- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.541
napiimm kimsecikler yookk bende gittim geriii.bende şimcikkk geldim şimdide sen yoksunnnolcak böleee minnak
bende vertigo var kızlar ve bugün başım dönüyor geçe başımın dönmesine uyandım..
işe zor geldim pcye bakmak bile kötü ediyor belki giderim eve..
içimde hep acabalar başladı bu benim en iyi halim daha önceleride olduğumda 1 hafta yataktan kalkamadığım günleri biliyorum gözümü açamıyorum.
iğne ilaç felan öle ii oluyo ya ben hamileysem yada bebeğim olduğunda ben nasıl bakarım ona rahatsızlandığım zaman ayağa kalkamadığım durumlar oluyo bazen çok canım sıkılıyo
tedavi edilebilir bişey değil çocukluğumdan beri var ama tanısı yeni konuldu.
ayy ni güselll kuzumm annişin iyiki doğmuşşşşşşşşşş senide iyiki doğurmuşşşşş kuzum....
mutlu sağlıklı huzurlu uzun bi ömrü olsunnn annişinnn cok öp benim içindee....
ohh git koynusundaa uyu annişin mis misss benim içinde koklaaaa anneler hep mis kokar...
kocişteee uyusun anacuğundaaa bosver
neyse kızlar hoşçakalın ben pazartesi kadar giremiyebilirim..
bende vertigo var kızlar ve bugün başım dönüyor geçe başımın dönmesine uyandım..
içimde hep acabalar başladı bu benim en iyi halim daha önceleride olduğumda 1 hafta yataktan kalkamadığım günleri biliyorum gözümü açamıyorum.
iğne ilaç felan öle ii oluyo ya ben hamileysem yada bebeğim olduğunda ben nasıl bakarım ona rahatsızlandığım zaman ayağa kalkamadığım durumlar oluyo bazen çok canım sıkılıyo
günaydın canımm nasıl bir belirti bat ne zaman ki senin valla insanmıyız her an herşey olabilir
merhabaaa arkadaşlar;nasılsınız bugun hayırlı cumalar olsun ayrıca..
madam annenın doğumgunusuuu kutlu mutlu olsun nıce beraber guzel yaşlar olsun canım..
zeytınım sen nasılsın arkadaşın nasıl oldu?
berremm geçmiş olsun canım sanada..kendıne çokk dıkkat et..
hımm kesesını gören arkadaşım snek dı değilmi sanada hayırlı kalp atışını duymalar cınsıyetınıg görmeler sonra kucağına sağ salım almalar dılıyorum canım benım..
bende sabahtan berı dışardayım akşama mısafır var alışverış yaptım geldım..dışarısıı buzzz resmen donuyor ınsan..şimdide evdeyım evım evım güzelll evim dıyorum:)siz neler yapıyorsunuz bakalımmm:)
gülburakımm tatlım merhaba çook teşekkür ederim annem adına bugün bir ilk yaşayacağım ilk defa evlendiğimden bu yana annemde kalıcam ve kocişsiz heyecan doruktaa acaba uyuyabilcemmi yaaa gece yarısı tuttururmuşum çocuk gibi beni kocama götürün diee
hamilelik belirtisi olabilirmi ? bat 29 ocak
a aaaaa nereye gittiniz yaaaa
bugün bi garip yaa.kimseler gelmiyoo. gelen yazmıyooosıkıcı bi gün bugün.içim sıkıldı ufff
ben burdayım akşama mısafır varda mutfakta uğraştım bıraz kuzummmm:)
sen canını sıkma bakimm valla bugün 35 haftalık hamile olan arkadaşımın bebeği 3 gündür neredeyse kımıldamıyor ve bugün doktora gittik beraber doktor ii şeyler söylemedi çok fazla bebekler stresten çabuk etkilenir dedi üzülme sıkıntı yapma dedi bebekte kendini stres yaptığı için kımıldamıyormuş Allah korusun kötü şeyler olabilirdi doktor biraz korkuttu bizi bende seni korkutmak istemem ama elinden geldiğince huzurlu ve mutlu olmaya çalış emi tatlım ben bugün çok korktum cidden onu o halde görünce dikkat et kendine emi tatlımm oğluşumuzda üzülmesin
sen canını sıkma bakimm valla bugün 35 haftalık hamile olan arkadaşımın bebeği 3 gündür neredeyse kımıldamıyor ve bugün doktora gittik beraber doktor ii şeyler söylemedi çok fazla bebekler stresten çabuk etkilenir dedi üzülme sıkıntı yapma dedi bebekte kendini stres yaptığı için kımıldamıyormuş Allah korusun kötü şeyler olabilirdi doktor biraz korkuttu bizi bende seni korkutmak istemem ama elinden geldiğince huzurlu ve mutlu olmaya çalış emi tatlım ben bugün çok korktum cidden onu o halde görünce dikkat et kendine emi tatlımm oğluşumuzda üzülmesin
hımm tamam canım seni affediyorum misafirin var diye ama bu diğerleri nerede bakayım
sağoll bebem benim cücüm sabahtan beri hastanedeyim benim odada arkadaş hamile 35 haftalık bebeği 2 gündür hareketsiz oda bu sabah korkmuş hasatneye gitmiş bizim burda yanızmış bide bende gittim onu bekledim hastanede bebeğe filan baktılar ne ii ne kötü bişi diemediler akşa kendi doktoruna gidicek öle telşaeliydim sabahtan beri kuzucum valla kapıda beklemek ne zormış yaa bi tane ede aile vardı doğumhane kapısında bebeişleri olucakmış kadıncaz dünden beri sancı çekiyomuş ama çocuğun kafa biraz büyükmüş ve sıkışmış çıkmamaış bugün sezeryana almışlar bebiş doğdu filan doktorlar müjde ver bende tanık oldum valla her anaa şahitlik ettim çok heyecanlı bişimiş valla gözlerim doldu orda ağlamamamk için zor tuttum kendimi sonra bi tane genç çift geldi sanırım evli değilllerdi kız içeri girdi meğersem kürtaja gitmiş 6 haftalıkmış ve bu ikinci kez oluyormuş kürtaj onada sinir oldum vs vs işte böle yoğunllardaydım tatlım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşaallhhh
aaa berreeeemmmm yaa noldu sana
kuzucuumm çok geçmiş olsun tatlımm senin şimdik batada az kaldı ben çok merak ederim seni tatlımm haberlerini bekliycem minnoşumm
bugün bi garip yaa.kimseler gelmiyoo. gelen yazmıyooosıkıcı bi gün bugün.içim sıkıldı ufff
bilmiyorum vallaaa:)mıs gıbı helva yaptım ağzınıza layık kızlarr bu arada madamm bugun sabah hakan gunduz var radyo d her sabah dınlerız onun programı esnasında mırkelamın tavla şarkısı çıktı ben başlamışım dans etmeye mutfakta kahvaltı hazırlarken eşim dedıkı sen ıyıleştın kesın emınım artık:))çok güldüm sabah 8 ıle 10 arası yayını var dınlemelısın mutlakaaa çok beğenırsın emınım:)
hımm ben gibi valla ttatlım bendede aynısı oldu bata 10 gün vardı 4 gün boyunca sürdü az az bende yerleşmedir sandım sonra 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı ama batımdan bir gün önce kırmızılarım geldi ne kadar garip değilmi bakalım inşallah senin bebeiştir gerçi bu ara kanama için yumurtlama zamanı da oluyormuş bu durum ve o günleri ii değerlendirin diyorlar bence sen riske atma tatlım değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?