bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yaa acaba diyorum bu ay rahim filmi mi çektirsemm aranızda çektiren varmı ya da çevresinde nasıl bir süreç izleniyooo ağrılı sancılı bişimi

yok çok fazla dominantlık yok ama eğer gülseydi bütün akşam ona surat yapardım ben düştüm sen güldün diye...bazen tutuyo ama benimde akşam çok güzel kar yağıyo hadi gel çıkalım diyorum yüreyelim çok güzel yağıyo diyorum yerler buz olmaz diyo sonra baktım arkadşını arıyo yanına gidicek dedim eğer beni götürmüyosan sende çıkmıcaksın dedim gitmedi sonra...normalde dinlemez ama dinleyeceği tuttu..

yaa acaba diyorum bu ay rahim filmi mi çektirsemm aranızda çektiren varmı ya da çevresinde nasıl bir süreç izleniyooo ağrılı sancılı bişimi

canım ya doktorun istediyse çektir bencede.hem öyle abartılacak bi ağrı olmuyormuş.benim arkadaşım çekilmişti. fındıkzade de radyomar mı radyotom mu tam hatırlamıyorum da bi yer varmış hiç ağrı hissetmiyormuşsun.
ağrıyla çektirirken kendini sıktığın için de tıkalı gibi felan görünebiliyomuş canım. o yüzden ağrısız bi yer bul öyle çektir derim ben bitanem.

nasılsınız canlarım....
madamım kuzum kırmızılar gelmişş önümüze bakıcaasss bebeğimm sen sakın üzülüp sıkma kendini tımammı meleğimmmm...
zeytinimnasılsın minnoş, amcanın son durumu nasıll:44:
berroşum nasılsın balım

canım bende eğer önümüzdeki ayda hamile kalmazsam mart sonunda çektirmek istiyorum ama çevremde çekilenler var biraz ağrılı bi süreç yani birde eğer tıkalı değilse tüpler acımıyormuş pek regl ağrısı gibi oluyormuş...

geldi bebem geldii napalımm valla uff diyorum artıkk
sen napıyosun nasılsınn
amaaann eminim şuanki içimin acıdığı kadar acımaz herhalde diye düşünüuyorumm

hımm evet duymuştum onu tatlım bende bakalım benim doktoruma gidicem sanırım karar verirsemm

geldi bebem geldii napalımm valla uff diyorum artıkk
sen napıyosun nasılsınn

geldim tabiii kuzumm
ufflama kuzum ya inş. bu son kırmızı kart olurr bebemmm
sen rahim filmini çektir kuzumm öle cokta bi acısı yokmuşşş ya güvenilir bi yerde yapılırsaaa bişiy olmazzz tatlım benim....
bende napımm kuzum ya cumartesi yolculuk var sanırımmm öle bi ton sey yıkadımmm onları ordan oraya taşıyom kurusun diyeekurusunda ütü yapcam akşam
valizleriii hazırlıyımm yavaştan bugün sonra unutuyomm...
yarında asıcık sacımı kestirikyim didim ama kıyamıyomdaa asıcık kestircem ama kuaförler asıcık diyonnn bi sürü kesiolarr

nasılsınız canlarım....
zeytinimnasılsın minnoş, amcanın son durumu nasıll:44:

günaydın bitanem.iyiyim ben artık şiştikçe sıkıntılar başladı normal olarak.o yüzden çok şükür diyim.
amcanın durum iyi değil canım. yarın ameliyata alınacak. doktorlar devlet hastanesine götürülmesine izin vermedi. bilinç kapalı bide diyalize bağladıkları için ambulansta bile ölebilir götürmeniz tehlikeli felan demişler çocuklarına.onlarda korkmuş şimdi kendine gelmeden devlete götürmeyiz diyolar.
bence özel hastanenin uydurması o.3 hastane gezdirdi kendileri halbuki o zaman ölmedi ambulansta da şimdi mi ölecek. 3 hastane de aynı kişiye ait kendi arasında gezdiriyolar.
devlet hastanesine çıkarmak istiyoruz dediler diye şimdi hemen acil ameliyat yapıcaz yarın kırıkları felan zarar vermeye başladı felan diyorlar.9000tl istiyolar ameliyat için de.arkadaş nasıl öderim diye çıldırıyo şimdi.

ivit göbiş büyüyünce dahada zorlaşıyoo hayat canım yaa hamiş yastığı alsana bi tane rahat rahat uyursunn canımcım....
Allahım yarabbim ya dicek laf bulamıyommm Allah yardımcıları olsun her iki tarafında inş...dua etmekten başka bişiy gelmiyoo eldenn

ivit göbiş büyüyünce dahada zorlaşıyoo hayat canım yaa hamiş yastığı alsana bi tane rahat rahat uyursunn canımcım....
Allahım yarabbim ya dicek laf bulamıyommm Allah yardımcıları olsun her iki tarafında inş...dua etmekten başka bişiy gelmiyoo eldenn

niye bu kadar harap ediyosun kendini madamım sen düşük yaptığında bile güçlü durdun dimdik durdun bize üzülmeyin dedin şimdi niye böyle yapıp üzüyosun bizi..
bu topiğin adını ne hakkını verelim lütfen.
o filmden sonra hamile kalan çok kişi var inşallah hayırlısı olur sen bi gebelik yaşadın zaten ben tıkalı olmadığını düşünüyorum ama yinede için rahatlasın meleğim..

hoşgeldin meleğim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın..?

ooo yolculuk var dimek çok kalacakmısınız tatlımm kocişin memlekete dime gidionjuss
kuaföre söle kırık aldırcam sadece bir parmak de yoksa patlatırm kafanı dersin
bütün hastane masraflarını sizin arkadaş mı ödüyor

hosbuldum balımmm cok sükür iyiyimmm minnoşş napım evdeyimm ...

tamam minnoşummmm

ivit kuzum kocişin memleketine gidiyos inş... 15 gün falan kalıcass sanırım bebemm
öle yapcamm artıkk napimm kırıklarım cok bide asıcık model versin didim katlı kestirsem mi acaba yaa kullanabilirmiyimm
patlatırımmm kafasın vallaaaa

oohhh gidin tabi yaaa ne güzell değişiklik olsun sizede hamiş haberini orda alırsın o zaman inşallahh bebişimm

sorma canım yaa yatsan yatılmıyo kalksan kalkılmıyo midem çok fina yanıyoo.zırt pırt orama burama sancı giriyoo.tansiyonum düşüyoo bide ha bire bacaklarım ayaklarım yüzüm felan şişiyoo amma dertliymişim dime

aynen öyle canım söylenecek laf bulamıyo insan.allah hastanelere düşürmesin. özellerde işini biliyo bi korkutmuşlar gözlerini.baktılar çıkaracaklar hemen ameliyata almamız lazım dediler.öncede ayılmadan ameliyat yapamayız diyolardı.devletten fazla fazla yoğun bakım parası alıyolardı.şimdi tırstılar çıkarıcaz diye.hemen ameliyat yapmamız lazım diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…