- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.361
hissim çok yüksek hamişsin diyo sonra kendini kandırma diyo kasıklarım batıyo da sızlamalar var ondan sanırım ama bi kaç aydır hep oluyordu sonra hep kırmızı kart yani belli diil valla minnoşum yaa hamişsem açık adres ver bütün testlerimi sana göndercem cücümm
hee bide akşam deli gibi oynadım kar fotoları görünce anlıycan zate belki bebiş kalmamışta olabilir
madamım bende isterim resimleriiii albüm yap bari hepimis göreliimm.
bende istiyorum karda oynamayı kaymayı felan yaaa. ooooffffff... çok severim ben kar yaaaa.
bu arada teşekkür ederim pijamamı beğenmişsindaha güzelleri sizin olsun fıstıklarım.
kıslaaaarrrr akşama ne yimek yapıcaaaassssss. kolay yapılsıınnn hızlı pişsiiinnn ve hafif bişeyler olsuuuunnn. çok şey istedim galiba :44:
hadi fikir veriiinn.
inş.. hissin yanılmaz kuzum ya hamişsindirr ne güsell olur ozaman....
cıldırık sen hamiş kalda ben sana acık adres veririm ozaman
aaa bak şimdii niden ölee hopladın zıpladınn ...
kalmıştır annişi o tutumuştur sana sımsıkıııı ayy inş.... gelioooo mucizennnnnnnnnn
madamım bende isterim resimleriiii albüm yap bari hepimis göreliimm.
bende istiyorum karda oynamayı kaymayı felan yaaa. ooooffffff... çok severim ben kar yaaaa.
bu arada teşekkür ederim pijamamı beğenmişsindaha güzelleri sizin olsun fıstıklarım.
kıslaaaarrrr akşama ne yimek yapıcaaaassssss. kolay yapılsıınnn hızlı pişsiiinnn ve hafif bişeyler olsuuuunnn. çok şey istedim galiba :44:
hadi fikir veriiinn.
ayy biliyomusun madamım benim hissimde öyle diyoooo
ay bide neydi öyle önden lekelenme felan
inşallah inşallah.
sen öyle düşünme bebişkalmamıştır felan diye.
vücut hamiş olduğunu sana söylemeden yani gecikme olup daöğrenmeden yaptığın hiçbişeyden sen sorumlu değilmişsin. ta ki bebişi öğrendin ondan sonra sorumluluk sana geçiyo muşo yüzdeeennn iikide oynamışsııınnn. bak şimdi ben oynamak istiyorum bana oynatmıyolaarrr
ahh bi bilsem tatlım ne yapcasss ne yapcass kıslarrrr bu yemek olayına sinir oluyommm
inşallah bebem inşaşllaahh sen naptın soğan kürünü içiyon mu gıı
yapcam bebem mailinize atarım buraya yüklemiim
yemek konusunda çok fikirsizim kerevizden sonra napsam acepphımm bayadır tavık yemedik
dimi yaa lekeler gitti daha yok bişi bakalım korkuyom yaa kırmızılardan o lekeler umut oldu bana ama genede hiç kaptırmadım vallaha rahatım çok şükürr
bende bendeeeeeeeeeeeeee
içiyom kuzummm valla gecen ayda bikaç bardak içmiştimm hic agrısız adet oldumm benim cok ağrılı olurr normalde artık ondan mıı bilmiyomm....
kereviz demicemm bi dahamı töbeee
tavıkkk benimde buzlukta var ama açılmazz simdiii yarın yaparım olmazsaa bu akşamda bamya yicess sanırımmistemeye istemeye
ondandır bebm tabi yaa kızım için mis pak olde valla süper bu ay seninde geliyorr bebiş bence benimkisi geldi ya hemen seninkisi de gelcek çıkarı yok
ben napcam yaa siz yiyin bamyayıı biz sanırım tavık yices tontişimm
ivit valla tertemiz yapıoo içini insanın süper bişiy şu soğann
ivit kacarı yok seninkii geliosaa benimkide geliooo
ayy inş. kıs süper olurr vallahaa
aman bugün herkes yemeksiz ve isteksizz deseneee....
bi türlü karar veremiyommm canımda istemiooo bişiycikkk
neys yapcess bişiylerr :26:
evet evet gelmeli seninkiside kelebeklerimiz beraber büyümeli
tamam işte sizin bamya var yiyin onu gayrii boşver yapma başka bişi tatlım yaa
ayy kelebeklerimiz yaa yirim ben onlarııı gelsinler nolurrrrrrrr Allahım....
ivit öle yapcess kuzum asıcıkta erişte yaparım bitti gitti
zaten canım bişiy istemioo vazife gibi asıcık yirim ucundann
sende tavık yaparsın miss gibii tatlışımmm
evet minnakım tavık yapim ben tavık bide pilav mevlüt pilavı giibi ohh mis miss valla
ayy güselmişş valla minnak haşlıcaksı ozamn tavığıı
mis miss afiyetle yiyin gariii
evet minnakım tavık yapim ben tavık bide pilav mevlüt pilavı giibi ohh mis miss valla
ben kırmızı kartı yedimm
oysaki çok umutluydum bu ay niye böyle oluyo yaaa
yyyaaaaaa
inanmıyorum yaaa. ama nasıl olur yaaa. neydi peki öyle önceden gelen kırmızı lekeler felan yaaa.ufffff.
üzülme dicem de ben bile çok üzüldüm şimdi.
kuzumm üzülme ne olur bende çok üzüldüm okuyunca senın adına ümitlenmiştim ben de bu ay canım benımmm üzme kendını lütfen zor ama ben seni çok ıyı anlıyorum her ay bır umut bekleyınce sonuç zor oluyor ama bak en azından denemeye devam edıyorsun bak bana korunmak zorundayım ınan bu çok zor..kuzummm anlamadım yalnız pozıtıfdı test dedın kan testı değil dimi?ben kırmızı kartı yedimm
oysaki çok umutluydum bu ay niye böyle oluyo yaaa
ben ne bilim zeytinim yaa valla içim acııdı bu sefer
hatta itiraf ediyorum size süpriz yapıcaktım ama iice emin olmadan söylemek istemedim 2 gün önce test yapmıştım pozitifti
ikinci çizgi bariz çıkmıştı anında hemde ama dün akşam yaptım negatifti bu sabah yapıcaktım gerek kalmadı zaten
kuzumm üzülme ne olur bende çok üzüldüm okuyunca senın adına ümitlenmiştim ben de bu ay canım benımmm üzme kendını lütfen zor ama ben seni çok ıyı anlıyorum her ay bır umut bekleyınce sonuç zor oluyor ama bak en azından denemeye devam edıyorsun bak bana korunmak zorundayım ınan bu çok zor..kuzummm anlamadım yalnız pozıtıfdı test dedın kan testı değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?