- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.661
madamım naber gelmez inşallah senin uyuz kırmızılar nasıl durum
ev berbat elektriklerimiz arızalıydı gecen gun tesisata baktılar diye temizleyemedim dünde küçük kaynım bizddeydi bize çok tatlı bii köpek getirdi rottweiler cinsi 2 yaşında eşimde bende deli olduk çok sevindik okadar tatlı bişeyki anlatamam ye beni diye bakıyor yüzümüze dünde onunla ilgilendim o sogukta hep dışardaydım 3 tane oldu bizim havhavlar
evi tabi (biiiippp) götürüyo bileğimde çok agrıyo iş yaparken buzda yapışmıştım popomun üstüne hala agrıyo bilegim akşam kıvranırım artık.
gidip süpürüp geliyim ben biraz daha
selam tatlımmm daha4-5 gün var ama dun akşam birazı geldi sanırım gelcek gene geçen ayda böyle olmuştu yerleşmedir diye çok umutlanmıştımm fos çıktıı bu ay umudum yokkkk
köpek mii oyy sana mı getirmiş sizdemi kalcak yanii ayy ne güzel yaa bayılıyom hayvanlaraa benn güle güle sevin birbirinizii
Eki Görüntüle 342520
budur yeni oğlumuz nero adı çok sakin bi köpek havlamıyo bile
oyyyyyyyyyy çok tatlı bu yaaa adı da süpermiş sevgiyle büyüsünn
kızlar ya kafam öyle karıştı ki
evde test yaptım silik çıktı hastanede kan testi betahcg 3.5 çıktı adetim 3 gün geçti belirtiler var cuma tekrar test yapalım dedi belki evdeki hatalıdır diyo
hep mi beni buluyor allah aşkına dua edin ne zaman görecez bu iki çizgiyi rabbim hepimize yardım etsin
bende gidiyorum kimse gelmedi yalnız canım sıkıldı herkesşi öpüyorum
madamım negatif sonuç
öğleden sonra doktorla görüşecem sanırım adet söktürücü verecek.
napalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin.demek ki zamanımız var daha
hoşgeldinnn topikimizin baş tacıı sen gittin herkes gittii cücüm yaa hadi bakalım toparla şimdi herkesii
merhaba kızzlarrrr...nasılsınız bakalım??
miraba canımcımm iyiyiz cok sükür sen ve kızçen nasılsınızzzzz nasıl gidioo hergünnn biras daha büyüdüğünüüü hissetmekkk
hoşgeldin canım...bizde iyiz canım...dün görmeye gittim bebişimi...kocaman olmuşşş...1kilo 50grm olmuş...34cm boyu....her organını tek tek gösretdi doktor...çok güzeldi onu öyle izlemek..şükür iyi bebeğim...bende 6.700grm almışım...7 diyelim işte....
hosbuldum kuzum benimmm toparlıcasss el birliğiyle bebüşümmmmmmmmm
kıslarrrrrr hadi şimdiii topişde muhabbet zamanııııııııı .....
ayy minnoşumm ya yollar nasıll finaydıııı eve girinceee cok sükür didim
buz gibiiiiiiiiii her yer kar ....
evde nasıl soğuktuu hemencikkkk kombiyi yakıp yatmışısssss
sen nasılsınnn bebeğimm geldimii kırmızıların devamııııı nolcak böleeee madamım yaa hamiş olalım artıkkkk hayırlısını ver Rabbinnnnn
tamam tatlımm toparlıcaz elbette güveniyorum kendimize:))
havalar çok fena burda yine kar yağdı dünden bu yana ve çok oldu yine 15cm filan ama şuan güneş açtı yine sanırım kar topluyor yine...
kırmızılarım garip gene dün değil önceki gün çok azdı dün hiç gelmedi bugün gene geldi biras du bakalımm yarın tamamı gelir artık ama gene erken gelicek moralimi bozan bu cücüm yaa nerdeyse 5 gün önceden yüzünü göstermiş olacak yani nasipp nasip kısmett
gece mi geldiniz siz cücümmm ankara ne durumda rabbim kazasız belasız ulaştırmış ya şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?