bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inşallah bebem inşallah iyiki varsınız yaa çok seviyom seni minişimm

inşallah bebem inşallah iyiki varsınız yaa çok seviyom seni minişimm

kıyamam ben sana sinirlenme meleğim benimm fotolara baktım şimdiii hep öle yüzünüz gülsünn şeker ailesiii yirim ben seniii ya.......
anlıyom seniii 2 ay önce bende cok ümitlenmiştimmm cok kötü oluyo kırmızılar gelince negatifte cıkıncaa fina oluyooo....senin şansızlığın bozuk testte denk gelmişsinnn pozitifi görmüşsün napalımm kuzummm sabır, zaman bize minnaklarımızı getiricek Allahın izniyle....
senin gülen yüzün hic solmasın sende iikiiiiiii varsınnn güsellikkkkkkk

alemsiniz yaa.ama iyi fikir.keşke bulaşık eldiveni taksaydınız daha sıcak tutardı ama süper yaaa bayıldım valla. kıskandım sizi. ne güsel eğlenmişsiniiisss.
şimdi hemen silkelen bi bakim. at üzüntüyü felan üstünden. hem herşey belli değil.hemde geldiysede geldi kırmızılar napalım balım yaa kısmet değilmiş deyip önümüze bakıcas dime. üzülmek yoookkkk.

sağol bebeğim morallleriniz iyi geliyor bana valla bugün ne dicemi ne konuşacağımı hiç bilmiyorum işte olmayı hiç istemiyorum ben eve gidip derin temizlik yapmak yemek yapmak pasta börek yapmak istiyom yaa anca böle atarım içimden bunu ben

eve gidince at kendinii şölee mutfağaa bi güsell kekler börekler pastalar yap akşamda kocişin gelincee mis gibiii yersinizzz güle konuşaaa bak nasılll ii gelicekkk aç kuzey güneyide ohh değmeyinnn kuzumaa

canımcım gunaydınn ıyıyım ben sen nasılsın Ankara nasıl?

günaydın canım iyiyim cok sükür
valla ankara cok fina yaa az önce balkona cıktım benim balkon camla kapalı camlar hep buz tutmuşşşş cok soğukk her yer buzz erimiyolarrr bi türlüü gündüz -3 falan dün gece -12 falandııı böle battaniyenin içinden cıkmadımmm bütün gece kocişte yoktuuu ufonun karşındaaa öle oturdumm kalorifer hic ısıtmıooo yaa öle kendine yanıooo:18::18:
çamaşırlarımm ölece kaldılarr kurumuyolar zaten ordan oraya taşıyıp duruyomm

AYY kuzucumm ii dedin bak öle yapimm en iisi kuzey güney hımm mis mis seviyorum o diziyi ben kocişle izleriz artık offf canım çok sıkkın bu gün heryer dar bana
eve gidince at kendinii şölee mutfağaa bi güsell kekler börekler pastalar yap akşamda kocişin gelincee mis gibiii yersinizzz güle konuşaaa bak nasılll ii gelicekkk aç kuzey güneyide ohh değmeyinnn kuzumaa

ohh kıyamam canım benım bızde hafta başı ordayız ınsallahh hava da bıraz kırılır ınsallaahhhhhh

AYY kuzucumm ii dedin bak öle yapimm en iisi kuzey güney hımm mis mis seviyorum o diziyi ben kocişle izleriz artık offf canım çok sıkkın bu gün heryer dar bana

ivit kuzumm öle yap ni güselll dizi keyfii güsell olurr....
darlandırma öle kendini bakımm..
cıkın öğle arasııı kayfeni iç miss gibii arkaşlarınlaa ...
geldiğinde eskii kuzu ol tımam mııı

kuzucuklar nasılsınız
kar çok güzel yağdı fakat ben çok istememe rağmen eğlenemedim kocişim benim motorlu kurye pazartesi akşam yolla erken çıktı ama sonra saatler geçti gelmedi telefonu da kapalıydı tabi ben meraklandım camlarda bekledim. sonra arkadaşım aradı biz kocişini almaya gidiyoruz diye ben tabi şok kesin kaza yaptı dedim bana söylemiyolar attım kendimi bende gidicem diye karların üstünde hem ağlıyorum hem koşuyorum mahvoldum. sonra araba yollammışlar bana aldılar beni ama yanına götürmediler. kaza yapmamış allahtan sadee yol çok karlıymış motor gitmiyomuş sağsalim geldi şükür.
ben bu aralar hem çok hassasım hemde moralsiz ama bunu sadece kocam anlıyor ben onu merak ederken sanki hakkım yokmuş gibi tepkiler gösterdi kaynım tabi her akşam yüreğim agzımda ben bekliyorum kaza gecirdiğinde hastaneye ben koşuyorum abisi olarak herşeyi en son öğrenen şimdi bana metanetli olman gerek diyo çok sinirlendim. ayrıca kürtaj olduğum gün hamile olduğunu müjdeledi eltimin annesi nispet gibi o sıra ben ne duygular içindeydim kimseye belli etmedim. artık güçlü görünmekten yoruldum
içimi dökmek istedim size başınızı şişirdimse kusura bakmayın canlarım

bende iyiyim canımcım napim evdeyim cok soğuk zaten her yer buz valla cıkılcak gibi diilll çıksam kesin düşerim popişimin üstünee

aman çıkma sakın kuzum otur evinde. düşersin felan mazallah.
sarın battaniyeneee güzelce otur.
dün akşamda yaptım sebzeli pilavımı yanına ayran yanına da mantar yine. sonra zırt pırt yedim durdum. doktor az ye didi ya ben ha bire yemeye başladım.
bide nasıl canım böyle kekler börekler felan yemek istiyo çok finaaaa.aaahhh hamur işi yasak didi doktorum.çok şişko olmuşum ya.
nasıl acıktım nasıl acıktım bayılıcam açlıktan.kahvaltı yapmiim didim bugün ama fena acıktım.yarım saate giderim yemeğe.

yok cıkmıyommm minnakım yaa evdeyim oturuyom sıcacık sıcacıkk ...
ohh afiyet olsun nide güselll olmuşturr kimbilir öle oluyoo ya yasak olan herşey tatlı geliooo önceden yemiyosan bile yasaklanıncaaa canın cekioo insanın inadına sankii
ayy benimde canım cok poğaça istiooo yapım olmazsaa az bişiyy...
bende dün didimya bamya yicess diye kociş aradııı işte yoldaykenn didim bamya var benim canım hic istemiooo tımam ben alırım bişiyler didi aşkıtom ya...
sonra hatay döneri almış dürümdeee onlarıı hüplettik ayranlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…