bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit valla bebüşüm cok zor gelioo
oy maşallah paşama annişi güsel beslemiş oğluşunu kocaman olmuş...
hazırlarsınız Allah gücünü verir cok zevklidir hem ya oğluşunun odasını hazırlıcan ni güselll... seve seve yaparsın eminim...
amin tatlım tez zamanda inş...

gelecek bebeğim inanıyourmm canı gönülden inanıyorum ikimize birden gelecek beraber gelecek kendimi o kadar şartlamışımki senin kırmıızlar gelince benimde geleceğini biliyorumm

gelecek tabeee inş. birlikte göbişlerimizi yarıştırcasss kac kilo aldık onları konuşcasss ay benim ki tekmeledii seninki niler yapıyoooo doğum alışverişine cıkıcass Allahın izniylee....yakında inş...
bizim kırmızılar ortak calışıyoo zatennnn benim gelince otomatikman seninde gelioooo ama inş... bu ay gelmezlerrr böleee 9 ay ohh sefamız olsun ay inş.. bebekimmmmm yaaaa gecem ay öle umutluydumkiii cokta calıştık ama olmayınca olmuyo işte napalım hayırlısı

biri bize bi hap verse içsek hooooppppp hamiş uğraş uğraş ....sı çıktı artık

ayy cıldırık hatun yaa... kocişlerimiz küser bizee hem onlarsızz neyleyim bebüşüüüüü kocişim benim olsun eninde sonunda olacak olacakkkkkkkkkk.... Allahın izniyleeee kuzucuklar gelicekkk...inancımız sonsuz gelsin bebişler dolsun göbişlerrrrr....

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepinizi elma yanaklardan öpüyorum yarın görüşürüz

sanada doyum olmazz şekerim ...bende cıkıcam mıtfağa gidicem yine yimek yapmaya devammmm zamanım kalırsaaa gelirim yine hepinizi cok öperiiiimmmmmmm görüşürüsss güzellerimmmmmm

Ana bi geldim kimse kalmamış yaw::::)) az işim vardı da minnoşlar

SEN HALA ADET OLMADINMI BAKAM BAK Bİ TOPİKTEKİ ARKADAŞIN YAZDIĞINA "" Adetim 10 gün geçti bugün kayınvaldemle doktora gittik adet söktürucu versin diye. 4 şubatta kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı biliyorsunuz. Bugünde kan testi yaptık. 168.3 çıktı. Ne diyosunuz? """

İÇ SEN İÇ ADET SÖKÜCÜLERİ

karlı bir ankara sabahından hepinize mirabaaaaaaabi kalktım kiiii her yer bembeyaz yine lapa lapa kar yağıyoooo bu halini cok sefiyorummm buza dönüşmemişşş haliniii
kimsecikler yok yine yinee nrdesinizzzzzzzzz minnoşlarrrrr

CÜCÜÜÜÜMM bebüşümm günaydınnn tosbikim bana da kar göndersene yaa bende çok seviom ya yağcakmış bakalım bizede bekliossss napıosun bugün ben erken çıkabilirsem kocişe güzel şık bi masa hazırlamayı düşünüyomm
sevgililer günümüz kutlu olsun çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiiii

günaydın meleğim ...
gönderiyim kuzum öle cok ki sanada yiter banada....
valla bende aynı fikirdeyimmm güsel bi masa kocişle ben oh değmeyin keyfimizeee
sevgililer günümüz kutlu olsun minnakımm bende seni cok sefiyommmmmm

ohh senin tonla vakit var valla ne güzel bakalım ben nasıl yetiştiricem ağda,yemek,masa dizaynı,makyaj ,kıyafet offf offffffffff

ohh senin tonla vakit var valla ne güzel bakalım ben nasıl yetiştiricem ağda,yemek,masa dizaynı,makyaj ,kıyafet offf offffffffff

ayy ağdadamı yapcan minnakımmm keşke dün akşam yapsaydın kuzucum yaa....
ivit benim vakit bol ama ne yapcam ona karar veremedimm...
cok seri olman lasım kuzummmm cok işin var cokkk canım benimmm ama yetiştirirsin sen

miraba kızlaaaaarrrrr.........
sevgililer gününüz kutlu olsun................
biz malesef kocişle hiçbişey yapamıyorus. zaten hediye alamadık da. yemek felanda yapamıcam. zaten kocişle beraber işten çıkıyoruz.eve 7-7:30 gibi gidiyorum. o saatten sonrada özel hiçbişe yapamam ki.
kocişe didim sabah kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum.evlilik yıldönümündede hediyeleşmedik sevgililer günündede malesef

miraba minnoşum....
seninde kutlu olsun sevgililer günün.......
aaaa öle dime kocişin oturur diğer odada zaten yemek yemicekmisiniz akşam en azından mum yak kocişinden cicek al mutlaka gül yapraklarıyla süsle masanızı missssss gibiii giyin söle güselll güselll makyajınıda yap al sana mis gibi kutlama böleeee hemencik umutsuz düşünmeee tatlışım yaa insan isterse herbişiy yapar

miraba minnoşum....
seninde kutlu olsun sevgililer günün.......
aaaa öle dime kocişin oturur diğer odada zaten yemek yemicekmisiniz akşam en azından mum yak kocişinden cicek al mutlaka gül yapraklarıyla süsle masanızı missssss gibiii giyin söle güselll güselll makyajınıda yap al sana mis gibi kutlama böleeee hemencik umutsuz düşünmeee tatlışım yaa insan isterse herbişiy yapar

ah cucum ah evi bi görsen heryer heryerde. mutfak bile çarşamba pazarı gibi
bikaçgündr hiç iyi değilim. ayakta duracak gücüm yok nedense.kaç gündür dışarıdan felan hallediyoruz yemek işinide.dün yemek yapacaktım göya ama işten çıktım ayakta duracak gücüm yok kociş dedi dışardan yiyip gidelim yine.gittim direk yattım.
bugünde makine yetiştirmeye çalışıyo.muhtemelen geç çıkıcaz ve benim yemek yapma işi yine yalan olacak. napalım hayırlısı artık. seneye oğluşumuzla beraber kutlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…