- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.721
ben geldiiiiimmmm. sabahtan beri topike girmeye çalışıyorum giremedim. açılmadı nidense :44:
nasılsınız bakalım? herkesler iyi mi?
cucum prensesim nasılsın balım. ne var ne yok.
ben cumartesi doktora gittim. oğlum iyiymiş çok sağlıklı maşallah dedi doktor amcamız.
1750 gr 40 cm olmuş paşamız.
tam 2 ayımız var doğuma.sık sık sancılarım oluyor dedim normal onlar dedi. biraz daha bekleyelim sonra ilaç vericem dayan biraz daha dedi. izne ayrıl haftaya dedi. ben istemedim. biraz daha çalışayım son ay ayrılırım dedim o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi. bende haberler böyleee.
ayyy maşallah oğluş tosun gibi olmuş zeytinim yesin teyzesi onu
büyümüş teyzesi yaaa. kocaman olmuş oğluşum.rüyamda doğum yapmıştım emziriyodum
aaa güzelim benim işte anne karnına düştümü annelik duygusuda başlıyor ne kadar kutsal bişey ya
evet bebüşüm zaman hemencik geciooo valla sınva vardııı ya 2 ay oldu ben kayıt yaptıralıııı....
Ivit minnakım ya yetiştin bana valla inş. Bu ayda hamiş kalırıssss birlikteeee ni güsel olurrrrrr aramızdaaa bikaçgün olur ayyyyy süper süperrallahım hayırlısıyla versin bebişlerimiziiiiiiiii inş.........
Hadi bakalım ikimizede kolaylar gelsinnnnnnnnbol bol calışalım buay inş.... Meyvelerini toplarıs kuzum yaaaa
madamım bana 2 kez kan tahlili yaptılar negatif çıktı bugün 4. Gün tarlusal içiyorum ama hala adet olmadım. Klomen içtimya adetin 2. Günü kontrol edecek kistleşme falan olabilirmiş. Ona göre yine klomen başlayacak bu ayda olmazsa artık farklı birşeyler yapacakmışız
ben geldiiiiimmmm. Sabahtan beri topike girmeye çalışıyorum giremedim. Açılmadı nidense :44:
Nasılsınız bakalım? Herkesler iyi mi?
Cucum prensesim nasılsın balım. Ne var ne yok.
Ben cumartesi doktora gittim. Oğlum iyiymiş çok sağlıklı maşallah dedi doktor amcamız.
Tam 2 ayımız var doğuma.sık sık sancılarım oluyor dedim normal onlar dedi. Biraz daha bekleyelim sonra ilaç vericem dayan biraz daha dedi. Izne ayrıl haftaya dedi. Ben istemedim. Biraz daha çalışayım son ay ayrılırım dedim o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi. Bende haberler böyleee.
cücümm
sınavın nasıl geçti direksiyonmuydu
ayy zeytinim benimm kocaman olmuş sıpamız maşallahh çok az kaldı doğuma da yaa zaman ne çabık geçiyoo benimde erkenden geldi gene kırmızılar ve erkenden gitti zeytinim ya maks iki gün sürmedi dün çok az geldi bugn gene yok iice şaştı benim düzen inşallah vucudum hazırlanıyordur hamişliğee
ben geldiiiiimmmm. sabahtan beri topike girmeye çalışıyorum giremedim. açılmadı nidense :44:
nasılsınız bakalım? herkesler iyi mi?
cucum prensesim nasılsın balım. ne var ne yok.
ben cumartesi doktora gittim. oğlum iyiymiş çok sağlıklı maşallah dedi doktor amcamız.
tam 2 ayımız var doğuma.sık sık sancılarım oluyor dedim normal onlar dedi. biraz daha bekleyelim sonra ilaç vericem dayan biraz daha dedi. izne ayrıl haftaya dedi. ben istemedim. biraz daha çalışayım son ay ayrılırım dedim o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi. bende haberler böyleee.
Inşallah bebem yaa inşallah bu ayy incir yedim bende mımırtalarım sağlam olsun diye
ayyy ne diimki tatlım yaa ben hala hamile olman için dualardayım bi yanılma olsun filan dedim ya arkadaşında hiç bi şekilde testlerde çıkmıyordu kanda özellikle ama sonra birden hoooop 2 aylık hamiştiRabbim en doğrusunu biliyordur tabi ne eylerse güzel eylerr
ayy zeytinim benimm kocaman olmuş sıpamız maşallahh çok az kaldı doğuma da yaa zaman ne çabık geçiyoo benimde erkenden geldi gene kırmızılar ve erkenden gitti zeytinim ya maks iki gün sürmedi dün çok az geldi bugn gene yok iice şaştı benim düzen inşallah vucudum hazırlanıyordur hamişliğee
teorik sınavdı canımcım ii gectiii gecerim sanırımmm inş......
madamım sen bana söylüyosun ama sen hamiş olmayasın canım ya erken gelmiş az olmuş yerleşme olmasın
sen böyle söyleyince benim kafam karıştı ya acaba kaç günde adet olmak gerekiyor bu ilacı içince zaten 2 gün daha içince bitiyor ben ilk defa kullanıyorum içerken olmak mı lazım yoksa bitirmekmi gerekiyo aaaa yicem kafayı
sorma teyzesi büyümüş oğluşum. karnım çok rahatsız olmaya başladı artık zaten belli büyüdüğü :)
senin dengen şaştı ya ne çok değişti bu ara senin döngüler. inşallah dediğin gibi hazırlanıyodur vücut.
ama yakında geleceeeekkkk. ben doğurmadan sen hamiş olacaksın. öyle hissettim şimdi bak. inşallah öyleolur.
ben 1 ay daha çalışmaya devam edebilicem en fazla. sonra yokum. inşallah eve internet alırsam haberleşiriz alamazsam uzun süre görüşemicez yaa
iyiyiz cok sükür minnakım nolsun işteee evdeyim yemek yapım didim aradan cıksınn
tembelliğe alışmışım şimdi iş yapmak zor geliooo valla
oy paşamıza maşallahkocaman olmuş tosbikkk yerler onu ya ne cabuk gecioo zaman 2 ay sonra hayırlısıyla doğum yaaa canım benim yaaa.....darısı başımıza olsunnn bizde böleee göbişli göbişli gezelim inş...
inş. kuzum inş.... bebüşümmm inciri ne zman yiyosun belli günlerdemi her zamanmı bende yiyomm ama öle kafama esinceee:44:
yaparsın canım ya bunlar kolay işler bizim asıl işimiz bebiş onda biraz takılıyoruz ama ya yaoacaz ya yapacaz
ehehheh test yaptım tatlım negatif maleseff keşke öle olsaaa:))))
valla bende hiç kullanmadımki hiç bilmiommm valla canım ya ama sen google amcaya bi danış o herşeyi bilir
ayyy zeytinim ya hadi inşallah rabbim söyletmiş olsun seni hamiş olak 2 aya kadannya çevremde herkesmi hamile olur bütün gözler üstümde şimdi duurm böle oluncaa:26:
cücüm ya valla az önce başladım yemeğe bi yerde okumuştum adet başlayınca hergün birer tane yiyolarmışnerdee ben bi oturuşta 10 tane yiyomm ya çok sefiom kafana göre takıl bebm ya zararı yoktur inşallah hergün yemeye çalış sen
inş. yapmışımdır canmcım...ah ahhh bide bebüş yapabilsek Allahın izniyle sanırım zamanı diil Allahım en hayırlı zamanda vericek meleklerimizi inanıyorum bennn....
ii madem bende yiyim kuzum zararı yok didiğin gibi belkimm vesile olur incirr mımırtarımıza destek verelimm
ayyy minnakım bu ay gelsin inş.. yaaa nütfennnnnnn
lüffennn lüffeennn lüffeeennngelecek gelecekk inanıyorumm ben su bebek naptı acep bu aralar doğuracaktı ben olaydım hamiş doğurmuştumm bak gene geldi aklıma yaaa
öyle olur yaa. dinlendin gezdin tozdun tabi.şimdi zor gelir.iyiyiz cok sükür minnakım nolsun işteee evdeyim yemek yapım didim aradan cıksınn
tembelliğe alışmışım şimdi iş yapmak zor geliooo valla
oy paşamıza maşallahkocaman olmuş tosbikkk yerler onu ya ne cabuk gecioo zaman 2 ay sonra hayırlısıyla doğum yaaa canım benim yaaa.....darısı başımıza olsunnn bizde böleee göbişli göbişli gezelim inş...
:44:
ayyy zeytinim ya hadi inşallah rabbim söyletmiş olsun seni hamiş olak 2 aya kadannya çevremde herkesmi hamile olur bütün gözler üstümde şimdi duurm böle oluncaa:26:
inş. kuzum gelecek Allahın izniyle....
ivit su bebek doğum yapmıştır belkideee ayy kızı su gelmiştir dünyaya sağlıkla almıştır kucağına inş...
ayy kuzum benim düşünme bunları bölesi hayırlımıymış hakkınızaa sakın üzülme tımam mı meleğim benim herşey güsel olucakkk bebişlerimizde gelicekkk canımmmmmmmm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?