- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.281
günaydınn zeytinim
oyy kocaman olmuşşş minnak oğlun canım yaa maşallahcok sükür herşey yolunda cok sevindimmm
olsun kilolara takılma simdiii dikkat edersinnn dengelersinnn minnoşumm sağlıklı olundaa her ikinizdee gerisi kolay
amcanın durumuda aynıymışşş inşallah en kısa zamanda sağlıkla gözlerini açar canım yaa
günaydınnnnnnnnn
haftasonu kimsecikkk olmuyooo tatlım buralardaa
ayy öle ağlama yaa hatırlama artık o günleriiii önüne bak sennn sağlıkla kucağına alıcaksın bebişiniii canımcım yaa
cö ööööööööööööö:119::119::119:
nasılsınız fıstıklarım benimmmm muckslarr
canımm benımm az kaldı ağlamıycam artık ınşallahhhhh:)
cö ööööööööööööö:119::119::119:
nasılsınız fıstıklarım benimmmm muckslarr
nasılsınn balımm keyifler nasıll bursada karlı dimee burasıdaaa heryer bembeyazzz ama bugün birass don yaptııı fina yaniii
pamıkım napıyon..?
burdada yağıyo cucum kar ama yerler kar değil cumartesi yağdı tuttu dün eridi ne gariptir ki bizim burda yok 10 dk mesafade olan annemlerin orası bembeyaz...dün uludağın eteklerine gittik dolayısa kayak ve kar topu oynadım vallaa...
iyiyim pamıkımm napım evdeyim kahvaltı yapıyomm...
burda yağmıyoo bugünde dünden kalanlarrr hala duruyooo ....
ohh ne ii yapmışsınızzzz bizde elmadağa gidelim didik mangal yaparısss didikk hemde sonraa didim dönüştee sorun olur yollar nasıll olur diye vazgectikkk öle bahcemize indikk asıcıkkk oynadıkk yürüdükkk bol boll ama cok keyiflii yaa
günaydınnn annem nasılsınnnnnn
istanbulda hava nasıll beklenen kar geldiii dimeee haftasonu
günaydın meleğimm iyiyim sen nasılsınn kuzucummm ....
belirtiler ne durumdaa varmı bi gelişmeee
yüzündekii alerjii düzeldimiii minnakımm
cöööööö
madamım ne var ne yok kırmısılar gittimi..
evet bebem yaa cumartesi süperdii hava lapa lapa yağdıı ama biz kocişle küstük hemde neden biliyonmu kereviz yemeği yüzündenyemedi bende ağla ağla içim çıktı sonra büyüdü biraz ben küstüm o bana küstü uzattık vs ben bütüngün evdeydim hem ağladım hem kar izledim pencereden kocişte çıktı dışarı kafasını dağıtmış annesine gidicektik kahvaltıya ben çok moralsizim diye gitmedim o gitti sandım o da gitmemiş berbere filan gitmiş dağıtmış kafayı geldi sonra ben uzattığımı filan düşündüm gittim yatak odasına özür dileim öptüm hoooppp anında barıştık sonra ben gene uzattım sende benden özür diliceksin dedim kızdı bi suçum yok dedi ama illa istiyorsan diliyorum işte dedi diledi vs sonra ben gene ağladım çünkü alıştım 12 saatiir ağlıyodum sonra beni terasa çıkardı gel kartopu oynayalım didi sonra barıştık haliyle ama pazar günüm süperdii bebeğim
valla kırmıızılar düne kadar vardı ama bugün yok gibi yani henüz lavobayagitmedim bilmiyom hiçte takmıyom
yüzümdekilerin kaşıntısı gittti ama pul pul dökülmesi kaldı şimdi onları yaşıyorum neyse bunada şükürr
berreemm minnoşumm sanki bugün yok gibiler dün vardı anlamıom ne olii banahayırlısı olsunn da başka bişi istemem
sen napıosun çalışmalar devam dime bat ne araydı kuzum
çok kıskanıyorum şu an yaa ben de kar istıyorum ya bananeee şimdi eltimle konuştum o da dıyor ne guzel kar var dıyee((
evet bebem yaa cumartesi süperdii hava lapa lapa yağdıı ama biz kocişle küstük hemde neden biliyonmu kereviz yemeği yüzündenyemedi bende ağla ağla içim çıktı sonra büyüdü biraz ben küstüm o bana küstü uzattık vs ben bütüngün evdeydim hem ağladım hem kar izledim pencereden kocişte çıktı dışarı kafasını dağıtmış annesine gidicektik kahvaltıya ben çok moralsizim diye gitmedim o gitti sandım o da gitmemiş berbere filan gitmiş dağıtmış kafayı geldi sonra ben uzattığımı filan düşündüm gittim yatak odasına özür dileim öptüm hoooppp anında barıştık sonra ben gene uzattım sende benden özür diliceksin dedim kızdı bi suçum yok dedi ama illa istiyorsan diliyorum işte dedi diledi vs sonra ben gene ağladım çünkü alıştım 12 saatiir ağlıyodum sonra beni terasa çıkardı gel kartopu oynayalım didi sonra barıştık haliyle ama pazar günüm süperdii bebeğim
valla kırmıızılar düne kadar vardı ama bugün yok gibi yani henüz lavobayagitmedim bilmiyom hiçte takmıyom
yüzümdekilerin kaşıntısı gittti ama pul pul dökülmesi kaldı şimdi onları yaşıyorum neyse bunada şükürr
berreemm minnoşumm sanki bugün yok gibiler dün vardı anlamıom ne olii banahayırlısı olsunn da başka bişi istemem
kızlarrr günaydın;nasılsınız bakalım hafta sonu kımsecıkler yoktu burda bende dış gebelık forumunu resmen hatmettiğimden gelemedım gunlerdır,cuma akşamıa bır ağlama krızı yaşadım sormayın
bugun daha ıyıyım ama..zeytınım bebişine ve sana maşallah Allahım korusun sizi..amca için ınşallah ıyıleşir dularımız onunla..
madam berrem cucum sizler naparsınız nasılsınız;?
ohh maşllah kocaman olmuş minik paşa...şuan kaç kilosun zeytinim kaç kiloyla hamile kaldın..?
Rabbim şifa versin inşallah ya çok zor.inşallah bir an önce iyileşir.evet bazı hastaneler artık işi ticarete dökmüş ne yazıkki...
çok kıskanıyorum şu an yaa ben de kar istıyorum ya bananeee şimdi eltimle konuştum o da dıyor ne guzel kar var dıyee((
sağol canım benim. amcada inşallah iyileşir dua ediyoruz.
sen neden ağlıyosun bitanem yaa.nolur üzme kendini. sürekli de dış gebelikle ilgili şeyler okuma canım iyice karartma içini.bitti gitti hepsi.şimdi önüne bak. güzel şeyler düşün.
canım ben 62 kiloydum. şimdi 72 olmuşum. en son kontrole gittiğimde 5 kilo kadar almıştım 5 ayım bitmişti o zamanlar doktor çok iyi gidiyosun demişti.şimdi 10 kiloyu görünce aradan tam 1 ay da geçmemiş. fazlaolmuş dedi.
çok değilmişsin aslında boyunda varsa problem yok zeytinim benim takma kafana boşver...canım ben 62 kiloydum. şimdi 72 olmuşum. en son kontrole gittiğimde 5 kilo kadar almıştım 5 ayım bitmişti o zamanlar doktor çok iyi gidiyosun demişti.şimdi 10 kiloyu görünce aradan tam 1 ay da geçmemiş. fazlaolmuş dedi.
iyiyim pamıkımm napım evdeyim kahvaltı yapıyomm...
burda yağmıyoo bugünde dünden kalanlarrr hala duruyooo ....
ohh ne ii yapmışsınızzzz bizde elmadağa gidelim didik mangal yaparısss didikk hemde sonraa didim dönüştee sorun olur yollar nasıll olur diye vazgectikkk öle bahcemize indikk asıcıkkk oynadıkk yürüdükkk bol boll ama cok keyiflii yaa
inş... geldiğinde karlı olur bol bol tadını cıkarırsınızz canımcımmmmm hava durumunu takiple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?