- Konu Sahibi bilgemadam
-
normalde öyle evet hergün çalışmak kalite azaltır. ama ovulasyonda çift çizgiyi görene kadar gün aşırı. 2 günde 1 yani. ama çift çizgiyi görünce 3 gün üst üsteben araştırdım öyle öğrendim. öyle yaptık o ayda zaten. veee olduuuu. minnak geldiii. seninkide gelecek.
Cücüü çoooooook teşekkür ederim bu konu hakkında hiç bilgim yoktu sizin yazılarınızı okurken gördüm çok dikkatimi çekti...
Teşekkür eder saygılarımı sunarım hanım efendiciğim :)))
bugünde çalış bak mutlaka. gördükten sonra 3 gün üst üste. bugünde çalış sonra gerisini rabbim bilir.
küsme annesiiiii. o daha çok minnak. naz yapıyo. bende gelecek gibi hissediyorum ama gelmezsede küsme ona.
dönüşün muhteşem olur inşallah meleğimmmmmmmmmm bat ni zaman
ben gelicemm zatenn minnoşumaaa
oyy yıldönümüymüşşşşş bu minnoşunn haftasonu muhteşem geliceksin sonuc nolursaa olsun hem bize hergün bayramm dimii
tabikisideeee bayrammmm bebeğimm ama çifte bayramların yeri ayrııı
öle tabe bayram var bayram var dimii inş.. bizimki senlik havasında bi bayram olurr klasik bayramlardan olmass
ayy cıldırıkkk oldum bu ayy bakalım nolcekk bu ay olmazsaa bir ay daha bekle beklemek zor valla kafaya takmasakdaa:18:
yok yok inşallah kafaya takmıcaz böceğimm sabırla beklicezzzz rabbim görüyor sabrımızı isyanımız yok daha ne olsun
neden herkes sus pus olduuu yine madamımla ben başbaşamı kaldıkk bizde ne cene var kuzum yaaa
Sanırım biras çenemis düşmüş bizimmmmkonuşacak o kadar çok şeyimis varki aslındaa bura bilem yetmioo az gelio kimse kalmamış zate herkes uçmuş gitmiş
cenesii düşüklervalla bıraksalar 7/24 lkonuşcasss neden konuşmuyosunuzz arkidişlerrr yaaaaaaaaaaaaa
cenesii düşüklerValla bıraksalar 7/24 lkonuşcasss Neden konuşmuyosunuzz arkidişlerrr yaaaaaaaaaaaaa
ben burdayım hani konuşak :82:
ben burdayım hani konuşak :82:
Akşam balıkmı yisek mantar tavık mı cücüüüü
hadi bebiş anlat bakalım menüde ne var akşamaa
Akşam balıkmı yisek mantar tavık mı cücüüüü
hadi bebiş anlat bakalım menüde ne var akşamaa
konuşakk canımm hosgeldinn yoktun az önce cileğimm ....
sen nerde calışıyodun canım devlet dairesi falanmıı hamişlikte zor olmuyomuu
hehe akşam eve giderken annecim aradı yemek gönderiyorum babandan birşey yapma diye ıspanak yemeği göndermiş üstünede bi kase yoğurt koymuşkayınvalidem de eşimden bi tabak dolma göndermiş yemeklerim hazırrrrrrrrr bakıyorlar bana hamile olmak güzelmiş
hehe akşam eve giderken annecim aradı yemek gönderiyorum babandan birşey yapma diye ıspanak yemeği göndermiş üstünede bi kase yoğurt koymuşkayınvalidem de eşimden bi tabak dolma göndermiş yemeklerim hazırrrrrrrrr bakıyorlar bana hamile olmak güzelmiş
ben ne yapıyorum akşam bil bakalım kuzummcok değişik bişiy
tavuk baget ayy ni kadar değişikk demiiivalla fırına yollıcamm cok kolay ya hemde leziz napimm
sende tavıkk yapp bencee balıkta süper ama ne balığı yapcankii yaparsannn
ayyy acıktım valla
yok be güzelim devlet dairesi değil özel sektör bursada otomotiv üzerine bi fabrikada muhasebedeyim.
hamilelik şimdilik süper en güzel dönemlerimi geçirdiğimi düşünüyorum yavaş yavaş ağırlaşıcam bi kaç ay sonra.
yok be güzelim devlet dairesi değil özel sektör bursada otomotiv üzerine bi fabrikada muhasebedeyim.
hamilelik şimdilik süper en güzel dönemlerimi geçirdiğimi düşünüyorum yavaş yavaş ağırlaşıcam bi kaç ay sonra.
ohh sefan olsun cileğimmm tadını cıkarr hamişliğin valla ayy canım fena halde dolma cektii ama ama olmazkiii cok severim ben dolma manyaqıyımmm bide sarmaaaa :84::84: bide yanında bi kase yoğurttt süper gider valla yarın yapem barii kırmızı biberle zeytinyağlı mis miss...
ben hamiş kalınca kim bana yimek yollıcakk annişimde yok yanıcağızımdaaolsun o gelir bakar bana hele ben önce hamiş kalıyımdaa kendii kendime yapar yirim olmadııı
ohhhhh süper valla bizde böyleyiz sizin gibi yaşasın ailelerimisss
ohhh benimde tavıkta şinitzelim var balıktada istavritle çupura var bebem ayy kararsız kaldım bak gördümü bende o kadar açımki ne olsa yerim şuannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?