bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bende akşam kısacık bi elbise giymeyi planlıyomm ama opak corapla popişi üşütmeyelimmmm...
yemeklerimi yaptım bi tek sigara böreğim kaldı bide kurubişşş onada bakıcam netten tarif belkimm bulurummm
herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnn

selam arkadaşlarım hepiciğinizin sevgililer günü kutlu olsun...
bende akşama güzelce süsleneyim koçişe yemekler hazırlayayım ohh misler gibi..
bir bakıyomuşuz bu ay hepimiz hamiş kalıyomuşuz inşallahhhh
bugün çok mutlu olalım hepimiz bende koçişime bişey alamadımn ama en güzel hediye yemek olur herhal..:)
koçişmde akşam 12 den sonra bana 4 lük okudu sonrada bugün iş yerine çiçekçi kocaman bir çiçek getirdi minik kırmızı kalp zarfın içinde akşam okuduğu 4 lük vardı gözlerim doldu ..
evde olsam kesin ağlardım...

oyyy cücüüüümm sende bendensin bu gece valla doğalgazı sonuna kadar açıp ince çorapla giymeyi planlıyorumm ayy duşa filanda gircem ben üşütmemek gerekk valla dikkatli olalım kuzum ohh sen yemekleri bitirdin beni gör şimdi sen eve gidince motora bağlıcamm
oyyy çok duygulandım tatlım yaa ne güzel rabbim bizleri ayrı koymasın birbirimizden en kötü günlerimiz hep böle olsun bende kocişe hediye almadım güzel mumlu bi masa loş bir yemek ve arıdndan tatlı niyetine ben daha ne olsun beee

SAĞOL bebekim sizinde kutlu olsun sevgililer gününüz
hep böle mutlu huzurlu sağlıklı olalım inş....
BU GECE VE HER GECE BÖLE MASAL TADINDA GECSİN...
yuvamıza bebiş gelsin inş.......
göbişler dolsunn
ayy ni güsellll ya ni güsell bi hediye almışsın balım...
bana daha gelen giden bişiy yok bakalım akşam gelir inş...
bende bişiy almadım kocişe valla mis gibi yemekler yaptım masamı hazırlıcammm giyincem süslencem daha nolsunn dimeeeee:115::124:

ivit kuzummm şöle kocişler neye uğradığı şaşırsın alışmıslar eşorfmana şaşırcaklar valla...
aman dikkat et minnakım üşütme kendini saçını iyice kurut doğalgazıda ii yak bu gece özelll
ivit yimekler bitti cok sükürr
sende yetiştirirsin eminim
ne yapmaya karar verdinn yimek olarak cok zor seyler yapma sendeee

Evet bende o kadar gecelik olmasına rağmen ara ,sıra giyiyorum kendime diyorum bazen bakımlı olayım esofmanı pijmayı bırakayım diye ama olmuyor her zaman malesef eve gelmem 20.30 civarı yemek mi hazırlayayım duş mu alayım şaşırıyorumm nereye kadar sürecek bu durum bilmiyom..

ayy yok yok tavuk sote pilav salata çorba bide amerikan salatası o kadan valla bide iki kadeh aldım içinede elma suyu ve vişne suyu koycamm mumlarımı yakıcam ışıklı ağacımı yakıcam loş bi ortam oluşturucamm ayy ben bile heyecan yaptım bee ilk defa yapıcam da ayy cücüm evet ya adamcıklar alışmış eşofmana çok şaşırcaklar çokkk

miraba canım sen ilk kezmi topiğimize geliosun hosgeldin sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun
ayy sorma ya gecelikler cekmece bekliyoo yazdan yaza ancakk popişimiz donar valla o incecik seylerleee
napalım kocişlerimiz bizi seviyooo buna inancım tam kat katda giysemmm bakımsızda olsamm o da bende cok seviyosss birbirimizi cok sükür....arada böle süprizler iii oluyoooo

ii bari hemencik atarsın tencereye pişiverir ayy aynen bende vişne suyu aldım kırmızı olsun maksatmanyaqız kısss
ivit loş olucak bizdede mum ısıkları ayy aynen heyecan tavan yaptı bendedeee
şaşırtalım arada kuzum olmuyooo bölee valla

amin meleğim inşallah ....
daha ne olsun madamım yaa bundan iyisi damlaya damlaya göl olur...
valla süpersin meleğim yok doğalgazı giy incecik şeyleri sakın üşütme dşikkat et bende cucum gibi çorap giyerim eğer giymezsem hizmet edemem donarım..
sana yardıma geleyim madamım el birl,iğiyle yaparız bu amerikan salatası nasıl bişey ki.:26:

amin amin balımm benim....
hamarat arkadaşım ya ne çabuk yaptın hepsini maşallah ben kalp kurabiye yapıyom cucum sana verebilirim istersen kurabiye kalıbın varmı kuzum..?

çok geç gidiyormuşsun eve o saatde ben mutfağımı bile toplamış çayı koymuş oluyorum Allah yardımcın olsun canım..

merhaba kızzlarrrr...hepimizin sevgililer günü kutlu olsun ooohh hazırlıklar yapılmış akşama hazırsınız....

öle cok bişiy yapmadım balım tavuk sote püremide yaptım ısıtırım hafiften corbam vardı zaten sigara böreğimi sardım kızartıcam hemencikkk bide salatamıda yaptım havuclu mor lahana okadar hepsi hazır bitek ben kaldım bide masam bilemedim kurubiş yapsammıııı neyse sen ver bana tarifiniii yetişirsem yapımmm minnakım kalp kalıplarım var kurubiş kalıbııı

ayy cücüm yarın anlatırız kaynatırızz emiii

ayy berrem özel bi gece olmalı malum iki yıl önce biz bugün tanıştıkk kocişleee ne gündü ama yaaa aşk günü aşkkk amerikan salatası bebeğim garnitür varya onu mayonezle karıştırcan o kadann havuç bezelye patates mayonez o kadan işteeee
evet caım biraz hazırlık yapıyoz işte değişik olsun bu gece istedikkk
merhaba kızzlarrrr...hepimizin sevgililer günü kutlu olsun ooohh hazırlıklar yapılmış akşama hazırsınız....

daha ne yapcan meleğim ya bissürü şey yapmışsın ...
şimdi meleğim ben bunu çok yapıyorum..

1 su bardağı un
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 paket margarin
yarım paketden az vanilya ve aynı şekilde yine az bir kabartma tozu
1 paket nişasta

ben yağı tavada eritip öle döküyorum cucum daha kolay oluyo sonra hepsini koyuyorum en sona nişastayı bırakıyorum onuda kaşıkla yavaş yavaş yoksa hamurutoplamak zor oluyor 1 paketden çok az kalıyor sonra ben masada elime alıp açtırıyorum merdaneyle kalıpları basıp tepsiye diziyorum hemen çıkardığın gibi oyna kurbişleri ki sonra yapışır dağılır çıkarken.

ben onun adını rus salatası biliyom ee bende ondan yapcam hehehehe
ayy ni güzel siizn için daha bi anlmalı meleğim inşallah hergünümüz böyle geçer hadi bakalım iş başına sen ni zaman çıkıyon.?

çok iyi etmişiniz canım...ohhh sefanız olsun

miraba canım ...sizinde kutlu olsun ivit yaptık kendi çapımızda bişiylerr siz napıcaksınız varmı özel bi programmm minnoşşş

sağol canım....daha ne olsun en güzelini yapıyosunuz...canım ben evde hazırlık falan yapamadım...kaç gündür hep dışardayız...nişan vardı,misafirliğe gittik falan yoğundu bikaçgünüm....artık yoruluyorum...dışarı çıkcaz bizde...ama bebişe bağlı..o çıkın derse çıkabiliriz herhalde...

aminnn bebeğim hepimiz içinn hep güzel günler görelim inşallah kötüye kötülğe yer vermeyelim rabbim sakınsın hepimizi çirkinlikten benim servisim 4.30 da tatlım çıkıcam işte birazdan çokk öperim şimdiden mutlu gecelerr berremmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…