- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.341
evet canım yaa çok pahalı. ben 1 pijama takımı 1 sabahlıklı pijama takımı aldım.1 tane de triko sabahlık mı deniyo lizöz mü ne ondan almıştım işte.o lizözün içine bi gecelik almak istiyorum.sezeryan olursam pijama giyemem direk. o yüzden.
bende ateş ölçer bakıyorum da beğendim bitane onu alıcam şimdi.
Eki Görüntüle 328153
hem kulaktan hem alından ölçüyomuş. çok kısa süreli ölçüm felan.
herkeslere merhaba güzeell bir istanbul gecesinden sonra ve enfes kar fotoğraf çekimlerimden sonra çook mutlu uyandım öncelikle bunu belirteyim istedim :)
kızlarr bizim anadolu yakası mükemmeldi hatta mükemmel ötesi evimizin yanındaki doğa parkı görülmeye değerdi her karesini çektim deli gibi oynadık ...
yalnız kocişim işten yürüyerek gelmek zorunda kaldı tam 2.5 saat kadar yollar biraz felç olmuş ben çok şükür evime atmıştım kendimi
evet sizler nasılsınız diyeceğim ama kimse yok topikte herkes nerede
ben dünden beri giremiyordum bilgisayarlarımıza yeni yüklemeler yapılıyordu benimkisi anca bitti az önce çok şükür sizlerleyimmm
hepinizi çok özledim haydin gelinn
herkeslere merhaba güzeell bir istanbul gecesinden sonra ve enfes kar fotoğraf çekimlerimden sonra çook mutlu uyandım öncelikle bunu belirteyim istedim :)
kızlarr bizim anadolu yakası mükemmeldi hatta mükemmel ötesi evimizin yanındaki doğa parkı görülmeye değerdi her karesini çektim deli gibi oynadık ...
yalnız kocişim işten yürüyerek gelmek zorunda kaldı tam 2.5 saat kadar yollar biraz felç olmuş ben çok şükür evime atmıştım kendimi
ben dünden beri giremiyordum bilgisayarlarımıza yeni yüklemeler yapılıyordu benimkisi anca bitti az önce çok şükür sizlerleyimmm
oh yaaa ni güzelherkes kar oynamıışş dışarılarda gesmiiişş bende istiyorum yaaaa.herkeslere merhaba güzeell bir istanbul gecesinden sonra ve enfes kar fotoğraf çekimlerimden sonra çook mutlu uyandım öncelikle bunu belirteyim istedim :)
bilmiyorumcnm yaa tedirginim yengem pijama giyemedi ilk günler sonra giydi.bende bi tane alayım bulunsun diyorum. zaten sabahlık aldım diğer pijamalarla olmaz onlar.benim yengem sezeryan oldu ama hic gecelik giymedii valla pijama giydi hep hicte rahatsız olmadııı tabi kişiden kişiye değişebilir minnak
aaa ivit cok lazım ateşölcer al tabee canımcımm
napıysın annem yaa çok özledim valla iki gün olduu akşam rüya gibiydi istanbul yaaa
napıysın annem yaa çok özledim valla iki gün olduu akşam rüya gibiydi istanbul yaaa
oh yaaa ni güzelherkes kar oynamıışş dışarılarda gesmiiişş bende istiyorum yaaaa.
bilmiyorumcnm yaa tedirginim yengem pijama giyemedi ilk günler sonra giydi.bende bi tane alayım bulunsun diyorum. zaten sabahlık aldım diğer pijamalarla olmaz onlar. Eki Görüntüle 328165 Eki Görüntüle 328166 aldığımpijamalar bunlardı canım. sabahlığı bulamadım netten ama onu çok beğenerek aldım. bulursam gösteririm onuda.
olsun canım tedirgin olma tabii al bitane her ihtimale karşııı minnoşum....
ayy cok güselmişşş pijama takımların bayıldımm yabaşarılı valla güsel günlerde giyy
ayy beğenmene çok sevindim yaa. doğru tercih mi bilemedim. annemle kociş de vardı yanımda alırken ama hep sen hangisini beğeniyosan onu al dediler.
bak sabahlığı da buldum da arkadan resmi bu. önden bulamadım.
Eki Görüntüle 328169
valla hepsi cok güsell tatlım özellikle siyah beyaza bayıldımm hepsi birbirinden güsel ve seker
güsel günlerde giy tatlım
sağol bebüşüm.daha güzellerini senin doğumun için seçeriz inşallah.
oyy inş. minnakım ya hayırlısıyla bi hamiş kalalım daa
kalacaksın tabi prensesim yaa. hamiş kalıcanda bide şikayet edicen yakında oram ağrıdı buram ağrıdı diye.
ben şimdi 2 gündür mide yanmasından ağlıyorum resmen.napsam geçmiyo. söylenip duruyorum kendi kendime.
halbuki bebişim olsun diye az uğraşmadım bisürü üzüldüm. şimdi şükredip oturacağıma mızmızlanıyorum.
miraba kuzummm
ben burdayım kıs zeytinde burdaydıı şimcik...
ayy sen fotolarmı cektinn banada yolla bi ara nolur miraK ettim
ivit cok finaymışşş trafik yaa bende haberlerde isledimmm millet ne haldeydii üzüldüm valla
ivit gelmedinn dün cok fazlaaa olsun bitmişş işte bizimlesin artıkın heyooooooo
madamım yaaaa miraklı melahatım ben biliin beni albüm yap koy kuzum ya nolur resimler nolur...
napımm kuzum hava cok soğukkk ev ısınamadıı bugünnn gece -10 ları görüyoss popişim donuyoo:18:
ayy ni güselmişşş ya ne güsell her anı ölümsüzleştirdin sen
valla hepsi cok güsell tatlım özellikle siyah beyaza bayıldımm hepsi birbirinden güsel ve seker
güsel günlerde giy tatlım
bebişkom burda atamıom teldeler kablom yok akşam evden hallederimm süper görülmeye değer manzaralar var valla benim kociş iki buçuk saat yürüyerek gelebildi işten ama gelir gelmez hadi diyo poşetleri alıp gidelim herkes memnundu halinden anlıycan çünkü süperdi bebem
tatlım akşam evden atim kablo yok yanımdaa
bizim hava süper oldu tatlım ya yağdı ya yumuşacık şimdii güneşlii
katılıyorum tatlım siyah beyaza bende bittimm
tımam bebüşümmm evden müsait olunca atarsınn ....
ohh valla ne güsell tadını cıkarmışsınızz kuzummm ....
burda don oldu tatlım yaa buz gibii hava valla....
ivit siyah beyazz süperr bayıldımm
senin bata az kaldıı varmıı bi his bebüşşş
madamım bende isterim resimleriiii albüm yap bari hepimis göreliimm.bebişkom burda atamıom teldeler kablom yok akşam evden hallederimm süper görülmeye değer manzaralar var valla benim kociş iki buçuk saat yürüyerek gelebildi işten ama gelir gelmez hadi diyo poşetleri alıp gidelim herkes memnundu halinden anlıycan çünkü süperdi bebem
tatlım akşam evden atim kablo yok yanımdaa
bizim hava süper oldu tatlım ya yağdı ya yumuşacık şimdii güneşlii
katılıyorum tatlım siyah beyaza bende bittimm
tımam bebüşümmm evden müsait olunca atarsınn ....
ohh valla ne güsell tadını cıkarmışsınızz kuzummm ....
burda don oldu tatlım yaa buz gibii hava valla....
ivit siyah beyazz süperr bayıldımm
senin bata az kaldıı varmıı bi his bebüşşş
hissim çok yüksek hamişsin diyo sonra kendini kandırma diyo kasıklarım batıyo da sızlamalar var ondan sanırım ama bi kaç aydır hep oluyordu sonra hep kırmızı kart yani belli diil valla minnoşum yaa hamişsem açık adres ver bütün testlerimi sana göndercem cücümm
hee bide akşam deli gibi oynadım kar fotoları görünce anlıycan zate belki bebiş kalmamışta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?