bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

iyiyiz canımcım cok sükür....gecmişler olsun snekim havalarda cok soğuk dikkat et kendine canımcım... ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyosss inş. görüceksin keseyiii bizide haberdar et tatlımmm....

miraba canımcımm inş. tatlım ya inş. hepimiz için hayırlı haftalar günler olurr

kıslaarrr bi baktım koleramda gelmiş kalabalık olmuşus birden sevindirik oldum

iyiyim minnoşum akşam olsun eve gidim istiyorum ya sıkılıyorum bu ara sen napıysınnn tontişim

az kaldıı kuzum benimm gidersinn 1 saat sonraa....
napım bende yemeğimi yaptım tavuk terbiyeledim fırına atıcammm işte götürceklerimi ayarladımm ölee şimdii bugün ne giyseme bakıyomm
yaptınmı dün kek börek bişiylerr nasıl gecti gecen

koleram sende maşallah 20 hafta olmuşsun hey gidi heyy dün gibii

madamımmm profil resmine bittim çok güzel yaa rabbim aynından nasip etsin sana innnşallahhh tez vakitte.

Zaman çok hızlı geçiyo bana da çalışmaktan anlamıyorum.

Harbiden dün gibi yaw

hosgeldinn koleram iyiyiz cok sükür sen nasılsın hamişlik nasıl gidioooo oğluşun nasılllll

iyiyim cucum bende iyi gidiyo şükürler olsun. Oğluşuma gülüyorum çok güzel bişi yiyince oynuyo

kıslaarrr bi baktım koleramda gelmiş kalabalık olmuşus birden sevindirik oldum

zeytinimmmmmmmmmm özledim hepinizi ben yaaa

biri tavık mı dedi ben tıksıındığım için yiyemiyodum tavık hamileyken şimdi canım çekti kocişe sölesemde alsın yarın yaparım nasıl yapyosun sen cucum

cok şükürr tatlımm ya.... ay yerler onu yaa maşallah hareketlii bıdışşşşş

biri tavık mı dedi ben tıksıındığım için yiyemiyodum tavık hamileyken şimdi canım çekti kocişe sölesemde alsın yarın yaparım nasıl yapyosun sen cucum

ivit ben didimtavık tavık tavık
ben tavuklara 1 baş soğan doğruyom 3 diş sarmısak rendeliyom pulbiber 1 kaşık salça asıcık sıvıyağ karabiber öle harmanlıyom buzdolabında şuan sonra borcama diziyorum biraz su ekliyomm istersen patateste koy okadar kolay benim yaptığım tarif canımcımmm
canın cektiyse hemencikk yap ye

hıımmmm nam nam olur bugün yemek var yarın artık yaparım cucu tarifini sağol cucum

cücüm bebeğim ayy dalmışım yaa bakamadım valla acaip uuykum var kuzum yaaa
valla dün akşam bişicik yapmadım tatlım ya pasta börek namına mantarlı tavk sote yanına da çıbık makarina yaptım bu akşmada kaldı bunları yicez yemek yapmıcam yanii uyurm herhalde çok uykum var tatlım siz cumartesimi gidiyorsunuz

olsun kuzum benimm ya niden bölesin sen düzelemedin meleğim ya kıyamam ben sana
iyisin sen dimiii nolur ii ol
bende tavık yapıyom bugünn tavık cafarlarıı iş başındaa
ivit sanırım cumartesiii canımcım daha net bişiy yok ama yüksek ihtimalll

ayy cücüm aslında iyiiyim ama işte içten içe moralmanım bozuk annemle konuştum bugün didim bebiş yok ben oona demiştim bu ay geleblilir belki test yaptım pozitif çıktı demiştim oda dur hemen sevinme gününü bekle dedi konuştukta üzülme kızım olucak elbet diyo ben zaten onun rüyasını gördüm dedi yani bu ay olmayacağının rüyasını görmüş benim minişim acep ne gördü akşama anlatırım didi

kız cücüm siz napıcanın 15 gün oralarda bu soğukta canınız sıkılmıyormu varmı eğlencelik yerler kişiler vs

moralini bozma meleğim gelicek meleklerimiz demekki zamanı diil napalımm...
oyy ya annişler cok seker oluyoo cokkk canım annişim nasıl ösledimm valla...
kuzum cok eğlenceliii geciooo urfa tatillerimiz yoğun gecioo sürekli bi yerde oluyosss herkesle aram ii cok sükürrr sıra gecesine giderizz kayınvalidem götürcek beni söz verdii
kocişlede yıldönümüzde yaparıss bişiylerrr süprizz yapar o bana yer ayırtır kesinncanım aşkım benim...
bağa gidiyos orda manga yapıyoss top oynuyoss kuzenlerii cok kocişin orda hepsinde yaştaşşş böle güle oynaya geciooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…