bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar hepinizi kocaman öpüyorum kızım uyurken bende dinleneyim biraz geliri tekrar

ayyy tamam güsel anniş sen git dinlen zaten buraya yanımıza gelmen bile haber vermen bilee süper bişiyy git bi güsellll dinlennn sonrada güsel kızınla keyifli vakitler gecirinnn canım ya Allahım sizi korusunnn

ah canım yaaa dünyanın en güzel anlarıdır o sancıdan sonra kızını ilk gördüğün anlar. hemen acılarını unutursun derler ya. gerçekten öyle mi oldu? maşallah sütünde hemen gelmiş. kilosu felan da iyi prensesin maşallah yaaa. kıyamam ben ona nasılda tatlıdır oooo.boyu ne kadar?
bende normal doğum çok istiyorum canım yaa. inşallah rabbim banada normal nasip eder.
cumartesi kontrolüm vardı.doktorum dedi herşey normal seyrinde gidişat normal gösteriyo bi sorun olmazsa doğumun normal olur dedi.
oğlum da 1 kg olmuş teyzesi.

herkes nerde yaaaa
cucuuuummmm
madamıııımmmmm
berreeeeemmmmmm
kıslar nirdesinis yaaaaaa

ben geldimmm minnoşumm
yemek yaptım duş aldım da ondan kayboldumm

ohh bee hoş geldin bebüşüm. napıyon? uykum var ya çok finaaa. eve gidipdirek yatarım diyodum ama bu cumartasi gelen arkadaşlar gelecekmiş yine bize.akşam maç varmış digitürk de kocişte o gün maç muhabbeti yaparlarken gel beraber isleris demiş.onlarda gelecekmiş. didim ben 7 de eve geliyorum yeni yemek yetiştiremem ama o gün yaptıklarımdan yersenis var gelin beraber yiyelim bi pilav yaparıs didim. yeris valla biz çok sevdik dediler. ii gelin yiyelim didim bende.

hosbuldum bebüşümm
napım bamya yemeği yaptım bide pilav yaparım az bişiyyy sonra
oyy kıyamam yaa kıss dinlenmen lasımm seninn
neyse yorma kendiniii akşamda yapsınn gelen arkidişşş
güselll oluyoo böle sohbet muhabbet ama seninde dinlenmeye ihtiyacın var neyseee gittiklerinde hemencikkkk yatağa devrilll bi güselll uyu minnakımm

beyazz bir bursa'dan hepiciğinize günaydınlar ve kocaman öpücükler....sabah bi kalktım her yer bembeyaz ni kadar güzeldi....sabah sabah oynadık kar topu eşimle...

personel canım gözünüz aydın topiğimizin ilk kızı ilk bebişi ceylinaz oldu...yirim onu yaa resmini koysana canım ya görelim bebişi..

Son düzenleme:

günaydın tatlım nasılsın bakalım? ohh ni güsel kartopu oynamışsııınnn. bende çok istiyorum yaa. ama hamişim diye kociş kızıyo. azıcık oynayalım dedim akşam. düşersen bişey olursa hayatın boyunca pişmanlık duyarsın 2 dakkalık eğlence için yapma canım dedi.tamam dedim bende

yallar çok finaydı yaa. yarım saatlik mesafeyi 5 saatte gitmiş arkadaşlar evlerine.
bana da sen erken çık dediler dün. biraz erken çıktık.evin oraya gidene kadar bişey yoktu da orda mecburen inmemiz gereken bi yokuş var. ve yokuş buzluymuş. bisürü araba birbirine girdi. kociş kurtardı allahtan tecrübeli davrandı. çok savrulduk ama korktum bayaa.
sonra arkamızdan bi araba gayette normal bir hızla yokuş aşağı üstümüze üstümüze geliyodu. kociş indi karşısında el kol hareketi yapıyo zıplıyo felan farketsin buzlanma olduğunu diye.adam geç farketti farketmeseydi oda bize gayet hızlı vuracaktı.oda son anda kurtardı. 2 kez tehlike atlattık.istanbul felç durumdaydı dün akşam.

boşver zeytinim sen oynama ya ne olur ne olmaz....
verilmiş sadakanız varmış zeytinim yaa 1 karış kar yağıyo hayat duruyo ya önceden dizlere kadar yağardı bişey olmazdı...
şuan burda kar yağmıyo ama keşke yağsa keyif yapsak şölee...

Son düzenleme:

belediyeler çalışmıyokicanım hayat durmasın. kaçgündür söyleniyodu pazartesi istanbula kar gelecek diye. sen yollara dök tuzunu önlemini al. insanlar perişan oldu. izle haberleri görürsün kilometrelerce yolu yürüyerek gitti insanlar yaaa.köprüyü yürüyerek geçtiler. metrobüsler durdu. herkes napacağını şaşırdı. 1 karış bile olmadı burdaki kar.ama soğuk yüzünden hemen don yaptı.
dizlere kadar kar yağsa düşünemiyorum ben halimizi. hele istanbul herhalde cehennem yeri olur.

uuuuuuffffffffffff
saat kaçoldu yine kimse gelmedi yaaaa. niden böyle oldu yaaaa. kimsecikler gelmiyoooooo.

miraba canımcım
ivit yaa dün cok finaydı haberlerde izledim bendee köprü hele felçtii millet arabalarda mahsur kalmıştı resmen cok üsüldüm hallerinee
neysekii siz ucuz atlatmışsınız minnoşum ya Allah korumuşş valla ....
kıs sen kar topunu falan bosverrr Allah korusun kocişin ii dimişşş düşersin falannn miniğim yaa dikkat et karda buzda

ayy ni güselll kartpou oynamışşş benim balımm
evet kar ilk yağdığında cok güsel oluyoo ama dona cevirince cok fina oluyooo sabahlarııı

nabersinizz yine topikk sessiz bugün sanırsammm

hoşgeldin minnak.
nasılsın bakalım.sabahtan beri kimsecikler gelmiyoooooo. kar tatilinde bizimkileerrrr.

hoşgeldin minnak.
nasılsın bakalım.sabahtan beri kimsecikler gelmiyoooooo. kar tatilinde bizimkileerrrr.

hosbuldumm minnoşum ya madamımda geldi gitti yoğun sanırım....
bende sana gecelik bakıyodum sölemiştin ya fırsat bulursan bak diyee bakınıyım didimm
tek gecelik bulmak zor buldum bikaç tane ama beğenirmisin bilmiyomm
bide ne pahalı bu loğusa geceliklerii özellikle takımlarr cok pahalı yaff

evet canım yaa çok pahalı. ben 1 pijama takımı 1 sabahlıklı pijama takımı aldım.1 tane de triko sabahlık mı deniyo lizöz mü ne ondan almıştım işte.o lizözün içine bi gecelik almak istiyorum.sezeryan olursam pijama giyemem direk. o yüzden.
bende ateş ölçer bakıyorum da beğendim bitane onu alıcam şimdi.

hem kulaktan hem alından ölçüyomuş. çok kısa süreli ölçüm felan.

herkeslere merhaba güzeell bir istanbul gecesinden sonra ve enfes kar fotoğraf çekimlerimden sonra çook mutlu uyandım öncelikle bunu belirteyim istedim :)
kızlarr bizim anadolu yakası mükemmeldi hatta mükemmel ötesi evimizin yanındaki doğa parkı görülmeye değerdi her karesini çektim deli gibi oynadık ...
yalnız kocişim işten yürüyerek gelmek zorunda kaldı tam 2.5 saat kadar yollar biraz felç olmuş ben çok şükür evime atmıştım kendimi
evet sizler nasılsınız diyeceğim ama kimse yok topikte herkes nerede
ben dünden beri giremiyordum bilgisayarlarımıza yeni yüklemeler yapılıyordu benimkisi anca bitti az önce çok şükür sizlerleyimmm
hepinizi çok özledim haydin gelinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…