- Konu Sahibi bilgemadam
-
kıs aklım hala sende. bidaha sorucam ayıp olmazsa. çift çizgiyi hangi gün gördün. ne zamanlar çalıştın. bugünde çalış bari riske atma. ay senden bu ay güzel haber almak istiyorum. madamımın da bat 10 uydu galiba. ondanda gelecek inşallah iyi haberler. zuyaldende koleradanda zaten aldık sayıyorum. ooohhhhh
ahh zeytinim benim bende çok sefiyom kıss hepinizi...
hani alıntı ile cevapla var ya onun yanında ufak kutucuk var ceveplamak istediğin kişilerin altındaki kutucuklara tıkla sonra en altta konuya cevap ver de hepsi orda çıkıyo tatlşım
ayyyy bir hafta aramıs var annemmmm yaaaaaaa çok heyecanlıyım gelirmiki nazlı bebişlerimiz aceppgelsin yaa gelsinnnnn istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom istiyom :92::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::81:
anaammmm yaptııımmm. ay sağol yaa bende ben niye bilmiyorum diye üzülüyodum
madamımmm ivit az kaldııııııı bende heyecanlıyımm ama moda girmekte istemiyom hayal kırıklığına uğrarsam diye hayırlısı olsunn
ama bendeeeeeeeee istiyom istiyom istiyommmmmmmmm hemde cokk Allahım hayırlı evlatlar ver hepimizee aminnn
cucum öğrendim kuzucum çok kolaymış. berrem sağolsun anlattı.
ayy saoll balım valla benide aydınlattın ne kaday cahil kalmışımm
geleceeeekkkkkkkkkkkkk:92::92: yelkenler foraaaa
bende onu diyomm işte topişş günüüvalla yapalım kıss ne zman
valla en kısa zamanda görüşelim koleramm sonrada burda resimlerimzii gösterelim kıslara onlarda dayanamayıp hepsi gelsin bursaya beraber oturalım gezelim tozalım ohh ne güzel olur yaaa
yaa sana yazdığımm nidennn alıntıdaa cıkmış ya beceremedimm yaa
estağfirullah kuzum benim..
kaç gün kalcak kayınvaliden cucum..?
ayyy evet fotoğrafçı benim zatenn en güzellerini çekip herkesi kıskandırcazz
hissediyommm gelecekkkkkkkkkkkkkkkk gelmezse çok küsücemmmm
çok kış gelmeden yapalım bencee en ortak nokta bursa gibi duruyor tabi istanbula gelirseniz bütün kapılarımı açarım sizeeeeeeeee
ayyy evet fotoğrafçı benim zatenn en güzellerini çekip herkesi kıskandırcazz
işaret koymuşsan ondan çıkmıştır reçelim...
koleraaaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmmmm anlat bakim belirti var mıı hiiççççç
valla en kısa zamanda görüşelim koleramm sonrada burda resimlerimzii gösterelim kıslara onlarda dayanamayıp hepsi gelsin bursaya beraber oturalım gezelim tozalım ohh ne güzel olur yaaa
pazar öğleden sonra gördüm canımm valla calıştık bakalım zeytin gözlüm gerisini Rabbime bıraktıkk inş.. olurr ....
ayy ivit zeytinim cok kolaymışş berrem sağolsun valla
hissediyommm gelecekkkkkkkkkkkkkkkk gelmezse çok küsücemmmm
:
bilmiyom kii balımm sonuclara bağlı ii cıkarsa kalmaz cok inş. ii sonuclar alırıss ...:18:
yaa kalsın seviyom ben kayınvalidemii ii anlasıyoss bide yalnızım ya ben kim gelse bayram ediyomm
berree,cucu1984,bilgemadam+,kolera_vebasi+,kirmizicilek16,
ya kıslar ben hepinizi çok seviyorum. söylemek istedim.
bazen düşünüyorum insan tanımadığı yüzünü bile görmediği birilerini nasıl bukadar sever nasıl sürekli düşünür diye. tuhaf geliyor :44::44:
ama seviyorum hepinizi
LH (Luteinise Hormon), yumurtayı harekete geçiren hormondur. Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH'nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış olmaktadır. kadınların büyük çoğunluğu bir düzen içersinde yumurtlamasına rağmen bazı kadınlar adet döneminin herhangi bir gününde yumurtlayabilir. Bu istisnayi durumu tespit edebilmek için adetin bittiğinin ertesi günden başlayarak diğer adetin başladığı güne kadar her gün bir test yapılmalıdır.
umarımm yardımcı olur bu bilgiler canım internetten detaylı araştırma yapabilirsin sekerimm
bugünde çalış bak mutlaka. gördükten sonra 3 gün üst üste. bugünde çalış sonra gerisini rabbim bilir.
canım valla haftasonu calıştık sonram koleram didikii hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyomuşş o yüzden gün aşırı zaten öleydii ama cift cizgiyi görünce kacırmak istemedikk bugünde calışıcasss zaten persembe anniş gelioo calışmak zor olucakk bugün de calışalımm ...hayırlısı artıkk
inşallah ii çıkar canım korkmayın..
ne güzel sev tabi canım benim ama çok kalıp sen buraya gelmezsen ben sevmem senin kayınvalideni..
inş.. canımm
yok kıs ben gelirim yanınızaa sen üsülmee bende öslerimm sizi valla sizsizz yapamam bennnnnnnnn :84::84:
yaa sana yazdığımm nidennn alıntıdaa cıkmış ya beceremedimm yaa
bilmiyom kii balımm sonuclara bağlı ii cıkarsa kalmaz cok inş. ii sonuclar alırıss ...:18:
yaa kalsın seviyom ben kayınvalidemii ii anlasıyoss bide yalnızım ya ben kim gelse bayram ediyomm
ivit ivit cok kış soğuk olmadan yapalımm zaten ben gelcem kuzumaaaa
bilmiyom bi hatalar yaptım ama neyse öğrencesss balımm
madamım ben adetimi hiç takip etmedim bu ay. Yumurtlama günüde takip etmedim. Gebe kalmak için bi çaba da sarfetmedim. Açıkçası salladım. Sonra ay sonu geldi la dedim kendi kendime ben adet olmadım sanki. Telefonumdaki ajandama baktım son adet tarihime abowwww 1 gün geçmiş.
Test aldım cumartesiydi. Pazar sabahı yaptım. Bi baktım 2. çizgi belirmeye başladı.
Madamım sevindim çok sevindim ama içim bi tuhaf ne bilim. şöyle 4 aylık olmadan içim rahat etmicek heralde.
Belirtim şunlar,
memelerde şişkinlik ama adet geçtikten 3-4 gün sonra başladı.
Açlık ben hepppp açımmm acayip mide kazıntısı çekiyorum. Günüm geçmeden 1 hafta önce başladı.
Az az mide bulantım var ama psikolojikmi bilmiyom.
Bide geçenkinde de böleydi. Günüm geçmeden 1 hafta önce çok asabi oluyorum. Ota boka bağırdım yine inledi buralar
hhehehe süper olur berremmm
Cücüü çoooooook teşekkür ederim bu konu hakkında hiç bilgim yoktu sizin yazılarınızı okurken gördüm çok dikkatimi çekti...
Teşekkür eder saygılarımı sunarım hanım efendiciğim :)))
olur bebem olur birgün sende doğrusunu yapacaksınnn :)))
ayy kıyamam topikime yaa bizede gell
anladım bitanemm belirtisiz hamişleriz halaaaabende çok beklemiom bu ay ama insan ne kadar desede bekliyor ama günler çabucak geçmiş bile bak anlamamışımm zaten haftasonu kocişle gezmelere gidicez yıldönümü kutlamaya artık dönüşüm ya muhteşem olur ya muhteşemm
canım valla haftasonu calıştık sonram koleram didikii hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyomuşş o yüzden gün aşırı zaten öleydii ama cift cizgiyi görünce kacırmak istemedikk bugünde calışıcasss zaten persembe anniş gelioo calışmak zor olucakk bugün de calışalımm ...hayırlısı artıkk
:
olur bebem olur birgün sende doğrusunu yapacaksınnn :)))
ayy kıyamam topikime yaa bizede gell
anladım bitanemm belirtisiz hamişleriz halaaaabende çok beklemiom bu ay ama insan ne kadar desede bekliyor ama günler çabucak geçmiş bile bak anlamamışımm zaten haftasonu kocişle gezmelere gidicez yıldönümü kutlamaya artık dönüşüm ya muhteşem olur ya muhteşemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?