- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.601
öyle oldu canım baya moral bozucu. neyse hayırlısı bakalım beklemedeyiz şimdilik. elimizden bişey gelmiyor.
sen nasılsın canım.
topik bomboş kimse gelmiyo. ben tek başına girip çıkıyorum. bekçilik ediyorum kimse yokken
günaydın günaydın günaydın
ben de geldim kızma madamım
iyiyim canım bende nasıl olsun dua etmekten başka elden birşey gelmiyor rabbim kimseyi düşürmesin o duruma çok zor...
senle ben bekçi gibiyiz valla
dün bekledim bekledim kimsecikler gelmedi bende kızdım bişey yazmadım.nerde bu kıslar yaaa. cucum urfaya gitti herkes kayboldu yaaa.
berre nerdekii. merak ettim kırmızılar geldimi gelmedimi :44::44:
evet yaa al benden de o kadar bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende berremi çok merak ediyorum naptı ne etti cücüm urfada yağmurlar eşliğinde romantik tatilini yapmakta
kedimle beraber göbüşlerimizi doyurduk şimdi rahatız sobamızda yanıyo çıtır çıtır bi de kar yagsa doyulmaz keyfimize
dün eltime gittim eşimin halasıyla beraber kalıyolar mantı yapcakmış bende gittim yardıma erkenden eltim doktor kontrole gitmişti bebeğin kalp atışlarını duymuşlar içim bi garip oldu kendi olamayan bebeğimin yerine koydum sanki sağlıklı olsun diiye dua ediyorum korku oluyo içimde bi aksilik olucak ondada diye
ohh afiyet olsun kediciğe de sana da. bu akşam kar geliyomuş.
eltin şu densiz olan kaynının eşi olan mı? gıcık oldum kaynına yaaa.
ohh yediniz mi mantıları mismis. bak şimdi bende istedim yaa
bebekleri inşallah sağlıklı olur. allahın izniyle bişey olmaz. kalp atışları duyulmuş artık.
Sende düşünüp düşünüp de üzme artık kendini canım. senin için hayırlısı böyleymiş diye düşün.en kıza zamanda gelecek yeniden bi melek sanaaa.
kedimle beraber göbüşlerimizi doyurduk şimdi rahatız sobamızda yanıyo çıtır çıtır bi de kar yagsa doyulmaz keyfimize
dün eltime gittim eşimin halasıyla beraber kalıyolar mantı yapcakmış bende gittim yardıma erkenden eltim doktor kontrole gitmişti bebeğin kalp atışlarını duymuşlar içim bi garip oldu kendi olamayan bebeğimin yerine koydum sanki sağlıklı olsun diiye dua ediyorum korku oluyo içimde bi aksilik olucak ondada diye
oh yaa ni güzel sıra gecelerine de gidiyodur o şimdi. hiç sıkılmaz.görümceleriyle de iyi anlaşıyo.bisürü kuzi lerde varmış.ohh ii yaptılar valla. kafalarını dağıtıp gelsinler sonrada gelsin bebeişleeeerrr
berreeeeeee nerdesin annem sen yaaaaa
ohhh tosunlar sizii yiyin yiyin aç kalmayınn pisi pisi kediciği de sev benim yerime emi hayvanları çok seviyorum ben yaaaaaaaaa benimde 2 tavşanım 2 de muhabbet kuşum varbizimde bir gün bebişlerimiz gelicek bizde heyecan yaşıycaz kalp atışları için hiç üzülme tatlımm
evet yaa ne güzel bende sıkıldım tatil istiyooommmmm tatil zaten ii anlaştığın insanlar arasında güzel olur diğeri sanırım çekilmez
oo vajinismus çok finaaa. bendede ilk zamanlar vardı.çabuk atlattım ama hala tam anlamıyla sağlıklı değilim o konuda.aynen o densiz kaynımın karısı iyidir üzgün gibi değilim sadece korku var içimde geçer zamanla. bi de eltim vajinismus hastasıydı bu yaz atlattı ama hala doktorda muayene olamıyor onun için tedavi süreci zor olurdu hatta dogum bile zorlanabilirmiş sezeryan olması muhtemel
ayy canım ya canın çekti dimi şimdi söylemeseydim keşke
evet yaa ne güzel bende sıkıldım tatil istiyooommmmm tatil zaten ii anlaştığın insanlar arasında güzel olur diğeri sanırım çekilmez
sevmezmiyim onu ben tosuncugumu bende çok seviyorum yaz gelsin bahçeye bende tavşan istiyorum tavuk filanda alcam güzel bi kümes yapıcaz tam mini çiftlik yapıcam burayı
nereye gitti yine herkes yaaaa
selam kızlar buraya güzel haberler yazmak isterdim ama çook üzgünüm regl oldum bu sabah hayırlısı böyleymiş..
bu ay gitmicem doktoruma yumurta takibide yaptırmıcam ilk önce vertigo için ilaç kullanmam gerekebilir randevu aldım bakalım ona gidicem öncelikle...
offfffffgıcık oluyorum bu kırmızılara ben artık yaa
amaaaannnn berrem sen sağlıgına bak annem boşver bebişi şimdi sen ii olki bebeğin sağlıkla gelsin benim bakçak halim yok sen ii ol sen bakçan valla ben diil
az gülelim istedim tontişş hayırlısı artık o kadar alışmışım ki üzülmeyip gıcık oluyorum bu da güzel bişi bence üzülmek daha fina minnakımmm çok öperim buralaraı çok boş bırakıyosun ama haberin olsunn
ayynen bende gıcık oluyorum madamım gözlerim şişti ağlamaktan nedense umutlanmıştım son 2 gündür..
aslında iş yerindede canım sıkılmıştı herşey üst üste geldi annemede ben dememiştim başımın döndüğünü üzülmesin diye bana ısrar ediyo doktora git diye bende anneme demek zorunda kaldım nörolojiye gidicem diye..
ablam hamile diye benimde bu ay olacağımı tahmin etmiş sanırım onada üzüldüm böle herşey üst üste geldi..
ben film izlemeye dalmışım geçen akşam yarım kalmıştı merak ettim sonunu aşk tesadüfleri severi izledim çok güzelmiş keşke daha önce izleseydim
oyyy oyyy kıyamam ki hiç sana ben şimdi yaa üzülmesin annişler benim de annem bu ay üzüldü ama o da ben üzülüyorum diye çünkü ben silik çizgiyi gördüğümde hemen annemi arayıp sölemiştim o da dur bakalım daha var kaç gün belli olmaz demişti sanrım kadının içine doğmuş zaten sürekli dua ediyor annem benim için yengemde hamile o da hep ikimizi düşünmüştü beraber hamile olalım diye ama hep olucak kızım olucak daha dur bakalım diyor ve o öyle dedikçe iiçimdeki huzur katlanıp büyüyor iyiki annelerimiz var berrem ....
bu arada o senin hastalığın nasıl birşey benim annem yıllar önce hastalanmıştı ben daha ilk okula gidiyordum sürekli başı dönüyordu baya kötü günler yaşamıştık ve bu yıllarca devam etti gitmediğimiz doktor kalmamıştı ama bi teşhis koyamadılar kimisi psikolojik dedi kimi başka bişi nörolojide geçti bizim ömrümüz nerdeyse bide teşhis tam konamadığı için verilen ilaçlar annemi mahvediyordu en son bi doktor bulmuştuk o orta kulak teşhisi koymuştu kulağın içinde bi sıvı oluyormuş o sıvının dengesi bozulunca baş dönmesi yapıyormuş bunu demişlerdi sonra verdikleri ilaçlar biraz daha ii etmişti annemi sen,n durumun nasıl bişi inşallah daha küçük bişidir rabbim anneminkini kimseye göstermesinn tatlımm
sende ağlama hadi boşverr sevdiklerimiz yanımızda olsun sağlığımızda ii olsun bebeklerimiz gelir bir güünn inşallah
seni çok sevdiğimi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?