bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam tatlımmm daha4-5 gün var ama dun akşam birazı geldi sanırım gelcek gene geçen ayda böyle olmuştu yerleşmedir diye çok umutlanmıştımm fos çıktıı bu ay umudum yokkkk
köpek mii oyy sana mı getirmiş sizdemi kalcak yanii ayy ne güzel yaa bayılıyom hayvanlaraa benn güle güle sevin birbirinizii

budur yeni oğlumuz nero adı çok sakin bi köpek havlamıyo bile

kızlar ya kafam öyle karıştı ki
evde test yaptım silik çıktı hastanede kan testi betahcg 3.5 çıktı adetim 3 gün geçti belirtiler var cuma tekrar test yapalım dedi belki evdeki hatalıdır diyo
hep mi beni buluyor allah aşkına dua edin ne zaman görecez bu iki çizgiyi rabbim hepimize yardım etsin

geç döllenme olabilir tatlımm 3.5 ta hamileliğin bi gösterggesi sayılıyor 0 filan çıkmamış inşallah hayırlısı olur canım yaa üzülme sakın herşey güzel olsun du bakalım cumayı bekleyelim yükselir belki deeeeee

madamım ya hala adet olmadım acayip midem bulanıyor çatlayacam rabbim sabır ver cuma olsun

bu topikte niye yeler esiyor, in cin top oynuyor

aaalllloooooooo kızçeler nerelerdesiniz

madamım negatif sonuç

öğleden sonra doktorla görüşecem sanırım adet söktürücü verecek.
napalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin.demek ki zamanımız var daha

tatlımm bence söktürücü için biraz daha bekle derim ben bizim bu topikte bir arkadaş vardı aynı böyle adeti gelmiyordu ama bütün idrar ve kan testleri negatifti sonra doktoru adet söktürücü vermişti yine sökülmedi kız 2 aylık hamile olarak gelmişti siteye belki seninde öyle olabilir geç döllenme denen bişi var bence bir hafta daha bekle derim ben ilaç kullanma ama yinede sen bilirsin tatlımmm kırmızılar gelmediği sürece umut hep var bence
madamım negatif sonuç

öğleden sonra doktorla görüşecem sanırım adet söktürücü verecek.
napalım allah hepimize hayırlısını nasip etsin.demek ki zamanımız var daha

hoşgeldinnn topikimizin baş tacıı sen gittin herkes gittii cücüm yaa hadi bakalım toparla şimdi herkesii

hosbuldum kuzum benimmm toparlıcasss el birliğiyle bebüşümmmmmmmmm
kıslarrrrrr hadi şimdiii topişde muhabbet zamanııııııııı .....
ayy minnoşumm ya yollar nasıll finaydıııı eve girinceee cok sükür didim
buz gibiiiiiiiiii her yer kar ....
evde nasıl soğuktuu hemencikkkk kombiyi yakıp yatmışısssss
sen nasılsınnn bebeğimm geldimii kırmızıların devamııııı nolcak böleeee madamım yaa hamiş olalım artıkkkk hayırlısını ver Rabbinnnnn

miraba canımcımm iyiyiz cok sükür sen ve kızçen nasılsınızzzzz nasıl gidioo hergünnn biras daha büyüdüğünüüü hissetmekkk

hoşgeldin canım...bizde iyiz canım...dün görmeye gittim bebişimi...kocaman olmuşşş...1kilo 50grm olmuş...34cm boyu....her organını tek tek gösretdi doktor...çok güzeldi onu öyle izlemek..şükür iyi bebeğim...bende 6.800grm almışım...7 diyelim işte....

Son düzenleme:

hosbuldummm canımcım.... oyy maşallah size ya cok sükür herşey yolunda ne güselllll kızcen büyüyoooo maşallah ama sen öle cok kilo almamışsın ne güsellll yaaa kızcen alıyooo dimek vitaminleriii silip süpürüyooo minnakkk

tamam tatlımm toparlıcaz elbette güveniyorum kendimize:))
havalar çok fena burda yine kar yağdı dünden bu yana ve çok oldu yine 15cm filan ama şuan güneş açtı yine sanırım kar topluyor yine...
kırmızılarım garip gene dün değil önceki gün çok azdı dün hiç gelmedi bugün gene geldi biras du bakalımm yarın tamamı gelir artık ama gene erken gelicek moralimi bozan bu cücüm yaa nerdeyse 5 gün önceden yüzünü göstermiş olacak yani nasipp nasip kısmett
gece mi geldiniz siz cücümmm ankara ne durumda rabbim kazasız belasız ulaştırmış ya şükürr

bende güveniyom bizeeeee
havalar fina kuzum yaa dondurdu bu kış biziiii....
senin erken gelioo benim gec ne iş anlamadımmm napcass böle yaaa
benimde canım cok sıkılıooo bu işee valla önceden düzenliydii ikimizindee şimdi senin erken benim gec gelmeye başladııı umutlanıyorum boş yere yine hüsran oluyooo napalım kuzummmm hayırlısı yinedeee
ivit gece tatlımmmm adanaya kadar iyiydiii hic bişiy yoktuu sonrasıııı karla geldikkk cok sükürrr bebeğimm sağsağlım evimize yetiştikk
sen napıyosunnnn başka başka meleğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…