- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.421
kuzucuklar nasılsınız
kar çok güzel yağdı fakat ben çok istememe rağmen eğlenemedim kocişim benim motorlu kurye pazartesi akşam yolla erken çıktı ama sonra saatler geçti gelmedi telefonu da kapalıydı tabi ben meraklandım camlarda bekledim. sonra arkadaşım aradı biz kocişini almaya gidiyoruz diye ben tabi şok kesin kaza yaptı dedim bana söylemiyolar attım kendimi bende gidicem diye karların üstünde hem ağlıyorum hem koşuyorum mahvoldum. sonra araba yollammışlar bana aldılar beni ama yanına götürmediler. kaza yapmamış allahtan sadee yol çok karlıymış motor gitmiyomuş sağsalim geldi şükür.
ben bu aralar hem çok hassasım hemde moralsiz ama bunu sadece kocam anlıyor ben onu merak ederken sanki hakkım yokmuş gibi tepkiler gösterdi kaynım tabi her akşam yüreğim agzımda ben bekliyorum kaza gecirdiğinde hastaneye ben koşuyorum abisi olarak herşeyi en son öğrenen şimdi bana metanetli olman gerek diyo çok sinirlendim. ayrıca kürtaj olduğum gün hamile olduğunu müjdeledi eltimin annesi nispet gibi o sıra ben ne duygular içindeydim kimseye belli etmedim. artık güçlü görünmekten yoruldum
içimi dökmek istedim size başınızı şişirdimse kusura bakmayın canlarım
canım benim yaa haklı olarak kaygılanıyosun eşin için.zaten hassas günler geçiriyosun. eşinden başka da kimse anlamaz senin bu durumunu. o yüzden kimseyi takma sen.konuşsun dursunlar.çok şükür ki eşine bişey olmamış.
kaynın sizinlemi yaşıyor canım.eşin yokken yanında o napıyoki senn yanında.bide kızdırmış seni bu hassas zamanında. takma sen kimseyi canım.
yok cıkmıyommm minnakım yaa evdeyim oturuyom sıcacık sıcacıkk ...
ohh afiyet olsun nide güselll olmuşturr kimbilir öle oluyoo ya yasak olan herşey tatlı geliooo önceden yemiyosan bile yasaklanıncaaa canın cekioo insanın inadına sankii
ayy benimde canım cok poğaça istiooo yapım olmazsaa az bişiyy...
bende dün didimya bamya yicess diye kociş aradııı işte yoldaykenn didim bamya var benim canım hic istemiooo tımam ben alırım bişiyler didi aşkıtom ya...
sonra hatay döneri almış dürümdeee onlarıı hüplettik ayranlaa
kuzucuklar nasılsınız
kar çok güzel yağdı fakat ben çok istememe rağmen eğlenemedim kocişim benim motorlu kurye pazartesi akşam yolla erken çıktı ama sonra saatler geçti gelmedi telefonu da kapalıydı tabi ben meraklandım camlarda bekledim. sonra arkadaşım aradı biz kocişini almaya gidiyoruz diye ben tabi şok kesin kaza yaptı dedim bana söylemiyolar attım kendimi bende gidicem diye karların üstünde hem ağlıyorum hem koşuyorum mahvoldum. sonra araba yollammışlar bana aldılar beni ama yanına götürmediler. kaza yapmamış allahtan sadee yol çok karlıymış motor gitmiyomuş sağsalim geldi şükür.
ben bu aralar hem çok hassasım hemde moralsiz ama bunu sadece kocam anlıyor ben onu merak ederken sanki hakkım yokmuş gibi tepkiler gösterdi kaynım tabi her akşam yüreğim agzımda ben bekliyorum kaza gecirdiğinde hastaneye ben koşuyorum abisi olarak herşeyi en son öğrenen şimdi bana metanetli olman gerek diyo çok sinirlendim. ayrıca kürtaj olduğum gün hamile olduğunu müjdeledi eltimin annesi nispet gibi o sıra ben ne duygular içindeydim kimseye belli etmedim. artık güçlü görünmekten yoruldum
takmamak elde değil senle mi ugrasalım bir de dedi ustune bende sana ugras diyen mi oldu dedim ben kendim giderim karda olsa kışta olsa
aynı evde oturmuyoruz onlar yakın sayılır evleri bize anlayışsız insanlar çok hemde
iyiyiz canımcımmm...
sabır canımcım ya sende cok zor günler yaşıyosun anlıyorum ama eşinide Allah sana bağışlamış...
ne patavatsız insanlarmış yaaa bosver sen takma kafana canım benim sabrett
manyak yaa tövbe tövbeee. sen kardeşini önemsemiyo olabilirsin ama ben kocamı önemsiyorum deseydin.hayret yaa. bide senin şuanki psikolojini bilmiyomu bu adamlar yaa. aman kuzum boşver ya çok muhattap olup da strese sokma kendini. madem bu şekilde tavırları çok samimi olmazsın olur biter.senn şimdi dinlenmen lazım stres yapma üzme kendini. çabucak toparlan.
kuzucuklar nasılsınız
aman çıkma sakın kuzum otur evinde. düşersin felan mazallah.
sarın battaniyeneee güzelce otur.
dün akşamda yaptım sebzeli pilavımı yanına ayran yanına da mantar yine. sonra zırt pırt yedim durdum.doktor az ye didi ya ben ha bire yemeye başladım.
bide nasıl canım böyle kekler börekler felan yemek istiyo çok finaaaa.aaahhh hamur işi yasak didi doktorum.çok şişko olmuşum ya.
nasıl acıktım nasıl acıktım bayılıcam açlıktan.kahvaltı yapmiim didim bugün ama fena acıktım.yarım saate giderim yemeğe.
oyyy kıyamam tosbikime YAAA tombiş olmuş yasak olan herşeyi canı istemiş ye kızım yaa boşverrr amaannn canın sağ olsunn senin doğumdan sonra verirsin acı çektirme kendine minnoşum
napıyosunus bakiimmmm.... madamım kendine geldinmi balım?
cucum napoonn yaaa.
kıs 1 ayda 5 kilo didi yaa.3 ay daha var.her ay 5 kilo alsam al sana 15 kilo daha. doğuramam ki öyle anammm çok fina hissettim şimdi.doktor da yime didi nasıl yiyesim var nasıl herşeyler canım istiyo. azımı tutumam lazım yoksa çok finaaaa
iyiyimm tombikim tostosumm uyyy maşallah sana yaa kız minnoş böle meyve filan ye bol bol elma ye mesela bebeğin çooookk güzel olsun sana bişi anlatiim bak benim kociş daha ilkokul 1e filan gidiyormuş televizyonda doktorun birinden duymuş elma yerseniz sürekli cildiniz güzelleşir güzel yüzlü olursunuz demiş aha bizimki bi duymuş annem diyo bana elma yetiştiremiyordubi süre baya yemiş şimdi göresi gelmiyoo
kızlar ben çok üşüyorum ayaklarım hiç ıssınmıyo delircem tatlı yemezdim kriz geçiriyorum şimdi tatlı diye kanım düştü galiba benim hiç üşümezdim ben
elma canavarı olmuş seninki. ama işe yaramış güzel yüzlü olmuş maşallah. rabbim sana bağışlasın.
meyve yiyorum aslında ama iş yerinde de pek yenmiyo yaa.3 kişiyiz.getirirsem onlara da getiriyorum.onlara vermeden tek ben asla yiyemem hiçbişey. herzamanda 3ümüze birden getiremiyorum meyve ondan pek yiyemiyorum bu aralar. akşamları evde yiyorum ama.
kuzu tansiyonum düşüyo yaa neden acaba.çok uykum geliyo tansiyon ölçüyorum 9-5 felan çıkıyo.benm hep 12-8 12-7 olur normalde.düşüyo diye böyle kafamı kaldıramıyorum galiba.
aminn canım aminn kocişlerimizi bizlere bağışlasın ayırmasın rabbimm.........
bence sen herkese vermektense meyveyi soy bi tabak hazırla kendine arkadaşlar buyrun meyve yiyelim de öle daha mantıklı sende benim gibisin önce herkese dağıtırım kalırsa kendim yerim
sıkı giyin canım battaniyeye sarın yat dinlen.tatlı bişeyler ya bişey olmaz.bide bol bol meyve ye cnm.vitamin al bolca
ben ne bilim zeytinim yaa valla içim acııdı bu sefer
hatta itiraf ediyorum size süpriz yapıcaktım ama iice emin olmadan söylemek istemedim 2 gün önce test yapmıştım pozitifti
ikinci çizgi bariz çıkmıştı anında hemde ama dün akşam yaptım negatifti bu sabah yapıcaktım gerek kalmadı zaten
battaniye ile bütünleştim ben nereye o oraya patik filan giyiyorum hatta petek yaktım ayrıca odaya olmuyo sıcak suyla yıkıyorum biraz geçince yine üşüyo ayaklarımda üşüyünce sancım oluyo belimede vuruyo ağrısı gidip yemeklerimi yapıyım tatlı bulup yapsam ii olcak hafifinden
ayy dikkat et canım yaa üşüme sancılanma.senn evde şehirden uzaktı dimi. daha soğuktur oralar. nerde oturuyosun sen? ormana felan yakınsan hepten soğuk olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?