- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.261
nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok bilmiyorum
ben bir haftadır doktor takibindeydim bebeğimin 6ıncı haftada kalmış büyümesi sonra bebek olmadığı kesinleşti boş gebelikmiş dün kürtajla alındı
şimdi dinleniyorum evde Allahım herşein hayırlısını verir zamanı deilmiş demekki başka bahara artık diyorum hepinizi öptüm
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben de yenı dış gebelik geçirdim..Allahım bunada şükür demekten başka yapacak bır şeyımız yok..Allah bızlere sağlık versın inşallah olur bebeğimiz...çok üzldüm ınan ben de 20 gun oldu amelıyat oldum sağ tupumu ve oluşumu aldılar
kızlar çok geçmiş olsun allah size en kısa zamanda tekrar yaşatır inşallah
ah canım benim geliyo minnak kızımıs.kızlar merhaba kimse yok ama ben yazayım yinede dün gece 2den beri sancım var kalktım hala devam edyor şimdi 10 dakikada bire düştü sıklaşıyor bekliyorum hala ama çok canım yanıyor dua edin haberleri yazarım yine öpüyorum herkesi:18::18:
nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok bilmiyorum
ben bir haftadır doktor takibindeydim bebeğimin 6ıncı haftada kalmış büyümesi sonra bebek olmadığı kesinleşti boş gebelikmiş dün kürtajla alındı
şimdi dinleniyorum evde Allahım herşein hayırlısını verir zamanı deilmiş demekki başka bahara artık diyorum hepinizi öptüm
zeytinim günaydın nasılsın durumlar nedir?:26:
Kızlar günaydın. Kimsecikler yok gerçi ama .
cumartesi kontrole gittim. Oğlumun sağlığı iyi çok şükür bi yaramazlık yok. 1 kg olmuş maşallahherşey normal gidiyo dedi.normal doğuma doğru gidiyoruz dedi çok şükür.
ama benim canım sıkıldı.çok kilo almışım. 1 ayda 5 kg. doktor çok iyi gidiyodun kilo konusunda ne oldu böyle birden hızlı aldın dedi.
Artık dikkat etmen lazım dedi. beyaz ekmek yok,hamur işi yok, tatlı yok dedi. çok canın çekerse 1 parça ye dedi.
günaydın canım. valla hastada bi değişiklik yok. henüz uyanmadı. ve sevk ettikleri hastane çok daha fazla para istemeye başladı. teşekküllü bir hastaneye sevki yapılsın istedi bizim arkadaş. ailede ikna oldu sevk edilmesine ama şimdi hastane göndermek istemiyo. belliki ticarete vurdu özel hastane durumu.
kızlar merhaba kimse yok ama ben yazayım yinede dün gece 2den beri sancım var kalktım hala devam edyor şimdi 10 dakikada bire düştü sıklaşıyor bekliyorum hala ama çok canım yanıyor dua edin haberleri yazarım yine öpüyorum herkesi:18::18:
kızlarrr günaydın;nasılsınız bakalım hafta sonu kımsecıkler yoktu burda bende dış gebelık forumunu resmen hatmettiğimden gelemedım gunlerdır,cuma akşamıa bır ağlama krızı yaşadım sormayın
bugun daha ıyıyım ama..zeytınım bebişine ve sana maşallah Allahım korusun sizi..amca için ınşallah ıyıleşir dularımız onunla..
madam berrem cucum sizler naparsınız nasılsınız;?
ayy seninde bebişin geliyonn yaşasııınnnn rabbim huzur içinde bir doğum nasip etsin inşallah
canım benim yaa çok üzüldüm anlatamam bende yaşadım aynı duyguları rabbim sabrını veriyor sağlıklı bir gebelik olmayacakmış metanetli ol bunu düşün sadece ve önümüze bakmaya devam yılmak yok inşallahh
ama ağlama ağlama kıyamamki hiç herşey güzel olacak birgün unutma
kızlarrr günaydın;nasılsınız bakalım hafta sonu kımsecıkler yoktu burda bende dış gebelık forumunu resmen hatmettiğimden gelemedım gunlerdır,cuma akşamıa bır ağlama krızı yaşadım sormayın
bugun daha ıyıyım ama..zeytınım bebişine ve sana maşallah Allahım korusun sizi..amca için ınşallah ıyıleşir dularımız onunla..
canım benim okuma artık onları üzme kendini rabbim hayırlısını versin her zaman ....ben iyiyim çok şükür canım buz gibi karlı bi gün...
kızlar merhaba kimse yok ama ben yazayım yinede dün gece 2den beri sancım var kalktım hala devam edyor şimdi 10 dakikada bire düştü sıklaşıyor bekliyorum hala ama çok canım yanıyor dua edin haberleri yazarım yine öpüyorum herkesi:18::18:
berrem okuyunca rahatladım canım benım dış gebelıkden sonra hepsi hamıle kalmış zira 2009 da başlayan bır forum en sonunda hepsının güzel sonuçlarınıda öğrenınce mutlu oldum,ağlamam sanırım içimdekı sıkıntıyı atmak ıstememden kaynaklıydı bakalım geçıcek hepsi..bu arada sen nerde yaşıyordun kar buz dedın:)
inşllah canım zaten buna inancım sonsuz yoksa nasıl yaşarız umut olmasa değil mi?güzel bir hafta olsunnn hepimize inşallah..güzel haberlerle dolu bır hafta olsun..bu arada amelıyat olalı 22 gün oldu bugun..geçıyor gunler şükürr
ü
Kızlar günaydın. Kimsecikler yok gerçi ama .
cumartesi kontrole gittim. Oğlumun sağlığı iyi çok şükür bi yaramazlık yok. 1 kg olmuş maşallahherşey normal gidiyo dedi.normal doğuma doğru gidiyoruz dedi çok şükür.
ama benim canım sıkıldı.çok kilo almışım. 1 ayda 5 kg. doktor çok iyi gidiyodun kilo konusunda ne oldu böyle birden hızlı aldın dedi.
Artık dikkat etmen lazım dedi. beyaz ekmek yok,hamur işi yok, tatlı yok dedi. çok canın çekerse 1 parça ye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?