- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.321
bilmiyorum ki niden böyle oldu :44::44: yengemde böyle 1 ay 4 kilo almış. ama o ay sürekli aşure yemiş ondan almıştır. ben öyle çok yiyen biri de değilim ki.aman ne bilim bakalım önümüze bakıcas artık. dikkat etmem lazım sadece artık.
ah canım benim yaaa maşallak topikimizin ilk bebişiiii. allahım analı babalı adıyla yaşatsın inşallah.
olsun dikkat edersinn sende ekmek az tüket bol su iç meyveni sebzeni ye ....
ah bitanem yaaaa maşallah sanada kızına daoy ne çirkini dünya tatlısıdır şimdi oooo. yesin onu teyzesiiii.
normal doğum olmuş ne güzel. kolay oldu mu? nasıl çok zorlan dın mı. sütün geldi mi hemen. ay çok heyecan lı yaaa. ne çok soru sordum dime?
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum kızım uyurken bende dinleneyim biraz geliri tekrar
canımm sağol biraz zor bir doğum oldu sancım çok fazlaydı öyleki eşim başımda gözyaşlarına boğuldu doğumhaneye ağlayarak yolladı neyseki atlatık keyif zamanı şimdi sütüm hemen geldi doğduktan 20 dak sonra emzirmeye başladım oda hiç itiraz etmedi zaten rabbim sana kolay bi doğum nasip etsin..
herkes nerde yaaaa
cucuuuummmm
madamıııımmmmm
berreeeeemmmmmm
kıslar nirdesinis yaaaaaa
ben geldimmm minnoşumm
yemek yaptım duş aldım da ondan kayboldumm
ohh bee hoş geldin bebüşüm. napıyon? uykum var ya çok finaaa. eve gidipdirek yatarım diyodum ama bu cumartasi gelen arkadaşlar gelecekmiş yine bize.akşam maç varmış digitürk de kocişte o gün maç muhabbeti yaparlarken gel beraber isleris demiş.onlarda gelecekmiş. didim ben 7 de eve geliyorum yeni yemek yetiştiremem ama o gün yaptıklarımdan yersenis var gelin beraber yiyelim bi pilav yaparıs didim. yeris valla biz çok sevdik dediler. ii gelin yiyelim didim bende.
beyazz bir bursa'dan hepiciğinize günaydınlar ve kocaman öpücükler....sabah bi kalktım her yer bembeyaz ni kadar güzeldi....sabah sabah oynadık kar topu eşimle...
personel canım gözünüz aydın topiğimizin ilk kızı ilk bebişi ceylinaz oldu...yirim onu yaa resmini koysana canım ya görelim bebişi..
günaydın tatlım nasılsın bakalım? ohh ni güsel kartopu oynamışsııınnn. bende çok istiyorum yaa. ama hamişim diye kociş kızıyo. azıcık oynayalım dedim akşam. düşersen bişey olursa hayatın boyunca pişmanlık duyarsın 2 dakkalık eğlence için yapma canım dedi.tamam dedim bende
yallar çok finaydı yaa. yarım saatlik mesafeyi 5 saatte gitmiş arkadaşlar evlerine.
bana da sen erken çık dediler dün. biraz erken çıktık.evin oraya gidene kadar bişey yoktu da orda mecburen inmemiz gereken bi yokuş var. ve yokuş buzluymuş. bisürü araba birbirine girdi. kociş kurtardı allahtan tecrübeli davrandı. çok savrulduk ama korktum bayaa.
sonra arkamızdan bi araba gayette normal bir hızla yokuş aşağı üstümüze üstümüze geliyodu. kociş indi karşısında el kol hareketi yapıyo zıplıyo felan farketsin buzlanma olduğunu diye.adam geç farketti farketmeseydi oda bize gayet hızlı vuracaktı.oda son anda kurtardı. 2 kez tehlike atlattık.istanbul felç durumdaydı dün akşam.
boşver zeytinim sen oynama ya ne olur ne olmaz....
verilmiş sadakanız varmış zeytinim yaa 1 karış kar yağıyo hayat duruyo ya önceden dizlere kadar yağardı bişey olmazdı...
şuan burda kar yağmıyo ama keşke yağsa keyif yapsak şölee...
günaydın tatlım nasılsın bakalım? ohh ni güsel kartopu oynamışsııınnn. bende çok istiyorum yaa. ama hamişim diye kociş kızıyo. azıcık oynayalım dedim akşam. düşersen bişey olursa hayatın boyunca pişmanlık duyarsın 2 dakkalık eğlence için yapma canım dedi.tamam dedim bende
yallar çok finaydı yaa. yarım saatlik mesafeyi 5 saatte gitmiş arkadaşlar evlerine.
bana da sen erken çık dediler dün. biraz erken çıktık.evin oraya gidene kadar bişey yoktu da orda mecburen inmemiz gereken bi yokuş var. ve yokuş buzluymuş. bisürü araba birbirine girdi. kociş kurtardı allahtan tecrübeli davrandı. çok savrulduk ama korktum bayaa.
sonra arkamızdan bi araba gayette normal bir hızla yokuş aşağı üstümüze üstümüze geliyodu. kociş indi karşısında el kol hareketi yapıyo zıplıyo felan farketsin buzlanma olduğunu diye.adam geç farketti farketmeseydi oda bize gayet hızlı vuracaktı.oda son anda kurtardı. 2 kez tehlike atlattık.istanbul felç durumdaydı dün akşam.
beyazz bir bursa'dan hepiciğinize günaydınlar ve kocaman öpücükler....sabah bi kalktım her yer bembeyaz ni kadar güzeldi....sabah sabah oynadık kar topu eşimle...
personel canım gözünüz aydın topiğimizin ilk kızı ilk bebişi ceylinaz oldu...yirim onu yaa resmini koysana canım ya görelim bebişi..
nabersinizz yine topikk sessiz bugün sanırsammm
miraba canımcım
ivit yaa dün cok finaydı haberlerde izledim bendee köprü hele felçtii millet arabalarda mahsur kalmıştı resmen cok üsüldüm hallerinee
neysekii siz ucuz atlatmışsınız minnoşum ya Allah korumuşş valla ....
kıs sen kar topunu falan bosverrr Allah korusun kocişin ii dimişşş düşersin falannn miniğim yaa dikkat et karda buzda
ayy ni güselll kartpou oynamışşş benim balımm
evet kar ilk yağdığında cok güsel oluyoo ama dona cevirince cok fina oluyooo sabahlarııı
hoşgeldin minnak.
nasılsın bakalım.sabahtan beri kimsecikler gelmiyoooooo. kar tatilinde bizimkileerrrr.
hosbuldumm minnoşum ya madamımda geldi gitti yoğun sanırım....
bende sana gecelik bakıyodum sölemiştin ya fırsat bulursan bak diyee bakınıyım didimm
tek gecelik bulmak zor buldum bikaç tane ama beğenirmisin bilmiyomm
bide ne pahalı bu loğusa geceliklerii özellikle takımlarr cok pahalı yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?