- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.741
biri bize bi hap verse içsek hooooppppp hamiş uğraş uğraş ....sı çıktı artık
ohhhhh diycem ama olmass çalışmadan olmass filizimm kocişlerin tadına nası varcas sonraa
öyle olur yaa. dinlendin gezdin tozdun tabi.şimdi zor gelir.
evet teyzesi kocaman oldu. artık odasını hazırlamam lazım. bu hafta çok işim var. bendede bi tembellik napıcam bilemedim.
inşallah darısı size canım benim.
inşallah bebüşüm inşallah gelecek minnaklaaarrr.
gelecek bebeğim inanıyourmm canı gönülden inanıyorum ikimize birden gelecek beraber gelecek kendimi o kadar şartlamışımki senin kırmıızlar gelince benimde geleceğini biliyorumm
biri bize bi hap verse içsek hooooppppp hamiş uğraş uğraş ....sı çıktı artık
ayy cıldırık hatun yaa...kocişlerimiz küser bizee hem onlarsızz neyleyim bebüşüüüüü kocişim benim olsun eninde sonunda olacak olacakkkkkkkkkk.... Allahın izniyleeee kuzucuklar gelicekkk...inancımız sonsuz gelsin bebişler dolsun göbişlerrrrr....
dolsun anasını satıyım heheytttt
kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepinizi elma yanaklardan öpüyorum yarın görüşürüz
ivit valla bebüşüm cok zor gelioo
Oy maşallah paşama annişi güsel beslemiş oğluşunu kocaman olmuş...
Hazırlarsınız allah gücünü verir cok zevklidir hem ya oğluşunun odasını hazırlıcan ni güselll... Seve seve yaparsın eminim...
Amin tatlım tez zamanda inş...
Gelecek tabeee inş. Birlikte göbişlerimizi yarıştırcasss kac kilo aldık onları konuşcasss ay benim ki tekmeledii seninki niler yapıyoooo doğum alışverişine cıkıcass allahın izniylee....yakında inş...
Bizim kırmızılar ortak calışıyoo zatennnn benim gelince otomatikman seninde gelioooo ama inş... Bu ay gelmezlerrr böleee 9 ay ohh sefamız olsun ay inş.. Bebekimmmmm yaaaa gecem ay öle umutluydumkiii cokta calıştık ama olmayınca olmuyo işte napalım hayırlısı
karlı bir ankara sabahından hepinize mirabaaaaaaabi kalktım kiiii her yer bembeyaz yine lapa lapa kar yağıyoooo bu halini cok sefiyorummm buza dönüşmemişşş haliniii
kimsecikler yok yine yinee nrdesinizzzzzzzzz minnoşlarrrrr
CÜCÜÜÜÜMM bebüşümm günaydınnn tosbikim bana da kar göndersene yaa bende çok seviom ya yağcakmış bakalım bizede bekliossss napıosun bugün ben erken çıkabilirsem kocişe güzel şık bi masa hazırlamayı düşünüyomm
sevgililer günümüz kutlu olsun çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiiii
günaydın meleğim ...
gönderiyim kuzum öle cok ki sanada yiter banada....
valla bende aynı fikirdeyimmm güsel bi masa kocişle ben oh değmeyin keyfimizeee
sevgililer günümüz kutlu olsun minnakımm bende seni cok sefiyommmmmm
ohh senin tonla vakit var valla ne güzel bakalım ben nasıl yetiştiricem ağda,yemek,masa dizaynı,makyaj ,kıyafet offf offffffffff
miraba kızlaaaaarrrrr.........
sevgililer gününüz kutlu olsun................
biz malesef kocişle hiçbişey yapamıyorus. zaten hediye alamadık da. yemek felanda yapamıcam. zaten kocişle beraber işten çıkıyoruz.eve 7-7:30 gibi gidiyorum. o saatten sonrada özel hiçbişe yapamam ki.
kocişe didim sabah kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum.evlilik yıldönümündede hediyeleşmedik sevgililer günündede malesef
miraba kızlaaaaarrrrr.........
sevgililer gününüz kutlu olsun................
biz malesef kocişle hiçbişey yapamıyorus. zaten hediye alamadık da. yemek felanda yapamıcam. zaten kocişle beraber işten çıkıyoruz.eve 7-7:30 gibi gidiyorum. o saatten sonrada özel hiçbişe yapamam ki.
kocişe didim sabah kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum.evlilik yıldönümündede hediyeleşmedik sevgililer günündede malesef
miraba minnoşum....
seninde kutlu olsun sevgililer günün.......
aaaa öle dime kocişin oturur diğer odada zaten yemek yemicekmisiniz akşam en azından mum yak kocişinden cicek al mutlaka gül yapraklarıyla süsle masanızı missssss gibiii giyin söle güselll güselll makyajınıda yap al sana mis gibi kutlama böleeee hemencik umutsuz düşünmeee tatlışım yaa insan isterse herbişiy yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?