bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oo iimiş o zaman bebeğim sevindim adına 15 gün az bilem gelir o zaman
senle benim maşallahımız var yaa yedi cihanla barışığızz tontişimm
neysem bebem bana müsade eve gitme vakti geldi tontişkom çok öptüm senii hoççakalll

ivit kuzum az bilem valla ama evimizi öslerizzz kocişkoyla...
maşallah bize valla tosbikim herkesle barış içinde yaşayıp gidiyoss iki günlük dünyada değmez zatenn
tımam melek yüzlümm hadii sen git evine git bi güselll şöleee mis gibi uzan dinlennnn seni cok sefiomm mcuk

canım dualarım senınle inşallah keseyi görürsün güzel haberlerle donersın..Allahım yardımcın olsun..

naber tatlım hamişlik nasıll gördün mü bebişini herşey yolundadır inşallah

selamm canlarım ben geldim herkes iyidir inşallahh.

Snekim sen hamişmi oldun çok sevindim yaa. Allah hayırlı geblik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kuzummm

Canlarım hepinizden, iyi niyetlerinizden Allah razı olsun. Şimdi geldim doktordan çok şükür keseyi gördük, 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik yolunda herşey üşütmem dışında, ay ilk doktor bakarken bi an göremedi gibi geldi, nasıl heyecanlandım ama ben orda minik bi karartı gördüm tam dicektim işte o diil mi, doktor dedi işte burda diye, eşim de çok heyecanlandı, Allah herkese nasip etsin inşallah.

Koleram canım benim, seni görmüyordum ne zamandır, ben de çok girmiyordum ya, evet canım daha çok yeni, hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaşşah bebeişlerimizi, hepinize, herkese dua ediyorum inanın. Senin oğluşun nasıl, büyümüştür bayağı di mi

maşallah ikinizide canım ya..Allah bizlerede nasip etsın ınşallah...

sızle ne guzel sohbet edıyorum derken arkadaşlar geldı cıktım ben yokken koleramda gelmiş kaynatmışınız bır guzell..kıskandım sanırımmmm...cucum bizde pazartesı ankara da olacağız..dıkkat et uşutme urfalarda sende..ankara da çok soğukmuş aslında bıraz korkuyorum ama çokkk da özledım:)
madamımm canımmm güzel ve kalabalık gunler göreceğiz bebek bekleyen tum arkadaşlarla burda bende ınanıyorum buna inşallahhh...
zeytınımm canım benım öle ara ara gelıyorlar işte ama ıyıyımm merak etme sağol ayrıca kuzumm

ayy cok şükür snekim ya cok sevindimmm yakında mercimek olur minnakın ayy süper bişiy mucizee ya Allahım meleğini korusun tatlımm... sende dikkat et kendinee hemencik iyileş tımam mıı cok öptümmm inş. bizde en kısa zamanda bu mucizeyi yaşarısss

ohh olsun ni güsell keyifli keyifli sohbet etmişsinizdir...kıskanma tatlımm seninlede mis gibi sohbetler yaparısss...
canımcım valla ankara kadar hic bi yer soğuk olamazz resmen buz şehri olduuu ayy cumartesii hafiften ısınıcakmışşş inş. sen geldiğindee normall havalar olur inan bana bu soğuğu yaşamak istemezsin cok finaaa cünkü...
:18::18:

kıslaaarrrr naposunuuusss. kimseler yok tabi ama ben kendi kendime bi yaziim didim. kociş çalışıyo hala bende annemde kocişi bekliyorum.sıkıldım da bi yaziimm didim. öptüm hepiniziiii...

günaydın kızlaaarrrr. herkes nasılmış bakalım?
kimsecikler yok ama ben yinede yaziim dedim.

SNEKİM İNAN ÇOOOOOOKK SEVİNDİMM rabbim sağlıkla geşilmesini nasip etsiin
aaa kıskanma bebem yaa biz buralardayız çoğunlukla hep konuşabilirz tontişimm

napıyosunuz bakimmm bugün çok heyecan doluyum annişimin doğumgünü ve ben bu akşam oraya giidicem veeeeee orda uyuycaamm ona süprisss olarak evlendiğimden beri ilk defa kalıcam evimde kocişsiz ama o gelmiicekk o da anasında uyusuunn

snekim çok sevindim canım benim....çok şükür keseyi gördünüz inşallah herşey gönlünüzce olur Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşalalh...

günaydın kızlaaarrrr. herkes nasılmış bakalım?
kimsecikler yok ama ben yinede yaziim dedim.

günaydın canım benim bugün pek keyfim yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
sen nasılsın?

ayy ni güselll kuzumm annişin iyiki doğmuşşşşşşşşşş senide iyiki doğurmuşşşşş kuzum....
mutlu sağlıklı huzurlu uzun bi ömrü olsunnn annişinnn cok öp benim içindee....
ohh git koynusundaa uyu annişin mis misss benim içinde koklaaaa anneler hep mis kokar...
kocişteee uyusun anacuğundaaa bosver

neyse kızlar hoşçakalın ben pazartesi kadar giremiyebilirim..

iyiki doğmuş anneciiikkkkkk. nice nice yıllar onaaaaa.
uyuyun bakalım anacuklarınızda.

günaydın canım benim bugün pek keyfim yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
sen nasılsın?

neyin var bitanem yaa.neden keyifsizsin bakalım.
ben idare ediyorum canım biyaramazlık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…