- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.581
Tamam zeytinimmm sen nasılsın neler yapıyorsun iiçindeki huzur nasıl eymenimiz nasıl oğluşumuz nasıl bu arada fuara gitmişsin sanırım abimlerdse gitti pişman olmuşlar bişi yoktu diyorlar çogu toptancıymış
iyiyim ben canım oğlumda iyi çok şükür. rüyamda doğdu meleğim. ama erken doğuyodu.kendi kendime doğurdum evde.çok güzel bi bebekti ama erken doğduğu için nefes alamıyodu.eşimde yoktu yanımda ulaşamadımda çok ağladım.çok etkilendim rüyadan.rabbim hayırlara çıkarsın.
ben mobilya bakmak istedim fuarda ama hiç seçenek yoktu.zaten daha önceden baktığım takımları gördüm yine güzel olarak. 2 hall de satış vardı perakende ama alışveriş gerektirecek aman aman bişey yoktu.fiyatlarda hep aynıydı.
fuarda hiç güzel mobilya yoktu canım. bebishroom ve rain diye 2 firma vardı. bitek onlarda güzeldi mobilyalar. resimleri yok nette yaa olsa sizin fikrinizi almak istiyorum ama nette koymamışlar bizim beğendiklerimizi.öncelikle rüyan hayırlara çıksın inşallah hani sütün geldi ya ondan etki altında kalmışssın sen inşallah bebeğin vaktindde ve sağlıkla gelecek kucağına rüyalar tersine çıkar tatlım iyi düşün güüzel ollsun emii...
fuar hakkında demekki aynı şeyleri düşünmüssünüz abimlerde mobilya için gitmişler bilhassa ama malesef elleri boş döndüler seçenek çok azmış
AYY HADİ BAKALIMM GÖZÜMÜZ AYDIN tatlım çok sevindim kan ilakçlarını iç güzelce vitamin depola bu süreçte kendine hooooppp korunma bitince hemen hamiş görcem senii
günaydın güzeller....
nasılsınız bakalım? ben iyiyim çok şükür dün beklenen misafirlerim gelmedi ama bugün gelirmi bilmem yaklaşık 3 günden beri ara ara ağrı vurup gidiyor hadi hayırlısı hiç canımı sıkmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun..
madamım nasıl oldun kuzum...
zeytinim senin geliyomu hala süt...:26:
goodjin senin adınada çok sevindim canım herşey yolundaymış..
cucum napıyo acaba sıra geceleri felan eğleniyodur misler gibi..
gülburak canım sen nasılsın yoksa sende gittinmi beyaz ankara 'ya ....:26:
günaydın canımcım.
nasılsın bakalım.inşallah gelmez canım yaa beklediğin misafir.
hayırlısı olur inşallah.
ben iyiyim canım.o günden sonra gelmedi bidaha.gelmez inşallah canım yaa. dün biraz araştırdım gelebiliyomuş bazı kişilerde öyle.
ama halk arasında ağız sütü denilen bu süt bebek için en faydalı olan sütmüş. bağışıklık sistemini güçlendirecek olan antikor dolu bi süt oluyomuş o. malesef benim tek göğsümden geldi o süt. inşallah diğerinden gelmez.
inşallah canım.canımm inşallah gelmez sıkma sen canını ....
amca nasıl zeytinim...?
inşallah canım.
ya amcayı hiç sorma canım. artık haber alamıyoruz.
cuma günü burda bikaç kişi çarpan arkadaş ta beraber gittiler konuşup bi orta yol bulmak için. hastane 9.500 tl istiyodu ameliyatı için.
demişler işte bu adamında durumu belli hiçbir suçu yok yeni evlendi zaten bisürü borcu var o parayı bulamaz felan. onlarda tehtit felan etmişler. o arabaya binmeyi biliyosa ödemesinide bilecek felan. biz 5 kuruş vermeyiz felan.
neyse işte bizimkiler başhekime felan gitmişler.6000 tl ye düşürmüşler ameliyat parasını.
sonra demişler adamlara felan biz kendi aramızda toplayalım para ama 3000 tl felan anca çıkartabiliriz.bakın parayı da 6000 e düşürdük yarısınıda siz bulun amca biran önce ameliyat olsun felan demişler.
adamın kardeşi ne dese beğenirsin. ben ceza infazda çalışıyorum neyin ne olduğunu iyi biliyorum dilekçemde cebimde bak hala şikayette bulunmadım. ya bu parayı ödeyeceksin yada yoğun bakımda kalır. biz ameliyat felan ettirmeyiz. senide şikayet ederiz demiş.
bunlarda tamam o zaman şikayet edin.benimde cebimde 5 kuruşum yok şimdiye kadar 2000 tl para verdim 3000 daha arkadaşlarımdan toplayıp verebilirim onuda kabul etmiyosanız yapacağım bişey yok demişler onlarda tamam o zaman yoğun bakımda kalsın biz şikayetimizi ederiz demişler.
öyle koptuk şimdi amcanın yakınlarıyla. arkadaş kafayı yiyo.hastane hiçbir şekilde bilgi vermiyor. telefonlada gidince de yakınlarından öğrenin diyolar. normalde pazartesi ameliyat olacaktı.
Allahım yarabbim ya ne insanlar var..
arkadaşın kendi savunacak bi belge felan alsa olmazmı yani suçsuz olduğuna dair...
insan hayatı ne kadar değersiz paran yoksa ölücek yani Allahım sen büyüksün düşürme kimseyi öyle durumlara...
arkadaşınızında allah yardımcısı olsun zor valla o adam ne yapsın nerden bulsun yani o parayı...
inşallah canım.
ya amcayı hiç sorma canım. artık haber alamıyoruz.
cuma günü burda bikaç kişi çarpan arkadaş ta beraber gittiler konuşup bi orta yol bulmak için. hastane 9.500 tl istiyodu ameliyatı için.
demişler işte bu adamında durumu belli hiçbir suçu yok yeni evlendi zaten bisürü borcu var o parayı bulamaz felan. onlarda tehtit felan etmişler. o arabaya binmeyi biliyosa ödemesinide bilecek felan. biz 5 kuruş vermeyiz felan.
neyse işte bizimkiler başhekime felan gitmişler.6000 tl ye düşürmüşler ameliyat parasını.
sonra demişler adamlara felan biz kendi aramızda toplayalım para ama 3000 tl felan anca çıkartabiliriz.bakın parayı da 6000 e düşürdük yarısınıda siz bulun amca biran önce ameliyat olsun felan demişler.
adamın kardeşi ne dese beğenirsin. ben ceza infazda çalışıyorum neyin ne olduğunu iyi biliyorum dilekçemde cebimde bak hala şikayette bulunmadım. ya bu parayı ödeyeceksin yada yoğun bakımda kalır. biz ameliyat felan ettirmeyiz. senide şikayet ederiz demiş.
bunlarda tamam o zaman şikayet edin.benimde cebimde 5 kuruşum yok şimdiye kadar 2000 tl para verdim 3000 daha arkadaşlarımdan toplayıp verebilirim onuda kabul etmiyosanız yapacağım bişey yok demişler onlarda tamam o zaman yoğun bakımda kalsın biz şikayetimizi ederiz demişler.
öyle koptuk şimdi amcanın yakınlarıyla. arkadaş kafayı yiyo.hastane hiçbir şekilde bilgi vermiyor. telefonlada gidince de yakınlarından öğrenin diyolar. normalde pazartesi ameliyat olacaktı.
offf çok sıkıcı bir durum olmuş zeytinim bu konu yaa moralim bozuldu rabbim sabrını büyük versin arkadaşın
günaydın günaydın günaydın
ben de geldim kızma madamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?