bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

benim yengem sezeryan oldu ama hic gecelik giymedii valla pijama giydi hep hicte rahatsız olmadııı tabi kişiden kişiye değişebilir minnak
aaa ivit cok lazım ateşölcer al tabee canımcımm

miraba kuzummm
ben burdayım kıs zeytinde burdaydıı şimcik...
ayy sen fotolarmı cektinn banada yolla bi ara nolur miraK ettim
ivit cok finaymışşş trafik yaa bende haberlerde isledimmm millet ne haldeydii üzüldüm valla
ivit gelmedinn dün cok fazlaaa olsun bitmişş işte bizimlesin artıkın heyooooooo

miraba kuzummm
ben burdayım kıs zeytinde burdaydıı şimcik...
ayy sen fotolarmı cektinn banada yolla bi ara nolur miraK ettim
ivit cok finaymışşş trafik yaa bende haberlerde isledimmm millet ne haldeydii üzüldüm valla
ivit gelmedinn dün cok fazlaaa olsun bitmişş işte bizimlesin artıkın heyooooooo

oh yaaa ni güzelherkes kar oynamıışş dışarılarda gesmiiişş bende istiyorum yaaaa.

benim yengem sezeryan oldu ama hic gecelik giymedii valla pijama giydi hep hicte rahatsız olmadııı tabi kişiden kişiye değişebilir minnak
aaa ivit cok lazım ateşölcer al tabee canımcımm
bilmiyorumcnm yaa tedirginim yengem pijama giyemedi ilk günler sonra giydi.bende bi tane alayım bulunsun diyorum. zaten sabahlık aldım diğer pijamalarla olmaz onlar. aldığımpijamalar bunlardı canım. sabahlığı bulamadım netten ama onu çok beğenerek aldım. bulursam gösteririm onuda.

olsun canım tedirgin olma tabii al bitane her ihtimale karşııı minnoşum....
ayy cok güselmişşş pijama takımların bayıldımm yabaşarılı valla güsel günlerde giyy

olsun canım tedirgin olma tabii al bitane her ihtimale karşııı minnoşum....
ayy cok güselmişşş pijama takımların bayıldımm yabaşarılı valla güsel günlerde giyy

ayy beğenmene çok sevindim yaa. doğru tercih mi bilemedim. annemle kociş de vardı yanımda alırken ama hep sen hangisini beğeniyosan onu al dediler.
bak sabahlığı da buldum da arkadan resmi bu. önden bulamadım.

valla hepsi cok güsell tatlım özellikle siyah beyaza bayıldımm hepsi birbirinden güsel ve seker
güsel günlerde giy tatlım

oyy inş. minnakım ya hayırlısıyla bi hamiş kalalım daa

kalacaksın tabi prensesim yaa. hamiş kalıcanda bide şikayet edicen yakında oram ağrıdı buram ağrıdı diye.
ben şimdi 2 gündür mide yanmasından ağlıyorum resmen.napsam geçmiyo. söylenip duruyorum kendi kendime.
halbuki bebişim olsun diye az uğraşmadım bisürü üzüldüm. şimdi şükredip oturacağıma mızmızlanıyorum.

inş. tatlışım ya hayırlısıyla
ivit unutluyooo dimii deli gibi bebişş istediğimiz günler hemen mızmızlanmya başlıyoss ...
zor valla minnakım Allah yardımcın olsunn

bebişkom burda atamıom teldeler kablom yok akşam evden hallederimm süper görülmeye değer manzaralar var valla benim kociş iki buçuk saat yürüyerek gelebildi işten ama gelir gelmez hadi diyo poşetleri alıp gidelim herkes memnundu halinden anlıycan çünkü süperdi bebem
tatlım akşam evden atim kablo yok yanımdaa
madamım yaaaa miraklı melahatım ben biliin beni albüm yap koy kuzum ya nolur resimler nolur...

bizim hava süper oldu tatlım ya yağdı ya yumuşacık şimdii güneşlii
napımm kuzum hava cok soğukkk ev ısınamadıı bugünnn gece -10 ları görüyoss popişim donuyoo:18:
ayy ni güselmişşş ya ne güsell her anı ölümsüzleştirdin sen

katılıyorum tatlım siyah beyaza bende bittimm
valla hepsi cok güsell tatlım özellikle siyah beyaza bayıldımm hepsi birbirinden güsel ve seker
güsel günlerde giy tatlım

tımam bebüşümmm evden müsait olunca atarsınn ....
ohh valla ne güsell tadını cıkarmışsınızz kuzummm ....
burda don oldu tatlım yaa buz gibii hava valla....
ivit siyah beyazz süperr bayıldımm
senin bata az kaldıı varmıı bi his bebüşşş

hissim çok yüksek hamişsin diyo sonra kendini kandırma diyo kasıklarım batıyo da sızlamalar var ondan sanırım ama bi kaç aydır hep oluyordu sonra hep kırmızı kart yani belli diil valla minnoşum yaa hamişsem açık adres ver bütün testlerimi sana göndercem cücümm
hee bide akşam deli gibi oynadım kar fotoları görünce anlıycan zate belki bebiş kalmamışta olabilir

madamım bende isterim resimleriiii albüm yap bari hepimis göreliimm.
bende istiyorum karda oynamayı kaymayı felan yaaa. ooooffffff... çok severim ben kar yaaaa.
bu arada teşekkür ederim pijamamı beğenmişsin daha güzelleri sizin olsun fıstıklarım.

kıslaaaarrrr akşama ne yimek yapıcaaaassssss. kolay yapılsıınnn hızlı pişsiiinnn ve hafif bişeyler olsuuuunnn. çok şey istedim galiba :44:
hadi fikir veriiinn.

inş.. hissin yanılmaz kuzum ya hamişsindirr ne güsell olur ozaman....
cıldırık sen hamiş kalda ben sana acık adres veririm ozaman
aaa bak şimdii niden ölee hopladın zıpladınn ...
kalmıştır annişi o tutumuştur sana sımsıkıııı ayy inş.... gelioooo mucizennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…