bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy biliyomusun madamım benim hissimde öyle diyoooo
ay bide neydi öyle önden lekelenme felan
inşallah inşallah.
sen öyle düşünme bebişkalmamıştır felan diye.
vücut hamiş olduğunu sana söylemeden yani gecikme olup daöğrenmeden yaptığın hiçbişeyden sen sorumlu değilmişsin. ta ki bebişi öğrendin ondan sonra sorumluluk sana geçiyo muş o yüzdeeennn iikide oynamışsııınnn. bak şimdi ben oynamak istiyorum bana oynatmıyolaarrr

ahh bi bilsem tatlım ne yapcasss ne yapcass kıslarrrr bu yemek olayına sinir oluyommm

inşallah bebem inşaşllaahh sen naptın soğan kürünü içiyon mu gıı
yapcam bebem mailinize atarım buraya yüklemiim
yemek konusunda çok fikirsizim kerevizden sonra napsam acepphımm bayadır tavık yemedik
dimi yaa lekeler gitti daha yok bişi bakalım korkuyom yaa kırmızılardan o lekeler umut oldu bana ama genede hiç kaptırmadım vallaha rahatım çok şükürr
bende bendeeeeeeeeeeeeee
ahh bi bilsem tatlım ne yapcasss ne yapcass kıslarrrr bu yemek olayına sinir oluyommm

içiyom kuzummm valla gecen ayda bikaç bardak içmiştimm hic agrısız adet oldumm benim cok ağrılı olurr normalde artık ondan mıı bilmiyomm....
kereviz demicemm bi dahamı töbeee
tavıkkk benimde buzlukta var ama açılmazz simdiii yarın yaparım olmazsaa bu akşamda bamya yicess sanırımmistemeye istemeye

ondandır bebm tabi yaa kızım için mis pak olde valla süper bu ay seninde geliyorr bebiş bence benimkisi geldi ya hemen seninkisi de gelcek çıkarı yok
ben napcam yaa siz yiyin bamyayıı biz sanırım tavık yices tontişimm

ivit valla tertemiz yapıoo içini insanın süper bişiy şu soğann
ivit kacarı yok seninkii geliosaa benimkide geliooo
ayy inş. kıs süper olurr vallahaa
aman bugün herkes yemeksiz ve isteksizz deseneee....
bi türlü karar veremiyommm canımda istemiooo bişiycikkk
neys yapcess bişiylerr :26:

evet evet gelmeli seninkiside kelebeklerimiz beraber büyümeli
tamam işte sizin bamya var yiyin onu gayrii boşver yapma başka bişi tatlım yaa

evet evet gelmeli seninkiside kelebeklerimiz beraber büyümeli
tamam işte sizin bamya var yiyin onu gayrii boşver yapma başka bişi tatlım yaa

ayy kelebeklerimiz yaa yirim ben onlarııı gelsinler nolurrrrrrrr Allahım....
ivit öle yapcess kuzum asıcıkta erişte yaparım bitti gitti
zaten canım bişiy istemioo vazife gibi asıcık yirim ucundann
sende tavık yaparsın miss gibii tatlışımmm

evet minnakım tavık yapim ben tavık bide pilav mevlüt pilavı giibi ohh mis miss valla

gunduz topık boştu kar tatilinden sebep sanırım:)) bende ev temızledım kociş kızdı bana" daha ıyıleşmedın" falan dedı ama napım kadın çağırmak ıstemedım burda duzgun bır kadın bulamadım henuz hepside mıymıy iş yapıyorlar ne yazıkki ama yordum kendımı sanırsam sonrada yemek yaptım ha bır de elmalı turta yaptım..saatlerdır yatıyorum her yerımde bır ağrı sanırım hamlamışım..şimdi yemek derdınızı görünce aklıma geldı tavukla ılgılı bir tarıf basıt bırşey:

tavuk göğsü kuşbaşı doğra
kabak ve havuç 3 er adet rendele
bır pakey kremalı mantar çorbası toz halınde
1 paket krema

bunların hepsını karıştırıp bır guzel fırına atın 30 dk süper oluyor dılersenız kaşar peynır rendeleyın üstüne hem pratık hemde çok lezzetlı:)

bir tane daha var onu sonra verırım:)görüşürüz yarın kızlar öperim hepınızııı

ben kırmızı kartı yedimm

oysaki çok umutluydum bu ay niye böyle oluyo yaaa

yyyaaaaaa
inanmıyorum yaaa. ama nasıl olur yaaa. neydi peki öyle önceden gelen kırmızı lekeler felan yaaa.ufffff.
üzülme dicem de ben bile çok üzüldüm şimdi.

ben ne bilim zeytinim yaa valla içim acııdı bu sefer
hatta itiraf ediyorum size süpriz yapıcaktım ama iice emin olmadan söylemek istemedim 2 gün önce test yapmıştım pozitifti
ikinci çizgi bariz çıkmıştı anında hemde ama dün akşam yaptım negatifti bu sabah yapıcaktım gerek kalmadı zaten
yyyaaaaaa
inanmıyorum yaaa. ama nasıl olur yaaa. neydi peki öyle önceden gelen kırmızı lekeler felan yaaa.ufffff.
üzülme dicem de ben bile çok üzüldüm şimdi.

ben kırmızı kartı yedimm

oysaki çok umutluydum bu ay niye böyle oluyo yaaa
kuzumm üzülme ne olur bende çok üzüldüm okuyunca senın adına ümitlenmiştim ben de bu ay canım benımmm üzme kendını lütfen zor ama ben seni çok ıyı anlıyorum her ay bır umut bekleyınce sonuç zor oluyor ama bak en azından denemeye devam edıyorsun bak bana korunmak zorundayım ınan bu çok zor..kuzummm anlamadım yalnız pozıtıfdı test dedın kan testı değil dimi?

ya kuzuuummm benim kafam bi dünya olduuu.nasıl olur 2 gün önce pozitif ti dün tegatif oldu şimdi kırmızılar geldi.
ya olamaz öyle bişey yaaa. nasıl pozitif ten negatife döner. belki devamı gelmez kırmızıların. dur bakalım bi. ben hala inanamıyorum.
çok mu geldi kırmızılar.

yok bebeğim idrar testiydi bozuktu demekki anlamadım gitti ama pozitifti bariz şekilde neyse sağlık olsun tabiki ilk baş isteğimiz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…