bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy bakalım bakalım nolcakk zeytinimm bekleyelim görelimm bizim minnoş gelicekmii yoksaa nazlanmaya devam edicekkk annişine nazı şimdiden geciooo pıtırcığın yaaaa ama gelsinn artık annesii onu cok öslüoooo ve sabırsızlıkla yolunu gözlüooo:97:

hoşgeldin canım aramızaa bilmediğin şeyleri çekinmeden sor elimizden geldiğince cevaplarız artık araştırmaktan uzman olduk nerdeyseeayrıca çok kibarsın
yokk kıss küsermiim hiç yerim yerrrrrr
ayyy inşallahhh yaaa öle olur koleramm bat 9 ama bellide olmaz kayabilir 10-11 e doğruu
dönüşün muhteşem olur inşallah meleğimmmmmmmmmm bat ni zaman

tabikisideeee bayrammmm bebeğimm ama çifte bayramların yeri ayrııı

öle tabe bayram var bayram var dimii inş.. bizimki senlik havasında bi bayram olurr klasik bayramlardan olmass
ayy cıldırıkkk oldum bu ayy bakalım nolcekk bu ay olmazsaa bir ay daha bekle beklemek zor valla kafaya takmasakdaa:18:

yok yok inşallah kafaya takmıcaz böceğimm sabırla beklicezzzz rabbim görüyor sabrımızı isyanımız yok daha ne olsun

yok yok inşallah kafaya takmıcaz böceğimm sabırla beklicezzzz rabbim görüyor sabrımızı isyanımız yok daha ne olsun

yok kuzumm sabırla bekliyoruss Rabbim ne zaman yazmışsa ozaman olsun hayırlısı neyse o olsunn minişimm isyanımızz yok inancımızz var cok sükür kuzum ya inş.. annelik duygusunu tadıcasss

neden herkes sus pus olduuu yine madamımla ben başbaşamı kaldıkk bizde ne cene var kuzum yaaa

Sanırım biras çenemis düşmüş bizimmmmkonuşacak o kadar çok şeyimis varki aslındaa bura bilem yetmioo az gelio kimse kalmamış zate herkes uçmuş gitmiş

cenesii düşükler valla bıraksalar 7/24 lkonuşcasss neden konuşmuyosunuzz arkidişlerrr yaaaaaaaaaaaaa

Akşam balıkmı yisek mantar tavık mı cücüüüü

hadi bebiş anlat bakalım menüde ne var akşamaa

hehe akşam eve giderken annecim aradı yemek gönderiyorum babandan birşey yapma diye ıspanak yemeği göndermiş üstünede bi kase yoğurt koymuş kayınvalidem de eşimden bi tabak dolma göndermiş yemeklerim hazırrrrrrrrr bakıyorlar bana hamile olmak güzelmiş

Akşam balıkmı yisek mantar tavık mı cücüüüü

hadi bebiş anlat bakalım menüde ne var akşamaa

ben ne yapıyorum akşam bil bakalım kuzumm cok değişik bişiy
tavuk baget ayy ni kadar değişikk demiii valla fırına yollıcamm cok kolay ya hemde leziz napimm
sende tavıkk yapp bencee balıkta süper ama ne balığı yapcankii yaparsannn
ayyy acıktım valla

konuşakk canımm hosgeldinn yoktun az önce cileğimm ....
sen nerde calışıyodun canım devlet dairesi falanmıı hamişlikte zor olmuyomuu

yok be güzelim devlet dairesi değil özel sektör bursada otomotiv üzerine bi fabrikada muhasebedeyim.
hamilelik şimdilik süper en güzel dönemlerimi geçirdiğimi düşünüyorum yavaş yavaş ağırlaşıcam bi kaç ay sonra.

ohh sefan olsun cileğimmm tadını cıkarr hamişliğin valla ayy canım fena halde dolma cektii ama ama olmazkiii cok severim ben dolma manyaqıyımmm bide sarmaaaa :84::84: bide yanında bi kase yoğurttt süper gider valla yarın yapem barii kırmızı biberle zeytinyağlı mis miss...
ben hamiş kalınca kim bana yimek yollıcakk annişimde yok yanıcağızımdaa olsun o gelir bakar bana hele ben önce hamiş kalıyımdaa kendii kendime yapar yirim olmadııı

ohhhhh süper valla bizde böyleyiz sizin gibi yaşasın ailelerimisss
ohhh benimde tavıkta şinitzelim var balıktada istavritle çupura var bebem ayy kararsız kaldım bak gördümü bende o kadar açımki ne olsa yerim şuannn

hımm zor valla hem hamiş olup hem calışmak ama evde olmakta zor inan hic kolay diill
tadını cıkar bu güsel dönemlerinin bol bol resim cekilll bebişine göstermek içinn cok güsell anılar bunlarrr her anının tadını cıkarr cileğemm

evdeysen istediğini yapıp yersin şekerim ben çalışıyorum sabah 6,30 da evden çıkıp akşam 7 geçerken eve geliyorum yetişmiyor hali ile.
ben bol bol meyve yiyorum kızlar bu ara dün akşam annem incir de göndermiş babam tarladan toplamış ay varya çatlıcam resmen yerken şapır şuupur yiyormuşum eşimin dikkatini çekti çok mu tatlı öle bi yiyorsun ki hiç incir görmemiş gibi dedi ben 2 canlıyım cicim dedim o inciri nasıl bi hazla yiyorum sen biliyon mu dedim :125::125:

of offf balıklar süpermişş kuzum balıktan yana kullan secimini bencee çupura süper valla istavritte ölee yanınada bi salataaa yimedeee yanındaa yattt mis mis
ayy cok acıktıım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım roka salatası istediii ayy nolii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…