- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.761
ayy ağdadamı yapcan minnakımmm keşke dün akşam yapsaydın kuzucum yaa....
ivit benim vakit bol ama ne yapcam ona karar veremedimm...
cok seri olman lasım kuzummmm cok işin var cokkk canım benimmm ama yetiştirirsin sen
ah cucum ah evi bi görsen heryer heryerde. mutfak bile çarşamba pazarı gibi
bikaçgündr hiç iyi değilim. ayakta duracak gücüm yok nedense.kaç gündür dışarıdan felan hallediyoruz yemek işinide.dün yemek yapacaktım göya ama işten çıktım ayakta duracak gücüm yok kociş dedi dışardan yiyip gidelim yine.gittim direk yattım.
bugünde makine yetiştirmeye çalışıyo.muhtemelen geç çıkıcaz ve benim yemek yapma işi yine yalan olacak. napalım hayırlısı artık. seneye oğluşumuzla beraber kutlarız.
inanıyorum yetişecek yapacağım becereceğimmm eminim bunaa çok çalışıcammmmne yemek yapıcez cücüm yaaa
yaparsın sen yaparsın kuzucum....
valla benim corbam var
sigara böreği yapıyım diyom
salata yaparımmm
tavuk yaparımm
bide püre...
tatlı yaparmıyım bilmiyomm aslında söle kalpli kurubişler yapsam ni güselll olur ayyy
ama malzemem yok kurubiş için markete gitmem lasımmm:44:
sen napcaksınnnn düşünde şimdiden bide onun için zaman harcamaaa
yaparsın sen yaparsın kuzucum....
valla benim corbam var
sigara böreği yapıyım diyom
salata yaparımmm
tavuk yaparımm
bide püre...
tatlı yaparmıyım bilmiyomm aslında söle kalpli kurubişler yapsam ni güselll olur ayyy
ama malzemem yok kurubiş için markete gitmem lasımmm:44:
sen napcaksınnnn düşünde şimdiden bide onun için zaman harcamaaa
cucum terlikler geldiii.
menü süper valla.ohh mis mis.
ooooo süper olacak tatlımmm harikasın bende gidim şimdiden markete alışveriş yapim akşama kalmasın bişi
uleeennn dilimin ucunda yara çıktı çok pis acıyooooo yaaa dünden beri ısırıyom daha çok acıoo şimdi karbonat sürdüm aklınızda olsun ağız yaralarına çok ii geliyo bildiğimiz karbonat ama bu da çok pis yakıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi sevgi yumakları hepinin sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
bende güzel giyinip süslenip karşılarım kocişi gerçi bi haftadır süslüyüm nedense
ben neden böyle paspalım yaaaaaneden süslü olamıyorum.
banada öğretin ya şu süslü olma işini. neden içimden gelmiyo hiç süslenmek ooofffff ooooffffff
SEN HALA ADET OLMADINMI BAKAM BAK Bİ TOPİKTEKİ ARKADAŞIN YAZDIĞINA"" Adetim 10 gün geçti bugün kayınvaldemle doktora gittik adet söktürucu versin diye. 4 şubatta kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı biliyorsunuz. Bugünde kan testi yaptık. 168.3 çıktı. Ne diyosunuz? """
İÇ SEN İÇ ADET SÖKÜCÜLERİ
merak etme bebeğim yaa sadece sen diil bende öyleyim sanırım çalıştığımız için yada ne bilim üşengeçlik yada kocişler bizi böle beğenio da bişi demiolar ha bize süslen püslen deseler bak nasıl bakıcaz o zaman kendimize bende neredeyse ilk defa bu gece süslencem minicik bi etek aldım bugün tüllü müllü kociş şaşıracakkkırmızı rujumu bilem sürcemm ama sadece bugünlük olacak yarın akşam yine eşofmana kaldığımız yerden devam yanee
ben neden böyle paspalım yaaaaaneden süslü olamıyorum.
banada öğretin ya şu süslü olma işini. neden içimden gelmiyo hiç süslenmek ooofffff ooooffffff
madmım ya hala adet olmadım ben ya bak içime kurt düştü ya ne yapsam ben şimdi ooffffff
hehehe normalde bende süslü deilim ama arada böle gelirler bana en azından bi kalem rimel sürerim kociş gelmeden
aslan buru olduğum için ruhumda var begenilmek
Canımcıklarımmm napıyonuzzzz sevgililer gününüz kutlu olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?