bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit cok güselll valla bende kar cok severimmm karda yürümeyi mangal keyfine bayılırımmm bölee cucuk yapıcaksınn ayakta ekmek arası götürceksinn

inşallahh canım benım şimdiden tiyatro için bılet aldık dışarda kar varken tıyatro keyfı de süper oluyor:)

ayy ivit ya karda sinema tiyatroo süper oluyooo valla dışarda lapa lapa kar içersii sıcacıkk güsel bi oyun mis miss ...
hangi oyuna bilet aldınız canımcım hangi sahne

öyle canım yaa dua ediyoruz başka bişey yok.
bende şişko oldum çok fina yaaaa.bilmiyorum şişmi ödemmi yoksa benim kilommu :44:
evet canım bi değişiklik yok.bekliyoruz halaç
asıl iştahın arttığı zamanlar başlıyo kuzum ondan tedirgin oldum ya. çok kilo alırsam da normal doğum bile çok zor olur.

uf yaaa bende kar oynamak istiyoruuummm.cumartesi kar yağınca dedim biraz çok yağsada oynasak keşke. kociş dedi ne kar oynaması akıllı ol bakimm sen hamişsin didi. ufff yağmadı zaten çok.

cumartesiye misafirim vardı kızlar. bide elektrikler gitti. benim evimde erkenden kararıyo.karanlık karanlık yemek yaptım neyseki onlar gelene kadar elektrik geldi.karanlıkta yaptım ama çok sevdiler yimekleri ben çok tedirgin olmuştum nasıl olduki diye.
sonrada sabaha kadar oturduk.pazar da annemin doğum günüydü. azcık uyudum anneme gittik ben hala kendime gelemedim.cuma da annemde kalmıştım 3 e kadar oturup sabahda erken kalkıp kontrole gittim. puuffff uykum vaaarrrr...

cücüm bebem yaa yazıp yazıp siliyorum annem odada bilgi işlem var da bilgisayarlarımıza bişi yüklicekler sabahtan beri burdalar bende tam yazdım önce adama gelince pat die kapattım ayıp olmasın dedim şimdi bugün ve yarın da burdalar sanırım

tekrar yazıyorumm :)) cücüm demiştim ki bunun için sakın üzülme senin ne suçun var delübiz inat ettik o yüzden böle oldu bende yemedim o yemeyince ben yemedim die bana kısdı oda niye yemiomuşum die öle işte minnoş ama öle geldi geçti takacak yer aramışım ben
evet bebem az az geliodu bugün gelmemiş baktım da az evvel bakalım daha var 4-5 gün var beklemedeyizzzz

neden böle birdenbire 5 kilo aldın acaba öle cok istahında yok seninn:44:bol bol su iç kuzucummm madamın didiği gibi ödem yapmıştır su tutmuştur vücudunnn tatlımmm cokta kafana takma sağlıkla al oğluşunu kucağına normal yada sezeryan gönül isterki normal olsun ama sağlığınız herşeyden önemlii...
kıs kar oynasııı cıldırıkk ya düşüceksinn Allah korusunn otur popişinin üstüne....
ayy ivit ya haberlerde isledim 6 ilde elektirikler kesilmişşş metrolar durmuss....
neyseki cabuk gelmişş....
kıs niden öel gec vakitlere kadar oturuyosunnn senin bol bol uyuman lasımmm hamişsin sen minnak dikkat et birass kendineee

aaa rahat rahat yazışamıcasss neyse olsun napalımm....
ayy ne bilem kötü hissettim kendimiii iştee üzüldümmm tartışmanızaaa neyse gecmişş bitmiş...
bende bazenn öle gereksiz seylere takılıpp kavga ediyoruzz kiii sonradan kendime kızıyomm tabi çaktırmadann
neyse bidaha kereviz yapmıyosun oluyo bitiyooo pamuk sekerimm

kızlaarrr dünya tatlısı bir bebek maşallah diyorum önce facebookta göstermiş adı Birce süpriz ismi açıkladı en sonunda....o kadar tatlıki pide pozlar vermiş şaştım kaldım 41 kere maşallah diyorum rabbim analı babalı büyütsün inşallah bizlere de en kısa zamanda nasip etsin dileirmki

artık inretnetimin adı Birce bebek demiş kafamı kaşıyacak vaktim yok diye de not düşmüş

evet sanırım bugün biraz değişik olacakk durumlar bakalım bana daha tam sıra gelmedi bekliyom
aman aman bidaha kerevşz kimse demesin bana işyerine getirdim yicem burda şimdi

evet sanırım bugün biraz değişik olacakk durumlar bakalım bana daha tam sıra gelmedi bekliyom
aman aman bidaha kerevşz kimse demesin bana işyerine getirdim yicem burda şimdi

oyy maşallah
Allah analı babalı büyütsün ne güzell ya Allahım bizede nasip etsin kuzummm....
ismide pek güselmişşş ismiyle yaşasınnn sağlıklı uzun ömürlüüü olsun...
ivit kafayı kaşıcak vakit bile olmuyoooo bebiş gelincee Allahım gücünü kuvvetini arttırsın ama o herşeye değerr
tımam sen bugün ye bi dahada sana kereviz yok afiyet olsun kuzumaa

kızlar çok şükür cumartesi sabah 5te kızım normal doğumla dünyaya geldi 3 kilo çirkin bişey doğarken grip oldu sesi kısık biraz ama ikimizde çok iyiyiz evdeyiz zaten alışmaya çalışıyoruz birbirimize

aaaaaaaaaaaaaa süper bişiy bu ya maşallah geliyooo bebişler bir birr
normal doğum yaptın he süpermişş ya....
annişiii bakma simdii ciykin olduğunaa doğduklarında öle oluyolarr bak sonra nasılll lokum bişiyy olcakkkk ....
sütün geliomuuu emiyomuuu cok sorcak sey var sana ya uyuyomuu minnak şimdiii
ayy canım ya doğum yapmıştaa hemencikkk yanımıza gelmişşş ....
adı ne minik prensesin
Allahım analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun bi ömrü olsun

canımm çok teşekkürler rabbm istyen herkese bekltmeden versin inş uyuyor şimdi teyzesi sütüm çok şükür artmaya başladı adı ceylinaz babamız koydu bugün nüfus cüzdanıda çıktı resmen bi birey artık sancı şiddetim epey fazlaydı 1 dak ya düştü ama suyum gelmeynce doğuma almadılar en sn ıkınma hissi artınca dr su kesesini patlattı biraz zor oldu ama sonu güzel işte :))

bilmiyorum ki niden böyle oldu :44::44: yengemde böyle 1 ay 4 kilo almış. ama o ay sürekli aşure yemiş ondan almıştır. ben öyle çok yiyen biri de değilim ki.aman ne bilim bakalım önümüze bakıcas artık. dikkat etmem lazım sadece artık.

ah canım benim yaaa maşallak topikimizin ilk bebişiiii. allahım analı babalı adıyla yaşatsın inşallah.

ah bitanem yaaaa maşallah sanada kızına da oy ne çirkini dünya tatlısıdır şimdi oooo. yesin onu teyzesiiii.
normal doğum olmuş ne güzel. kolay oldu mu? nasıl çok zorlan dın mı. sütün geldi mi hemen. ay çok heyecan lı yaaa. ne çok soru sordum dime?

ayyy ağlamak istiyorumm bu bir mucize yaaa rabbim çok şükürr ohhhh diye bir iç çekelim ve rahatlayalımm bence nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam normal doğum gibisi yok işte yaa maşallah bak iki günde ayağa kalkmış ve bizim yanımıza gelmiş maşallah diyorum adı da çok güzel kızımızın kendi deöle olacak şimdi bakma sen ona biraz erken doğdu snırsam dime ayy ne heyecanlı yaww bende yazdın diye dedim herhalde geçti sancılarr :))))

çok sevindim çookk mutlu huzurlu olun inşallah bol bol sütün olsun tatlım

aminnn canım benim inş.. bizde böle güsel heyecanlar yaşarıss yakındaa
adıyla yaşasınn cok güselll ismii maşallah yaa
oyy nüfus cüzdanıda olmuşşş yerler onu yerlerrr ....
Allahım sizi korusunn....
sağlıklısınız yaa sonu önemliii zatenn canımcım ya mutlu son ve yeni başlangıç....
sütünde artmış maşallah kim bakıooo sana yalnız diilsin dimee bol su iç canımcım meyve kompostosu falan zaten sen biliosundur ama

ah bitanem yaaaa maşallah sanada kızına da oy ne çirkini dünya tatlısıdır şimdi oooo. yesin onu teyzesiiii.
normal doğum olmuş ne güzel. kolay oldu mu? nasıl çok zorlan dın mı. sütün geldi mi hemen. ay çok heyecan lı yaaa. ne çok soru sordum dime?[/QUOTE]

canımm sağol biraz zor bir doğum oldu sancım çok fazlaydı öyleki eşim başımda gözyaşlarına boğuldu doğumhaneye ağlayarak yolladı neyseki atlatık keyif zamanı şimdi sütüm hemen geldi doğduktan 20 dak sonra emzirmeye başladım oda hiç itiraz etmedi zaten rabbim sana kolay bi doğum nasip etsin..

çoook teşekkür ederim tatlım aslında daha önce girecektim topğe ama gelen giden şimdi fırsat buldum fıstıkta uyurken değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…