bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yok bebeğim yaa sen kimseyi takma kafana millet konuşuyor valla onların lafıyla hareket etseydik şimdi 10 yıllık evli 10 da çocuğumuz olurdu

cöö ööööööö zeytinim burdayımm dışarı çıktım kendime kaban aldım yemek yidim ve geldimmmm

çok sıkıldım çoookkkk. haftaya perşembe de fuarımız başlıyo onun hazırlıkları var.öffff yoruldum yaaa. istifa mı etsem acaba
bak sen cadıya yaa gitmiş de kaban almış 2 dk daaaa. hayırlı olsun canım güle güle giy.

yyyyyaaaaaa ben o kırmızıları varyaaaaaa.....
öf beeee heyecanla bekliyoduk. neyse bebüşüm üzülmek ağlamak yok. herşeyde vardır bir hayır. önce sağlığına bak sen. sen şu baş dönmelerini hallet bi önce. sağlıklı ol ki gelsin miniğinde. hiç üzme kendini.

sağolasın canımmm evet güle güle giyim daha güzelleri senin olsun ben çıkıyorum hoşçakallll

merhaba kıssslarrr...biz 12 gün anneannede kaldık....gezdik tozduk...akraba,eş ,dost derken hiç boş günümüz yoktu...iyi dinlendim kafayı dağıttım geldim...eşimide çok özlemiştim oda aldı beni...pazartesi doktor randevumuz var...bebişim iyi çok hareketli maşallah..hepiniz iysiniz inş.....görüşürüz....

Kızlaaaaaaaarr, herkes iyi mi? Kimse kaç gündür bişey yazmamış merak ettim valla. Soğuklardan mı etkilendiniz noldu. İnanın Adana bile çok soğuk buz gibi dışarısı. Öpüyorumm hepinizi canlarım, kendinize iyi bakın, bol vitamin alın hasta olmayın. Valla benim içimde portakal ağacı çıksa yeri yani

canlarım benimmm nasılsınız....
benim günlerim okadar yoğun geciyokiii aklım sizlerde olmasına rağmen girip bakamıyommmm....
kimseciklerde gelmiyooo topiğe sanırımmmm neden böle oldu minnaklar yaaa...
benim bugün hem doğum günümdü hem evlilik yıldönümümümmmmm kocişimleee başbaşa yemeğe cıktık gezdikkk cok güselldiiiiiiiii sonra eve geldim kayınpederim pasta almışşş bizeee cok sevindirik oldummm
hepinizi kocaman öpüyommmm en kısa zamandaaaa görüşürüssssssssss

selam canımm sen kendine çok ii bakmalısın zatenn sakın hasta olmaa emii
valla ccücüm gitti kimse topike gelmez oldu olay budur yanii canım benimm çok sevindimm eğlenmene tekrar tekrar nice mutlu yaşlara ve yıllara kocişle birlikte çabuk gel çok özledim cücüm seniiiiii
ben de sürekli toplantıdayımm birazdan yine giricez bi ara buldum da yazim dedim istanbul çok fena hep kar yağışı var popişimiz donuyoo

Allah mutluluğunu daim etsin canım...nice yıllara ,nice yaşlara inş...

Madammmm slm canım ne zamn topiğe bakasam boş....2 hafta kadar yoktum olan olmuş o arada...nerde bu millet....zeytinde yok ortalıkta.....sen nasılsın?ne yapıyosun??

koleram yapacak bir sey yok, gaviscon kullanabilirsin ama etkisi sadece 5 dk suruyor, çekeceksin bebem
yastıgını yuksek kullanabilirsin ama bana fayda etmedi,asitten uzak dur ama o da care değil ki, yanma bulantıdan iyidir derim

ivit kuzum ya sayfalar ilerlemiyooo valla nedir bu hal kızlarrrr
sağol bebeğim benimmmm inş... hep birlikte nice yıllaraaa kocişlerimizle birliktee bebişimizde gelir inş. kuzumm benim...
bende cok ösledim seniiiiiiiiii cok
ivit bebüşş yaa istanbul cok finaymış annişle konuşuyomm hergün cok finaaa her yer kar diyo....
popişine dikkat et üşütme kuzum.... kalın kalın giyin tımam mııııııı
yoğunsun sende bu aralarr yaniii kıyamam sanaa Allah kolaylık versinnn calışmalar devam dimeeeee inş. bu ay gelir meleklerimiz......
seni cok sefiyommmm kendine dikkat ett kocaman öpüldünnn bebüşşşş

amin canım benimmm cok teşekkür ederimmm güselll bi yıl olur umarım hepimizeeee
kızçen nasıllll büyümüştür şimcikkkaz kaldııı vallaaa zeytinle senin bebüşünün doğumunaaa sağlıkla alın kucişlerinizeee tatlım....
zeytin nirelerde gercektennn mirak ettim şimcikkk:44:
cok öpüldünnn minnoş görüşürüsssssss

Selam canımmm çok yoğunum şu hafta kar yağışıda mahvetti bizi insanın çalışası gelmiyor yaa sürekli uyuyasım var deli olucam ve aksi gibi sürekli toplantı öle işte evet kimseler yok topikte cücüm gitti herkes gitti :)))
neyse şu havalar düzelince düzelir inşallah yine zeytiim de gelmez oldu acep bişimi olduu yaaa
sende çok dikkat et kızına ve kendine üşütmeyin sakın haaaa

kızlar merhaba.nasılsınız.? ben cumadan beri işe gelemiyorum. kar yüzünden arabayı çıkaramıyoruz otobüsler tıklım tıklım yollar kapalı.o şekilde yolada çıkamıyorum.bugün babam getirdi işe.

Ohhh bee icim rahatladi simdi ben tahmin etmistim gerci cunku bizim is yerindeki butun hamileler isee gelmedi bu haftaaa yatin keyfinuze bakin minnosum bende bu hafta surekli toplantidayim cok optum zeytinimm

iyi canım kötü bi durum olmasında....zeytinn haftalarımız bitiyo gerisayımlara başlamaya az kaldı desek yeridir....

Ohhh bee icim rahatladi simdi ben tahmin etmistim gerci cunku bizim is yerindeki butun hamileler isee gelmedi bu haftaaa yatin keyfinuze bakin minnosum bende bu hafta surekli toplantidayim cok optum zeytinimm
iyiyim canım merak etme. 2 gündür işe geliyorum ve aşırı yoğun geçiyo şu 2 gün. bide fuar başladı perşembe.arkadaşlar hep orda ben busefer gitmedim fazla ayakta kalmayayım diye ama keşke gitseymişim burda daha çok yoruldum bütün işler üstüme kaldı.

iyi canım kötü bi durum olmasında....zeytinn haftalarımız bitiyo gerisayımlara başlamaya az kaldı desek yeridir....

hiç sorma canım yaa normal gün olarak 76 günüm kaldı. ama sanırım benim oğlum fazla beklemeyecek. bikaç gündür erken doğacağını düşünmeye başladım. hiç durmuyo ve baya aşağıya indi tekrar. sık sık kasılmalarımda oluyor artık. tek istediğim bari 8 ayını doldursun.çok erken doğarsa çok sorun yaşarız diye korkularım başladı.
inşallah hayırlısıyla zamanında doğarlar.

endişe etme canım...o kasılmalar normal...benim bebişimde öel durmuyo yerinde baya altta hissediyorum çoğu zamn....doktor normal dedi...rahimde doğum reflekslerini yapıyo....bu aylarad bebişlerin çoğu doğum pozisyonunu alıyomuş zaten...sen düşünme öyle şeyler...zamnında doğacaklar inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…