bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

tamam canım sen bizi haberdar et nolur ben merak ediyorum çok iyileşecek inşallahh

canım başhekimle konuştuk şimdi. amcanın durumu ciddiyetini koruyor dedi. birde şeker hastalığı varmış amcanın.bacağındaki damarın tıkanması ve şeker kalp problemi böbreklere vurmuş. diyalize bağlanması gerekebilir her an diyor. şuan bizim hastanemizde hem diyaliz hem damar tedavisi hem ameliyat ve bilinç durumu için aynı anda yoğun bakım ünitesi yeterli değil o yüzden başka bir hastaneye sevk etmemiz gerekiyor diyor
arkadaş hem amcayı hem maddi yönü düşünmekten kafayı yemiş durumda. daha hiç bişey yapılmadan birdünya masraf yaptı bunun daha çok uzun bir süreci var ben ne yaparım nasılöderim diye deliriyo.
aslında kendi suçu yok ödemiyorum dese mahkeme felan da olsa yaya ya yasak bir bölge olduğu için ceza alacağını sanmıyorum ama bisürü baş ağrısı olur yaşadığım için biliyorum. birde işin vicdan boyutu var ki o hepten ayrı bir durum.

oyy ya ne zor durum Allah yardımcısı olsun her iki tarafında Allahım kimseye böle kötü seyler yaşatmasın amcada bir an önce iyileşsin inş.. yaa
maddi manevi inş. herşey yoluna girer yaa başka elimizden bişiy gelmiyooo dua etmekten başkaa

yarın akşam yemeğine misafirim var ne yapsam ki acaba :44: sabahtan kontrole gidicem. sonra gelip temizlik yapıp yemek hazırlamam lazım. fikirlere açığım kızlar.

napıyon prensesiimmmm.
ne var ne yok.nirdeydin sen bakim.

iyiyim güzellik napım ağda yaptımm yapış yapışşşbitti işte duşumu aldım öle işte minnak
bakıyım didim ne kaynattınız diye ama kimsecik kalmamışşş...
bende yemek yapmaya girişcem simcikkk bugünüde böle bitirmiş oldumm

yarın akşam yemeğine misafirim var ne yapsam ki acaba :44: sabahtan kontrole gidicem. sonra gelip temizlik yapıp yemek hazırlamam lazım. fikirlere açığım kızlar.

corba yap minnak tavuk yap hangi türlüsünü istersen patates püresi yap salata yitmezmii....istersen bide zeytinyağlı pırasa yap ...
tatlıda yapcenmiii

corba yap minnak tavuk yap hangi türlüsünü istersen patates püresi yap salata yitmezmii....istersen bide zeytinyağlı pırasa yap ...
tatlıda yapcenmiii
yapimmi bilmoom yaa. çorba,patates püresi,soya soslu tavık, pilav, salata,
bide yetiştirirsem berrenin kek tarifini mi yapsam ki.

ben şimcikk cıkıyomm yemeğimi yapım gelirim sonra bebekim

tamam canım gelince konuşuruz. kolay gele.

merhaba topikkk....kismecikler yok...herkes işinde gücünde....bende bu saat oldu temizlikti yemekti uğraştım durdum...bu akşam annemlere gidiyorum...biraz kalıcam orda...eşimle ayrı kalıcaz 1 hafta 10 gün kadar...hiç ayrı kalmadım bakalım nasıl olacak...dün gece duygu sömürüsü yapıyo eşim siz ikiniz gidin beni yalnız bırakın burda ben ağlayacağım diye...eşimin işi var beeni bırakacak annemlere kendisi geceden dönecek...aramızda 1 saat var...işleri çok yoğun ama arada bizi görmeye gelir artık...

annemleride çok özledim....kızımla akraba attalarıda yapıcaz...benden şimdilik bu kadar...oraya gidersem topiğe giremeyebilirim.....seviyorum hepnizii..tabi kızımda seviyo...kendisine yeni kardeş haberleri bekliyo sizlerden....inşşşşşşşşşş........

HOŞÇAKALIN......

canım benim yaa 10 gün sizden habersiz mi kalıcas yani biiizzz kendinize çok iyi bakın anne kız birbirinize mukayet olun tamam mı
iice bi gezin gelin bakalım. kocişle de biraz özleşin artık bişey olmas.
çok öptüm seni canım.

canım bellide olmaz fırsat bulursam girerim topiğe ama ulama diye düşündüm....evde çok yoruyorum kendimi...temizlikti yemekti kaptırıyorum..annemlere gidimde tembellik yapayım..hem dinlenmiş olurum....sol kalçam yürüdüğüm zamn acı veriyo..kendime hiç rahat vermiyorum ki gebelikte olurmuş....

sizde iyi bakın kendinize canım...özleyelim bakalım birbirimizi ne olacak...:===))))))

sen iyisin di mi???

ben iyiyim bitanem ama bikaç gündür keyifsizim. yarın bi kontrole gideyim diyorum.oğlum nasılmış bi bakayım.

Madamcııımmm seni ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin, bak kaşıntı bende oldu, kızarmadı ama uyuz gibi ara ara bi yerlerim kaşınıyor. Geçen gece tam uykuya geçecem nası yüzüm kaşındı yandı resmen, iğneler batıyor gibi kalktım yıkadım falan rahatladı biraz, karnım, ayağım hep biyerimde kaşıntı oluyor ama alakalımı hamilelikle bilmiyorum. Benim ateş,m 36,6 mesela şüphelendim ölçtüm 36,5 tu sonra ertesi günü 36,6 çıktı gerçi dereceden dereceye değişiyor biraz ama. Gaz var, ağrı ve batma da oluyor, bi de ben daha öğrenmeden bi hafta önce bel ağrısından yataktan kalkamadım ay dedim naptım da tutuldu o derece yani, şimdi de ara ara var. Bu arada bugün annemle gezdim yorulmuşum. Aaa hamiş arkadaşlara sorum var benim kasıklarda yanma hissi oluyor, sizde de olmuşmuydu?

ben iyiyim bitanem ama bikaç gündür keyifsizim. Yarın bi kontrole gideyim diyorum.oğlum nasılmış bi bakayım.

o keyifsizlik bende de var canım...daha kötüsü bundan sonra dahada zor günler bekleyecek bizi sanırım...inş.olmaz ama....uyuyamama,ağrılar v.s v.s...rabbim korusun bizi...çoğu bitti azı kaldı dayanıcaz artık....git bakalım gör paşanı annesi ne kadar büyümüş bakalım.....

slm snek...kasıklarda yanma hissi ara ara olur...bende de va...normalmiş yani...

kızlar merhaba kimse yok ama ben yazayım yinede dün gece 2den beri sancım var kalktım hala devam edyor şimdi 10 dakikada bire düştü sıklaşıyor bekliyorum hala ama çok canım yanıyor dua edin haberleri yazarım yine öpüyorum herkesi:18::18:

personall hayırlı bır doğum olsun ınşallah canımmmmmm dualarımız senınle....

nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok bilmiyorum

ben bir haftadır doktor takibindeydim bebeğimin 6ıncı haftada kalmış büyümesi sonra bebek olmadığı kesinleşti boş gebelikmiş dün kürtajla alındı
şimdi dinleniyorum evde Allahım herşein hayırlısını verir zamanı deilmiş demekki başka bahara artık diyorum hepinizi öptüm

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben de yenı dış gebelik geçirdim..Allahım bunada şükür demekten başka yapacak bır şeyımız yok..Allah bızlere sağlık versın inşallah olur bebeğimiz...çok üzldüm ınan ben de 20 gun oldu amelıyat oldum sağ tupumu ve oluşumu aldılar

canım sana da çok geçmiş olsun Allahım her şeyin en güzelini yapar var bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…