bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sorma cucum ya guzeldı helvada dansda ama hafta sonu geldı çattı kociş oldu hasta bu defa da ıyıleşeyım dıye bakıyormuş gözüme sanırım akşamına hasta oldu:)üşütmüş biraz yatışlarda bugun ateşim var falan dıye mızmız bır halde:)

günaydın kızlaaaarrrrr. herkes nasıl bakalım.cucum da gitti urfalarda zaten. sizde ne var ne yok.

Herkese gunaydin kizlar fena usutmusum raporluyum evdeyim cook hastayim cook sizleri ve berremi cok merak ettim bi bakim dedim varmi bi yaramazlik

madam geçmiş olsun yat iyleş hemen
ben kendimi hiç mutlu hissetmiyorum dünden beri bari biraz kafam dağılsın hemde işe yarıyım diye evi kaldırdım ayaga temizlik günü herşeyi attım dışarı hava alsınlar
yarın kantrolum var bakalım hersey yolundadır inşallah

Herkese gunaydin kizlar fena usutmusum raporluyum evdeyim cook hastayim cook sizleri ve berremi cok merak ettim bi bakim dedim varmi bi yaramazlik

çok geçmiş olsun canım benim. dinlen iyice. karda çok oynamanın ceremesi bunlar galiba.
ben iyiyim canım bi yaramazlık yok.
ya cumartesi akşamı benim sütüm geldi.ona biraz stres oldum. daha çok erken. acaba erken doğum riski olur mu diye. :26: bide ilk gelen o koyu kıvamlı sarımsı süt bebekiçin çok faydalı ve onu içmesi çok önemli ya. benim şimdiden sağ göğsümden o sarı koyu süt geldi bile yaa :44::44:

canım yaa niye öyle mutsuzsun.kıyamam sana.stresten o kadar iş yapıpta yorma kendini. dinlen biraz.
inşallah doktorun çok güzel şeyler söyler yarın.

Sagol tatlim sende yorma kendini hem nie mutsuzsun toparla kendini bakimQUOTE=goodjin;22788262]madam geçmiş olsun yat iyleş hemen
ben kendimi hiç mutlu hissetmiyorum dünden beri bari biraz kafam dağılsın hemde işe yarıyım diye evi kaldırdım ayaga temizlik günü herşeyi attım dışarı hava alsınlar
yarın kantrolum var bakalım hersey yolundadır inşallah[/QUOTE]

Oyy kusum benim bunu doktora sorman gerek ama hala geliyosa sakla o sutu derin dondurucuda dogdugunda veririz ama ara doktirunu normal bisidir belkide

günaydın kızlaaaarrrrr. herkes nasıl bakalım.cucum da gitti urfalarda zaten. sizde ne var ne yok.

zeytinim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?sütün gelmiş galiba doktorunu arayıp bi danış istersen rahatlarsın strest yapma miniğim..

çook geçmiş olsun tatlım yaa kıyamam dikkat et kendine kaç gün aldın rapor..?
annişinle nasıl geçti gününüz..?
ben iyiyim madamım cumartesi biraz döndü yine başım amanerde ne zaman tutacağı belli olmaz tabş her ne kadar ben bilsemde bu baş dönmesinin vertigodan olduğunu ablam hamileliğe yoruyor...
bu arada ben teyze oluyorum dün öğrendik çok mutlu oldum...bi tane ablam var 28 yaşında 7 yaşında yeğenim vardı ikincisi geliyor..
bugün yarın olmam gerekiyo regl ama ayın 30 kadar beklicem test yapmak için..:)

canım merhaba ohh ne güzel valla bende bu havada evde oluğ temizlik yapmak isterdim ama kendini yorma mutsuzda olma aç güzel bi müzik sende söyleye söyleye yap ..:)kafan dağılır...ama mutsuzluk sana hiç yakışmıyo...:26:

Cook guzeldi berrem iki gece yattim annisimde superdi valla bekarlik gunlerim gibiydi anacim bakti bana hep bide hastaydim biraz bi is yapmadim ben sen hamule ol istiyom berrem insallah olesindir indandir bas donmeler hadi bakalimm acilis senden gelsin teyze oluyomus berrem ya hadi bakalim bide anne il

Oyy kusum benim bunu doktora sorman gerek ama hala geliyosa sakla o sutu derin dondurucuda dogdugunda veririz ama ara doktirunu normal bisidir belkide[/QUOTE]

bide ben neden mutsuz olduğumu bi bilsem dünden beri yüzüm asık kocişle vakit geçiremiyoruz artık ona taktım biraz dün o arkadasının arabasıyla ugrastı bende eşiyle takıldım zaten haftaiçi işe gidiyo yorgun geliyo aksam anca film izliyoruz yaz gelsin istiyorum benim ilacım sıcak ozaman kendimi daha iyi hissediyorum

ohh ne güzel kuzum yaa valla bende kalsam iyi olucak annemlerde özledim bende 1 kere kaldım şimdiye kadar...
inşallah meleğim bende çok istiyorum anne olmak...
anneminde günleri geçmiş çok menopozmu ne bilemiyorum kaç aydan beri olmuyorum karnım şişmeye başladı diyor ....
analı kızlar hamiş oluyomuşuz bugün test yaptırcakmış..
ben hem anne hem teyze hemde abla oluyomuşum...
yok yok abla olmıyayım yaa annem tek başına bakamaz ona zaten yaş geçti artık 49 yaşında..

canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelicem yine...

canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelicem yine...

Oyy kusum benim bunu doktora sorman gerek ama hala geliyosa sakla o sutu derin dondurucuda dogdugunda veririz ama ara doktirunu normal bisidir belkide
şuan devam etmiyo canım o akşam baya bi geldi kendi kendine ben yatarken.saklamayı bende düşündümde canım.daha doğuma 3 ay var ve o sütü anca sağarak saklayabilirim şimdiden de sağarsam eğer sütler hepten başlar doğana kadar sağmam gerekir.sağmazsam tıkanır doğunca gelmez. bide cumartesi fuara gittim orda bi uzmanla konuştum. 30. haftadan sonra göğüs uçlarının uyarılması erken doğuma sebep olabilir dedi. sağma yaparsam oda bi nevi uyarma oğluşumu riske atmak istemiyorum.daha gelişmek için çok zamana ihtiyacı var.

zeytinim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?sütün gelmiş galiba doktorunu arayıp bi danış istersen rahatlarsın strest yapma miniğim..

iyiyim bitanem.
cumartesi ilk görünce birden stres oldm korktum da sonra dün yengemle konuştum olabiliyomuş bazılarında öyle normal korkma felan dedi. sonra rahatladım.
berrem inşallah hamişsindir yaaa. kırmızılar yarında gelmezse öğrenmek için 1 hafta mı beklicez yaaa.ayy ben heyecanlanırıııımmm. daha erken yapsak olmasmııı :44::44:

Günaydın kızlaarr bugün daha iyiyim işe geldimm limon yiyorum yiyemiyorum ama yemek zorundayımm çoookk ekşiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tamam zeytinimmm sen nasılsın neler yapıyorsun iiçindeki huzur nasıl eymenimiz nasıl oğluşumuz nasıl bu arada fuara gitmişsin sanırım abimlerdse gitti pişman olmuşlar bişi yoktu diyorlar çogu toptancıymış
günaydın canım. Bol bol yemeye çalış vitaminli şeyler canım.mandalina portakal limon brokoli felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…