bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım benim yaa haklı olarak kaygılanıyosun eşin için.zaten hassas günler geçiriyosun. eşinden başka da kimse anlamaz senin bu durumunu. o yüzden kimseyi takma sen.konuşsun dursunlar.çok şükür ki eşine bişey olmamış.
kaynın sizinlemi yaşıyor canım.eşin yokken yanında o napıyoki senn yanında.bide kızdırmış seni bu hassas zamanında. takma sen kimseyi canım.

takmamak elde değil senle mi ugrasalım bir de dedi ustune bende sana ugras diyen mi oldu dedim ben kendim giderim karda olsa kışta olsa
aynı evde oturmuyoruz onlar yakın sayılır evleri bize anlayışsız insanlar çok hemde

aynen ya ne yasaklanırsa onu yemek istiyosun.
ben zaten tatlı hamur işi felan yemiyodum ki.şimdi yeme dedi ya doktor off neler yemek istiyorum anlatamam yaa.
ii yapmışsınız canım değişiklik olmuş. ama kocişde rejimi bozmuş oldu he
off dayanamıyorum çok fena acıktım.kahvaltı etmdim dayanırım diye ama daha fazla dayanamıyorum.ben gidim yemek yiyim gelim.

iyiyiz canımcımmm...
sabır canımcım ya sende cok zor günler yaşıyosun anlıyorum ama eşinide Allah sana bağışlamış...
ne patavatsız insanlarmış yaaa bosver sen takma kafana canım benim sabrett

manyak yaa tövbe tövbeee. sen kardeşini önemsemiyo olabilirsin ama ben kocamı önemsiyorum deseydin.hayret yaa. bide senin şuanki psikolojini bilmiyomu bu adamlar yaa. aman kuzum boşver ya çok muhattap olup da strese sokma kendini. madem bu şekilde tavırları çok samimi olmazsın olur biter.senn şimdi dinlenmen lazım stres yapma üzme kendini. çabucak toparlan.

iyiyiz canımcımmm...
sabır canımcım ya sende cok zor günler yaşıyosun anlıyorum ama eşinide Allah sana bağışlamış...
ne patavatsız insanlarmış yaaa bosver sen takma kafana canım benim sabrett

insanlar gerçekten garip oluyo en iyi tanıdığınız eşinizin kardeşi bile ondan çok çok farklı oluyo eşim o kadar dikkat eder ki insanları kırmamak için ama abisinde zerresi bile yok ben onların çocukları olmadı önce ben hamile kaldım diye yanlarında bebekle ilgili konuşmuyorduk bile onlarda nasılsın diye sormuyodu zaten ama sağ olsunlar hastaneden cıktıgım gun ziyarete geldiğinde söyledi karısının hamile oldugunu 2 gün bekleyemedi

kociş gelio gidip avm den bişiyler bakıcass kocişe sizi seviyom görüşürüsss minnoşlarımm
madamım kuzum daha iyisin dimee aklım sendee muckkkkk

canım benim yaa nasıl korkmmuşsundur eminim kaynına gıcık oldum kıskanç ve fesat insanlar nolcaak bidaha hamile kaldığında kimselere söylemeyin kocişinle ben bu nazara çok innanıyorum gerçektenn sen metanetli ol sen sabrını göster rabbime bırak onları da sonunda sen kazanacaksın
oyyy kıyamam tosbikime YAAA tombiş olmuş yasak olan herşeyi canı istemiş ye kızım yaa boşverrr amaannn canın sağ olsunn senin doğumdan sonra verirsin acı çektirme kendine minnoşum

oyyy kıyamam tosbikime YAAA tombiş olmuş yasak olan herşeyi canı istemiş ye kızım yaa boşverrr amaannn canın sağ olsunn senin doğumdan sonra verirsin acı çektirme kendine minnoşum

kıs 1 ayda 5 kilo didi yaa.3 ay daha var.her ay 5 kilo alsam al sana 15 kilo daha. doğuramam ki öyle anammm çok fina hissettim şimdi.doktor da yime didi nasıl yiyesim var nasıl herşeyler canım istiyo. azımı tutumam lazım yoksa çok finaaaa

iyiyimm tombikim tostosumm uyyy maşallah sana yaa kız minnoş böle meyve filan ye bol bol elma ye mesela bebeğin çooookk güzel olsun sana bişi anlatiim bak benim kociş daha ilkokul 1e filan gidiyormuş televizyonda doktorun birinden duymuş elma yerseniz sürekli cildiniz güzelleşir güzel yüzlü olursunuz demiş aha bizimki bi duymuş annem diyo bana elma yetiştiremiyordu bi süre baya yemiş şimdi göresi gelmiyoo
napıyosunus bakiimmmm.... madamım kendine geldinmi balım?
cucum napoonn yaaa.

elma canavarı olmuş seninki. ama işe yaramış güzel yüzlü olmuş maşallah. rabbim sana bağışlasın.
meyve yiyorum aslında ama iş yerinde de pek yenmiyo yaa.3 kişiyiz.getirirsem onlara da getiriyorum.onlara vermeden tek ben asla yiyemem hiçbişey. herzamanda 3ümüze birden getiremiyorum meyve ondan pek yiyemiyorum bu aralar. akşamları evde yiyorum ama.
kuzu tansiyonum düşüyo yaa neden acaba.çok uykum geliyo tansiyon ölçüyorum 9-5 felan çıkıyo.benm hep 12-8 12-7 olur normalde.düşüyo diye böyle kafamı kaldıramıyorum galiba.

kızlar ben çok üşüyorum ayaklarım hiç ıssınmıyo delircem tatlı yemezdim kriz geçiriyorum şimdi tatlı diye kanım düştü galiba benim hiç üşümezdim ben

kızlar ben çok üşüyorum ayaklarım hiç ıssınmıyo delircem tatlı yemezdim kriz geçiriyorum şimdi tatlı diye kanım düştü galiba benim hiç üşümezdim ben

sıkı giyin canım battaniyeye sarın yat dinlen.tatlı bişeyler ya bişey olmaz.bide bol bol meyve ye cnm.vitamin al bolca

aminn canım aminn kocişlerimizi bizlere bağışlasın ayırmasın rabbimm.........
bence sen herkese vermektense meyveyi soy bi tabak hazırla kendine arkadaşlar buyrun meyve yiyelim de öle daha mantıklı sende benim gibisin önce herkese dağıtırım kalırsa kendim yerim

evet önce arkadaşlara veriyorum kalırsa yiyorum kalmazsa da ben yedim diyorum napim yaa huyum öyle herkes yicek sonra ben yicem.

uff madamım yaa bu hafta anne bebek fuarı vardı.yarın başlıyo.haftasonu oraya gidecektik bebek odası felan bakmaya.uzun zamandır bu haftayı bekliyorum. ama eşimin ailesi aradı evi taşıyoruz hafta sonu yardıma gel diye.o oraya gidecek.aksi gibi annemler felan da boluya gidiyo cumartesi sabahtan. onlarda yok benimle fuara gidecek kimse yok yaaa. ufffff.bende tek başına gidemem.

sıkı giyin canım battaniyeye sarın yat dinlen.tatlı bişeyler ya bişey olmaz.bide bol bol meyve ye cnm.vitamin al bolca

battaniye ile bütünleştim ben nereye o oraya patik filan giyiyorum hatta petek yaktım ayrıca odaya olmuyo sıcak suyla yıkıyorum biraz geçince yine üşüyo ayaklarımda üşüyünce sancım oluyo belimede vuruyo ağrısı gidip yemeklerimi yapıyım tatlı bulup yapsam ii olcak hafifinden

Canımm benim, üzülme lütfen, ama sen yine de temkinli ol ilaç falan içme, yine ümitlenme ama ben çok kişi duydum üstüne görme yaşayıp 3.5. aylarında öğrenen hamile olduğunu. Gerçi bugünkü test negatif çıkmış ama bence eve gidince tekrarla eğer yine yoksa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin ve doktora sormanda fayda var. Her işte bi hayır vardır, bunu unutma tatlım Allah herşeyin en hayırlısını versin inşallah.

ayy dikkat et canım yaa üşüme sancılanma.senn evde şehirden uzaktı dimi. daha soğuktur oralar. nerde oturuyosun sen? ormana felan yakınsan hepten soğuk olur.

ayy dikkat et canım yaa üşüme sancılanma.senn evde şehirden uzaktı dimi. daha soğuktur oralar. nerde oturuyosun sen? ormana felan yakınsan hepten soğuk olur.

evet uzak biraz çatalca ya yakın ama göl kenarı olduğu için çok soguk deil tepeler daha soğuk evim de sobalı bol bol yakıyorum çok ıssınıyo hatta kombiden daha sıcak oluyo yakı derdi yok yani ayaklarıma kedimi oturtuyorum o biraz ıssıtıyo zibidi işe yarasın azıcık annesinin ayaklarını ıssıtıyo :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…