- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.381
yok bebeğim idrar testiydi bozuktu demekki anlamadım gitti ama pozitifti bariz şekilde neyse sağlık olsun tabiki ilk baş isteğimiz o
ya kuzuuummm benim kafam bi dünya olduuu.nasıl olur 2 gün önce pozitif ti dün tegatif oldu şimdi kırmızılar geldi.
ya olamaz öyle bişey yaaa. nasıl pozitif ten negatife döner. belki devamı gelmez kırmızıların. dur bakalım bi. ben hala inanamıyorum.
çok mu geldi kırmızılar.
ya bak bırde ıdrar testımı yaptırsan her ya gecıkmen olmuyor değilmi sonuçta?üstüne adet görme belkı yada başka bır durum yada doktoruna danışsan bır kuzum:?
yok çok değil ama başlangıç şeklini gösterdi belim ve kasıklarımda ağrıyo zaten zeytinim demekki o test bozuktuofff yaaa nie böle olduki yaaa
ya bebeğim umutlandırmak için demiyorum ama benim içimde bi şüphe var. ben hamile olduğunu düşünüyorum senin. çok garipşeyler oluyo. nedir bu önce lekelenme sonra pozitif sonuç şimdi tekrar kanama felan.normal değil bunlar.bak biraz bekle öğlene kadar felan.olmadı bi daha test yap devamı yoksa.
gerçi iştesin ama.yapabilirsin sen rahatsın işte. ya nolur olumlu olsun.ne bu karmaşa şimdi yaaa.
ya bebeğim umutlandırmak için demiyorum ama benim içimde bi şüphe var. ben hamile olduğunu düşünüyorum senin. çok garipşeyler oluyo. nedir bu önce lekelenme sonra pozitif sonuç şimdi tekrar kanama felan.normal değil bunlar.bak biraz bekle öğlene kadar felan.olmadı bi daha test yap devamı yoksa.
gerçi iştesin ama.yapabilirsin sen rahatsın işte. ya nolur olumlu olsun.ne bu karmaşa şimdi yaaa.
madamım kan testı dıyecektım ah delı kafam bugun boyle tuhaf bır unutkanlık sakarlık ve yazamama durumum var ama boyle deme doktoruna danışman gerekır kuzum
bende zeytınım gıbı düşünüyorum kuzum hem dur sakin ol bır once nedır neden bu boyle oldu buna yoğunlaş o yuzden dr ara dıyorum ben
bugün beklerim böyle zeytinim hiç umudum yok benim ama yarın sabah bi test yaparım yine durum netleşir bebeğimm o zaman bugünde kırmızıların durumuna bakarım bakalım neler olcak
anladım tatlım ama canım bişi istemio bariz kırmızı işte
dur bakalım bi netleşsin durum da ondan sonra görüncem sanırım
bugün beklerim böyle zeytinim hiç umudum yok benim ama yarın sabah bi test yaparım yine durum netleşir bebeğimm o zaman bugünde kırmızıların durumuna bakarım bakalım neler olcak
öyle yap bitanem.bekle bugün. inşallah devam etmez kırmızılar.içimde bi umut var.sabahı iple çekicem.inşallah hayırlı bi haber verirsin bitanem yaa.
madamımmm üzülme bebğim valla mailin altındaki yazıyı gördüğüm gibi hemen geldim...
dur bakalım kırmızının bugün ki gidişatına bakalım kuzum yaa sıkma canını rabbim hayırlı zamanda versin inşallah madamım
hani kendimizi üzmek yoktu
bence hiiiiç bekleme kuzum benim ya evet ilk başta gelen kırmızıları umursamadım yerleşmedir dedim ve sonra kesildi zaten ama bugünkünden bişi çıkmaz eminim sen yine umutlu ol ama ben değilim hayal kırıklığı yaşamayalım bu ay da böyle olsun napalımm be zeytin gözlüm bu arada mailinize fotoları attım bakabilirsiniz
keyfim kaçtı kuzum yaa şimdio fotolar da beni mutlu etmeyeceknasıl kaptırmışım kendimi demekki iyi haber alıcam diye.
hayırlısı bitanem.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
zeytin gözlüm bu arada mailinize fotoları attım bakabilirsiniz
ben kırmızı kartı yedimm
oysaki çok umutluydum bu ay niye böyle oluyo yaaa
kuzum baktım fotolar müthiş yaaa.inanamıyorum ne kadar güzel eğlenmişsiniz.parka bayıldım zaten.fotolar da harika çıkmış. kocişle fotoların çok güzel çıkmış yaa. çatlaklar parmaksız eldivenin içine bide ameliyat eldiveni takmışlar
melek yüzlüm okudum bütün yazdıklarını simdiii kıyamam ben sana bende cok üzüldüm ama hic bişiy senden daha önemli diil kuzummm toparla kendinii hemencikkk oldu oldu olmadıı napalım bebeğimm yine umutlanıcasss kuzum benim inş. bu son olucakkkk seni cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?