- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.701
ankaranın sogugu daha beterdir burda gecen haftadanda soguk bugun sabah cıktım burnum kıpkırmızıydı yazık köpüşlerde uşuyo pencereden görünce beni aglıyolar bol bol yesinler mamalarınıda üşümesinler ben kaçtım görüşürüz
ben kaçıyom minnoşlarr hepinize ii hafta sonları sizleri çoooooooooooooooookkk sefiommmm
hosbuldum ballı kaymağımmmm.....
güsellll gectiii minnoşumm gezdim tozdum bol bol yoruldum valla evimi öslemişimmm
sen nasılsın canımcımmmmmmmm
ben kaçıyom minnoşlarr hepinize ii hafta sonları sizleri çoooooooooooooooookkk sefiommmm
ohh ne güzel balım yaa kafanı dağıttın azcık..
ev özlenmezmi valla insanın evi gibi yok inan ki...
bende iyiyim çok şükür cucum şimdi daha iyiyim ama...
çok özledim senide...
ivit güseldi valla balım ii geldiii
ama herşeye rağmen insanın evi gibisi yokk...
sen hep ii ol canım benimm cok sevindim ii olmana
ben simcik cıkıyom sonra uzun uzun konusalım tımam mıı cok öpüldünnnnnnn balımmmmmmm
cücüm selam nasılsın canım benim
miraba canımcım iyiyim cok sükür sen nasılsın nasıl gidiyooo
haftabaşı kimsecikler yok yinee
herkeslere merhaba cücümm filizimm nasılsınız canlarr
ya filizim adet oldun mu sen bakimmmm benim kafam sana takıldı yaa valla bak keşke az bekleyeydin de içmeyeydin şu söktürücüyü
kuzuucuuuuuummmmmm işin zor valla bakalım bizi nasıl toparlıcannapıyon tatlışım nasıl geçti haftasonunuz çalışmalar başladımı bakim ya ben adet oldum ya cücüm valla bitti gibi dün hiç gelmedi nerdeyse bugünde öle offfffff bişilerrr oliii rabbim yardım et
miraba kuzucummmhosgeldin
hemde ne zorrr nasılll toplıcam ben siziii yaff:44:
yok bugün başlıcakkk calışmalar haftasonu cok yoruldum vallaevi temizledimmm market alışverişi yaptık sınav vardı cumartesi ehliyet öle işte kuzucum....
kıs ne cabuk başladı bittiii ne bilim nolcak bizim halimizzz bebüşşş ya dengemiz bozuldu valla Allah yardımcımız olsun kuzum tez zamanda gelsin bebişlerrrr bu bilinmezlik son bulsun inş....
aaaa ehliyet sınavımı kız kuzucum ne ara başladı da bitti yaww kafam karıştı valla yaa zaman ne çabuk geçiyooo:26::26:
valla kuzum yaa baksana nerdeyse beraber başlıcaz çalışmalara bugünde gelmezse maksimum iki gün filan sürmüş olacak benimkisi çok garip çokk valla bildiğin gibi değül bebüşümm ya hade bakalım sizlere kolaylar gele o zaman bu gece ben açılışı inşallah yarın akşam yapçamm
herkeslere merhaba cücümm filizimm nasılsınız canlarr
ya filizim adet oldun mu sen bakimmmm benim kafam sana takıldı yaa valla bak keşke az bekleyeydin de içmeyeydin şu söktürücüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?