- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.561
ohh valla mis gibi helvalarrrr pişmişşş afiyet olsun misafirlerin mideleri bayram edicek ...
iyileşiyorum tabi diseydinnn ohh sefan olsunnn valla minnoşş....
cok güsellllllllll şarkıdırrr o ya tavla tavla beni tavla salla pulları zarlarııııııııııııııheyoytttttttttttttttt
güsel haftasonları olsunnn tatlımmm görüşürüsssssssss
Herkese gunaydin kizlar fena usutmusum raporluyum evdeyim cook hastayim cook sizleri ve berremi cok merak ettim bi bakim dedim varmi bi yaramazlik
madam geçmiş olsun yat iyleş hemen
ben kendimi hiç mutlu hissetmiyorum dünden beri bari biraz kafam dağılsın hemde işe yarıyım diye evi kaldırdım ayaga temizlik günü herşeyi attım dışarı hava alsınlar
yarın kantrolum var bakalım hersey yolundadır inşallah
çok geçmiş olsun canım benim. dinlen iyice. karda çok oynamanın ceremesi bunlar galiba.
ben iyiyim canım bi yaramazlık yok.
ya cumartesi akşamı benim sütüm geldi.ona biraz stres oldum. daha çok erken. acaba erken doğum riski olur mu diye. :26: bide ilk gelen o koyu kıvamlı sarımsı süt bebekiçin çok faydalı ve onu içmesi çok önemli ya. benim şimdiden sağ göğsümden o sarı koyu süt geldi bile yaa :44::44:
günaydın kızlaaaarrrrr. herkes nasıl bakalım.cucum da gitti urfalarda zaten. sizde ne var ne yok.
Herkese gunaydin kizlar fena usutmusum raporluyum evdeyim cook hastayim cook sizleri ve berremi cok merak ettim bi bakim dedim varmi bi yaramazlik
madam geçmiş olsun yat iyleş hemen
ben kendimi hiç mutlu hissetmiyorum dünden beri bari biraz kafam dağılsın hemde işe yarıyım diye evi kaldırdım ayaga temizlik günü herşeyi attım dışarı hava alsınlar
zeytinim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?sütün gelmiş galiba doktorunu arayıp bi danış istersen rahatlarsın strest yapma miniğim..
çook geçmiş olsun tatlım yaa kıyamam dikkat et kendine kaç gün aldın rapor..?
annişinle nasıl geçti gününüz..?
ben iyiyim madamım cumartesi biraz döndü yine başım amanerde ne zaman tutacağı belli olmaz tabş her ne kadar ben bilsemde bu baş dönmesinin vertigodan olduğunu ablam hamileliğe yoruyor...
bu arada ben teyze oluyorum dün öğrendik çok mutlu oldum...bi tane ablam var 28 yaşında 7 yaşında yeğenim vardı ikincisi geliyor..
bugün yarın olmam gerekiyo regl ama ayın 30 kadar beklicem test yapmak için..:)
canım merhaba ohh ne güzel valla bende bu havada evde oluğ temizlik yapmak isterdim ama kendini yorma mutsuzda olma aç güzel bi müzik sende söyleye söyleye yap ..:)kafan dağılır...ama mutsuzluk sana hiç yakışmıyo...:26:
zeytinim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?sütün gelmiş galiba doktorunu arayıp bi danış istersen rahatlarsın strest yapma miniğim..
çook geçmiş olsun tatlım yaa kıyamam dikkat et kendine kaç gün aldın rapor..?
annişinle nasıl geçti gününüz..?
ben iyiyim madamım cumartesi biraz döndü yine başım amanerde ne zaman tutacağı belli olmaz tabş her ne kadar ben bilsemde bu baş dönmesinin vertigodan olduğunu ablam hamileliğe yoruyor...
bu arada ben teyze oluyorum dün öğrendik çok mutlu oldum...bi tane ablam var 28 yaşında 7 yaşında yeğenim vardı ikincisi geliyor..
bugün yarın olmam gerekiyo regl ama ayın 30 kadar beklicem test yapmak için..:)
evet aynen yavaş yavaş yapıcam güzel bi temizlik zaten hala toplayamadım daha kendimi kanım sanırım çok düştü hiç ısınamıyorum bide başım dönüyo durup dururken yarın soylicem doktora bi test yapsın
canım merhaba ohh ne güzel valla bende bu havada evde oluğ temizlik yapmak isterdim ama kendini yorma mutsuzda olma aç güzel bi müzik sende söyleye söyleye yap ..:)kafan dağılır...ama mutsuzluk sana hiç yakışmıyo...:26:
Sagol tatlim sende yorma kendini hem nie mutsuzsun toparla kendini bakimQUOTE=goodjin;22788262]madam geçmiş olsun yat iyleş hemen
Cook guzeldi berrem iki gece yattim annisimde superdi valla bekarlik gunlerim gibiydi anacim bakti bana hep bide hastaydim biraz bi is yapmadim ben sen hamule ol istiyom berrem insallah olesindir indandir bas donmeler hadi bakalimm acilis senden gelsin teyze oluyomus berrem ya hadi bakalim bide anne il
şuan devam etmiyo canım o akşam baya bi geldi kendi kendine ben yatarken.saklamayı bende düşündümde canım.daha doğuma 3 ay var ve o sütü anca sağarak saklayabilirim şimdiden de sağarsam eğer sütler hepten başlar doğana kadar sağmam gerekir.sağmazsam tıkanır doğunca gelmez. bide cumartesi fuara gittim orda bi uzmanla konuştum. 30. haftadan sonra göğüs uçlarının uyarılması erken doğuma sebep olabilir dedi. sağma yaparsam oda bi nevi uyarma oğluşumu riske atmak istemiyorum.daha gelişmek için çok zamana ihtiyacı var.Oyy kusum benim bunu doktora sorman gerek ama hala geliyosa sakla o sutu derin dondurucuda dogdugunda veririz ama ara doktirunu normal bisidir belkide
Günaydın kızlaarr bugün daha iyiyim işe geldimm limon yiyorum yiyemiyorum ama yemek zorundayımm çoookk ekşiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın canım. Bol bol yemeye çalış vitaminli şeyler canım.mandalina portakal limon brokoli felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?