bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar çok geçmiş olsun allah size en kısa zamanda tekrar yaşatır inşallah

ah canım benim geliyo minnak kızımıs.
belkide gelmiştir bileee. Sağlıklı hayırlarla gelsin inşallah.Rahat bi doğum geçirirsin inşallah.yaz bizede canım fırsatın olunca gelişmeleri.

canım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. ama seninde dediğin gibi demekki zamanı değilmiş. rabbim hayırlı zamanda yeniden nasip eder inşallah. şimdi önemli olan senin sağlığın. bol bol dinlen. kendini yorma. biran evvel toparlan ki yeni bebeiş çalışmaları başlasın dimi.

canım çok geçmiş olsun..rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişler...

zeytinim günaydın nasılsın durumlar nedir?:26:

Kızlar günaydın. Kimsecikler yok gerçi ama .
cumartesi kontrole gittim. Oğlumun sağlığı iyi çok şükür bi yaramazlık yok. 1 kg olmuş maşallah herşey normal gidiyo dedi.normal doğuma doğru gidiyoruz dedi çok şükür.
ama benim canım sıkıldı.çok kilo almışım. 1 ayda 5 kg. doktor çok iyi gidiyodun kilo konusunda ne oldu böyle birden hızlı aldın dedi.
Artık dikkat etmen lazım dedi. beyaz ekmek yok,hamur işi yok, tatlı yok dedi. çok canın çekerse 1 parça ye dedi.

zeytinim günaydın nasılsın durumlar nedir?:26:

günaydın canım. valla hastada bi değişiklik yok. henüz uyanmadı. ve sevk ettikleri hastane çok daha fazla para istemeye başladı. teşekküllü bir hastaneye sevki yapılsın istedi bizim arkadaş. ailede ikna oldu sevk edilmesine ama şimdi hastane göndermek istemiyo. belliki ticarete vurdu özel hastane durumu.

kızlarrr günaydın;nasılsınız bakalım hafta sonu kımsecıkler yoktu burda bende dış gebelık forumunu resmen hatmettiğimden gelemedım gunlerdır,cuma akşamıa bır ağlama krızı yaşadım sormayın
bugun daha ıyıyım ama..zeytınım bebişine ve sana maşallah Allahım korusun sizi..amca için ınşallah ıyıleşir dularımız onunla..
madam berrem cucum sizler naparsınız nasılsınız;?

ohh maşllah kocaman olmuş minik paşa...şuan kaç kilosun zeytinim kaç kiloyla hamile kaldın..?

Rabbim şifa versin inşallah ya çok zor.inşallah bir an önce iyileşir.evet bazı hastaneler artık işi ticarete dökmüş ne yazıkki...

ayy seninde bebişin geliyonn yaşasııınnnn rabbim huzur içinde bir doğum nasip etsin inşallah
canım benim yaa çok üzüldüm anlatamam bende yaşadım aynı duyguları rabbim sabrını veriyor sağlıklı bir gebelik olmayacakmış metanetli ol bunu düşün sadece ve önümüze bakmaya devam yılmak yok inşallahh
ama ağlama ağlama kıyamamki hiç herşey güzel olacak birgün unutma

inşllah canım zaten buna inancım sonsuz yoksa nasıl yaşarız umut olmasa değil mi?güzel bir hafta olsunnn hepimize inşallah..güzel haberlerle dolu bır hafta olsun..bu arada amelıyat olalı 22 gün oldu bugun..geçıyor gunler şükürr
ü

canım benim okuma artık onları üzme kendini rabbim hayırlısını versin her zaman ....ben iyiyim çok şükür canım buz gibi karlı bi gün...

canım benim okuma artık onları üzme kendini rabbim hayırlısını versin her zaman ....ben iyiyim çok şükür canım buz gibi karlı bi gün...

berrem okuyunca rahatladım canım benım dış gebelıkden sonra hepsi hamıle kalmış zira 2009 da başlayan bır forum en sonunda hepsının güzel sonuçlarınıda öğrenınce mutlu oldum,ağlamam sanırım içimdekı sıkıntıyı atmak ıstememden kaynaklıydı bakalım geçıcek hepsi..bu arada sen nerde yaşıyordun kar buz dedın:)

ayyy belkide nazlı kızın gelmiştirrr canım yaa sağlıkla alırsın miniğini kucağına inş...

canım ya cok üsüldüm gercekten ama dediğin gibi sağlıklı bi gebelik olmıcakmış demekki zamanı diilmişşş minnoşum yaa Allahım herşeyin hayırlısını versinn sakın üzme kendini bol bol dinlen canımcımmm bende senii kocaman öptüm

bebeğim günaydın yazını okudum amcacık henüz iyi olmamış ama olacak inşalalh inanıyorum bu bir sınav bizler için rabbimize dua etmekten başka çaremis yok
sen nasılsın bebişini görmüşsün tatlım kocaman olmuş maşalah tabi sende anladığım kadarıyla bir ada 5 kilo almamışsındır tatlım bence vücudunda ödem olluştu senin yada şişkinlik filan

tabiiki bebeğim seninkorunma sürecin biitsin rabbim vericek inşallah sen rahat ol bol bol dua et canım...
ben bursa'da yaşıyorum canım...kar yağıyor şuan perdeyi açtım oda sıcacık öle çalışıyorum seviyorum keyif yapmayı..:)

bak gördünmü bir ay geçmiş neredeyse iştee sabır sadece...

günaydınn zeytinim
oyy kocaman olmuşşş minnak oğlun canım yaa maşallah cok sükür herşey yolunda cok sevindimmm
olsun kilolara takılma simdiii dikkat edersinnn dengelersinnn minnoşumm sağlıklı olundaa her ikinizdee gerisi kolay
amcanın durumuda aynıymışşş inşallah en kısa zamanda sağlıkla gözlerini açar canım yaa

günaydınnnnnnnnn
haftasonu kimsecikkk olmuyooo tatlım buralardaa
ayy öle ağlama yaa hatırlama artık o günleriiii önüne bak sennn sağlıkla kucağına alıcaksın bebişiniii canımcım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…