlışımm
zaten bak yımışamışsaa okiştir
heyoo heyooo geliooo cücüm ben şimdi cuma dualrımı yapıcam tatlişimm bi süre yazamaya bilirmm :))
hımm tamam tatlım peki ne kadar kerevis alıim
allah razı olsun canım benim. hepimis dua edelim.
bende iyiyim canım nolsun. yarın bi kontrole gideyim diyorum. çok keyifsizim bu aralar.
evet canım çok önemli ama çoz zaman oldu ailesiyle kopalı. şuan evli olduğu eşini daha sevgililerken ailesi istemedi.bu sevdiğini söyledi onlar kabul etmedi onunlaysan biz yokuz felan durumu oldu. reddettiler.üniversiteye başladı o sene hiç para felan göndermediler.evine gelince yüzüne bakmamışlar kovmaktan beter etmişler.oda çıktı evden o gün bugündür ne aradılar ne sordular.evlenmeden önce babam babasını felan buldu barışsınlar diye konuştu gitti. eşim istemiyo dedi adam.arkadaş yanaştı barışmak için ama ailesi istemedi.öyle kimsesiz gibi evlendi.allahtan baban annem felan gitti istediler ele güne karşı büyükleri oldular onun. çok eskiden beri tanışıyoruz biz. o yüzden çok iyi tanıyorum.çokda iyi bir insandır.eşide öyle.
kıs ne güsell tarif bu yok yok içind valla enerjii deposu yaparım mutlaka
bu akşm yapacaktım bi kek bunu yapam berremm içerik süper emiim tadı da süper olcak
allah razı olsun canım benim. hepimis dua edelim.
bende iyiyim canım nolsun. yarın bi kontrole gideyim diyorum. çok keyifsizim bu aralar.
acı ama gerçekler işte bunlar tatlım dicek bişi bulamadım valla iiki ii insanlar var
kolay şeyler yaşamadın zeytinim bencede doktora git kontrollerini olursun..
ben çıkıyom şimdikkk gelirim sonrammm muckkkkkk
valla cucum yap muhakkak şiddetle tavsiye ediyorum...
madamım önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğer malzemelri ekle en son koyarsın kuruyemişleri felan..
çok beğenirsiniz eminim..
kolay şeyler yaşamadın zeytinim bencede doktora git kontrollerini olursun..
kızlar amcanın oğlu aradı şimdi. amcayı başka hastaneye sevk edeceklermiş. bacaktan kalbe giden bi damarda ezilme varmış buda tehlike arzediyomuş felan. başka bir hastanenin yoğun bakım ünitesine alınacakmış felan.çok da bişey anlatamıyo çocuk. hastanenin başhekimine ulaşmaya çalıştık da oda ameliyattaymış. şimdilik gelişme bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?