bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

pazar öğleden sonra gördüm canımm valla calıştık bakalım zeytin gözlüm gerisini Rabbime bıraktıkk inş.. olurr ....

ayy saoll balım valla benide aydınlattın ne kaday cahil kalmışımm

ayy ivit zeytinim cok kolaymışş berrem sağolsun valla

hissediyommm gelecekkkkkkkkkkkkkkkk gelmezse çok küsücemmmm
geleceeeekkkkkkkkkkkkk :92::92:yelkenler foraaaa

çok kış gelmeden yapalım bencee en ortak nokta bursa gibi duruyor tabi istanbula gelirseniz bütün kapılarımı açarım sizeeeeeeeee
bende onu diyomm işte topişş günüü valla yapalım kıss ne zman

ayyy evet fotoğrafçı benim zatenn en güzellerini çekip herkesi kıskandırcazz
valla en kısa zamanda görüşelim koleramm sonrada burda resimlerimzii gösterelim kıslara onlarda dayanamayıp hepsi gelsin bursaya beraber oturalım gezelim tozalım ohh ne güzel olur yaaa

estağfirullah kuzum benim..
kaç gün kalcak kayınvaliden cucum..?

bilmiyom kii balımm sonuclara bağlı ii cıkarsa kalmaz cok inş. ii sonuclar alırıss ...:18:
yaa kalsın seviyom ben kayınvalidemii ii anlasıyoss bide yalnızım ya ben kim gelse bayram ediyomm

ivit ivit cok kış soğuk olmadan yapalımm zaten ben gelcem kuzumaaaa

işaret koymuşsan ondan çıkmıştır reçelim...

bilmiyom bi hatalar yaptım ama neyse öğrencesss balımm

koleraaaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmmmm anlat bakim belirti var mıı hiiççççç

madamım ben adetimi hiç takip etmedim bu ay. Yumurtlama günüde takip etmedim. Gebe kalmak için bi çaba da sarfetmedim. Açıkçası salladım. Sonra ay sonu geldi la dedim kendi kendime ben adet olmadım sanki. Telefonumdaki ajandama baktım son adet tarihime abowwww 1 gün geçmiş.
Test aldım cumartesiydi. Pazar sabahı yaptım. Bi baktım 2. çizgi belirmeye başladı.

Madamım sevindim çok sevindim ama içim bi tuhaf ne bilim. şöyle 4 aylık olmadan içim rahat etmicek heralde.

Belirtim şunlar,

memelerde şişkinlik ama adet geçtikten 3-4 gün sonra başladı.
Açlık ben hepppp açımmm acayip mide kazıntısı çekiyorum. Günüm geçmeden 1 hafta önce başladı.
Az az mide bulantım var ama psikolojikmi bilmiyom.
Bide geçenkinde de böleydi. Günüm geçmeden 1 hafta önce çok asabi oluyorum. Ota boka bağırdım yine inledi buralar

valla en kısa zamanda görüşelim koleramm sonrada burda resimlerimzii gösterelim kıslara onlarda dayanamayıp hepsi gelsin bursaya beraber oturalım gezelim tozalım ohh ne güzel olur yaaa

hhehehe süper olur berremmm

oyy sen püreyii daha yenimii yidin canımcım ya valla daha yemek lafıı etmeye korkuyomm nede olsa hamişler var aramızda can buceker valla
ama canın bişiy cekince mutlaka ye zeytinim zaten asıcık yiyon bide erteleme bunu hemencik yi yiyin gariii yapamıyosann annişin yapsın yollasın olmadı dışarda ye ama yeee

pazar öğleden sonra gördüm canımm valla calıştık bakalım zeytin gözlüm gerisini Rabbime bıraktıkk inş.. olurr ....
ayy ivit zeytinim cok kolaymışş berrem sağolsun valla

bugünde çalış bak mutlaka. gördükten sonra 3 gün üst üste. bugünde çalış sonra gerisini rabbim bilir.

hissediyommm gelecekkkkkkkkkkkkkkkk gelmezse çok küsücemmmm
:

küsme annesiiiii. o daha çok minnak. naz yapıyo. bende gelecek gibi hissediyorum ama gelmezsede küsme ona.

bilmiyom kii balımm sonuclara bağlı ii cıkarsa kalmaz cok inş. ii sonuclar alırıss ...:18:
yaa kalsın seviyom ben kayınvalidemii ii anlasıyoss bide yalnızım ya ben kim gelse bayram ediyomm

inşallah ii çıkar canım korkmayın..
ne güzel sev tabi canım benim ama çok kalıp sen buraya gelmezsen ben sevmem senin kayınvalideni..

canımmmmmmmm bizde seni seviyoruz..haklısın aslında hiç birbirimizi görmediğimiz halde sanki akraba gibi ilginç inş buluşmakta nasıp olur

Cücüü çoooooook teşekkür ederim bu konu hakkında hiç bilgim yoktu sizin yazılarınızı okurken gördüm çok dikkatimi çekti...

Teşekkür eder saygılarımı sunarım hanım efendiciğim :)))

Son düzenleme:

olur bebem olur birgün sende doğrusunu yapacaksınnn :)))
yaa sana yazdığımm nidennn alıntıdaa cıkmış ya beceremedimm yaa

ayy kıyamam topikime yaa bizede gell

ivit ivit cok kış soğuk olmadan yapalımm zaten ben gelcem kuzumaaaa

bilmiyom bi hatalar yaptım ama neyse öğrencesss balımm

anladım bitanemm belirtisiz hamişleriz halaaaa bende çok beklemiom bu ay ama insan ne kadar desede bekliyor ama günler çabucak geçmiş bile bak anlamamışımm zaten haftasonu kocişle gezmelere gidicez yıldönümü kutlamaya artık dönüşüm ya muhteşem olur ya muhteşemm

ayyy ni dimikk sekerimm ayy bu ne kibarlıkk ayolll
bilmediğimiz konulardaaa yardımcı olcass birbirimize tabeee nolcekk yaneee

dönüşün muhteşem olur inşallah meleğimmmmmmmmmm bat ni zaman

normalde öyle evet hergün çalışmak kalite azaltır. ama ovulasyonda çift çizgiyi görene kadar gün aşırı. 2 günde 1 yani. ama çift çizgiyi görünce 3 gün üst üste ben araştırdım öyle öğrendim. öyle yaptık o ayda zaten. veee olduuuu. minnak geldiii. seninkide gelecek.

ben gelicemm zatenn minnoşumaaa
oyy yıldönümüymüşşşşş bu minnoşunn haftasonu muhteşem geliceksin sonuc nolursaa olsun hem bize hergün bayramm dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…