bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bende vertigo var kızlar ve bugün başım dönüyor geçe başımın dönmesine uyandım..
işe zor geldim pcye bakmak bile kötü ediyor belki giderim eve..
içimde hep acabalar başladı bu benim en iyi halim daha önceleride olduğumda 1 hafta yataktan kalkamadığım günleri biliyorum gözümü açamıyorum.
iğne ilaç felan öle ii oluyo ya ben hamileysem yada bebeğim olduğunda ben nasıl bakarım ona rahatsızlandığım zaman ayağa kalkamadığım durumlar oluyo bazen çok canım sıkılıyo
tedavi edilebilir bişey değil çocukluğumdan beri var ama tanısı yeni konuldu.

Son düzenleme:
bende şimcikkk geldim şimdide sen yoksunnnolcak böleee minnak
napiimm kimsecikler yookk bende gittim geriii.
geldim şimdi minnak. çok fina uykum var nedense.hiç uykumu alamıyorum.1 haftadır gözümü açamıyorum noluyo böyle yaa.

canım benim kötü düşüncelere kapılmaaa. ne demek o bebeğime nasıl bakarım. helebi bebişin olsun bak sende hiçbir hastalık kalmaz.ona bakmak işin sapasağlam olursun. sen stres sıkıntı yapma şimdiden. derdi veren rabbim dermanınıda verir verir. evladınla kavuşursun sağlığına.meleğin vesile olur bunada. keşke dinlenseydin bugün. istersen izin al çık canım. dinlen biraz.yat uyu.

merhabaaa arkadaşlar;nasılsınız bugun hayırlı cumalar olsun ayrıca..
madam annenın doğumgunusuuu kutlu mutlu olsun nıce beraber guzel yaşlar olsun canım..
zeytınım sen nasılsın arkadaşın nasıl oldu?
berremm geçmiş olsun canım sanada..kendıne çokk dıkkat et..
hımm kesesını gören arkadaşım snek dı değilmi sanada hayırlı kalp atışını duymalar cınsıyetınıg görmeler sonra kucağına sağ salım almalar dılıyorum canım benım..
bende sabahtan berı dışardayım akşama mısafır var alışverış yaptım geldım..dışarısıı buzzz resmen donuyor ınsan..şimdide evdeyım evım evım güzelll evim dıyorum:)siz neler yapıyorsunuz bakalımmm:)

sağoll bebem benim cücüm sabahtan beri hastanedeyim benim odada arkadaş hamile 35 haftalık bebeği 2 gündür hareketsiz oda bu sabah korkmuş hasatneye gitmiş bizim burda yanızmış bide bende gittim onu bekledim hastanede bebeğe filan baktılar ne ii ne kötü bişi diemediler akşa kendi doktoruna gidicek öle telşaeliydim sabahtan beri kuzucum valla kapıda beklemek ne zormış yaa bi tane ede aile vardı doğumhane kapısında bebeişleri olucakmış kadıncaz dünden beri sancı çekiyomuş ama çocuğun kafa biraz büyükmüş ve sıkışmış çıkmamaış bugün sezeryana almışlar bebiş doğdu filan doktorlar müjde ver bende tanık oldum valla her anaa şahitlik ettim çok heyecanlı bişimiş valla gözlerim doldu orda ağlamamamk için zor tuttum kendimi sonra bi tane genç çift geldi sanırım evli değilllerdi kız içeri girdi meğersem kürtaja gitmiş 6 haftalıkmış ve bu ikinci kez oluyormuş kürtaj onada sinir oldum vs vs işte böle yoğunllardaydım tatlım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşaallhhh
aaa berreeeemmmm yaa noldu sana
neyse kızlar hoşçakalın ben pazartesi kadar giremiyebilirim..

kuzucuumm çok geçmiş olsun tatlımm senin şimdik batada az kaldı ben çok merak ederim seni tatlımm haberlerini bekliycem minnoşumm

gülburakımm tatlım merhaba çook teşekkür ederim annem adına bugün bir ilk yaşayacağım ilk defa evlendiğimden bu yana annemde kalıcam ve kocişsiz heyecan doruktaa acaba uyuyabilcemmi yaaa gece yarısı tuttururmuşum çocuk gibi beni kocama götürün diee

:)yapmazsın yapmazsın öyle bırşey ben annemler samsunda yaşadığından gıttığım zamanlar yalznı gıttığım zamanlar tabı bunu hep yaşıyorum neysekı..güzeldir anne kucağı anne şefkatı iyidir kuzumm tadını çıkar:)

hımm ben gibi valla ttatlım bendede aynısı oldu bata 10 gün vardı 4 gün boyunca sürdü az az bende yerleşmedir sandım sonra 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı ama batımdan bir gün önce kırmızılarım geldi ne kadar garip değilmi bakalım inşallah senin bebeiştir gerçi bu ara kanama için yumurtlama zamanı da oluyormuş bu durum ve o günleri ii değerlendirin diyorlar bence sen riske atma tatlım değerlendir
hamilelik belirtisi olabilirmi ? bat 29 ocak

bugün bi garip yaa.kimseler gelmiyoo. gelen yazmıyooo sıkıcı bi gün bugün.içim sıkıldı ufff

sen canını sıkma bakimm valla bugün 35 haftalık hamile olan arkadaşımın bebeği 3 gündür neredeyse kımıldamıyor ve bugün doktora gittik beraber doktor ii şeyler söylemedi çok fazla bebekler stresten çabuk etkilenir dedi üzülme sıkıntı yapma dedi bebekte kendini stres yaptığı için kımıldamıyormuş Allah korusun kötü şeyler olabilirdi doktor biraz korkuttu bizi bende seni korkutmak istemem ama elinden geldiğince huzurlu ve mutlu olmaya çalış emi tatlım ben bugün çok korktum cidden onu o halde görünce dikkat et kendine emi tatlımm oğluşumuzda üzülmesin
bugün bi garip yaa.kimseler gelmiyoo. gelen yazmıyooo sıkıcı bi gün bugün.içim sıkıldı ufff

hımm tamam canım seni affediyorum misafirin var diye ama bu diğerleri nerede bakayım
ben burdayım akşama mısafır varda mutfakta uğraştım bıraz kuzummmm:)

ee peki bebek iyi miymiş? sağlığı hakkında bişe demedi mi doktor.
doğuma da çok az kalmıışşş. neden o kadar stres yapmışki arkadaşın?

bilmiyorum vallaaa:)mıs gıbı helva yaptım ağzınıza layık kızlarr bu arada madamm bugun sabah hakan gunduz var radyo d her sabah dınlerız onun programı esnasında mırkelamın tavla şarkısı çıktı ben başlamışım dans etmeye mutfakta kahvaltı hazırlarken eşim dedıkı sen ıyıleştın kesın emınım artık:))çok güldüm sabah 8 ıle 10 arası yayını var dınlemelısın mutlakaaa çok beğenırsın emınım:)

ayy kuzucum sabah geldim ama kimse yoktu zeytinimle bi denk gelemedikk o girmiş ben cıkmışım o cıkmış ben girmişimm....
kuzucum sende yoktun dimek hastanelerdeydin ayy kıyamam ya inş.. kendi doktorun hayırlı haberler verir... işte sıkıntı stres yapmıcaksın bebem değmioo ... Allah korusun şakası yok ....
ayy nelere şahit olmussun minnakım ya doğumlar acılar kürtaj hepsii ayrı duygularrr....
ayy insan sinir olmaz mıı ya neyse bişiy demicemmm Allah ıslah etsin....
bende kuaföre gittim kalabalıktııı cok 2 saat kaldım hemen hemen sonra kociş eve gelmişşş simit ayran aldım eve geldim öle kocişler muhteşem yüzyılı izledik nettennn akşam oluverdiii ancakk şimdi okuyabildim yazdıklarınızı kuzum...
yarın akşam 18:30 gidiyoss inş... ordanda yazarımmmm sizeee öslerim siziiiiiii yaaa kendine cok ii bak Allaha emanet oll kuzummm

gecmiş olsun balım ya... kıyamam sana öle kötü seyler düşünmee bakımm bakarsın tabi bebişinedee hele bi hamişşş kal Allahın izniyle gücünde kuvvetindee artıcak bak görr anne olcasss kıs bak nasılll kanat gericesss bak nasılll güclenicesss
kendine cok ii bakkk tımam mıı böle içinide karartmaaaaaaaa

ivit bugün garip gecmişş herkesciklerr böle yoğumuş halsizmiş keyifsizmişşş .....
haftasonuu herkese ii gelir inş.. yeni hafta hepimizeee sadece güzellikler getirsinnn canımcım muckkk

ohh valla mis gibi helvalarrrr pişmişşş afiyet olsun misafirlerin mideleri bayram edicek ...
iyileşiyorum tabi diseydinnn ohh sefan olsunnn valla minnoşş....
cok güsellllllllll şarkıdırrr o ya tavla tavla beni tavla salla pulları zarlarıııııııııııııı heyoytttttttttttttttt
güsel haftasonları olsunnn tatlımmm görüşürüsssssssss

aa garip gerçekten.. pozitif çıkıp adet görmen acaba düşükmü oldu? çokmu hareket ettin o lekeden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…