bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ben bile sizden cok giriyom topiğe yaff bu ne halll herkes cokmu yoğunnn vallaaaaa iyiceee boşlamışsınızzz
ben sizi ösledim haber almak için bakıyommm ama neysee kızlarrr ya eskiii halimize dönelimmmmmmm lütfennn perşembe akşamı dönüyomm ben cuma evimdeyim inş......
kırmızılar geldiii benim yinee napalımmm bu ay umutlandım yine amaaaaaaaaaaa
bu aya inş.. meleğimmm gelirrrrrrrrrrrrrrrr hepimizin meleği gelirrrrrrrr sağlıklaaa
hepinizi cok öpüyommmm

İsyerinde internet problemli kaç gundur bide yogun.
Neyse bunları bırakalım hepinizi çok özledim canlarım arada akşamlar açıp yazılanları okuyorum

Vvvveeeeeeee şimdi sizinle ne paylaşacağım kocanın bile haberi yok bugün sabaha karsı uyandım ve saat 3:30 da test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı sanırım hamisimmmmm

Doktora gidecem. Size yazarım zaten kimseyle paylaşmayacağız bir süre

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimm filizimmmm yaaa artık güzel haberler duyalımm baya oldu hamiş haberi almayalıı çokk sevindim inşallah hamişsindir ttalım hayırlı haberlerini bekliyorumm sakın unutma emiii

günaydın bitanecik zeytinimmm nasılsın oğlumuz nasıll valla bende pek anlamış değilim bu işi yaa benim bata var 4-5 gün ama dün akşam böle wc den sonra peçeteye kırmızılar göründü yaaa geçen ay da 1 hafta önceden göründüydü ayy neler olii bana gene mi bebiş yok yaaaa ağlıycam artık ama yaaaaaaaaacücümünde gelmiş zatenn kırmızıları onada üzüldüm umutluydum oysa ondan neyse tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr zaman ve hamilelik kocişle aralar nasıll
günaydıııınnn.
madamım günaydın.nasılsın.görüşemiyoruz artık hiç.

cucum nasılsın yaa.özledim valla.gelde artık muhabbet edelim.topiğe kimsenin gelip gittiği yok.herkes boşladı burayı.

filizcim çok sevindim canım.inşallah hayırlısı olur inşallah hamişsindir. bize haber vermeyi unutma sakın. heyecanla bekliyoruz.

ben iyiyim bitanem bi yaramazlık yok. oğlumda iyidir sanırım.tepişip durduğuna göre.1 ay olacak görmüyorum.cumartesi gidicem kontrole.

senin noldu bu tarihlere yaa iyice şaşırdı. hayırlısı olur inşallah canım. neden böyle erken lekelenmeler oluyoki acaba. inşallah sadece lekedir yaa. geçen ay bende çok umutluydum senden. hakkında hayırlısı bitanem.hayırlı zamanda gelir inşallah meleğin.
cucumunda gelmiş kırmızılar evet yaa.niden böyle oluyoooo. neyse isyan yokçok şükür sağlıklar yerinde dime meleklerde doğru zamanı bekliyor.gelecekler inşallah.

Madamım yaa.dün akşam ufaklığın odasını aldık.mobilyayı çok beğendim rengini süslemelerini hep değiştirdim ama. şimdi kafam bidünya acaba şöylemi olsaydı böyle mi olsaydı felan diye.güzel olacak mı acaba felan kafam karıştı iyice. resmi de yokki göstereyim sennde fikrini alayım. değişiklik yapacaksam hemen arayıp söylemem lazım.üretime girecek ay sonu teslim edilecek çünkü.

eminimm çok güzel bir tercih yapmışsındır tatlımmm ve emin oll bebiş içine girince herşeyi bir anda dahada güzelleştirecekk ben buna eminimm zeytinimm rengi ne mobilyanın anlat bari azcıkk beee

eminimm çok güzel bir tercih yapmışsındır tatlımmm ve emin oll bebiş içine girince herşeyi bir anda dahada güzelleştirecekk ben buna eminimm zeytinimm rengi ne mobilyanın anlat bari azcıkk beee

benim bebeğin odasında gömme dolap var canım 3 sürgü kocaman beyaz.
o yüzden aldığım odanın dolabını alamayacaktım ve beyaz dolapta aykırı durmayacak bişe olması gerekiyodu. o yüzden mobilyada beyaz olacak.mobilyasını çok beğendim şeklini felanda. ama beğendiğimiz oda normalde krem rengi kapaklarında yatak başlarında felan kahve tonlarında hareler var.o haliyle çok beğendim.ama dolaba uymadığı için beyaz olsun dedim.
beyaz olunca da şifonyer kapaklarında ve yatak başlarında felan grimsi hareler olacak.
Gen Odas1 Tak1m1
odanın tekstil ürünleri ve süslemeleri de bu linkte göreceğin akvaryum modelinin süslemeleri olacak. bide dolap üstüne yapıştırmam için balıklardan verecekler bikaçtane odanın takımı gibi olsun diye.
Avizesi yine balıklı felan. cibinlik var yine tülünde tekstilindekisüslemelerden felan olacak.
öyle işte nasıl bişe olacak bilmiyorum da.
acaba diyorum şimdi mobilyanın renginde o hareli kısımları olmasamıydı.sadece beyaz mı olsaydı. çünkü balıklarla felan süslenecekmiş mobilyanın üstü hareler kötü mü durur o süslemeyle diye tereddüt ediyorum.

ayy zeytinim yaaa bunların hepici süper yaaa harikalar bittimm hemen bebiişimmmm olmalı benimdeyoksa olmadan alacam bu gidişleee bence biraz renk tonu olması güzel o griler yani olsun renk katar biraz bembeyaz da napıcan öle hatta gri yerine başka renkte olabilir sanki şöle turkuaz mavisi filan yada bilmiyorum tabi de gri sanki biras garip geldi bana sanki hiç görmedim daha önce sen gördün mü yakışmış mı girili bide fiyat kaça çıktı

gördüm.ya resmi yokki anlatayım şimdi.internette de yok modeli.ama o gördüğüm kız odası yapmışlardı güzel duruyodu. pembe kulpları felan vardı cibinliğinde kenarı pembeydi. sade bişeydi yani.çok güzel duruyodu.
ya öyle çok belirgin bi grilik yok.hani ağacı kesince ağacın kendi çizgileri olurya içinde. oda öyle biraz grimsi ağacın kendi dalgaları var gibi duruyo.yani onu mavili yapamıyosun kendisi öyle.
uf yaa ben böyle çok kararsızım işte yaa.
içinin tekstili ve süslemeler konusunda pek bi seçenek yoktu.erkeğe en uygun da o balıklı gibi geldi bana o olsun dedim.
şimdide tereddütdeyim acaba oldumu öyle diye. kocişte kızıyo ne düşünüp duruyosun felan.
bide akşam iş çıkışı gittik çok da yorgundum.adamlar da kapatacaktı. çok uzun uzun düşünemedim yani.

yatağı (içinde döşeği yan korumaları cibinliği felan dahil), şifonyeri, oyuncak sandığı, duvar rafı, avizesi 2050 dedi, 1850 ye aldık. 8 taksit yaptı karta.

berreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü leyyy
naber fıstıklar::)

hiç kararsız olma ama çok ii düşünemedi isen ara adamı söle hafta sonu sakin kafayla bi daha gelicez de iice düşün çiz planla tatlımm mühim bişi bu ama beyaz olmasıı çok mantıklı içiniz açılırr

eşim aldık işte ne düşünüp duruyosun güzel işte felan diyo. bende çok özeniyorum ilk defa bi bebek için hazırlık yapıyoruz sonuçta herşey çok güzel olsun istiyorum. hep zaten beyaz düşünüyodum.beyaza pastel mavi tonları felan.balıklar renk renk zaten.farklı renkler olacak içinde.
ay sonu teslim edilecek o zaman resmini çeker gösteririm size canım. neyse ya hayırlısı olsun.nasıl olursa artık.

kızlar nabersiniz
filiz hayırlı olsun canım tamamına erdirsin Rabbim
zeytin çok güzel bunlar bence renk olması güzel beyazın içinde balıklarıyla büyür bebişin güzel mutlu inşallah

Son düzenleme:
hoşgeldin bebeişşş

madamım naber gelmez inşallah senin uyuz kırmızılar nasıl durum
ev berbat elektriklerimiz arızalıydı gecen gun tesisata baktılar diye temizleyemedim dünde küçük kaynım bizddeydi bize çok tatlı bii köpek getirdi rottweiler cinsi 2 yaşında eşimde bende deli olduk çok sevindik okadar tatlı bişeyki anlatamam ye beni diye bakıyor yüzümüze dünde onunla ilgilendim o sogukta hep dışardaydım 3 tane oldu bizim havhavlar
evi tabi (biiiippp) götürüyo bileğimde çok agrıyo iş yaparken buzda yapışmıştım popomun üstüne hala agrıyo bilegim akşam kıvranırım artık.
gidip süpürüp geliyim ben biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…