bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla başka başka internetten gebelik testi sipariş vermiştim 20 adet 10 da hediye göndermişlerr 30 tane testim var elimde ama boşunaa puufff oldu gene bu ayyykocişe dedim böle olmıcak valla o da dediki ilk önce evdeki kuşları gönderelim dedi tavşanları da bende tamam dedim sanırım bi süreliğine annemlere göndercez kuşları tavşanlar terasta oldukları için onlar belki kalabilir ama kuşların parazitlerine maruz kalıyorum sanırım benim teyzemin gelini düşük yapıyordu ve zor tutuyordu zaten doktor en son olarak evinizde kuş yada bi hayvan varmı demiş onunda kuşu vardı ve çok evcildi ağlaya ağlaya verdi ama sonra hemen hamile kaldı kuzum valla seninde benimde kuşları vermemiz lazım bi süre belkideee

aaaa cidden mii kuzum yaa benim minnak az önce geldiii valla bileydim getirme derdim arkadaşa bırkamıştık valla bende yakın temas kuruyommmm aşkıtoda kızıyoo bana cok yaklaşma diooo dimek haklıymışşş benimmmm kuzucumm yaaa :44:
benim vercek kimsemde yokkiiiiii gecici olarak bile zor veriyosss istemiyoo kimse kuş ya
ne bilimmmm napsam bilemedimmm valla ayrı odada bıraksam fayda edermiii bebekimm yaaa öle yemini suyunu veririmmm napımmm maskeyle falan
ahh ahhh ağlancakk halime gülüyomm valla

yok bebem yaa ayrı oda filan da sanırım oolmazmış öle olsa kuzen vermezdi cünkü napçanız siz o zaman ya bi kuşçuya emanet edin sonram geri alırsıonızsen haftada bir ziyarete idersin valla ya ben zate anneme bırakmazsam çok zordu ayrılmam evlat gibi bişi oldular yaww çok garipp

valla bakıcass bi çaresine kuzummm ya napalım bebiş içinnn gerciii o da benim bebişimmm öslüyorummmm ya urfadaykennnn öle ösledimkiiii hemencik getirin didim bu sabahhh ama napalımm giderisss görmeye ziyarete falan yada annişime veririmmm anneme almak istiyoduk zatennn annem güsell bakarr....
abimlerinde vardı yengoşum cok bölee mıcırıyoduu onu öpüyodu sürekliii ama hamiş kaldııı ne bilim kuzum ya biz önlemimizi alalım yinedeee

evet canım afedersin sonradan gördümm :))) evet tatlımm kızın kocaman olmuş maşallahh yaaa ne güzel rabbim bizede versin tez vakitte
slm madammm...cucu ve sen varken size slm verdim...zeytin sonradan geldi onada ayrı yazdım.....iyim canım...dün kızımı gördüm işte..şükür iyi durumda...sen nasılsın?*

aa evet cücüm kargoya ver sen kuşu anniş alır bide güzel bakar valla sen de bu fırsatla istanbula daha sık gelirsinn öle işte tontiş valla önlem için artık ne gerekiyosaa

öle valla annişe emanet ederizzz napalımmm görmeye gelirimmm bol bolll
akşama ni yimek var kuzummmm ben bugün bişiy yapmıcammmm zatennn yapıcak halimde yok valizler hala antrede duruyoooo ölecee
anniş içli köfte bikaçbişiy yapmıştııı onlarııı yiriss bu akşammmm çaylaa

merab kızlar burda 2 saattir aralıksız lapalapa kar yagıyor güneşten sonra bi başladı dahada durmadı bende dışarı cıkıp köpekleri doyurmam ve kömür almam gerek üfff hiç çıkasım yok çok soğuk bırrrrrrrrrrrrrrrrr

önemli değil canım..... amin canım tez zamnda inş...artık gelsin sizinde minişleriniz yaaa.....canınızda can büyüsün inş...

miraba canımmmm ayy ankarada cok fina suan yağmıyooo ama ilerleyen saatler yağar belkimmm buz gibi hava:18:
hemencik bi koşu kömürünü al havhavları doyurr gel üstünü cok sıkı giyinnnnn

oohhh daha ne olsun tatlımmm bizde dün akşam kocişle kuşbaşı et doğradık sonra onun üstüne hayaller kurduk bunu nasıl pişirip yesek diye sonra aklımıza onu böle domataslı sosla bandıra bandıra yemeyi düşündük şöle soğanlı filan düdüklüde yaptık ikimizde tabi düdüklüyü ilk defa elimize aldık acaip eğlendik pişirirkene patlayacaktı nerdeyse çok sıkı kapatamamışız acaip bi ses çıkardı kociş sandalyeyi almış düdüklünün üstüne yürüyo sözüm ona koruyacakmış o sandalye onuneyse sonra araştırmalar sonucu öpğrendik ve pişirdik lokum gibi oldu bu akşamda onu yicez sanırım gerçi kocişin maç gecesi bu karda buzda da nasıl oynayacaklarsa inşallah gitmezlerrr
akşama ni yimek var kuzummmm ben bugün bişiy yapmıcammmm zatennn yapıcak halimde yok valizler hala antrede duruyoooo ölecee
anniş içli köfte bikaçbişiy yapmıştııı onlarııı yiriss bu akşammmm çaylaa [/QUOTE]

miraba canımmmm ayy ankarada cok fina suan yağmıyooo ama ilerleyen saatler yağar belkimmm buz gibi hava:18:
hemencik bi koşu kömürünü al havhavları doyurr gel üstünü cok sıkı giyinnnnn

ankaranın sogugu daha beterdir burda gecen haftadanda soguk bugun sabah cıktım burnum kıpkırmızıydı yazık köpüşlerde uşuyo pencereden görünce beni aglıyolar bol bol yesinler mamalarınıda üşümesinler ben kaçtım görüşürüz

[/QUOTE]

ayy cıldırıklar ya düdüklüyle güreşşş bende cok korkuyodum düdüklü kullanmaktan ama şimdi elim kolum olduuu valla cok işe yarıooo hemencik pişiooo hemde lokumcuk gibiii
afiyet bal olsunn....
valla maç delilerii kar buz dinlemiyolarrrr
ısınıyolar bideee sortlaaa falan görüncee popişim doniiiiii benimmm:18:

oyyy ne güzel burda şimdi açıldı havanın rengi ama ben hep kar yağsın istiyorum yaaa goodum jinim sende üşütmeden kendini hemencik işlerini hallet bakimm
evet yaa çok geciktilerr
önemli değil canım..... amin canım tez zamnda inş...artık gelsin sizinde minişleriniz yaaa.....canınızda can büyüsün inş...

valla kameraya çekeydim keşke o halimizi yaa
valla cücüm ya nasıl üşümüyorlar pes buz gibi havada şortla dönüyo eve giyinmiyo arabada yok artıkk ölece geliyoo zır deliii
ayy cıldırıklar ya düdüklüyle güreşşş bende cok korkuyodum düdüklü kullanmaktan ama şimdi elim kolum olduuu valla cok işe yarıooo hemencik pişiooo hemde lokumcuk gibiii
afiyet bal olsunn....
valla maç delilerii kar buz dinlemiyolarrrr
ısınıyolar bideee sortlaaa falan görüncee popişim doniiiiii benimmm:18:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…