bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

OYY BEBEĞİM VALLA haftasonu iki günde misafirim var olmayaydı valla ben gelir götürürdüm seni süper olurdu yaaa bende bakardım oğluşumuz için bişiler yakın bi arkadaşın yokmu kuzenin filan bulursun birini hadi telefon listeni kurcala bi bakim sen
yaa snekim hiç sorma yaa komik bi durumdayım gelgitler yaşıyorumm resmen sabah delirmek üzereydim de şimdi iyiyim HAYIRLISI DİYORUM NASİP KISMET BÖYLEYMİŞ BU AY DA DEMEKKİ

hmm o zaman sen büyükçekmece tarafındasın çatalcaya doğru. ama o taraflar istanbul içine göre daha soğuk zaten.ben evlenmeden önce beykent de oturuyodum.orası bile istanbul içine göre çok soğuk.annemler orda hala.bende torium avm varya.orda oturuyorum.bilirsin oraları.biz sennle yakın sayılırız ya.
kedicik ısıtsın seni tabi yaa. işi ne hep sen mi ona bakıcan oda sana baksın biraz.

sağol bitanem söylemen yeter.hem sana çok uzak kıyamazdım sana ta buraya gel git yapmana. hava alanının orda cnr fuar varya orda olacak. arkadaşım var da evli.hem kimseye diyemem çalışıyolar haftasonlarını kendilerine ayırıyolar benimle gelin demek olmaz şimdi.
eşime dedim cumartesi zaten yarım gün çalışıyoruz.işten sonra fuara gitsek.sonra istiyosan akşamdan git istersende pazar sabahı erkenden kalkar gidersin felan.oda yetişmez falan dedi ama bakalım belki ikna olur.
kayınpederime felanda kızdım aslında. eşimin zaten hep beli ağrıyo.şimdi 5.kattalar taşındıkları yer 6. kat ve asansörleri çok çok küçük hiçbir eşya sığmıyo. kayınpederiminde beli rahatsız şimdi eşimle dayısı okadar ağır eşyayı 5. kattan indirip 6. kata çıkaracaklar. sonra çektiği ağrıları ben görücem onlar görmeyecek tabi.

kayabaşından sonra arnavutköy var oradan da uzaktayız yanı marmara denizine değilde karadeniz kıyısına yakınız terkos gölü kıyısı bilirim oraları abimde beykentte oturdu oralar istanbulun en yüksek noktası ondan en önce oraya kar düşer beykent burdan yarım saat sürüyo hadımköy yolundan

üzülme zeytinim dikkat eder kociş kendine korursa kendi korur kendini çok ağır yükler kaldırmaz tembihle sen şimdi babasına da gelemem diyemez

üzülme zeytinim dikkat eder kociş kendine korursa kendi korur kendini çok ağır yükler kaldırmaz tembihle sen şimdi babasına da gelemem diyemez
ben eşimi iyi tanıyorum hiç ama hiç düşünmez kendini paralar o eşyaları taşıyana kadar. bende evde kafayı yerim artık.zaten taşıyacak kimsede yok başka. nakliye firmalarıda baya fazla fiyat istemişler.şuanda da durumları pekiyi değil. o yüzden eşime dediler evi taşı diye.
kızlarr ben çıkıyorum çok şükür akşam olduu öpüldünüzz minnoşlar

sabaha inşallah hayırlı haberle gelirsin canım yaa.

Kızlar naaşınız. Özledim canlarım işyeri müsait olmuyor açamıyorum topiki madamim moralini bozma olacak hayirlisiyla hepnizi öpüyorum yirimbensizi

günaydıınn canımm iyi haberlerle gelmek isterdim amma test filan yapmadım çünkülüm benim kırmızılar baya baya gelio yaneee

günaydın kızlar....bursada lados olucak derken kar yağdı akşam sonra don oldu heryer buz pisti gibi...
madamım nasılsın durumlar nasıl merak ettim çok...:26:resimlerinize bayıldım çok güzel canım gerçketn parkada bayıldım yaa ne kadar güzel bi yer orası....

günaydın bebeişkomm benim kırmızıllar netleşti tatlım test filanda yapmadım bu yüzden başka bahara artık sizleri bekliyorumm ben şidi kendimden geçtimm tatlımm
burada buz gibi valla yaa akşam bizdede yağdı ama çok diil yerler buzlu valla dediğin gibi minnoş
evet bizim parkımız çok güzeldir evimizin yanında hemen yazın çok güzel oluyor ama kışın kar yağdığında ilk defa gördüm çok başka güzelmiş gerçekten

inşallah bi gün buluşuruz da o parkın keyfini çıkarırım minnoşum yaaa....
olsun hayırlısı olsun tatlım sakın sıkma canını ne zaman hayırlıysa o zaman gelecek miniklerimiz..hiç üzmeyelim kendimizi rabbim büyük...
bende kendime anlam veremiyorum madamım acayip bi rahatlık var anlatamam reglime 4-5 gün kaldı aklımın ucundan bile geçmedi acaba varmı bişey diye ama bugünbelim ağırıyo aynı regl olucakmışım gibi hayırlısı olsun ...

hiiiç takmaa tatlımm gerçekten akışına bırakk hayırlısıı neyse o olsuunn
bende tınlamıyorummmm
birgün elbet buluşacağız tontişimmm

günaydıınn canımm iyi haberlerle gelmek isterdim amma test filan yapmadım çünkülüm benim kırmızılar baya baya gelio yaneee
yaaa :44::44: hayırlısı bitanem yaaa. önümüzdeki aya kısmetse artık. senn vücutta hepten değişmeye başladı yaa. bi geç geliyo bi erkenden lekelenme yapıyo.naptığını şaşırdı vücut neyse kuzum üzülmek yok. kısmet artık. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin minnoş.
şimdi cucumun berremin hayırlı haberlerini bekleyelim o zaman. önümüzdeki ayda seniiinnn.

günaydın tatlım. aman dikkat et buzlu havada dışarılara çıkmayın canım.nolur nolmaz düşüpte popişi kırmayalım dime
istanbuldada anadolu yakasında yağmış. bizde hiç yağmadı.

sağolasın tatlımm yok çok üzülmüyorum napim artık beklemeye devam -

hiiiç takmaa tatlımm gerçekten akışına bırakk hayırlısıı neyse o olsuunn
bende tınlamıyorummmm
birgün elbet buluşacağız tontişimmm

inşallah tontişim ya inşallah hayırlısı olsun biz seni çok sefiyoz sen sakın üzülme tımammı....

günaydın tatlım. aman dikkat et buzlu havada dışarılara çıkmayın canım.nolur nolmaz düşüpte popişi kırmayalım dime
istanbuldada anadolu yakasında yağmış. bizde hiç yağmadı.

zeytinimmm napıyosun..?
valla sorma kuzum geçen akşam markette gittik geldik evin önünde karla oynuyodum koçiş gel bak kayıcaksın dedi yok bişi olmaz dedim sonra bi yere yapıştım hemen koşarak geldi aşkım diyo gülemiyo kzııcam diye ben bi kahkaha atmaya başladım oda başladı gülmeye allahım teşekkür ederim canını acıtmadan ceza verdin benim karım beni hiç dinlemiyo diyo...

Son düzenleme:

yaa işte kocişin sözünü dinlemezseeeennn öyle düşersin işte. kıyamam korkutmuş çocuğu bide gülemiyo kızacaksın diye.çatlak yaa. sıkı disiplin hakim sanırım. dominant berre
ama iyi ağrısız sızısız uyarmış seni ya popişe bişey olsaydııı

sağolasın tatlımm yok çok üzülmüyorum napim artık beklemeye devam -

ivittt bekleyelim bakalım hep berabeerrr. teker teker gelsin hepinizden güzel haberler artık. heyecanla bekliyoruz oğluşumla. bu ay birinizden gelecek ama bakalım ben senden umutluydum olmadı. bakalım berrem cucum felan hangisi allahın izniyle. belkide ikisi deee

ayyy hadi bakalımm inşallah yaa ikisinden de ggelsin dileğim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…