bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inanıyorum yetişecek yapacağım becereceğimmm eminim bunaa çok çalışıcammmm ne yemek yapıcez cücüm yaaa

anladımmmm minnoşummm sağlık olsunnn takma kafana seneye oğluşunuzlaaa bi güselll kutlarsınızzzz keyifli keyifliii

inanıyorum yetişecek yapacağım becereceğimmm eminim bunaa çok çalışıcammmm ne yemek yapıcez cücüm yaaa

yaparsın sen yaparsın kuzucum....
valla benim corbam var
sigara böreği yapıyım diyom
salata yaparımmm
tavuk yaparımm
bide püre...
tatlı yaparmıyım bilmiyomm aslında söle kalpli kurubişler yapsam ni güselll olur ayyy
ama malzemem yok kurubiş için markete gitmem lasımmm:44:
sen napcaksınnnn düşünde şimdiden bide onun için zaman harcamaaa

ooooo süper olacak tatlımmm harikasın bende gidim şimdiden markete alışveriş yapim akşama kalmasın bişi

menü süper valla.ohh mis mis.

cucum terlikler geldiii.

menü süper valla.ohh mis mis.

ayyyyy güle güle giy minnoşum nasılll göründüğü gibi güselmiiiii
ii dimi menüüü markete gidiyimm eksiklerimi alıyım bende sonra mutfağa giriyim ancakkk yetişirrr

ooooo süper olacak tatlımmm harikasın bende gidim şimdiden markete alışveriş yapim akşama kalmasın bişi

ivit süper olcakkk inş.. kuzucummmtımam sen migrosa git yap mis gibi alışverişini bende gidimm marketeee sonra görüşürüsss cok optümmmm

aynı göründüğü gibi canım. denemedim ama rahattır sanırım.
menü süper gerçekten zamanında var güsel güsel hazırlanırsın.

uleeennn dilimin ucunda yara çıktı çok pis acıyooooo yaaa dünden beri ısırıyom daha çok acıoo şimdi karbonat sürdüm aklınızda olsun ağız yaralarına çok ii geliyo bildiğimiz karbonat ama bu da çok pis yakıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy kıyamam yaa geçmiş olsun canım. ağız içindeki her yara çok sinir bozucu oluyor. bide bi yeri ısırdınmı üst üste hep aynı yeri ısırıyosun nedense :44:
evet karbonat çok iyi geliyor birde kara dut şurubu çok iyi geliyor hemen geçiriyor yarayı. aktarlarda satılıyo.

sizi sevgi yumakları hepinin sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
bende güzel giyinip süslenip karşılarım kocişi gerçi bi haftadır süslüyüm nedense

sizi sevgi yumakları hepinin sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
bende güzel giyinip süslenip karşılarım kocişi gerçi bi haftadır süslüyüm nedense

ben neden böyle paspalım yaaaaa neden süslü olamıyorum.
banada öğretin ya şu süslü olma işini. neden içimden gelmiyo hiç süslenmek ooofffff ooooffffff

merak etme bebeğim yaa sadece sen diil bende öyleyim sanırım çalıştığımız için yada ne bilim üşengeçlik yada kocişler bizi böle beğenio da bişi demiolar ha bize süslen püslen deseler bak nasıl bakıcaz o zaman kendimize bende neredeyse ilk defa bu gece süslencem minicik bi etek aldım bugün tüllü müllü kociş şaşıracakk kırmızı rujumu bilem sürcemmama sadece bugünlük olacak yarın akşam yine eşofmana kaldığımız yerden devam yanee
banada öğretin ya şu süslü olma işini. neden içimden gelmiyo hiç süslenmek ooofffff ooooffffff

madmım ya hala adet olmadım ben ya bak içime kurt düştü ya ne yapsam ben şimdi ooffffff

hehehe normalde bende süslü deilim ama arada böle gelirler bana en azından bi kalem rimel sürerim kociş gelmeden
aslan buru olduğum için ruhumda var begenilmek

filizimm yaa valla bak şimdi gene okudum kız adet günü test yaptırmış negatif çıkmışş taa 9. gün çıkmış pozitif çıkmış ben kırmızıların gelmediği sürece hamile olarak kabul edebilirim şu ilacı da içip durma yaa dur bekle biraz akışına bırak yahu senin şimdi adetten kaç gün geçti bakimm yani illa hamile olacaksın diye bişi yok ama ya hamileysen bak gelmemiş kırmızılar bence sen bi kaç gün sonra gelmezse ki inşallah gelmez yine bi kan yaptır tatlımm
madmım ya hala adet olmadım ben ya bak içime kurt düştü ya ne yapsam ben şimdi ooffffff

hadi bakalımmm bu gece herkes süslensn püslensinnn bugün sevgililer günü bu gün benim kocişimle tanışma yıldönümümüz ayrıca tam iki yıl oldu zaman çok çabıık geçiyor yaaaa
hehehe normalde bende süslü deilim ama arada böle gelirler bana en azından bi kalem rimel sürerim kociş gelmeden
aslan buru olduğum için ruhumda var begenilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…