bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hoşgeldinn tatlımmm ceylinaz nasıll başka çocuğun vardı dimi senin araları nasıl anlaşıyorlarmı

hoşbuldk tatlm kızım uyuyor bende sizlre bakayım dedim evet 4yaşında oğlum var kardeşi yokmuş gibi davranıyor görmezden geliyor bende tedirgin oluyorum allahtan hırçınlaşmıor alışır inşaallah ama yalnız bırakamıyorum bebekle

hosbuldum balımmm cok sükür iyiyimmm minnoşş napım evdeyimm ...

ni güzel hazırlık yapıyon demek kuzum ben çok seviyorum ya yolculuk yapmayı sonra valiz hazırlamayı felan...
keşke bizde bi yerlere gitsek koçişe dedim sevgiler gününde ağvaya gidelim diye soğuk diyo

tamam minnoşummmm

heeh şöle yaa ben senin pozitf olmana alışığım madamım negatif görünce seni bi acayip oluyom üzülüyom çok...

herkese merhba nasılsınız güzel hatunlar

hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl.?

oohhh gidin tabi yaaa ne güzell değişiklik olsun sizede hamiş haberini orda alırsın o zaman inşallahh bebişimm

gidelimm kuzum valla değişiklik olucak bizedee ortamımız değişsin biraz.... bilmem inş.. kuzum hayırlı haberler veririm sizeee inş. gelir

Allah yardımcım olsun minnoşum yaa zor ama sonu güselllll
amin ya Allahım hastanelere düşürmesin böle düşüncee işteee ne isterlerse onu yapıyolar yinede iiki varlar yaa ne bilim cok zor bi durumm inş. iki tarafta en az zararlaaa atlatır amca iyileşirrr inş..
bu ay sefer ayıymışş kaza ayıymış yaniii kızlarr bol bol cevremizdekilere yardım etmemiz lasımmışşş Allahım kazadan beladan korusun hepimiziiii

madamım kırmızılar gelmiş sanırım ama bu bile nimet tatlım senin daha önce gebelik olmuştu demekki bi problem yok meleğin gelcek ama nazlı biraz annesi üzülme lütfen stres bütün vücudu etkiliyor..

ivit güsell oluyoo heyecan oluyoo insanın içindeee bende severim yolculuk yapmayıı kocişlee hele
olsun be soğuk olsun nolcakkk sankiii o da farklı bi ortam olurrr ikna et valla kacın bi yerlereee balımm

bizde çok iyiyiz canım koklarım tabi teyzesi göbişimiz düşmeyince banyo yapmadk ama yinede mis kokulu

ayy onların kendine has kokularıı varyaa istediği kadar yıkanmasınn miss kokarrr meleklerrr canım yaa sen nasılsınn neler yapıyosunuzz nasıl geciooo iki cocukla hayat

ayy onların kendine has kokularıı varyaa istediği kadar yıkanmasınn miss kokarrr meleklerrr canım yaa sen nasılsınn neler yapıyosunuzz nasıl geciooo iki cocukla hayat[/QUOTE]

aslında zor ama oğlum gündüz kreşte biraz dinlenebiliyorum ama dikiş çok olunca rahat değilim henüz 9 dikişim var ama napalım katlancaz artık

ayy onların kendine has kokularıı varyaa istediği kadar yıkanmasınn miss kokarrr meleklerrr canım yaa sen nasılsınn neler yapıyosunuzz nasıl geciooo iki cocukla hayat

aslında zor ama oğlum gündüz kreşte biraz dinlenebiliyorum ama dikiş çok olunca rahat değilim henüz 9 dikişim var ama napalım katlancaz artık[/QUOTE]

ivit iyikide kreşe gidiyomuşşş canımcım ya...
Allahım gücünü kuvvetini arttırsın canım yaa 9 dikiş var hımm sezeryan gibi bi nevi kendine dikkat et canımmm

geldi tatlım yaaa bu ay ümidim yıkıldı valla yalan yok ama iyiyim şimdi normalime döndüm yine
madamım kırmızılar gelmiş sanırım ama bu bile nimet tatlım senin daha önce gebelik olmuştu demekki bi problem yok meleğin gelcek ama nazlı biraz annesi üzülme lütfen stres bütün vücudu etkiliyor..

bütün hastane masraflarını sizin arkadaş mı ödüyor
malesef öyle canım. karşı tarafın durumu da kötü zaten.amca da 6 aydır işsiz miş yeni girmiş bi işe.
aslında arkadaş ödemese ödemez çünkü bi suçu yok. yayaya yasak bi yerde kaza oldu.ama işin vicdan boyutu var. bide amcanın oğulları arayım şukadar para istiyolar felan diyo.geçen de 500 tl bi tahlil parasımı ne almışlar.dünde aradılar bizim paramızı ver cebimizde paramız yok felan dedi.arkadaş şirketten borç aldı gönderdi para. ama bu böyle nereye kadar devam eder bilmiyorum.arkadaşımda sonuçta maaşla çalışan kire ödeyen bi insan.

inşallah dediğin gibi en az zararla düzelir herşey canım.

Son düzenleme:
ayy kıyamam yaa ama bu böyle olmazki bi kısmını verirsin suçsuzda sonuçta o kadar vicdan yapılmaz beraberce ödeyeblirler arkadaşınada yazık ama yaa olmazki böyle karşı taraf babasının suçlu olduğundan habersin sanırım

Kızlaaaar herkes nasıl iyi mi? Ben üşütmüşüm yatıyorum, boğazım ağrıyor, inanılmaz bel ve bacak ağrım var Dua edin bana bugün ilk defa keseyi görmeye gidicem akşamüstü, inşallah güzel haberlerle gelirim arkadaşlarım.

herkese merhabaalar,
madamım canım ben dun sana çok üzüldüm empatı kurmak varya onu yaşadımen derınden sonra da zaten netten çıktım tüm gun ıç sıkıntısıyla geçtı akşama da kabuslar falan ...neysekı bugun daha ıyısın..ama üzülme bızlerde anne olacağız buna inan kuzum..ben fazla duygusal oldum bu olayla beraber boyle kelımeler düğümlenıyor guıbı boğazımda sankı bırı üzülünce ve konu bebek olunca...
zeytınım senınde arkadaşına çok üzldüm ama ınşallah masrafla atlatır bu olayı buna da şükür edelim...

arkadaşlar sızlerde merhaba bır hafta daha sona erıyor..umarım guzel haberlerle dolu yenı bır hafta beklıyordur bizleri...

valla ben anlamıyorum karşı tarafı.hiççaba göstermiyolar. arkadaşım arıyo bi rapor alın şuanki durumuyla ilgilidiye 5 tane oğlu var birisi bi rapor alamadı. napcaksın raporu diyolar. arkadaş diyo başka doktorlara göstericem gerçekten bilincimi kapalı yoksa hastane mi uyutuyo daha fazla para almak için en azından bunu öğreniriz adamcağız orda sürekliilaç verdiklerinden ölecek araştıralım felan diyo.oğullarıda hastane rapor vermiyo diyo.
ne demek vermiyo yaa ben o hastaneyi yıkarım valla bana bi açıklama yapmazsa bi rapor vermezse.çok rahatlar.diyo arkadaşım yarın ameliyat diyolar bidrlarla konuşalım başhekime gidelim felan ben işteyim gelemem sen git diyo .diğer kardeşlerinden gelsinler diyo onlarda gelemez felan deliettiler iice arkadaşımı.

canım dualarım senınle inşallah keseyi görürsün güzel haberlerle donersın..Allahım yardımcın olsun..

canım benim çok geçmiş olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.yarın haber ver bize merak ederiz.

canım benim sıkma kendini.hayırlı olan zamanda inşallah gelecek melekleriniz. ben doğurmadan bikaçınız hamiş olacak ben inanıyorum.sabredin azıcık daha. düşünüp düşünüp karartma içini nolur.

OYY KIYAMAM SANA yaa hadi üzmeyelim artık kendimizi empati de kurmayalım rabbim sağlıklı evlatlar versin bizlere halimize şükredelim her daim emi minnoşumm üzülmememk elde değil ama uzatmayalım süresini bi gün filan
hayırlı haberlerini bekliyor olacağım tatlım inşallah göreceksin keseyi biliyorumm
valla Allah yardımcısı olsun tatlım işi zor gibi görünüyor

selamm canlarım ben geldim herkes iyidir inşallahh.

Snekim sen hamişmi oldun çok sevindim yaa. Allah hayırlı geblik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…