bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit ankaranın soğuğu cok beter...
ayy canlarım yaa yazık minnoşlara hemencik doyurda ısınsınn havhavlarr uyusunlarr hoşcakal canımcım

ben kaçıyom minnoşlarr hepinize ii hafta sonları sizleri çoooooooooooooooookkk sefiommmm

madamım miraba ve güle güle...
çok güldüm sizin düdüklü tencere halinize:)ni güzel Rabbim mutluluğunuzu bozmasın amin....
bende seni sefiyorum bye

hosbuldum ballı kaymağımmmm.....
güsellll gectiii minnoşumm gezdim tozdum bol bol yoruldum valla evimi öslemişimmm
sen nasılsın canımcımmmmmmmm

ohh ne güzel balım yaa kafanı dağıttın azcık..
ev özlenmezmi valla insanın evi gibi yok inan ki...
bende iyiyim çok şükür cucum şimdi daha iyiyim ama...
çok özledim senide...

ohh ne güzel balım yaa kafanı dağıttın azcık..
ev özlenmezmi valla insanın evi gibi yok inan ki...
bende iyiyim çok şükür cucum şimdi daha iyiyim ama...
çok özledim senide...

ivit güseldi valla balım ii geldiii
ama herşeye rağmen insanın evi gibisi yokk...
sen hep ii ol canım benimm cok sevindim ii olmana
ben simcik cıkıyom sonra uzun uzun konusalım tımam mıı cok öpüldünnnnnnn balımmmmmmm

tımam meleğim konuşalım sende işlerini yap çok öpüyorum iyi hafta sonra hoşçakal....

Madamim öğleden sonra yazamadim ben bu ay klomen kullandim. Yumurtalarım çok buyudu catlatma ignesi vurmadı simdide adet gecikince adet sokturucu verdi adetin ikinci gunü gidecem kontrol edecek sonra yine klomen icecem.

Ama biz gecen ay çok calismadik bide dr kontrolünde olunca benim kocis rahatsız oldu yanisi sucluyuz aslinda....

Bu ay canımı dişime takacam ve çılgınlar gibi calisacam daha dogrusu calisacaz tek basima olmuyor tabisi

Neyse geriye bakmiyoruz çok canım sıkıldı fakat düşündüm halimize şükredip yola devam etmek lazım isyan yok olacak Rabb'inin izniyle

İste kim var böyle derdimi size dokuyorum rahatlıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum

nerelerdesinizz minnoşlar yaaa topik yine bomboşşşşşş açılışı ben yaptım hadi gelinde sohbet başlasınnnn

herkeslere merhaba cücümm filizimm nasılsınız canlarr

ya filizim adet oldun mu sen bakimmmm benim kafam sana takıldı yaa valla bak keşke az bekleyeydin de içmeyeydin şu söktürücüyü

kuzuucuuuuuummmmmm işin zor valla bakalım bizi nasıl toparlıcan napıyon tatlışım nasıl geçti haftasonunuz çalışmalar başladımı bakim ya ben adet oldum ya cücüm valla bitti gibi dün hiç gelmedi nerdeyse bugünde öle offfffff bişilerrr oliii rabbim yardım et
miraba canımcım iyiyim cok sükür sen nasılsın nasıl gidiyooo
haftabaşı kimsecikler yok yinee

ya filizim adet oldun mu sen bakimmmm benim kafam sana takıldı yaa valla bak keşke az bekleyeydin de içmeyeydin şu söktürücüyü

miraba kuzucummmhosgeldin
hemde ne zorrr nasılll toplıcam ben siziii yaff:44:
yok bugün başlıcakkk calışmalar haftasonu cok yoruldum vallaevi temizledimmm market alışverişi yaptık sınav vardı cumartesi ehliyet öle işte kuzucum....
kıs ne cabuk başladı bittiii ne bilim nolcak bizim halimizzz bebüşşş ya dengemiz bozuldu valla Allah yardımcımız olsun kuzum tez zamanda gelsin bebişlerrrr bu bilinmezlik son bulsun inş....

aaaa ehliyet sınavımı kız kuzucum ne ara başladı da bitti yaww kafam karıştı valla yaa zaman ne çabuk geçiyooo:26::26:
valla kuzum yaa baksana nerdeyse beraber başlıcaz çalışmalara bugünde gelmezse maksimum iki gün filan sürmüş olacak benimkisi çok garip çokk valla bildiğin gibi değül bebüşümm ya hade bakalım sizlere kolaylar gele o zaman bu gece ben açılışı inşallah yarın akşam yapçamm

evet bebüşüm zaman hemencik geciooo valla sınva vardııı ya 2 ay oldu ben kayıt yaptıralıııı....
ivit minnakım ya yetiştin bana valla inş. bu ayda hamiş kalırıssss birlikteeee ni güsel olurrrrrr aramızdaaa bikaçgün olur ayyyyy süper süperrAllahım hayırlısıyla versin bebişlerimiziiiiiiiii inş.........
hadi bakalım ikimizede kolaylar gelsinnnnnnnn bol bol calışalım buay inş.... meyvelerini toplarıs kuzum yaaaa

ben geldim ama kalamıcam çok işim var evi temizzlicem dip köşe. dün gece geç yattım sabahta erkenden kalktım kocişi yolladım işe koyuldum dün akşam apar topar çıktık evden eşimin eniştesi yatalak hasta fenalaşmış eşimde gitti hastaneye gece 2de geldi Allaha şükür iyi durumu mide kanaması geçirmiş üzüldük haline iyi olur inşallah...

madamım bana 2 kez kan tahlili yaptılar negatif çıktı bugün 4. gün tarlusal içiyorum ama hala adet olmadım. klomen içtimya adetin 2. günü kontrol edecek kistleşme falan olabilirmiş. ona göre yine klomen başlayacak bu ayda olmazsa artık farklı birşeyler yapacakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…