- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.501
Kızlaaaar herkes nasıl iyi mi? Ben üşütmüşüm yatıyorum, boğazım ağrıyor, inanılmaz bel ve bacak ağrım varDua edin bana bugün ilk defa keseyi görmeye gidicem akşamüstü, inşallah güzel haberlerle gelirim arkadaşlarım.
herkese merhabaalar,
madamım canım ben dun sana çok üzüldüm empatı kurmak varya onu yaşadımen derınden sonra da zaten netten çıktım tüm gun ıç sıkıntısıyla geçtı akşama da kabuslar falan ...neysekı bugun daha ıyısın..ama üzülme bızlerde anne olacağız buna inan kuzum..ben fazla duygusal oldum bu olayla beraber boyle kelımeler düğümlenıyor guıbı boğazımda sankı bırı üzülünce ve konu bebek olunca...
zeytınım senınde arkadaşına çok üzldüm ama ınşallah masrafla atlatır bu olayı buna da şükür edelim...
arkadaşlar sızlerde merhaba bır hafta daha sona erıyor..umarım guzel haberlerle dolu yenı bır hafta beklıyordur bizleri...
selamm canlarım ben geldim herkes iyidir inşallahh.
Snekim sen hamişmi oldun çok sevindim yaa. Allah hayırlı geblik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzummm
selamm canlarım ben geldim herkes iyidir inşallahh.
Snekim sen hamişmi oldun çok sevindim yaa. Allah hayırlı geblik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzummm
kıslaarrr bi baktım koleramda gelmiş kalabalık olmuşus birden sevindirik oldum
nasılsın bebeğim keyifler ii dimeee
iyiyim minnoşum akşam olsun eve gidim istiyorum ya sıkılıyorum bu ara sen napıysınnn tontişim
evet minnoşum ya eskisi gibi tam kadroo sayılır eksikler var ama bunada şükürr
koleram sende maşallah 20 hafta olmuşsun hey gidi heyy dün gibii
hosgeldinn koleram iyiyiz cok sükür sen nasılsın hamişlik nasıl gidioooo oğluşun nasılllll
kıslaarrr bi baktım koleramda gelmiş kalabalık olmuşus birden sevindirik oldum
az kaldıı kuzum benimm gidersinn 1 saat sonraa....
Napım bende yemeğimi yaptım tavuk terbiyeledim fırına atıcammm işte götürceklerimi ayarladımm ölee şimdii bugün ne giyseme bakıyomm
Yaptınmı dün kek börek bişiylerr nasıl gecti gecen
madamımmm profil resmine bittim çok güzel yaa rabbim aynından nasip etsin sana innnşallahhh tez vakitte.
Zaman çok hızlı geçiyo bana da çalışmaktan anlamıyorum.
Harbiden dün gibi yaw
iyiyim cucum bende iyi gidiyo şükürler olsun. Oğluşuma gülüyorum çok güzel bişi yiyince oynuyo
zeytinimmmmmmmmmm özledim hepinizi ben yaaa
biri tavık mı dedi ben tıksıındığım için yiyemiyodum tavık hamileyken şimdi canım çekti kocişe sölesemde alsın yarın yaparım nasıl yapyosun sen cucum
ivit ben didimtavık tavık tavık
ben tavuklara 1 baş soğan doğruyom 3 diş sarmısak rendeliyom pulbiber 1 kaşık salça asıcık sıvıyağ karabiber öle harmanlıyom buzdolabında şuan sonra borcama diziyorum biraz su ekliyomm istersen patateste koy okadar kolay benim yaptığım tarif canımcımmm
canın cektiyse hemencikk yap ye
hıımmmm nam nam olur bugün yemek var yarın artık yaparım cucu tarifini sağol cucum
az kaldıı kuzum benimm gidersinn 1 saat sonraa....
napım bende yemeğimi yaptım tavuk terbiyeledim fırına atıcammm işte götürceklerimi ayarladımm ölee şimdii bugün ne giyseme bakıyomm
yaptınmı dün kek börek bişiylerr nasıl gecti gecen
cok şükürr tatlımm ya.... ay yerler onu yaa maşallah hareketlii bıdışşşşş
cücüm bebeğim ayy dalmışım yaa bakamadım valla acaip uuykum var kuzum yaaa
valla dün akşam bişicik yapmadım tatlım ya pasta börek namına mantarlı tavk sote yanına da çıbık makarina yaptım bu akşmada kaldı bunları yicez yemek yapmıcam yanii uyurm herhalde çok uykum var tatlım siz cumartesimi gidiyorsunuz
olsun kuzum benimm ya niden bölesin sen düzelemedin meleğim ya kıyamam ben sana
iyisin sen dimiii nolur ii ol
bende tavık yapıyom bugünn tavık cafarlarıı iş başındaa
ivit sanırım cumartesiii canımcım daha net bişiy yok ama yüksek ihtimalll
ayy cücüm aslında iyiiyim ama işte içten içe moralmanım bozuk annemle konuştum bugün didim bebiş yok ben oona demiştim bu ay geleblilir belki test yaptım pozitif çıktı demiştim oda dur hemen sevinme gününü bekle dedi konuştukta üzülme kızım olucak elbet diyo ben zaten onun rüyasını gördüm dedi yani bu ay olmayacağının rüyasını görmüş benim minişim acep ne gördü akşama anlatırım didi
kız cücüm siz napıcanın 15 gün oralarda bu soğukta canınız sıkılmıyormu varmı eğlencelik yerler kişiler vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?