bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit yapmışım valla balım
ayy kolaymış valla minnoşum hemencik kalkıp yapımm kocişim cok sefiooo kurubişşş çayla hüpletirisss
sağolll ballı kaymakımmmmmmmmmmmmm

bi 5-10 dk ya çıkıcam tatlımm ayy önce neyi yapsam ya masayı mı hazırlasam kendimlemi ilgilensem acep offffff maratona katılır gibiyim aynı

anladım minnakım hadi kolay gelsin bende kalkıyım kurubişlerimi yapım sonra masamı hazırlıyım en son kendimmm....
sende hemen yemeğini hazırla pişerken sofranı hazırla sonra kendin hazırlan hemencikk minnoşummm hadi kolay gelsin bebekimmm cok eğlenelimmm bu geceee inş... cok öptümmm yeniden kutlu olsun sevgililer gününüz ve tanışma yıldönümünüz

öle valla napalımm....
izin verir annişi kızınız mutlu olmanızı güzel vakit gecirmenizi isterrr

canlarım bende cıkıyımm hepinizi cok sefiyomm sevgi günümüz kutlu olsunnnnnnn öpüldünüz görüşürüss

ivit yapmışım valla balım
ayy kolaymış valla minnoşum hemencik kalkıp yapımm kocişim cok sefiooo kurubişşş çayla hüpletirisss
sağolll ballı kaymakımmmmmmmmmmmmm

afiyet bal şeker olsun meleğim...
çok öptüm iyi eğlenceler bol bol eğlenin...

ben çıkıyomm tatlışlarr öpüldünüzzzzzz

güle güle tatlım iyi eğlenceler bi çırpıda bitiri ve inşallah hepsini...

zaten başka bişey olmuyokiiiii.kocaman bikaç pijamam var eşofman bile diill. anca onlara giriyo koca göbüşüm.

geceliklere giremiyomki beeennnn.elbiselerede giremiyooommmm.
ben yine bu gecede pijamalara talim kocişte napsın idare etsin pijamalarımla beniii. eski fiziğime dönersem o zaman süslenirim onun için.
giyinirim şöyle bi güzel süslenirim.
ama kıskandım sizi bu gece kızlaaarrr. benim koca göbüş sığmıyo hiçbiyere.artık aşkuma sarılıp yatamıyorum bile oğlum izin vermiyo

gece bizim güzel başladı kötü bitti
aşkıma giyinim süslendim soframı hazırladım bi de ufak bi süpriz hazırladım eglendik güldük ama gee bi nete bakıyım dedim yatmadan çok iyi bi iş arkadaşımın otobüs kazasında eşi ve kızıyla beraber öldüğü haberini aldım bütün hersey söndü içimde eşimde tanırdı oda kötü oldu ben de kaderleri birmiş allah rahmet eylesin
benim boyledi hala o ruhtayım üzgünüm çok

oooffff inanmıyorum yaaaa. başın sağolsun canım. allah rahmet eylesin .
of ya çok üzüldüm. sanki ben tanıyor gibi oldum
zaten sabahtan beri ağlıyorum. sabah radyoda gamze anne ye yardım edebilsek felan diye bişey duydum.
geldim nette açtım neymiş diye. ilik kanseri olan 28 yaşında bir annenin durumunu okudum.3 yaşında oğlu var.ve durumu kötüye gidiyormuş. çok üzüldüm çok ağladım. bi blog açmış orda yazmış duygularını. allahım yardımcı olsun.
bende donör olmak için kan vermek istiyorum ama acaba hamileyken bi zararı olurmuki.

saol canım arkadasımında kızı 3 yasındaydı melek oldu kuzum
gamzeyi bende takip ediyorum 1 aydır arkadasım sayesinde buldum blogunu okana fılanda çıktı cuma günü 3 ay ömür biçmiş doktorlar
2ci kez geçiriyo bu illeti bulunur ilik inşallah
hepsi üstüste ben de etkilendim çok

allahım mekanlarını cennet eylesin. evet minicik yavru melek olmuş.

gamzeye de çok üzüldüm ya. rabbim evladına bağışlasın daha çok küçük evladı.
uygun bi donör bulunur inşallah.

günaydın kıazlar..
çok üzüldüm goodjin canım başın sağolsun...
zeytinim o hastayada üzüldüm çok Allah şifa versin aklıma bir tanıdığım geldi içim kötü oldu ben niaşnlıydım o dönemde kıza doktorlar kan kanseri dedi 22 yaşındaydı 2 yaşında bir kzıı vardı hastaya yatması vefat etmesi 3 ay içinde oldu çok çekmişti kayınvalidesinden çok hastaylken bile onun yüzünden diyordu akşam kayınvalidesinin ve kayınpederinin kanser olduğunun haberini aldım şok oldum.

allahın sopası yok işte.yarın ne olacağını bilemez insan. allah insana vicdan versin. vicdanı olmayan illaki çeker cezasını.
kıyamam yaa onada allah rahmet etsin.evladı kalmış küçücük.

allahın sopası yok işte.yarın ne olacağını bilemez insan. allah insana vicdan versin. vicdanı olmayan illaki çeker cezasını.
kıyamam yaa onada allah rahmet etsin.evladı kalmış küçücük.

etme bulma dünyası canım rabbim gerçekten vicdansızlara vicdan versin.
rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah..
off içim bi hoş oldu..
sen üzülme böyle şeylere şimdi zeytinim eymen nasıl yaramazlık yapıyomu içerde..havalar nasıl istnabulda.

amin canım amin rabbim vicdan versin. hasta olan herkese şifa versin inşallah.

oğlum iyi tayzesi bayaa yaramazız ama. hiç rahat durmuyo. biraz daha tepişsin bakalım yakında tepişecek yer bulamayacak
hava baya soğuk canım yaa yine başladı kar. cuma zaten hepten kar geliyormuş.hayırlısı bakalım bu sene fena soğuk oldu.

sen nasılsın? annen nasıl oldu?

maşallah yesin onu teyzesi..
ne güzel gerçketn bu kışı dolu dolu yaşadık burda henüz birşey yok ama kar yağışlı gösteriyor..
ben iyiyim çok şükür canım herşey yolunda annmede çok şükür iyi rahatsızlanmadı bir daha..

a ben sana hiç kıyamam yaa olsun be tatlım senin durumun apayrı bi güzel valla bende isterdim koca göbüşümle kocişi pijamalarla karşılamayı ama nasip kısmet işte çektim miniyi sürdüm kırmızı rujumu koşcişin gözleri parıldadı vallaha sonrasında işte malummmm
vallaha uzundu zeytinim ya ne yalan söylimmm
günaydın kızlar.
gece uzun olmuş sanırım kimsecikler yok ortada

berreeemm totişimmmm napıysoun istanbul karlı yine zeytinimin dediğine göre de cumaya daha da çoğalacak vıyyy yandık

berreeemm totişimmmm napıysoun istanbul karlı yine zeytinimin dediğine göre de cumaya daha da çoğalacak vıyyy yandık

iyiyim meleğim sen napıyosun bakim...
nasıl geçti akşam..
ayy ni güzel ya burada bişiy yok kuzum yaa güya bugün yoğun kar yağışlı demişlerdi inanmıcam bu metorolojiye

Dün gece süperdi tatlım kocişin masaya ve bana nutku tutuldu ne diceni bilemedi sanki ilk kez tanışıyormuşuz gibi heyecanlıydık çok başkaydı
iyiyim meleğim sen napıyosun bakim...
Nasıl geçti akşam..
Ayy ni güzel ya burada bişiy yok kuzum yaa güya bugün yoğun kar yağışlı demişlerdi inanmıcam bu metorolojiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…